Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Citește Horoscopul zilei de 2 Iulie 2020

Written By NIKE B. on marți, 30 iunie 2020 | 20:34


Horoscopul zilei de 2 Iulie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai de castigat de pe urma familiei. Poate primesti un cadou sau ti se ofera un sprijin financiar de care ai nevoie. De asemenea, poate fi vorba despre obtinerea unui imprumut sau despre lamurirea unor incurcaturi legate de niste datorii la stat si in acest fel, ai de castigat prin evitarea unor plati. Pe de alta parte, dupa pranz, poti afla niste vesti bune la locul de munca. Aceste vesti sunt legate cel mai probabil de bani. Poate veni o prima sau un bonus.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ori de cate ori Luna trece prin Scorpion, se activeaza zona relatiilor sociale, a parteneriatelor, casatoriei si colaborarilor. Probabil ca astazi beneficiile materiale vin in urma unor intalniri si discutii fructuoase, unde stabilesti termenii unei noi colaborari sau asocieri. Practic, poti castiga bani prin simplul fapt ca cineva te recomanda pentru un post sau datorita imaginii din ce in ce mai buna pe care ti-ai creat-o. Ti se poate propune implicarea intr-un proiect, despre care ai mai discutat si in trecut, dar care nu s-a materializat atunci.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

In cazul tau, castigul vine din munca asidua si in urma eforturilor sustinute din ultima vreme. Insa astazi primesti si un mic ajutor de la colegi sau subalterni. Daca esti dispus sa-l primesti, daca esti destul de abil in a te folosi de calitatile si cunostintele celor din jur, rezultatele muncii se vor transforma intr-un fel sau altul, in bani. In concluzie, ziua de astazi este foarte importanta, pentru ca iti ofera sansa de a te echilibra financiar si de a capata din nou sentimentul de siguranta materiala. Este o zi excelenta pentru afaceri, mai ales pentru cele de familie.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Luna in Scorpion, aflata in faza crescatoare si fiind frumos aspectata, poate sa-ti aduca un plus de popularitate si succes, beneficii materiale prin calitatile, talentul si aptitudinile de care dispui si pe care astazi ai ocazia sa le manifesti din plin. Poti insa sa beneficiezi de un castig si prin intermediul unei persoane dragi, care te promoveaza undeva intr-un mod foarte convingator. Dupa pranz, o discutie cu cineva mai in varsta se poate dovedi benefica. Poate fi vorba despre un profesor sau o persoana care joaca rol de indrumator pentru tine.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Securitatea ta materiala depinde astazi de inspiratie si de cat de discret reusesti sa fii. Asta pentru ca iti pot veni idei ingenioase, creative, numai bune de pus in practica si de facut bani cu ele. Numai ca nu e momentul sa le impartasesti si altora, ci cel mai potrivit este ca deocamdata sa le pastrezi pentru tine, sau sa le faci cunoscute doar unor persoane de incredere. La fel de posibil este ca astazi sa participi la niste discutii de culise si astfel intri in posesia unei informatii valoroase, aducatoare de beneficii materiale, asupra careia esti rugat sa pastrezi tacerea pentru moment.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O zi frumoasa, in care Luna plasata in Scorpion iti poate aduce o crestere a popularitatii si un numar mare de sustinatori in proiectele pe care le ai in derulare. E posibil sa castigi un plus de imagine, simpatie, recunoastere. Mai cu seama daca esti in situatia de a te adresa unui public larg prin activitatile in care te implici, probabil ca vei fi aplaudat la scena deschisa, datorita rezultatelor de exceptie pe care le inregistrezi astazi, ca urmare a tenacitatii, disciplinei, seriozitatii de care dai dovada.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Luna in Scorpion activeaza exact zona finantelor si reurselor in general, asa ca ai cele mai mari sanse sa te alegi cu un castig consistent, prin munca e-adevarat, dar si cu ajutorul si sustinerea unui sef sau a unui colaborator. Avantajele materiale pot veni in urma rezultatelor profesionale si ascensiunii, dar pot veni si datorita unei persoane cu autoritate, care te sprijina din umbra, preferand sa-si pastreze anonimatul. In plus, cineva iti poate intoarce o favoare pe care i-ai facut-o mai demult sau de poate recompensa cu un dar.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Esti avantajat de tranzitul Lunii prin semnul tau natal, prin urmare astazi te poti afirma si ai ocazia sa-ti demonstrezi calitatile organizatorice, tenacitatea, ambitia, abilitatile de conducator. Practic, ai de castigat prin ceea ce esti si manifesti, dar si prin intermediul relatiilor pe care le ai si pe care astazi stii sa le exploatezi foarte bine, astfel incat sa-ti atingi scopurile. Pot veni vesti bune de la distanta, poti planui si organiza o vacanta, sau te bucuri de beneficii materiale in urma unei bune administrari a bugetului sau unei investitii profitabile.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Probabil ca simti nevoia de odihna si relaxare si ar fi foarte bine sa iti acorzi mai mult timp pentru asta si deci sa fii atent la semnalele pe care ti le trimite organismul. Mai ales ca pe fondul acestei stari de liniste si detasare, s-ar putea sa-ti vina niste idei foarte bune si sa iti faci niste planuri de viitor, care puse in practica, te-ar putea ajuta sa urci pe scara socio-profesionala si sa scapi de grijile materiale. De asemenea, poti intra in posesia unor documente si date foarte utile, sau participi la niste discutii fructuoase. Prin urmare, fii receptiv si atent la toate mesajele pe care le primesti.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pot veni spre tine mari sanse de castig financiar, prin implicarea in diverse proiecte, insa ar fi bine sa fii ceva mai organizat, intrucat ai tendinta sa risipesti foarte usor banii primiti, sau sa-ti risipesti energia in prea multe activitati, carora cu greu le faci fata. Pe de alta parte, astazi poti castiga un prieten foarte bun sau un sustinator de nadejde, pe care il cuceresti prin moralitate, seriozitate si harnicie. De asemenea, s-ar putea sa ai parte de o declaratie de dragoste frumoasa.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna in Scorpion, cu o localizare de exceptie in zona carierei, te ajuta sa stralucesti, sa culegi primele roade ale unui proiect inceput in a doua jumatate a lunii iunie, sa te bucuri de recunoasterea meritelor profesionale. E-adevarat ca meritele iti apartin, insa se pare ca ai in preajma oameni care te sprijina si pe care te poti baza. Chiar si astazi esti sustinut de un colaborator sau un asociat, in demersurile tale. Sprijinul primit ar putea si sub forma de sponsorizare sau finantare.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Probabil ca astazi vei beneficia de un castig material, prin folosirea si demonstrarea cunostintelor tale, prin moralitate, intelepciune si incredere in capacitatile si talentele personale. S-ar putea sa fii pus in situatia de a convinge pe cineva ca esti persoana potrivita pentru un anumit proiect, sau te poti afla in ipostaza de a-ti sustine o cauza in fata unei persoane cu autoritate. Si ai toate sansele sa convingi ca esti persoana potrivita, doar expunandu-ti experienta, calitatile si principiile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții