Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Citește Horoscopul zilei de 7 Iulie 2020

Written By NIKE B. on luni, 6 iulie 2020 | 20:27


Horoscopul zilei de 7 Iulie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu trebuie sa va fie frica de dragoste, care este puternica si potenta, fiindca sunteti pregatit de o relatie mai profunda. Dar s-ar putea ca frica sa se puna in calea energiei captivante care va face sa va placa de cineva in aceasta perioada. Amintiti-va ca puterea de vindecare a dragostei adevarate poate aduce satisfactii atat materiale, cat si emotionale. Fiti deschis la ce va scoate universul in cale.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Sunteti inconjurat de forte compatibile si v-ar ajuta sa nu faceti valuri, dar acceptati ajutorul si impartiti beneficiile. Diplomatia si consideratia va duc oriunde, asa ca purtati-va cat mai frumos ca sa fiti inclus oriunde. Miscarile mici si multiple sunt mai bune decat salturile mari, fiindca se aduna si ajung la fel de departe.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un amestec de precautie si indrazneala reprezinta calea de mijloc si ai nevoie sa simti ca mergi pe el cu pasi mari. Drumul e presarat cu obstacole, dar cainii care latra nu musca, asa ca vei avea parte de succese daca actiunile tale sunt in concordant cu sentimentele. Asta inseamna ca, daca simti ca este oportun sa intreprinzi vreo actiune, trebuie sa o faci, daca nu, retrage-te putin si asteapta un prilej bun.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Evenimente neasteptate la munca te pot extenua si it pot drena orice forma de energie saptamana aceasta. Te enerveaza cineva care tot schimba scopurile si regulile jocului- sau ceea ce consideri tu a fi reguli.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Situatia dumneavoastra financiara va suferi schimbari periodice. S-ar putea ca partenerul dumneavoastra sa se pensioneze sau sa ceara ajutor social. S-ar putea sa incasati o mostenire, o datorie sau banii de pe o asigurare. Din cand in cand, va trebui sa va contactati agentul de asigurari pentru probleme cauzate de vreme casei sau masinii dumneavoastra.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Deciziile impulsive sau actiunile pripite pot duce la eventuale accidente sau certuri cu cei dragi. Lucrurile spuse direct in acest moment probabil ca vor fi regretate mai tarziu. Nu forta deciziile importante in aceasta perioada si nu-ti asuma riscuri.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Se pare ca exista un grad mare de stimulare nervoasa, combinata cu o mentalitate hiperactiva. Nu vreti sa fiti direct si acid cand vorbiti, dar natura impulsiva va face sa luati decizii pripite, in loc sa va ganditi la ce simt ceilalti. S-ar putea sa intreceti masura printr-o iesire nervoasa ca reactie la remarcile nevinovate pe care le pot face altii.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astazi poti primi o invitatie sau un cadou. Ai tendinta sa refuzi dar nu uita ca un refuz este relationat cu o insulta. Fii recunoscator/oare pentru ceea ce primesti si nu uita oamenii simt nevoia sa-si reconfirme valoarea prin propria generozitate.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Emotiile spontane arata ca simtiti ca trebuie sa luptati pe toate fronturile. S-ar putea sa vi se ceara sa fiti mai activ si mai dinamic in aceasta perioada. Daca puteti sa va apucati de un proiect adecvat, faceti-o: folositi toata aceasta energie intr-un mod constructiv. Indreptati-va energia catre ceva ce puteti atinge.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea ca timp de o luna sau doua sa va treaca prin cap mai multe idei marete si indraznete, indemnandu-va sa va duceti undeva, dar ar fi mai bine sa va analizati situatia inainte de a porni la drum. S-ar putea sa va aflati intr-o lume gresita � sau s-ar putea sa nu.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Veti vedea ca pe masura ce calatoriti mai mult, cu atat stiti mai multe, fie ca distantele le parcurgeti cu trupul sau cu mintea. Luna urmatoare va puneti in cap sa mergeti in locuri pe care nu le-ati mai vizitat. Nu trebuie sa faceti planuri detaliate, mergeti unde simtiti.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o perioada perfecta in care puteti sa va imbunatatiti latura romantica, fiind mai atent cu dumneavoastra si cei din jur. Veti avea de castigat daca veti fi disponibil din punct de vedere social si daca veti analiza persoanele in mod obiectiv. Prima impresie conteaza, asa ca acordati-va destul timp sa va pregatiti ca atare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții