Horoscop dragoste 29 martie 2024

Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 29 martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astr...

Horoscop pentru femei din 9 Iulie 2020

Written By NIKE B. on miercuri, 8 iulie 2020 | 21:19


Horoscop pentru femei din 9 Iulie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi vei gasi putin confort in emotiile tale. Poate doresti sa te tii pur si simplu de afaceri. Concentreaza-te sa faci lucrurile in rutina obisnuita. Creaza un plan si ramai la el. Nu este o zi care sa se abata de la norma si nici nu este un moment in care sa simti simpatie de la ceilalti. Stai pe langa casa si ai grija de afacerile personale. Timpul este pretios. Nu-l pierde.

Horoscop pentru femeia din Taur

Incearca sa nu fii infiorator azi. Poate doresti sa cauti confort in conversatiile cu ceilalti, dar afli ca acest lucru nu face decat sa obtina dezaprobare din partea tuturor celor implicati. Nu incerca sa arunci vina la cei dragi. Cel mai bun pariu este sa iti concentrezi energia pe sarcinile pe care le-ai amanat de ceva timp. Abordeaza proiectele care necesita o atentie speciala si cea mai mare disciplina.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Exista o amortizare a emotiilor tale de astazi care te-ar putea lasa sa te simti ca un vas cu apa calda. Doar stiind ca exista un capac pentru lucrurile pe care probabil ca te incalzesti mai repede decat de obicei. Incearca sa iti pastrezi cumpatul. O atitudine furioasa nu te va duce nicaieri. Concentreaza-ti energia pentru a-ti pune treburile in ordine. Fa fata finantelor, investitiilor si planificarii securitatii financiare pe termen lung.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ar putea fi greu pentru tine sa te simti conectat cu oricine astazi. Probabil este mai bine sa te ocupi doar de tine. Daca te simti trist sau deprimat, cel mai bine este sa lucrezi singur prin aceste sentimente. Alti oameni nu sunt apti sa fie prea simpatici cu situatia ta. E mai bine sa te lipesti de munca ta pentru uita de probleme.

Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa simti un sentiment de restrictie in ziua aceasta, dar, intr-adevar, asta este pentru binele tau. Vei descoperi ca simtul tau acut al disciplinei vine la indemana in momentul in care abordezi munca cu un entuziasm incredibil. Obiectivele nu sunt departe de a fi atinse. Ramai concentrat si nu lasa ceasul sa te preseze. Graba va duce la greseli deci, daca vrei sa faci o treaba, fa-o cum trebuie.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Gaseste confort in munca ta astazi. Desi poate parea ridicol, vei constata ca obtinerea lucrurilor necesare de pe lista este cea mai mare satisfactie a zilei. Incearca sa nu fii prea critic cu ceilalti. Concentreaza-te pe propriile sarcini. Muntii care par prea descurajatori vor continua sa creasca pana cand vei face primul pas. Perseverenta ta va fi o inspiratie pentru ceilalti.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Scoate-ti capul din nori si vei afla ca detaliile plan la care nu ai asistat mai devreme revin acum pentru a te bantui. Nu amana munca ta mai departe. Timpul de a avea grija de locul de munca este acum. Pregateste-te si mergi la cumparaturi. Cu cat obtii mai multe astazi, cu atat mai bine va veti simti maine.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi trebuie sa termini tot ce nu ai facut ieri. Temele calatoriei includ disciplina si acordarea atentiei la nisipul care aluneca prin clepsidra. Cu cat esti mai in stare sa realizezi lucruri, cu atat te vei simti mai bine in legatura cu asta. Energia stagnanta din viata ta semnaleaza ca este timpul sa faci lucrurile sa se miste. Nu pierde un alt moment asteptand ca altcineva sa gaseasca solutia pentru tine. Ia initiativa.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi trebuie sa termini tot ce nu ai facut ieri. Temele calatoriei includ disciplina si acordarea atentiei la nisipul care aluneca prin clepsidra. Cu cat esti mai in stare sa realizezi lucruri, cu atat te vei simti mai bine in legatura cu asta. Energia stagnanta din viata ta semnaleaza ca este timpul sa faci lucrurile sa se miste. Nu pierde un alt moment asteptand ca altcineva sa gaseasca solutia pentru tine. Ia initiativa.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Oamenii pot fi un pic critici cu tine astazi si ai face bine sa auzi ce au de spus. Fii receptiv la informatiile primite de la ceilalti, astfel incat sa poti stabili un ego sanatos. Este important sa iti pastrezi simtul smereniei sub control. S-ar putea sa descoperi ca te simti destul de critic, deoarece vezi si tu la randul tau oameni care se misca fara un scop. Ai rabdare cu ceilalti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Din pacate, aceasta nu este o zi pentru distractie si jocuri. De fapt, s-ar putea sa simti o greutate emotionala enervanta, facandu-te sa te simti mai putin energic decat de obicei. Exista un ton sobru care iti va cere sa arunci o privire dura asupra realitatii si sa iei unele decizii cu privire la obiective si planuri.





Horoscop pentru femeia din Pești

Mentine ridicat scutul psihic astazi, pentru ca vei avea nevoie de el. Comentariile oamenilor pot parea dure, chiar daca sunt pozitive. Cea mai buna aparare impotriva tonului critic al zilei este sa folosesti criticile altor persoane cat de constructiv poti pentru a construi o baza mai puternica din care sa lucrezi. Proceseaza aceasta energie intr-un cadru pozitiv al mintii si foloseste-o pentru a finaliza lucrurile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții