Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop Urania săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 mai 2020 | 08:06



Horoscop Urania săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 23–29 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Berbec

Între 30 și 31 mai după-amiaza, la locul de muncă, Berbecii vor avea de luptat cu două tendințe diferite: propria stare de spirit, deloc propice muncii asidue și informațiile care le vor abate atenția de la lucrurile importante; unele vor pune într-o altă lumină datele unei întâlniri, al unui dialog sau al relației nativilor cu reprezentanții unei instituții. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, reacții ciudate față de solicitările care le vor fi adresate pentru a lua în discuție un aspect de viață (între soți), de muncă și de colaborare, de contract sau de conflict. Și pentru că nu vor avea chef să se enerveze, Berbecii vor recurge la tertipuri: se vor face că nu au înțeles ori vor da un răspuns evaziv. Și chiar dacă această eschivă poate părea naivă, ea va fi justificată de tranzitele momentului, care vor pune într-o ecuație greoaie schimbul de impresii. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, ambiții personale pe teme financiare sau patrimoniale. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și va evolua, până pe 23 decembrie 2021, pe direcția Gemeni/Săgetător, respectiv, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, ceea ce, în funcție de vârstă, va crea ipostaze speciale, legate de performanța școlară/pregătirea profesională, comunicare/învățare, relațiile cu frații/cunoscuții ocazionali, deplasările scurte/călătoriile lungi. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, deplasări precipitate pe fondul unor informații care le vor schimbă planurile de viață și deciziile anterioare, asta datorită (sau din cauza!) influenței Lunii Pline în Săgetător, din 5 iunie, care va viza cele două case ale comunicării și ale călătoriilor.


Horoscop Taur pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Taur

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, reacții afective temperate, controlate sau reținute. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, efort de a se menține pe linia de plutire în relația lor cu sarcinile de serviciu, cu șefii sau cu colegii, pe care le simt amenințate de stres și de impactul afirmațiilor sau al observațiilor formulate și de unii, și de alții. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, secvență dificilă pentru relațiile între soți și partenerii de orice fel. Reacții bruște, chiar dacă nativul le va explica, ca o scuză, prin presiunile socio-profesionale care îl împovărează. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale, părăsind direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și instalându-se pe direcția Gemeni/Săgetător; astfel, până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, ceea ce indică un accent major, de un an și șapte luni, pe sectorul banilor, al câștigurilor, al datoriilor și al investițiilor, al speculațiilor, al pierderilor și al avantajelor materiale. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, interes pentru aspectul legal al unor demersuri patrimoniale. În seara de 5 iunie se va forma aspectul de Lună Plină în Săgetător (opoziție Soare/Lună, la 15°33′, pe direcția Gemeni/Săgetător) ceea ce poate să contureze o dispută sau o nedumerire interioară născută din imposibilitatea de a da o direcție corectă, legală și morală unor inițiative care implică diferite persoane într-un proiect personal. Posibile contradicții între ceea ce vor sau pretind nativii și ceea ce li se oferă, dacă aceștia au formulat cereri de ajutor material ori reglementări instituțiilor statului: limitări, condiționări, refuzuri, derobări de competențe, abordări abuzive.







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Gemeni

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, viață domestică banală, chestiuni administrative enervante, stringente. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, dorință de evadare din cotidian cu orice preț, fie și numai cu gândul. Perioadă alunecoasă și plină de capcane pentru părinții care, în dorința de a păstra relațiile relaxate între ei și copiii lor, vor fi dispuși să facă concesii, să renunțe la niște principii, să “intre în jocul ” acelora, plecând de la ideea greșită de “a nu-i pierde”. În realitate, cedările lor vor fi percepute de copii ca factori de slăbiciune și le vor exploata imediat; risc de pierdere a autorității parentale din cauza unor abordări “camaraderești”. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, discrete tulburări ale sănătății care au ca motiv principal o stare psihică alterată de supărări, de stres, de nemulțumire. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale; astfel, ea va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a angajat pe 16 noiembrie 2018, și va evolua pe direcția Gemeni/Săgetător; până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, abordări legale sau întâlniri oficiale. Nota generală va fi de dialog, de cadru legal în care se vor desfășura niște consultări sau negocieri. Cei născuți în zodia Gemenilor se vor arăta destul de flexibili la soluțiile și propunerile părții adverse, dar vor evita să se angajeze într-o decizie clară. În seara de 5 iunie, se va forma aspectul de Lună Plină în Săgetător (opoziție Soare/Lună, la 15°33′, pe direcția Gemeni/Săgetător), care va accentua preocuparea nativilor pentru legalitatea și cadrul juridic al unor premise (afaceri, contracte, procese, negocieri, împăcări).


Horoscop Rac pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Rac

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, efort de înțelegere a informațiilor care au nevoie de timp pentru a fi asimilate pe de-a-ntregul și corect. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, confuzie și ambiguitate într-o chestiune familială, născută din prea multe constrângeri și limitări ale libertății de mișcare și decizie ale nativilor. Alteori, nativii se vor autocenzura, de teamă să nu complice lucrurile, să nu-i supere pe părinți ori să dea peste cap bruma de armonie (re)stabilită în familia lor. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, afectivitate răscolită de amintiri. Cei născuți în zodia Racului vor întâmpina dificultăți în a-și exterioriza trăirile și sentimentele; aspect rigid și limitativ și în planul creației sau al interpretării, care le va restrânge creatorilor forța de exprimare artistică. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale, părăsind direcția Rac/Capricorn, pe care a evoluat din 16 noiembrie 2018, angajându-se pe direcția Gemeni/Săgetător; astfel, până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, punând un accent pe aparatul locomotor, pe circulația periferică, pe fiziologia sistemului nervos periferic. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, Racii vor fi solicitați pe sectorul sănătate; nativii vor fi străbătuți de stări de spirit alimentate de informațiile momentului, care pe unii îi pot destabiliza, iar altora le pot spulbera niște certitudini. Momentul va fi trăit intens, dar haotic, ca o consecință a fazei de Lună Plină în Săgetător, din seara de 5 iunie. Intervențiile unui superior pot introduce o piedică în calea bunei desfășurări a muncii de fiecare zi (notificări, solicitări, condiționări, interdicții, recomandări dificil de pus în practică).








Horoscop Leu pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Leu

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, motivații financiare pentru a munci și într-o altă manieră decât cea curentă, retribuită constant. Nevoia de a obține mici câștiguri din activități suplimentare. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza zilei de 2 iunie, efort de diplomație și de adaptare la niște condiții stingheritoare pentru dialog în toate abordările pe care Leii le vor iniția cu persoanele mai puțin cunoscute sau în împrejurări oficiale (de serviciu). De reținut nota de respingere a unor premise care se vehiculează cu acest prilej, la care nativii nu vor adera și pe care le vor respinge în mod vădit sau într-o manieră mai puțin ofensatoare. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, situații care nu fac plăcere, legate de viața de familie; reticențe și ostilități mai vechi, alimentate de tot felul de împrejurări care subliniază imposibilitatea unei împăcări, a unei înțelegeri, a unei comunități de gânduri și de fapte între nativi și rude (părinți). În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale, părăsind direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și angajându-se pe direcția Gemeni/Săgetător; astfel, până pe 23 decembrie 2021. Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, respectiv axa relațiilor de prietenie, de încredere, de simpatie sau de dragoste. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, dispute interioare între adevăr și aparențe, între formă și fond în viața sentimentală, amplificate de Luna Plină în Săgetător, din seara de 5 iunie. Deși bun, sub aspectul comunicării interumane, acest context astral va scoate la iveală superficialitatea unor persoane din anturajul nativilor, ceea ce va atrage lipsa de încredere a Leilor în acele persoane din perspectiva unei posibile colaborări.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Fecioara

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, Luna va străbate sectorul lor zodiacal natal și va constitui un factor de sprijin și de dezvoltare a calităților personale. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, efort de a depăși o piedică în calea reechilibrării lor financiare. Succesul se poate explica printr-o negociere abilă, prin abilitatea personală sau printr-o intuiție fericită de ultim moment. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, Fecioarele vor intui nevoia de a fi discrete, prudente și temperate în reacțiile verbale. Răstimp al provocărilor la locul de muncă sau într-un context public (oficial) unde se pune problema unei viziuni care nu se pliază întru totul pe interesele susținute de un grup, un colectiv, o instituție. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale, părăsind direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și angajându-se pe direcția Gemeni/Săgetător; astfel, până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, angajând sectorul casei și al familiei, sectorul funcției, al imaginii, al succesului și al puterii. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, posibilă abordare oficială (mai ales pe cale administrativă, secundar juridică) a unei chestiuni funciare, imobiliare, patrimoniale sau a relațiilor între rude (raporturi de rudenie dovedite sau reglementate pe cale legală) ipostaze care pentru unii se pot dovedi urgente și/sau trăite intens pe fondul impulsurilor astrale ale fazei de Lună Plină în Săgetător din seara de 5 iunie. Întreaga săptămână este încărcată de numeroasele aspecte astrale dificile, care se realizează pe toate brațele Crucii Mutabile, ceea ce patronează tot atâtea probleme pe sectoarele importante de viață.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Balanta

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, efort de stabilitate interioară, multe dintre provocările cotidiene având un impact profund asupra unor nativi. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, Luna va străbate zodia Balanței și va fi un aliat astral bland, dar util; deși, nu le va da energia și combativitatea necesară sau rezistență la stres, totuși, ea le va da prudență și înțelepciune, prin capacitatea de a se distanța de factorii care i-ar pune în pericol (discuții, relații tensionate, lipsă de respect). Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, frământări legate de evoluția situației lor financiare; cel mai afectat sector pare a fi, pentru ei, cel legat de câștigurile salariale. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, nevoia de a se informa cu privire la aspectele juridice, legale, ale unor activități și probleme personale. Pentru cei tineri, cele mai importante aspecte vor fi cele legate de școală, universitate, studii, examene, obținerea unor diplome, absolvirea unor etape de învățământ. Se va pune problema unor deplasări, mai ales dacă unii vor trebui să se prezinte în alte localități (sau țări) decât cele în care trăiesc acum pentru a participa la vizionări, audieri, interviuri. Pe fondul Lunii Pline în Săgetător, din seara de 5 iunie, planurile lor s-ar putea reformula, iar intențiile lor, să capete o altă direcție. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și va evolua pe direcția Gemeni/Săgetător; astfel, până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului și își va exercita influența asupra celor două case ale comunicării, învățăturii, deplasărilor și a formării opiniilor și convingerilor.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Scorpion

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, Scorpionii vor simți nevoia să apeleze la niște prieteni care sunt mai stabili sau mai experimentați decât ei din punct de vedere social, material sau professional, pentru a obține un sfat, o susținere, o opinie avizată. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza zilei de 2 iunie, stres organic, enervări, epuizare, disconfort legat de procesul muncii, pe de o parte, și efort de a se calma, pe de altă parte. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, Luna va străbate zodia Scorpionului și le va spori însușirile personale cum ar fi: tenacitatea, răbdarea, intuiția, subtilitatea, percepțiile rafinate. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, tema principală a problemelor materiale sau financiare va fi latura juridică sau legală (contracte de muncă, angajamente oficiale de tipul împrumuturi rate sau chirii sau documentele și rezoluțiile unor instituții cu privire la calitatea și drepturile ce li se cuvin prin repartiția cotelor, împărțeală succesorală, despăgubire, partaj). Luna Plină în Săgetător din ziua de 5 iunie va introduce un element de noutate sau o provocare referitoare la banii obținuți din muncă și efort personal, la o nouă formulă de lucru, la o soluție de câștig. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale, părăsind direcția Rac/Capricorn, pe care a operat din 16 noiembrie 2018, și va evolua, până pe 23 decembrie 2021, pe direcția Gemeni/Săgetător astfel: Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, angajând, pentru un an și șapte luni, cele două case ale câștigurilor; tranzitând casa a VIII-a, care este mai complexă, Nodul Nord va pune și alte probleme, mai profunde, despre care vom vorbi de-a lungul timpului.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Săgetător

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, concentrare pe chestiunile ce privesc munca, răspunderea, funcția, autoritatea și echilibrul în relațiile cu subalternii sau colaboratorii, care pot lua aspecte imprevizibile. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, va fi nevoie de multă răbdare și îngăduință cu unii apropiați care le vor arăta Săgetătorilor o față necunoscută până acum, ceea ce îi va nemulțumi, îi va dezamăgi sau îi va pune pe gânduri cu privire la eventualul lor proiect comun. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, discretă solicitare astrală pe axa celor două case ale sănătății. Mai puternic va fi ecoul unor împrejurări legate de locul de muncă asupra psihicului nativilor: dezaprobare, refuz al respectivei conjuncturi, spaimă de viitor, nevoie de repliere în fața unei circumstanțe care se degradează pe zi ce trece. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, Luna va tranzita semnul zodiacal natal al acestor persoane și va scoate la iveală sau va accentua tendințe utile lor în această perioadă: energie, motivație, ambiție, determinare, combativitate, implicare. În plus, în ziua de 5 iunie, ea se va afla în ipostaza de Lună Plină în Săgetător, ceea ce va amplifica rolul acestui tranzit prin casa I a personalității acestor nativi și, implicit, a relațiilor parteneriale, de unde și premisa unor dialoguri iscate pe nepusă masa, dar necesare cu partenerul de viață, de proiect, de afacere, de contract, cu rivalul sau oponentul într-un proces. Dar asta nu e totul: în ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și va începe să evolueze pe direcția Gemeni/Săgetător; astfel, până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Capricorn

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, nevoia de a apela la noțiuni fundamentale pentru a se clarifica în judecățile și deciziile lor; Capricornii vor avea nevoie de o cunoaștere precisă a lucrurilor, de o analiză lucidă a consecințelor și de obiectivitate. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, nativii vor ajunge la concluzia că, acționând rigid, chiar dacă pe principii corecte și cu argumente solide, nu este suficient în viața lor profesională și, mai ales, în ipostazele lor publice: interviuri, discursuri, comunicări științifice, ordine și dispoziții la locul de muncă și că vor trebui să apeleze la eleganță și la diplomație pentru a menaja niște persoane mai “sensibile”. Nu vor face concesii, ci vor vorbi și se vor purta doar mai supravegheat. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, motive de nemulțumire legate de felul în care evoluează o relație de prietenie; alteori, ei pot fi dezamăgiți de constatările care vor pune un prieten într-o lumină neplăcută și, prin asta, vor pune sub semnul întrebării viitorul relației lor. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, solicitare astrală pe aparatul locomotor (osatură, musculatură, vascularizare, sistem nervos periferic). Posibile tulburări funcționale pe fondul suprasolicitării exercitate în aceste două sectoare de Luna Plină în Săgetător din 5 iunie. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale; astfel, ea va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și va începe să evolueze pe direcția Gemeni/Săgetător; până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, marcând, timp de un an și jumătate, sectorul muncii, al veniturilor câștigate din efort personal și al sănătății de fiecare zi.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Vărsător

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, revenire la simțul practic care, în ultima vreme, a “zburdat” prin acceptarea nevoii de a economisi și a cheltui cu rost și cu măsură. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, curiozități intelectuale, descoperiri interesante posibile prin studiu, lectură, cursuri de cunoaștere și dezvoltare personală. Moment bun pentru cei care desfășoară activități artistice, culturale, interpretative, formative sau publicistice (presă, cărți, scenarii, organizare de spectacole și manifestări publice cu și prin contribuția tehnologiei moderne). Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, provocări profesionale, nevoia de a se menține în funcție prin abordări abile, prin cunoașterea “adversarului” și prin stăpânirea de sine. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, atitudine corectă în relațiile de prietenie; nevoia de a face ordine în relațiile dezorganizate în ultima vreme de interese divergente, de egoism sau de îndrăzneli vinovate (lipsă de politețe, spirit profitor, abuz de încredere). Luna Plină în Săgetător, din 5 iunie, va pune un accent special pe relațiile de prietenie, dar și pe relațiile afective (părinți/copii, iubiți) care se vor limpezi pe baza unor argumente logice. În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a aflat din 16 noiembrie 2018, și va evolua, până pe 23 decembrie 2021, pe direcția Gemeni/Săgetător, astfel: Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului și va pune probleme majore în cazul celor care desfășoară activități de creație și interpretare: descoperirea vocației, valorificarea unui talent, identificarea soluțiilor de exprimare artistică, relația cu publicul, ideologie, apartenența la o școală, la un grup, la un curent artistic.







Horoscop Pești pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2020

Horoscop Urania Pești

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, abordări pragmatice pe tema unui contract, a unei colaborări, a unei activități profitabile. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, tendința de a se calma în fața unei furtuni bănești (nereguli, abuzuri, incorectitudine, amânări, rezoluții nefavorabile, momente de cumpănă financiară personală sau a locului de muncă însuși, care se vor reflecta în viața lor), efort îndreptat spre soluții practice sau spre abordări diplomatice. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, univers de trăiri și sentimente care pot fi, pentru cei născuți în zodia Peștilor, și doar pentru ei, armonice, interesante sau profitabile prin stările interioare speciale pe care le pot spori: sensibilitate, creativitate, capacitate de exprimare și interpretare artistică, fantezie, originalitate. Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, moment special (un progres, o afirmare, o reglementare) pentru statutul unei persoane publice provocat de Luna Plină în Săgetător din seara de 5 iunie, care poate marca începutul unei schimbări în planul carierei sau al succesului și al notabilității. Ceea se va petrece, în preajma acestui moment, se va dezvolta și se va consolida începând din 4 iunie, când axa Nodurilor Lunare va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a plasat din 16 noiembrie 2018, și va evolua pe direcția Gemeni/Săgetător, până pe 23 decembrie 2021, astfel: Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului, dând caselor a IV-a și a X-a o vocație de destin. Atenție, totuși, la ziua de 5 iunie, când niște ipostaze astrale la grad perfect, versatile și riscante îi pot aduce pe unii nativi în ipostaze limită sau în situația de a lua decizii dificile prin renunțări și sacrificii pe fondul unor presiuni socio-profesionale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții