Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de 10 Iulie 2020

Written By NIKE B. on miercuri, 8 iulie 2020 | 21:21


Horoscopul zilei de 10 Iulie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Prietenii iti sunt alaturi cu dialoguri si sfaturi minunate. Sunt posibile neintelegeri in relatia cu persoana iubita, dar sunt momente pasagere. In casa si familie domneste armonia, iar cei dragi te sustin in toate demersurile tale. Fii prudent si nu cere mai mult decat ti se ofera. Spre finalul zilei, tendinata de izolare va fi la cote inalte. Plimba-te in aer liber, mediteaza intr-o biserica sau lectureaza o carte amuzanta.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Se pare ca astazi vei fi nevoit sa dai ochii cu sefii sau cu autoritatile. Sunt posibile neintelegeri, discutii contradictorii, insa nu sunt motive de ingrijorare. Totusi, fii atent ce ti se reproseaza si incearca sa faci remedierile necesare. Un prieten apropiat iti poate oferi informatii pretioase legate de locul de munca. Spre finalul zilei ocupa-te de cei dragi. Atentie la sanatate!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Iti sunt favorizate vizitele la muzee, galerii de arta, discutiile pe teme spirituale sau lecturarea unei carti bune. Relatiile cu strainatatea pot cunoaste rasturnari de situatie. Daca planuiai sa pleci intr-o calatorie indepartata, aceasta se poate amana, dar nu pentru mult timp. In dupa-amiza zilei, indreapta-ti atentie catre aspectele din zona carierei si a relatiilor cu sefii. Atentie la imaginea ta in ochii celorlalti!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Pentru tine este o zi potrivita chestiunilor financiare, ce vizeaza banii si bunurile altora. Iti poti achita mai usor taxele, impozitele, creditele si, functie de caz, in relatiile cu institutiile financiare se poate ajunge la un consens agreabil. In a doua parte a zilei, bine ar fi sa lasi pragmatismul vietii cotidiene deoparte si sa iti indrepti gandurile catre laturile spirituale. Plimba-te in aer liber, vizioneaza un film bun sau stai de vorba cu un prieten drag.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Bine ar fi ca astazi sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile reprosuri din partea acestuia vizavi de comportamentul tau din ultimul timp si cam are dreptate. Ai rabdare sa asculti ce are de zis si explica-te in cuvinte putine, dar esentiale. Spre seara se intrezaresc chestiuni financiare. Este vorba despre achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Exista multe necunoscute in acest segment de viata, dar cu prudenta si discernamant le poti depasi.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pentru tine este o zi cu multe treburi la serviciu. Nu prea ai spor la munca, relatiile colegiale sunt tensionate, iar despre sefi bine ar fi sa nu stii astazi. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile usoare si evita provocarile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor si a circulatiei periferice. Foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult. Spre seara te vei simti mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte pentru tine. Veselia de care dai dovada i-ar putea supara pe ceilalti, dar mai ales pe cei dragi. Incearca sa iti temperezi atitudinea. Relatiile cu persoana iubita sunt tensionate, dar sarmul tau caracteristic poate aduce lucrurile pe un fagas bun. Altii vor avea de-a face cu copiii si nazbatiile lor. In dupa-amiaza zilei se intrezareste multa forfota in sfera muncii. Atentie la sanatate!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Treburile gospodaresti iti sunt bine sustinute de catre astre. Este o zi propice curateniilor generale, reparatiilor curente, amenajarii gradinii sau decoratiunilor interioare. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar pana la finalul zilei totul va fi bine. Esti foarte creativ si bine ar fi sa ii lasi si pe ceilalti sa se bucure de realizarile tale. Aduna-i pe cei dragi la o serata amuzanta in aer liber.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Se pare ca in prima parte a zilei esti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitara, astfel incat bine ar fi sa exersezi dictonul „tacerea e de aur“. Rudele sau prietenii apropiati iti solicita ajutorul. Incearca sa iti rezolvi treburile, dar fii alaturi si de cei dragi. Dupa-amiaza zilei este favorabila activitatilor gospodaresti. Atentie la sanatatea si problemele sociale ale membrilor familiei!







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Chestiunile financiare cotidiene sunt astazi la ordinea zilei pentru tine. Te poti ocupa de cumparaturile necesare traiului zilnic, dar rezuma-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri si recompense de la cine te astepti mai putin. In a doua parte a zilei, o ruda sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tau. Detaseaza-te de problemele celorlalti si nu lua de bun chiar tot ce ti se spune.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O zi minunata pentru tine. Esti plin de viata, iar dorinta de afirmare este la cote inalte. Relatiile parteneriale te solicita destul de mult, insa totul este in favoarea ta. Recomandarea astrelor este sa iti programezi vizite la saloanele de intretinere corporala sau sa te gandesti la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personala si relationala. Dupa-amiaza zilei iti aduce in atentie chestiunile financiare. Este posibil sa primesti un cadou surpriza sau o recompensa binemeritata.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti destul de retras astazi. Dorinta de a fi doar cu tine insuti este la cote inalte. Gandeste-te pe indelete la noi directii de viata si elimina din jurul tau tot ce te impiedica. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor si secundar pe inima. Spre sfarsitul zilei te vei simti mai bine, insa ocupa-te doar de treburi usoare. Fii precaut in privinta banilor obtinuti de la un loc de munca. Cheltuieste doar strictul necesar.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții