Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei din 6 Aprilie 2020

Written By NIKE B. on duminică, 5 aprilie 2020 | 19:04


Horoscop pentru femei din 6 Aprilie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai grija de prietenii tai atunci cand ii vezi ca fac tot posibilul pentru a sustine ideile lor. Incearca sa nu incurajezi automat un plan sau punct de vedere despre care stii ca este gresit sau condamnat sa esueze. Chiar daca s-ar putea sa doresti sa ii faci sa se simta bine spunand exact ceea ce vor sa auda, acest lucru nu le face in realitate nici un favor. Oamenii vin cu niste scheme salbatice, asa ca este important sa aduci o perspectiva nivelata pe masa.


Horoscop pentru femeia din Taur

Te-ai putea juca intre lumea reala si un taram fantezist. Lumea fanteziei este mai mult decat probabil cea care castiga, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa pierzi orice legatura cu realitatea. Daca cineva poate face legatura dintre aceste doua lumi, acel cineva esti tu. Probabil ca te vei simti atras de arta. Intr-adevar, sucurile tale creative creeaza astazi ca o cascada.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

In aceasta seara simti-te liber sa evadezi intr-o lume fantezista cu obiectul dorintei tale. Fa planuri pentru a iti pune in miscare cea mai salbatica fantezie. Lasa-ti imaginatia sa conduca. Nu vei ajunge niciodata unde doresti sa mergi pana nu te indrepti in acea directie. Ai incredere ca iti poti transforma visele in realitate. Nu pierde alta zi facand lucruri care nu contribuie la planurile tale pe termen lung.






Horoscop pentru femeia din Rac

Indiferent de situatia ta, vei dori sa iesi totul mai usor. Exista o lene care se varsa peste tine si ai putea incerca sa gasesti o modalitate de a te strecura din anumite responsabilitati. Chiar daca aceasta idee pare grozava acum, este posibil sa te imbogatesti mai tarziu. Fii prudent sa inseli sistemul si apoi sa astepti beneficiile complete ale muncii grele in schimb. Vei castiga exact ceea ce meriti.


Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa fii frustrat de romantism, deoarece pare sa provoace mai multa tensiune decat relaxare. Nimeni nu a spus ca dragostea este usoara, dar nu trebuie sa fie mizerabila. Cheia este sa nu fii prea stresat de lucrurile marunte. Asteapta-te ca unele lucruri sa nu se potriveasca cu asteptarile tale. Pur si simplu nu ai control asupra unor aspecte ale unei relatii cum ar fi cealalta persoana, de exemplu.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Imaginatia ta este cea mai buna prietena a ta. Nu esti dispus sa lasi pe nimeni sa-ti deranjeze lumea fantezista. Ai incadrat perfect dragostea si romantismul in acest loc si totul este minunat in capul tau. Punerea in aplicare a acestui plan si aducerea acestuia in stare de functionare in lumea reala sunt doua lucruri diferite, asa ca incearca sa nu te legi prea mult de aceasta idee. In mod sigur, urmareste sa-ti manifesti viziunea, dar nu fii nerealist in aceasta privinta.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Este posibila agresiunea in lumea ta romantica. Indiferent daca vine de la tine sau partenerul apropiat, tensiunea este acolo si nu poate fi ignorata. Retine, totusi, ca este posibil ca o mare parte din ea sa rezulte din ceva care nici macar nu este adevarat. Poate ca a existat un cuvant gresit sau o intelegere gresita a unui fel care provoaca acum confuzie. Fa tot posibilul pentru a indeparta de orice conceptii gresite.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti nerabdator sa faci o miscare indrazneata catre iubirea vietii tale. Dragostea si romantismul sunt in mod sigur in favoarea ta acum. Nu este surprinzator ca te simti curajos. Ai grija, totusi, sa te indepartezi cu siguranta de sine ca sa distorsionezi adevarul situatiei. Exista un element de operare legat de fantezie datorita caruia iti este dificil sa vezi intreaga imagine.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Desi in general iti place sa tii ambele picioare pe pamant si sa procedezi intr-o maniera stabila si organizata, exista o forta puternica care te incurajeaza sa-ti intinzi aripile. Incorporeaza mai multa fantezie in zilele tale si exerseaza arta visarii. Elibereaza-te de realitate pentru o perioada si simte greutatea ridicata de pe umeri. Lasa-ti imaginatia sa curga. Acest lucru va aduce un sentiment mai mare de echilibru in viata ta.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa fii legat de omul intelept care nu este in masura sa ia nimic in serios. Indiferent de situatie, o poti transforma intr-o gluma de un anumit fel. Umorul tau probabil ridica spiritele tuturor celor din jurul tau. Totusi, ai grija sa nu duci acest lucru prea departe. S-ar putea sa fie unii care se simt incomod cu glumele tale constante. Spune-le ca ai si o latura serioasa.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Un varf de parfum familiar este probabil sa-ti trimita imaginatia intr-o alergare salbatica. Poate ca esti transportat brusc inapoi cand te intalneai cu cineva pe care il adorai. O data ce imaginatia ta incepe sa curga, poate fi dificil sa o incetinesti. Lumea ta de fantezie este probabil sa fie cel mai sigur loc in care sa te ascunzi, asa ca nu iti fa griji despre evitarea realitatii. Joaca in trecut, dar ramai conectat la ziua de azi.






Horoscop pentru femeia din Pești

Ai putea intra in conflict cu cineva care are o atitudine foarte incluziva. Poate ca el sau ea incurajeaza o abordare umanista pe care o consideri nerealista si chiar un pic descatusatoare. Afirma exact cum te simti, dar asigura-te ca ai faptele care sa iti sprijine punctul de vedere si pregateste-te pentru un argument contrar. O mare parte de fantezie este aruncata in jurul valorii de adevar, asa ca este important sa nu adaugi nimic la ea.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții