Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 7 Iulie 2020

Written By NIKE B. on luni, 6 iulie 2020 | 20:22


Horoscop pentru femei din 7 Iulie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Apararea ta implicita este sa ai grija de tine si de ceilalti. Este in regula, dar asigura-te ca o faci intr-un mod care sa nu iti epuizeze forta de viata vitala. Cheia este sa oferi sfaturi si apoi sa parasesti situatia. Nu esti responsabil pentru actiunile altora. Ofera-le informatii, dar lasa decizia finala in functie de persoana pe care incerci sa o ajuti.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ziua de astazi este grozava pentru tine. Vei descoperi ca te poti descurca destul de mult folosindu-ti mintea rapida si spiritul taios. Informatiile zboara destul de repede asa ca apuca-te de ceea ce rezoneaza cu tine si arunca ceea ce nu. Cu cat esti mai informat, cu atat vei fi mai bine echipat pentru a face fata deciziilor zilei. Asigura-te ca stii toate faptele inainte de a continua.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Adesea, ne intrebam „De ce eu?”. S-ar putea sa simti ca iti pui aceasta intrebare mai mult decat oricine altcineva. Viata ta pare uneori ca o plimbare cu un roller coaster care nu se termina niciodata. In profunzime, iti dai seama ca n-ai avea altceva de facut. Fa o pauza de la lucrurile de azi, daca poti. Comunica-ti gandurile si sentimentele celorlalti. Vorbind, te vei simti mult mai bine in legatura cu situatia actuala.





Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa-ti gasesti creierul bazaind ca o albina astazi. Este bun. Exista o multime de informatii pe care trebuie sa le prelucrezi acum. Te-ai gandit sa cumperi niste echipamente electronice noi sau aparate mici pentru casa ta? Acum este un moment excelent pentru a face unele cercetari cu privire la acest proiect inainte de a scoate portofelul. Foloseste aceasta zi pentru a aduna fapte.

Horoscop pentru femeia din Leu

Nu presupune automat ca iti poti rezolva singur toate problemele. Doar ca actul de a vorbi lucrurile cu altii poate sa arunce o noua lumina asupra unei situatii care te deranja mai devreme. Spune-ti oful altora din zonele unde se stie cine are nevoie de ajutor. Nu-ti fie rusine sa ceri ajutor. Cu totii avem necazuri si probleme. Nu esti singur.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Trezeste-te devreme si lucreaza. Ai multa energie emotionala si fizica care ar trebui sa te ajute sa realizezi tot ceea ce trebuie sa faci. Energia planetara este de partea ta. Profita de asta pentru a spune ce este in mintea ta si pentru a te apropia de locurile unde ai nevoie. Partile tale active si receptive sunt de acord astazi. Ar trebui sa poti gasi un echilibru sanatos intre a da si a primi.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Simte-te liber sa vorbesti astazi. Poate ca nimeni nu ti-a auzit punctul de vedere de ceva vreme. Probabil este important pentru ei sa o auda. Doar pentru ca oamenii nu iti cer parerea, asta nu inseamna ca nu este valabila. Ai o perspectiva intuitiva incredibila pe care altii nu reusesc sa o vada. Nu presupune ca stiu ceea ce gandesti – chiar daca probabil tu stii ce gandesc.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cineva a pornit ventilatorul, iar hartiile zboara peste tot. Ritmul lucrurilor de astazi este sa te ridici si sa incerci sa aduni piesele. Ramai in stransa comunicare cu ceilalti astazi. Acesta va fi harul tau mantuitor. Este posibil sa ai nevoie de ajutorul altora pentru a obtine teancul de documente importante care s-a aruncat in toata camera. Fii atent la lucruri pentru a nu-ti pierde locul in joc.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nimeni nu se va ocupa nevoile tale astazi, asa ca poti sa te ridici si sa incepi sa faci lucrurile pe cont propriu. Vei descoperi ca exista putina simpatie din partea celorlalti, iar opiniile puternice sunt ca un adevarat razboi. Exista o multime de barfe bazaind in jurul tau asa ca poti fi tentat sa te alaturi mai departe. Nu fii un autor al acestui tip de comportament. O sa te instraineze doar de ceilalti pe termen lung.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Asculta indeaproape vantul, caci raspunsurile rasufla chiar in fata ta astazi. Contacteaza anumite persoane despre care nu ai mai auzit nimic de ceva vreme. Vei gasi ca poti fi destul de productiv acolo unde te astepti cel mai putin. In mod ironic, cu cat planuiesti mai putin, cu atat vei face mai multe. Fii spontan in actiunile tale. Revelatiile vor veni la tine ca fulgerul.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa incerci sa faci anumite compromisuri pentru a evita un angajament astazi. Nu continua sa oferi cuiva socoteala. Fii puternic si spune-le oamenilor gandurile tale chiar daca crezi ca sentimentele lor vor fi ranite. Meseria ta este sa iti protejezi emotiile. Alti oameni se pot ocupa singuri de emotiile lor. Fii agresiv daca trebuie sa fii. Sanatatea ta depinde de faptul ca tu esti fidel cu tine.





Horoscop pentru femeia din Pești

Esti intr-un punct culminant dramatic in ciclul tau emotional lunar de azi si este posibil sa erupi ca un vulcan. Nu iti fie rusine sa eliberezi aceste emotii. Partile tale feminine si masculine sunt destul de conectate si functioneaza armonios pentru a se exprima la maxim. Deschide-ti portile comunicarii si lasa-ti amprenta sa se incarce.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții