Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 11 Iulie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 iulie 2020 | 06:33


Horoscop pentru femei din 11 Iulie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

In aceasta zi vei dori cu orice pret sa obtii ajutorul unui coleg de munca pentru a finaliza un raport cat mai repede. Ajungi in stadiul de negociere cu el si te oferi sa il ajuti si tu cu rapoartele lui. Din pacate se pare ca va intelege gresit aceasta situatie, iar ajutorul pe care ti-l da este nesemnificativ.


Horoscop pentru femeia din Taur

Esti foarte organizat astazi, iar capacitatea de a pune pe hartie ceea ce ai de facut te ajuta sa devii mai eficient in momentele cheie ale zilei. Nu numai la locul de munca ai treaba ci si acasa ai nevoie de o buna organizare si chiar de un plan de lucru pentru ca ai multe lucruri de pus la punct si timpul este limitat. Seara vei constata ca totul este la locul lui, deci va fi un bun prilej sa te relaxezi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi vei pune destula presiune pe cineva din familie pentru ca vrei sa obtii unele avantaje si o pozitie privilegiata. Ceilalti membri din familie nu prea apreciaza acest tip de comportament si te vor face sa afli chiar astazi care este opinia lor. Nu este cazul sa le spui ca nu au dreptate, pentru ca incerci sa profiti in mod evident de unele rude mai in varsta.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi orgoliul tau atinge cote alarmante si chiar daca gresesti unor persoane apropiate iti este greu sa le ceri iertare. Ar fi bine ca de dragul relatiei cu ei si pentru linistea ta interioara sa admiti ca ai gresit si sa prezinti scuzele. In plus, orgoliul te duce in mijlocul unui conflict si la locul de munca. Ar fi bine sa ai grija ce cuvinte spui la nervi.


Horoscop pentru femeia din Leu

Iti faci foarte multe griji legate de viitor, asa ca nu vei putea sa te bucuri absolut deloc de ziua de astazi. In ultima vreme te preocupa cariera si situatia financiara, ba chiar reusesti sa pui presiune si pe membrii familiei. Nimeni nu stie de unde a izbucnit acest pesimism, insa poti spera sa te vindeci curand.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

De obicei iti asumi responsabilitatea faptelor tale, insa in aceasta zi incepi sa te victimizezi si cauti vinovatii in alta parte. Este comod si facil, iar cei din jur care nu cunosc situatia te compatimesc. Totusi, in interiorul tau stii ca vina iti apartine si iti promiti ca vei indrepta situatia cat mai curand posibil.


Horoscop pentru femeia din Balanță

O persoana apropiata vine cu o idee de afacere care iti surade, insa pe tine te-ar incanta daca s-ar umple conturile peste noapte. Din pacate se pare ca nu exista nicio afacere minune pentru a te ajuta sa te imbogatesti imediat, insa cu un strop de rabdare si multa chibzuinta, vei putea creste considerabil veniturile familiei.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se pare ca astazi este ziua potrivita sa spui exact ceea ce gandesti fara prea multe menajamente. Ai ajuns acolo unde ti-ai dorit si simti ca nimeni si nimic nu te mai poate rani. In mare parte ai dreptate, dar chiar si asa ar fi bine sa nu devii arogant cu cei din jur pentru ca iti vei pierde din popularitate. Ai incredere in instinctele tale si nu vei regreta.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Starea de sanatate a unei persoane din familie te face sa fii foarte ingrijorat si consideri ca ar fi timpul sa faci si tu un set de analize. Simti nevoia sa discuti despre aceasta situatie neplacuta cu cineva apropiat si ai noroc de prieteni dornici sa te asculte ore in sir. Vei avea posibilitatea sa afli si unele detalii picante despre unele persoane pe care le cunosti de ceva timp.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi stii exact ceea ce vrei si nu te sfiesti sa apelezi la niste tehnici deloc curate. Folosesti manipularea si santajul emotional cu cei din familie pentru ca esti motivat sa obtii un imprumut. Ai grija deoarece anumite persoane si-ar putea da seama de tacticile tale murdare si te poti trezi cu un refuz definitiv.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

In aceasta zi vei reusi sa constati ca in ultima vreme te-ai cam lasat la mana unor persoane care se misca mult prea greu pentru viteza ta. Poate este timpul sa mergi inainte fara sa sa mai astepti ca altii sa vina din urma. Ai grija la prietenii falsi care vor doar sa te demotiveze si sa te puna in incurcatura.






Horoscop pentru femeia din Pești

Se pare ca in ultima vreme nu esti o companie prea placuta ci, din contra se poate spune ca demotivezi pe toata lumea cu atitudinea ta negativista. Prietenii te ocolesc, iar familia se infurie la vederea unor astfel de comportamente. Te izolezi in camera ta si analizezi in continuare fie care aspect al vietii tale ce nu merge cum ai vrea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții