Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei din 1 Iulie 2020

Written By NIKE B. on marți, 30 iunie 2020 | 20:24


Horoscop pentru femei din 1 Iulie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi ai foarte multa energiesi esti pus pe actiune. Se pare ca nimic nu te poate impiedica chiar daca pana acum nu ai avut curajul sa sacrifici bugetul familiei spre propria multumire. Mai mult decat atat, nu te mai temi de judecata celor din jur, ba chiar ajungi sa crezi ca un strop de egoism este bun cateodata.

Horoscop pentru femeia din Taur

In aceasta zi, principala ta preocupare este sa iti pui in ordine viata pe cat posibil. Ti se pare ca multe lucruri ti-au scapat de sub control si de aici crizele de personalitate pe care le-ai avut in ultima vreme. Ai nevoie de liniste pentru a medita si a lua deciziile potrivite, insa astazi sigur nu este momentul potrivit pentru ca toata lumea trage de tine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se pare ca nimeni nu iti cere parerea si totusi tu o faci cunoscuta asa ca nu te astepta ca cineva sa te felicite. Ai grija, deoarece vei avea de suportat toate cuvintele nepoliticoase ale celor care te asculta cum iti expui nestingherit opiniile. Nu te vei simti in largul tau dupa ce esti intr-un mod cu totul nepoliticos pus la punct.





Horoscop pentru femeia din Rac

Initial, astazi esti pus pe fapte mari, dar imediat ce ajungi la munca nu reusesti sa scapi de starea nostalgica ce te subjuga. Incepi sa iti amintesti niste momente trecute si chiar compari actiunile de atunci cu cele de acum. Vei putea observa ca parca cele trecute erau mai bine directionate catre obiective si te intrebi cand ai pierdut din vedere ceea ce iti doresti.

Horoscop pentru femeia din Leu

Exista posibilitatea ca o decizie ce parea ca si luata se schimba acum din senin. Vei observa ca uneori poate fi bine sa privesti situatia din mai multe perspective pentru a fi sigur de ceea ce se intampla. Surprize neplacute se anunta si pe plan sentimental, o cearta puternica cu partenerul de viata poate aduce tensiune in familie. Ai grija le vorbele pe care le vei spune.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

In aceasta zi, starile tale emotionale sunt fluctuante si greu de manevrat de altii. Vrei sa te feresti de discutii ample si foarte serioase pentru ca nu ai energia necesara. De asemenea ai vrea sa te tii departe de noi responsabilitati, dar ele se lipesc de tine inainte sa iti dai seama ce se intampla. Fii rabdator cu cei din jur.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Se pare ca in ultima vreme pozitia de lider iti place desi nu esti multumit de ceea ce vezi insa nici nu ai vrea sa iti ataci direct colegii. Poti incearca sa cauti cea mai prietenoasa maniera cu putinta pentru a le atrage atentia, dar oricat de mult te-ai stradui, tot reusesti sa ranesti niste orgolii, motiv pentru care atmosfera poate deveni tensionata. Pastreaza-ti calmul.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista posibilitatea ca un membru din familie sa incerce sa iti forteze mana cu privire la un mic imprumut, iar bugetul tau este pe o panta descendenta. Influenta nefasta a celui care vrea cu orice pret banii te poate face sa iei o decizie nepotrivita care sa agraveze si mai mult situatia. In dragoste esti de asemenea destul de docil si nu ii refuzi nimic persoanei iubite.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti nevoit sa tii un discurs pentru care te pregatesti de multa vreme si tragi sperante ca vorbele vor ajunge acolo unde trebuie pentru ca ai flerul necesar pentru a-i convinge. Ai dreptate sa ai incredere in sine pentru ca impresionezi publicul cu talentul oratoric si primesti foarte multa admiratie din partea celor din jur. Bazeaza-te pe intuitie in tot ceea ce faci in aceasta zi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se pare ca ai serioase probleme cu respectarea orarelor sau poate chiar a unei agende personale pe care chiar tu ai creat-o sperand ca iti va fi de ajutor. Te lupti toata ziua cu timpul si nu pare ca reusesti sa castigi acest razboi. Ramai in urma cu multe proiecte sperand ca foarte curand vei reusi sa le pui in ordine. Fii calm. Vei reusi sa rezolvi totul in urmatoarele zile.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Prticiparea la un eveniment profesional important te face sa te simti extrem de norocos, desi in final s-ar putea sa nu iti faca foarte multa placere ceea ce ti se intampla. Ai posibilitatea sa devii un fel de tinta a glumelor pentru ca ai mult mai putina experienţa decat cei prezenti la eveniment.





Horoscop pentru femeia din Pești

Daca credeai ca ai rezolvat definitiv o problema, astazi vei afla ca trebuie sa o iei de la capat. Unele persoane apropiate te pot mustra pentru ca au impresia ca te-ai grabit si ai fost superficial, iar aceasta situatie ii afecteaza in mod direct. Intreaga zi vei fi concentrat pe repararea situatiei neplacute si nu iti va ramane timp si pentru tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții