Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 iulie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 iulie 2020 | 06:56



Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 iulie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 11 – 17 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Berbec

Între 11 și 13 iulie, seara, destul de multă agitație, nervozitate, motive de enervare sau, într-o variantă mai “blândă”, neliniște interioară, dezacord cu evenimentele care se derulează în mediul apropiat de viață și de muncă al nativului. După cum, există și ipoteza unei exacerbări a acestor nemulțumiri și dezacorduri cu lumea, cu viața, cu mentalitatea sau inițiativele prietenilor care se pot manifesta prin reacții intense, asociate cu o tulburare interioară sau organică (enervare, stres, insomnie, incapacitate de a-și controla reacțiile, cuvinte aspre spuse la mânie, etc.). Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august. Tranzitul nu va fi nici mai bun nici mai rău decât s-a manifestat până acum, doar că, o serie de concluzii de viață, ori de raportări la problemele legate de casă, patrimoniu, relații de familie, vor fi mai repede instaurate și consolidate în atitudinea nativilor (mai puține dubii, mai puține inhibiții și îndoieli, mai puțină rigiditate). Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, evenimente curente care pun problema unor revizuiri bănești: renunțarea la unele cumpărături sau inițiative (reparații casnice, mod de viață personal, investiții, cumpărături) și adaptarea la situația de moment. Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, sectorul comunicare este foarte frumos susținut. Multă mobilitate mentală, disponibilitate în a asimila noul, dorință de cunoaștere, capacitate de învățare rapidă sau fără stres, șansă în a obține informațiile necesare sau la momentul potrivit, călătorii utile prin lecția de viața pe care o vor oferi nativilor sau prin lărgirea orizontului de cunoaștere al acestora. Unii vor avea o șansă reală în susținerea examenelor, la teste și verificări, mai ales dacă vor susține una sau mai multe probe orale.


Horoscop Taur pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Taur

Între 11 și 13 iulie, seara, stare de spirit antipatică: insomnie, neliniște, enervări de scurtă durată dar care se repetă, din cauze diferite, la tot pasul: disconfort organic resimțit mai ales la nivel cerebral, comportament marcat de reacții puternice: mânie, supărare, revoltă, spirit de contradicție. Uneori, similitudinea unor evenimente în derulare cu ipostaze din trecut reprezintă un motiv suficient pentru declanșa stări de spirit dizarmonice care le vor sugera celor născuți în Taur o posibilă evoluție similară, în contexte asemănătoare. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august. Mercur, planetă a comunicării, se va plasa în sectorul comunicării acestor nativi, dar nu va reprezenta decât parțial un ajutor astral. În general, va fi vorba de o mai restrânsă capacitate de a vorbi în public, de a avea intervenții ferme (dorință de eschivare sau de a rămâne în umbra evenimentelor) din prudență, din lipsă de motivației sau din evaluări care nu prevestesc un final corect, fericit sau în avantajul lor. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, Luna va tranzita zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn mai multă stabilitate organică și psihică, mai mult echilibru afectiv și mai mult calm. Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, discuții pe teme bănești cu persoane și instituții cu care nativul are “comerț” pe o temă salarială, fiscală. Unele informații sau soluții îi pot mulțumi: dialog util, păsuire, intrare în normalitate, rezolvări coerente și corecte din punct de vedere juridic, reciproc avantajoase. Unele persoane mature sau mai în vârstă pot dezvolta adevărate rezistențe la idei și soluții noi ori vor respinge acele modele de lucru și tipare de viață care distrug cadrele de manifestare firească instaurate cu un timp în urmă (tradiție, obicei).







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Gemeni

Între 11 și 13 iulie, seara, perioadă delicată pentru aproape toate relațiile cu prietenii. Puține vor fi persoanele care nu vor stârni o reacție de ostilitate sau Gemenilor, dar, nu-i mai puțin adevărat că acest context astral îi va sensibiliza și pe nativi, făcându-i hiper-reactivi, subiectivi, neprietenoși, intoleranți și lesne disponibili să intre în dispute, controversei să risipească observații formulate brutal chiar dacă, pe fond, juste, și de a naște conflicte din te miri ce ori de a le amplifica pe cele deja existente. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august. Secvența se va derula pe sectorul banilor câștigați din muncă proprie și va accentua preocupările legate de nevoia de a strânge bani, de a acumula rezerve financiare prin diferite modalități. Mecanism controlat de grijile față de ziua de mâine, de neputința de a depăși niște momente delicate din punct de vedere financiar, în plan personal, ori de a trece pe lângă destabilizările create de actuala stare de dezechilibru financiar național și internațional. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, mecanisme interioare de apărare și protecție a propriei lor persoane sau de conservare a energiei și a forței lor psihice pe fondul atâtor provocări destabilizatoare născute în contextul actual tulbure, generat de epidemie. Confruntare cu spaimele mai vechi, trăite în situații similare, cu un timp în urmă (aspect specific celor maturi sau în vârstă). Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, Luna va traversa semnul zodiacal al Gemenilor și le va fi de un real ajutor în efortul lor de a rămâne calmi, de a nu reacționa disproporționat în fața evenimentelor și a veștilor și de a găsi rapid cele mai indicate soluții, dacă vor fi solicitați.


Horoscop Rac pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Rac

Între 11 și 13 iulie, seara, unele persoane mai ales dacă sunt tinere, vor trece prin momente când autoritatea și valoarea lor personală vor fi puse la încercare de evenimentele exterioare care îi vor obliga să reacționeze sau să acționeze în numele responsabilităților cu care au fost investiții. De aici, o doză de tensiune interioară, de conflict deschis cu persoanele din cercul de colaboratori care nu-l susțin sau îl combat, precum și de asumare a riscurilor și, implicit, a consecințelor acestora. Uneori, nativul va simți o chemare interioară spre acte de bravură, de curaj, spre gesturi de independență sau de frondă ori spre demonstrațiile de forță. Contextul astral este dificil (26 de cuadraturi și opoziții cu vârful de scurgere pe sectorul funcție, imagine, autoritate, succes). Unii se vor putea afirma în chip fulminant, alții pot intra în complicații peste puterea lor de a le gestiona, mai ales dacă nu au suficientă experiență de viață sau maturitate profesională. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august și va avea un efect asupra corpului fizic al acestor nativi, asupra psihicului și comportamentului lor precum și asupra felului în care aceștia vor înțelege și vor extrage semnificațiile necesare din evenimentele curente sau din împrejurările cu impact major asupra vieții lor personale și/sau profesionale. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, nevoie de sprijin într-unul sau mai mulți prieteni (înțelegere, sfat, încurajare, solidaritate, acțiuni comune). Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, discrete probleme legate de mecanismele de înțelegere, analiză și sinteză a evenimentelor, de unde și riscul unor derapaje în decizii, acțiuni sau opțiuni; solicitare a sistemului nervos periferic care interesează brațele, mâinile, degetele și, secundar, aparatul respirator.







Horoscop Leu pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Leu

Între 11 și 13 iulie, seara, stare de spirit plină de disconfort pe fondul confruntării nativilor cu informații care le zguduie niște convingeri. Acum, în lumina ultimelor evenimente acestea nu mai sunt ceea ce păreau a fi (mai puțin utile, necesare sau justificate). Minciuna și manipularea care au funcționat, un timp, îl pot pune pe câte un nativ în fața unei realități care îi obligă să țină cont de evidențe și să se reorienteze în principiile și interesele personale puse în cumpănă. Moment de mare “ambalare” interioară ori de câte ori conștiința lor va fi zdruncinată de evidențele care smulg vălul de eroare de pe oameni, fapte și intențiile bine mascate, până mai ieri. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august, influențând sectorul lumii interioare, mai ales al subconștientului. Univers delicat pentru sănătate, mobilizat de șase opoziții care vor pune un accent neplăcut, stânjenitor pe axa celor două zodii implicate (Capricorn și Rac), inducând stări organice neplăcute, de limitare a mișcărilor, a activității fizice sau a fiziologiei. Rol important în motivația cotidiană a unor impresii din trecut (prima copilărie, legăturile cu părinții) de care nu s-au „vindecat” în totalitate.
Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, mare combativitate ideologică sau pe teme profesionale. Unii dintre cei născuți în zodia Leului vor deveni adevărați luptători pe baricadele unei idei, a unei convingeri, a unui proiect sau a unui context extern care le creează prejudicii (constrângeri, interdicții, măsuri organizatorice). Capacitate redusă de a se abține și de a nu rupe zăgazurile de crez și de conștiință în legătură directă cu statutul lor profesional și sarcinile de serviciu. Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, comunicare relaxată cu prietenii, schimburi interesante de idei.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Fecioara

Între 11 și 13 iulie, seara, unele persoane pot fi îngrijorate cu privire la o chestiune patrimonială al cărei statut este amenințat de revendicări, partaje, hotărâri judecătorești ambigui, amânări ale unei rezoluții clare și definitive. În alte cazuri se poate ajunge la un conflict deschis cu o persoană sau cu o instituție care abuzează de niște drepturi reale sau care speculează niște ipoteze artificiale (pretexte) într-o chestiune patrimonială. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august, introducând o notă de rezervă, de prudență și de discreție față de una sau mai multe persoane din cercul lor de apropiați. Aceste reticențe se vor răsfrânge și asupra sectorului casei a V-a care patronează relațiile sentimentale dându-le o pronunțată tentă de interiorizare, de cenzurare ori chiar, uneori, de inhibare a trăirii lor firești din neîncredere sau din spaima de consecințe. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, aceste persoane, vor dori stabilitate într-o direcție de viață socială sau profesională ori chiar într-una relațională (părinți/copii), și vor dori să elimine cât mai repede factorii destabilizatori.
Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, numele unor persoane poate circula în mod flatant (laude, apreciere, felicitări, comentarii pozitive, câștig de încredere, de simpatizanți sau de autoritate) într-un domeniu public sau care privește o comunitate de interese (mediu de afaceri, politică, cultură). Mai puțin confortabilă poate fi, întreaga săptămână, pentru cei care desfășoară activități de creație și interpretare care pot să nu găsească cea mai bună formulă de exprimare, de unde și o stare de enervare, de dezamăgire sau de apatie de genul “la ce bun?!” a celor care vor fi, gata-gata, să se resemneze și să abandoneze proiectul.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Balanta

Între 11 și 13 iulie, seara, relații încărcate de energie, ambalare a părților, combativitate, vehemență, irascibilitate, depășirea măsurii. Nu sunt indicate dialogurile cu persoanele cu care nativii se află în conflict sau pe teme care permit exagerările, distorsionarea adevărului, abordările pătimașe. Risc de a intra în conflict cu un reprezentant al statului pe fondul unei activități în care este implicat nativul. În acest sens, atenție la felul în care unii vor vorbi, vor argumenta, se vor apăra în fața unor reprezentanți ai legii (tribunal, parchet, procuratură, poliție, vamă). Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august, timp în care va exercita o influență asupra relațiilor publice, a profesiei, a administrării puterii (dacă sunt investiți cu responsabilități majore). Nota generală va fi dată de prudență, de observarea atentă și de analiza minuțioasă a evenimentelor și a reacțiilor celor din jur precum și de nevoia de a verifica și aștepta consecințele unor inițiative venite din partea altora. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, uneori, o chestiune materială pare să scape de sub control sau, asupra ei să se abată viziunea surprinzătoare, dar nejustificată, a unor factori de răspundere ca un ecou al măsurilor de dată recentă luate în plan public și instituțional. Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, mare dorință de afla, de a cunoaște, de a citi, de a-și verifica opiniile sau convingerile, din ultima vreme, cu argumentele unor persoane competente sau cu practica însăși: ce infirmă sau ce confirmă un exercițiu, o testare a metodelor de lucru, de studiu, relația cu un univers profesional de mai largă respirație și înțelegere decât cadrul limitat, restrâns al mediului socio-profesional curent ori, mai ales, al celui limitat de constrângerile momentului la prea puțină comunicare.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Scorpion

Între 11 și 13 iulie, seara, sectorul muncii nu e deloc bine conturat în acest răstimp: conflict la locul de muncă, adversități, refuz al unor sarcini, contestare a unor măsuri de natură profesională, salarială sau organizatorică luate în această perioadă. Din punctul de vedere al sănătății, solicitare a zonei cerebrale și a activității organelor de simț localizate în zona anatomică a capului. Atenție, risc de traumatisme la nivel capului produse în varii condiții: accident rutier, accident de muncă, accident casnic, conflict interuman însoțit de agresiune fizică, pericol de la foc deschis sau risc de insolație. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august, timp în care va spori capacitatea nativilor de a observa, de a trage învățăminte, de a învăța la propriu (mai ales în ipostaza recapitulărilor, a finisării și a corectării informațiilor de detaliu). Dialoguri relativ complicate, blocate, amânate sau întrerupte între nativi și persoanele ori instituțiile cu care intră într-un raport oficiale (muncă, colaborare, participare la evenimente colective, etc.). Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, situații neprevăzute în relațiile parteneriale sau în relațiile nativului cu o instituție care se ocupă de cazul (dosarul) nativului: procuror, judecător, secundar avocat, anchetator, executor judecătoresc, expert, etc. Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, unele persoane pot primi informații legate de o cauză patrimonială sau financiară, dialoguri cu persoanele implicate într-o rezoluție personală, negocieri, consilieri, consultări. De undeva, poate răsări o idee constructivă sau un argument util în apărarea cauzei lor. Posibile tensiuni la locul de muncă, discuții care mai mult complică decât rezolvă o situație delicată.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Săgetător

Între 11 și 13 iulie, seara, universul afectiv este într-o stare reală de surescitare: multe dorințe, multe impulsuri, multe trăiri care au fost, până acum, destul de bine ținute sub control, dar care acum zbucnesc cu o forță uriașă, destabilizându-i mai ales pe cei tineri și radicalizându-i pe cei maturi care se vor mobiliza să-și rezolve unul sau mai multe aspecte generate în acest sector (relații părinți/copii, relații sentimentale, nevoia de relaxare, de distracție, de împlinire, de succes într-un plan al exprimării de sine). Moment când se pot comite însă și imprudențe și se poate exagera foarte ușor, fără sentimentul vinovăției sau al pericolului, ajungându-se (prea repede și nemotivat) la despărțiri, la “scene”, la acuzații. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august, timp în care va exercita niște frâne în abordarea unei probleme de natură bănească, patrimonială sau conjuncturală (ajutor, susținere, valorificare a unei oportunități), de către niște persoane care, fie încurcă lucrurile din varii cauze, fie “se mișcă” greu, în respectivul dosar, din incompetență. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, evenimente banale, trecătoare la locul de muncă; amânări și complicații legate de reglementarea unui mod de retribuire a activității prestate. Context puțin semnificativ pentru sănătate. Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, relațiile parteneriale vor fi avantajate în acest răstimp de o combinație astrală norocoasă, armonioasă care va susține dialogul, exprimarea nestingherită a părerilor, a sugestiilor și a opiniilor, negocierile corecte sau abordările pragmatice, simple și la obiect. Moment bun pentru a aduce un plus de explicații, și, mai ales, de mărturii sau de martori, într-un proces care, până acum, ea fost văduvit de probele esențiale.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Capricorn

Între 11 și 13 iulie, seara, griji legate de casă, de o problemă locativă în indiferent ce postură (proprietar sau chiriaș), de părinți. Se accentuează niște riscuri care existau și în zilele trecute, provenind de la foc. Pe o altă direcție, unele persoane se pot confrunta cu consecințele situațiilor drastice prin care trece o rudă: anchete, procese, acuzații, pagube, sechestre, confiscări, conflicte cu instituțiile statului. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august, timp în care va impune o notă aparte dialogurilor pe teme precise (conflicte, negocieri, contracte, procese, audieri), de refuz al soluțiilor propuse, de reticență față de o formulă de abordare (unii se gândesc să schimbe avocatul, alții să schimbe strategia de apărare a unui proiect, a unui interes, a unui litigiu) după o matură chibzuință și după un plus de informare și lămurire. Oricum, în aceste zile, mai puternic va fi resimțit blocajul generat de incapacitatea de a se mișca liber, ca înainte de pandemie, care nu le va permite abordarea unor persoane și în instituții, pe acea direcție. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, stări de spirit schimbătoare, efort de relaxare și detașare de factorii care îi pun pe gânduri (amintiri, vești, concluzii la care ajung, evenimente care scot în evidență detalii dezamăgitoare, ș. a. m. d.). Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, una sau mai multe informații legate de locul de muncă, dialoguri pe teme legate de procesul muncii sau în vederea găsirii unui (nou) loc de muncă. Moment destul de bun, din punct de vedere organic și psihic: mental bun, imaginație, fantezie, mobilitate intelectuală, capacitate de a prinde informațiile sau sugestiile necesare “din zbor”, abilități fizice, dexterități manuale, adaptare la condițiile momentului, nu întotdeauna confortabile.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Vărsător

Între 11 și 13 iulie, seara, pentru unii, veștile ar putea să vină în cascadă, să-i mobilizeze, să-i provoace, să-i destabilizeze, să-i enerveze, să-i facă să treacă imediat la acțiune, să dea replici. Există și destulă sămânță de ceartă în unele dialoguri, mai ales cu persoanele înverșunate, care nu cedează și care vor să-i convingă pe cei din jur de dreptatea lor, chiar dacă, argumentele lor șchioapătă la capitolul logică și evidență a faptelor. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august, timp în care își va pune amprenta pe felul în care vor aborda chestiunile de muncă și de serviciu: cu grijă să nu supere, cu răbdare, cu discreție. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, activități domestice și de familie banale, cotidiene. În planul sănătății, se poate vorbi de o atenție specială pe care nativii o vor acorda fiziologiei stomacului și pancreasului, hranei, dietei, regimului sau restricțiilor alimentare auto-impuse, mai ales dacă se înregistrează semnele unei intoleranțe sau ale unei alergii la diverșii factori nocivi. Atenție la calitatea și cantitatea apei băute: trebuie să bea cât e necesar, nici mai mult, nici mai puțin, indiferent ce sugerează panourile publicitare. Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, sectorul emoțiilor și al afectivității este senin, plăcut, confortabil, permițându-le nativilor să se bucure de viață și să trăiască provocările verii. Zile bune pentru artiști și creatori sau interpreți care vor avea forță de exprimare artistică, inventivitate, spirit viu, novator, curaj și modernitate în viziune și stil. Vărsătorii vor fi mânați de dorința de a face experimente în plan sentimental, creativ și personal, mânați de dorința de a se cunoaște pe sine mai bine și de a vedea cum reacționează în fața tentațiilor, ofertelor și provocărilor.





Horoscop Pești pentru săptămâna 11 – 17 iulie 2020

Horoscop Urania Pești

Între 11 și 13 iulie, seara, unul sau mai multe motive de enervare care au la bază o neregulă sau o urgență bănească ce nu poate fi rezolvată nici repede, nici simplu. Din 13 iulie, Mercur va reveni la mișcarea directă, de la 5° Rac, semn pe care îl va tranzita până pe 5 august, timp în care planeta comunicării va evolua în sectorul relațiilor sentimentale, al emoțiilor, al aspirațiilor. Peștii vor avea o doză consistentă de emoții, de trăiri intense dar, în egală măsură, și o doză mare de sensibilitate și de emotivitate. Unii se vor simți surescitați, alții se vor arăta sceptici, ca și cum nu le-ar veni să creadă că ei mai pot fi fericiți. Poate că, un gest de curaj ar fi necesar pentru a-și schimba atitudinea față de viață, de relațiile personale ori față de copiii lor. Ideea generală este să identifice argumentele pentru a se împăca cu sine, cu cei dragi și să găsească timp și dispoziție interioară pentru a se dedica activităților care să le aducă echilibru și împlinire. Între 13 iulie, după ora 20:34, și dimineața zilei de 16 iulie, moment bun pentru lecturi, consolidare și verificare a unor informații, învățare, repetare a materiei. Posibile deplasări de scurtă durată sau vizite care le vor face plăcere sau care le vor înlesni accesul la o sursă de cunoaștere. Între 16 iulie, după ora 08:19, și 17 iulie, unii vor dori să se lămurească asupra unui patrimoniu locativ sau funciar: prețuri, statut juridic, condiții de valorificare sau de intrare în posesie. Alții pot aborda un subiect de interes comun cu părinții și rudele apropiate. În mod normal, contextul astral îi va susține în găsirea unei soluții inteligente; depinde de ei cum vor pune problema, cât de abil o vor susține și argumenta și cum vor reuși să treacă peste impasul punctelor de vedere divergente care reprezintă, de mai mult timp, o piedică în calea acestei rezoluții, reciproc avantajoase.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții