Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de 12 Iulie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 iulie 2020 | 06:41


Horoscopul zilei de 12 Iulie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu te crampona de un singur aspect spre care îţi canalizezi toată energia, pentru că uneori pot apărea şi alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ţi se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ţi se oferă. Dacă insişti să obţii un anumit lucru dintr-o singură direcţie şi acesta nu vine conform aşteptărilor, ai putea suferi o decepţie, or aşa, având la dispoziţie alternative din mai multe părţi, vei putea imediat să schimbi macazul spre altceva mai bun. Fii maleabil, adaptabil, acceptă opţiunile care apar, pentru că aşa gama de alegeri şi de urmări devine mult mai bogată.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Eşti în faţa unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, şi abia aştepţi să-i dai startul a să ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede şi bine, datorită acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atâta timp cât crezi cu tărie în şansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare dată resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Speră, cere, ţinteşte sus, ridică ştacheta la cote înalte, pentru că poţi ajunge acolo! Ambiţia ta creşte din ce în ce mai mult cu fiecare succes pe care îl culegi pe parcurs şi, pentru că vezi că se poate, îndrăzneşti şi mai mult!







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai pus punct unei acţiuni, dar te îndoieşti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poţi schimba, nu mai are rost să analizezi retroactiv totul, ci să-ţi asumi decizia luată. E un final de drum care te face acum să regândeşti totul, să priveşti înapoi, să regreţi alegerile făcute, dar, pentru că decizia e deja luată şi nu mai poate fi schimbată, ar fi bine să o accepţi ca atare şi să accepţi drumul ales. Ai mereu senzaţia că ar mai fi existat şi alte soluţii, că se putea face şi altfel, dar e prea târziu să mai schimbi ceva, deci mergi mai departe în sensul ales de tine, fără a mai privi înapoi!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu nimereşti în cel mai favorabil mediu, pentru că te afli printre oameni negativişti, pesimişti, încărcaţi de probleme şi griji, şi te vor molipsi şi pe tine. Dacă ai putea ţine departe asemenea tovarăşi de discuţie, ai fi mult mai câştigat, dar nu prea reuşeşti, de parcă aceştia se ţin scai de tine. Probabil tu le faci bine, găsesc în tine o sursă de energie pozitivă, dar nu-şi dau seama că sunt vampiri energetici şi, în timp ce ei se încarcă şi se simt excelent, te împovărează pe tine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plâng întruna, pentru că eşti ca un burete care absoarbe emoţiile lor negative!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Îţi dedici energia relaţiei de iubire, care înseamnă totul pentru tine în acest moment. Nimic nu ţi se pare mai frumos decât să fii alături de cel drag clipă de clipă, să faceţi totul împreună, să discutaţi permanent despre tot ce vă înconjoară, punând mai mult accent pe dialog. Vă completaţi perfect unul pe altul şi îl iubeşti parcă şi mai mult când vezi cât de mult se implică în viaţa ta, cât de mult îl preocupă soarta ta. Acelaşi lucru faci şi tu pentru jumătatea ta, pentru că o consideri perfectă pentru tine, aşa cum e. Schimbul de vorbe dulci, de angajamente, de declaraţii de iubire te face fericit!






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu te crampona de o piedică normală în drumul tău spre rezultatul visat. Dacă ceva te opreşte acum din elan, e un semn bun, în sensul că îţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Uneori, hopurile pe care le întâlneşti pe parcurs sunt doar un avertisment cu priire la direcţia pe care mergi, la instrumentele de care te foloseşti, deci ar fi nevoie, din când în când, să treci în revistă resursele. Ştii cum se spune: paza bună trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol îl are. Să te oblige să deschizi mai bine ochii şi să iei nişte măsuri drastice şi eficiente!


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu poţi mulţumi pe toată lumea, nici măcar atunci când urmezi cele mai corecte căi şi nu te abaţi de la reguli. Cineva tot îţi va găsi nod în papură, chiar şi la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu pleca urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decât să critice ceea ce fac ceilalţi ca atare, dacă tu consideri că faci ceea ce trebuie, mergi pe calea ta. Nu-ţi schimba modul de a fi sau de a acţiona doar pentru că altul îţi spune că se poate şi altfel. Dacă tu ai ales, fii ferm pe poziţie!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să te eliberezi de acele gânduri despre care ştii şi tu că îţi blochează evoluţia. Sunt temeri inutile, îndoieli care nu-şi au rostul, piedici pe care ţi le pui singur în cale şi care nu au ce căuta pe drumul tău spre succes. Ai demonstrat şi altădată că orice e posibil dacă gândeşti pozitiv şi liber, concentrat asupra ţelului final şi nu asupra hopurilor de pe parcurs, ca atare lasă deoparte atitudinea ta excesiv de critică sau auto-critică, şi îndreaptă-ţi atenţia spre ceea ce te aşteaptă dincolo de drumul care se cere parcurs. Viitorul e promiţător, totul e să crezi şi tu în asta cu tărie!


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai avea nevoie de un venit mai bun pentru a-ţi pune în practică marile vise. Eşti conştient că nu poţi tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar dacă ai fi mai atent la inspiraţia care năvăleşte acum în calea ta sub diverse forme, ai putea începe să câştigi mai bine. Totul e să te arăţi dispus să mai încerci şi altceva pe lângă profesia ta de bază, să te apuci de o afacere, să creezi sau să produci ceva ce poate fi valorificat, să oferi un serviciu plătit pe care ştii să-l faci la modul profesionist. Sunt mari şanse să găseşti azi o cale de a câştiga un ban în plus, dar nu ţi se oferă pe tavă: e nevoie de muncă!








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mai bine stai pe loc, fără a-ţi exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. Încă se mai pot modifica lucrurile, încă nu s-au aşezat toate pe făgaşul normal şi o decizie luată acum sau o concluzie extrasă prea devreme ar putea genera mai târziu o complicaţie. Deja ai o idee despre felul în care se vor încheia aceste aspecte, dar mai bine mai aştepţi. E posibil ca finalul să se modifice în ultima clipă şi să regreţi că te-ai pripit. Dacă te gândeşti bine, vei descoperi că situaţia aceasta are totuşi două direcţii diferite de interpretare sau de evoluţie, deci mai aşteaptă înainte de a te alege încotro!


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tristeţea s-a infiltrat în sufletul tău din cauza unor animozităţi apărute în cuplu. Persoana iubită nu e pe aceeaşi lungime de undă, ci priveşte la relaţia voastră cu oarecare răceală, neîncredere, pesimism. Treceţi, se pare, printr-un moment mai sensibil pentru iubirea voastră, tocmai de aceea trebuie să dai dovadă de imensă toleranţă. Lasă deoparte reproşurile, nu pune la index fiecare gest sau fiecare vorbă care nu-ţi place, şi încearcă să-i accepţi toanele trecătoare. Şi tu le ai pe ale tale, deci trebuie să gestionezi situaţia cu tact şi enormă înţelegere! Va trece, dar momentan doare.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai forţa de a spune stop, pregătit să porneşti într-o altă direcţie. E mai bine să rupi odată pisica decât să tot prelungeşti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. După ce te vei elibera de un plan care s-a împotmolit, vei avea curajul de a alege o altă ţintă spre care să-ţi canalizezi energia, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui ferm: punct şi de la capăt! Eşti persoana cea mai în măsură să reconstruiască un plan de la zero, atunci când simte că s-a blocat, şi asta eşti pregătit să faci chiar astăzi. Noul te entuziasmează, ca de obicei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții