Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 13 Iulie 2020

Written By NIKE B. on duminică, 12 iulie 2020 | 06:14


Horoscop pentru femei din 13 Iulie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Vi se spune sa incepeti sa puneti osul la treaba in aceasta perioada. Poate ca nu vi se pare amuzant, dar ar trebui sa vi se para, ca sa nu va afecteze. Decat sa vi se para o insulta, ganditi-va la un mod de a va imbunatati performantele si de a deveni mai bun la ceea ce faceti. Legea karmei se face simtita in viata dumneavoastra, iar asta inseamna ca ce ati dat odinioara va fi returnat in cantitati mai mari, fie ca este ceva bun sau rau.


Horoscop pentru femeia din Taur

Esti foarte elocvent/a in perioada acesta si ai darul de a vorbi cam mult. Iti doresti sa ii conduci pe ceilalti prin intermediul abilitatilor tale comunicationale. Prin urmare asta face din tine un bun profesor sau un excelent agent de vanzari, din moment ce inspiri credibilitate prin personalitatea ta. Este momentul sa semnezi un contract sau o intelegere daca vrei.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti prea expusa si va trebui sa dai socoteala. Nu e nimic rau in asta, dar poate ca vei prierde timp incercand sa te justifici. Dupa ce ai clarificat totil, poti sa mergi mai departe si sa cauti noi cai de a-ti imbunatati imaginea si de a fi subiectul unor discutii.






Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa cunoasteti noi indivizi si asociati agresivi, independenti si decisivi. S-ar putea sa descoperiti o situatie care se schimba in ceea ce priveste parteneriatele, mariajul sau afacerile. Incep sa va acorde multa incredere, asa ca ghidati-va singur actiunile.


Horoscop pentru femeia din Leu

Nu va faceti sperante prea mari daca planuiti o intalnire cu unul sau mai multi prieteni la dumneavoastra acasa. Cu cat va asteptati la mai multe, cu atat veti fi mai dezamagit. Trebuie sa planificati cu grija si, eventual, sa va aflati cateva informatii despre cei cu care va veti reintalni. Astfel, veti putea multumi atatea persoane cate vreti.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa va oboseasca faptul ca va doriti sa fiti in controlul deplin al tuturor lucrurilor. Daca sunteti prea obosit, faceti o pauza. Orice progres semnificativ are la baza o pauza.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sotul, partenerul sau persoana pe care o iubiti va cere foarte multe lucruri si, chiar daca v-ati stapanit furia pana acum, s-ar putea sa reactionati urat in urmatoarele 2-3 zile. Ganditi-va la autocontrol pentru a reintra in normalitate.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pune in balanta ce trebuie sa faci si ce vrei sa faci. Intra in contact cu adevarata natura a sentimentelor tale si pune in balanta sentimentele si ratiunea, Astazi trebuie sa petreci mult timp in prezenta unor oameni care dispun de logica si mult bun simt.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cauta-ti aliati si foloseste-te de discursul tau cat poti de bine pentru a face rost de tot ce ai nevoie pentru a-ti indeplini scopul. Doar pentru ca nu ti se pare ca ai rezultate concrete nu inseamna ca nu vei avea nici pe viitor.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cursa pentru castig te poate face sa te plangi, caci primind ce ai vrut de la cine ai vrut poate duce la complicatii dupa complicatii. Poate fi nevoie sa faci un compromise, daca nu vrei sa astepti ca lucrurile sa se resolve fara a mai fi nevoie sa faci asta.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Lecturarea, predarea si alte cai de comunicare par intrigante in aceasta perioada. Va plictisiti de vocatia dumneavoastra actuala si cautati ceva nou. Fara indoiala, puteti ajunge sa aveti mai multe slujbe deodata. Intr-un anumit punct, s-ar putea sa aveti nevoie de cursuri in plus pentru a putea controla aceasta oportunitate. Niste sarcini legate de un parinte va pot consuma pe o perioada destul de lunga.






Horoscop pentru femeia din Pești

Energia ta pare sa fie aproape epuizata. Trebuie sa-ti iei perioade frecvente de odihna pentru a mai ameliora aceste senzatii de letargie. Nu iti forta limitele pentru ca vei ajunge la probleme medicale legate de spate, inima sau ochi. Colegii tai te vor ajuta mai mult decat colegele.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții