Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 12 Iulie 2020

Written By NIKE B. on duminică, 12 iulie 2020 | 06:03


Horoscop pentru femei din 12 Iulie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Aceasta este o zi minunata pentru a dezvolta orice talent pe care ai vrut sa-l explorezi, in special pe cele care implica arta. Poate doresti sa incerci sa lucrezi cu prieteni care au acelasi talent. Acest lucru nu poate duce doar la cateva sfaturi bune, ci poate sa iti aduca si alte persoane mai aproape. Cu toate acestea, aceasta nu este o zi buna pentru a face fata documentelor practice, asa ca lasa acest lucru sa treaca.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi te poti simti mai ales artistic, in special in ceea ce priveste artele vizuale. O multime de idei iti pot veni in cale, inspirate poate de amintiri din trecut. Aceasta este o zi minunata pentru a fi atent la muzica si arta. Prietenii care iti impartasesc interesul ar putea dori sa exploreze acelasi lucruri ca tine, daca este posibil. Fa-ti timp sa iti scrii gandurile, deoarece vei dori sa iti amintesti de ele.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti un ganditor profund din fire, iar astazi mintea ta ar putea sa nu fie in aceasta lume. Cartile despre psihologie si metafizica ar putea fi atragatoare, la fel si bisericile, centrele de meditatie si alte locuri cu orientare spirituala ar putea parea deosebit de atractive. S-ar putea sa vrei sa participi la un program sau atelier acolo, daca este posibil, dar mai ales vei dori doar sa fii singur cu gandurile tale. Scrie-ti toate informatiile, deoarece vei dori sa ti le amintesti mai tarziu.






Horoscop pentru femeia din Rac

Evenimentele care au loc la biserici, centre de meditatie si alte locuri cu orientare spirituala te-ar putea apropia de cei dragi. Poate doresti sa participi la un serviciu sau program la unul dintre ele, daca este posibil. Nu te mira daca iti ofera cateva idei profunde care arunca o lumina asupra unei situatii cu care te-ai putea confrunta. Noteaza-le deoarece risti sa le uiti mai tarziu.


Horoscop pentru femeia din Leu

Este posibil ca zilele trecute sa fi fost mai agitat dar astazi esti capabil sa te distrezi cu cateva zambete pe masura ce te indepartezi de toate. Poate exista un alt domeniu pe care ai vrut sa-l urmaresti. S-ar putea sa te gandesti serios la asta acum. Nu-ti fa planuri pana nu te intorci in lumea materiala. S-ar putea sa te simti prea fantezist pentru a beneficia de calmul tau obisnuit.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, intelectul tau poate fi mai inclinat decat de obicei pentru a explora campuri care par un pic speculative. Ritualuri spirituale antice, preistorie sau povesti ciudate ar putea fi in mintea ta. Ai putea cauta anumite carti cu aceste subiecte. De obicei, ai tendinta sa fii sceptic cu privire la astfel de lucruri, dar acum vrei sa inveti despre ele. Agata-te de logica ta si afla ce poti! Te vei bucura cel putin!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Cateva vise intense te-ar putea vizita in aceasta seara. Tine un caiet si un stilou langa noptiera. Este important sa iti amintesti de ele. Vei dori sa vizualizezi fiecare detaliu. Dimineata, s-ar putea sa doresti sa reflecti asupra posibilului lor sens. Ele ar putea da nastere unor noi cunostinte despre tine, o noua revelatie spirituala sau inspiratie artistica. Cartile ar putea fi de un ajutor deosebit in intelegerea a ceea ce iti spun visele.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Evenimente care implica arte sau studii spirituale ar putea avea loc astazi. S-ar putea sa fii pus in contact cu persoane noi care iti impartasesc interesele. Dragostea si romantismul ar putea lua o aura de basm. S-ar putea sa vizualizezi partenerii de iubire actuali si potentiali prin ochelari de culoarea trandafirului, vazand doar trasaturile lor incantatoare. Acest lucru este in regula si ar trebui sa te bucuri de el, atat timp cat nu ramai prins in asteptari nerealiste. Sunt oameni la fel ca toti ceilalti.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Inspiratia ar putea oferi un impuls real proiectelor la care lucrezi. Acestea ar putea implica eforturi artistice sau poate unele imprumuturi pe care doresti sa le faci in jurul casei si in curte. Lucrand impreuna, daca este posibil, te poate aduce mai aproape de prieteni, membrii familiei si, eventual, de un partener de dragoste. Conversatiile cu ei ar putea lua o intorsatura neasteptata.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa descoperi noutati despre locuri indepartate, jucandu-te poate cu ideea de a iti lua o vacanta lunga, intr-un loc pe care ai dorit sa il vizitezi intotdeauna in viitor. Nu este o zi buna pentru a face planuri precise. Oricum, nu este probabil sa fii inclinat sa faci asta. Problemele iubirii pot lua o intorsatura neasteptata, deoarece o legatura spirituala pare sa se formeze intre tine si un potential partener romantic.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa te uiti in jurul casei tale si sa te gandesti la cateva modalitati noi si interesante de a schimba ceva. Poate ca unele sunt legate de vopsea noua, tapet sau covor, sau chiar un obiect mic de arta ce ar putea face o mare diferenta. Poate doresti sa incerci noi optiuni. Un partener romantic ar putea petrece mult timp lucrand la asta cu tine si s-ar putea sa te aduca mai aproape de ceea ce iti doresti. Incearca sa te distrezi!






Horoscop pentru femeia din Pești

Ceva se intampla in apropiere si vrei sa participi. Ai putea simti ca ai un picior in aceasta lume si unul in alt taram magic. Portierele de comunicare intensa s-ar putea deschide intre tine si un prieten apropiat sau partener de dragoste. Exista o legatura spirituala stransa intre voi si vei simti efectele acum. Aproape va fi ca si cum va puteti citi reciproc mintile!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții