Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 4 Iulie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 iulie 2020 | 07:38


Horoscop pentru femei din 4 Iulie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ar fi bine sa te concentrezi mai bine pe ceea ce ai de facut in aceasta zi deoarece totul ti se va parea ca o noua provocare. S-ar putea sa te simti ca un yo-yo la mila altcuiva. Incearca sa nu cazi prada victimizarii. Fii tare pentru tine, chiar daca asta inseamna ca altii sa fie susceptibili sa te supere. Esti responsabil pentru sentimentele tale si pentru nimic altceva.


Horoscop pentru femeia din Taur

Mentinerea echilibrului s-ar putea sa nu fie cea mai usoara sarcina din aceasta zi, dar daca cineva o poate face, atunci tu esti acea persoana. S-ar putea sa descoperi ca opiniile puternice ale celorlalti iti provoaca ego-ul. Ai o mare cantitate de munitie in arsenalul tau. Vei descoperi ca poti invata destul de multe acceptand aceasta provocare si implicand o dezbatere aprinsa. Ai incredere in instinctele tale.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Dorinta este numele jocului de astazi. Daca iti doresti ceva, vei putea obtine chiar daca nu va fi usor. Premiul va reveni celui care il doreste cel mai mult. Arata oamenilor din jurul tau cat de multe poti realiza. Ii vei impresiona pe ceilalti cu determinarea ta. Nu renunta la idealurile tale.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi va fi ca si cum ai juca un joc pe terenul de acasa. Ai fani care te sustin si iti cunosti teritoriul. Profita de micile lucruri ce iti ies in cale. Exista o forta dramatica la locul de munca, care poate fi destul de neplacuta, dar extrem de puternica atata timp cat iti poti mentine controlul. Ramai concentrat pe obiectivele tale. Adevarata fericire este la doar un mic pas distanta!


Horoscop pentru femeia din Leu

Ofera-ti ajutorul celorlalti. Vei gasi ca schimbul de informatii este cheia pentru punerea in functiune a ultimelor piese de puzzle. A face lucrurile pe cont propriu este destul de important si necesar. La un moment dat trebuie sa iti dai seama ca urmatorul pas major necesita o anumita cantitate de contributii din partea altora. Aduna-ti datele necesare si aplica-le in situatia ta.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aceasta este o zi excelenta pentru tine, asa ca traieste totul la maxim. Eul tau este puternic , iar lucrurile frumoase iti vin in cale. Ar trebui sa te bucuri de o dispozitie buna, care sa atraga oameni si situatii favorabile. Practic nu exista nici o limita la expansivitatea acestei zile. Un lucru la care trebuie sa te uiti este acela in care nu trebuie sa te arati prea arogant. Fii mandru, dar nu obisnuit.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Este posibil ca emotiile tale sa fie ceva mai neplacute. Ar putea fi greu pentru tine sa te concentrezi pe orice in aceasta zi. Lucrurile continua sa se schimbe de la un subiect la altul, cu putina implicare a anumitor persoane. Se pare ca alte persoane nu sunt apte sa fie simpatice cu sentimentele tale, asa ca nu te astepta sa fie asa. Este o zi buna sa te concentrezi asupra sentimentelor tale.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

In decursul acestei zile vei avea multe de facut spre nemultumirea partenerului de viata. Exista posibilitatea ca persoana iubita sa fi avut alte planuri pentru aceasta zi, dar din cauza preocuparilor tale va fi nevoita sa contramandeze totul. Poate ar fi bine sa vorbiti deschis astfel incat sa gasiti o solutie prin care sa fiti amandoi multumiti. Merita incercat.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Energia acestei zile este neregulata si esti apt sa sari peste tot. Nu iti fa grij pentru planurile pe care le ai in acel moment. Poate ca simti ca incerci sa fii mereu pe primul loc dar te impiedici in ultimul moment. Daca este asa, nu iti fa griji. Incearca sa te relaxezi. Maine vei reusi sa faci tot ceea ce ti-ai propus.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi nu ai timp de pierdut. Mintea ta rapida va fi ocupata sa lucreze la multe sarcini, dar asta ti se potriveste cel mai bine. Esti bine echipat pentru a face fata numeroaselor situatii frenetice care sunt apte sa se dezvolte. Exista o mare putere pentru emotiile tale pe care o poti folosi pentru a te conencta cu ceilalti si pentru a iti comunica gandurile intr-un mod sanatos.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Inima ta poate experimenta unele fluctuatii salbatice astazi. Poate parea ca emotiile tale s-ar afla intr-un tren deraiat de pe linii. Daca este asa, cel mai bun lucru de facut este sa stai singur si sa scrii ceea ce gandesti intr-un caiet. Vei descoperi ca esti mult mai putin confuz decat ai crezut. Cand ai anumite indoieli, consulta pe cineva pe care iubesti si ai incredere. Bazeaza-te pe instinctele tale.






Horoscop pentru femeia din Pești

Brusc, lucrurile par a fi mai clare pentru tine in aceasta zi. Drama creste si nu esti sigur daca iti amintesti toate detaliile. Fa lucrurile pas cu pas. Abordeaza problemele pe masura ce vin. Exista posibilitatea sa fii coplesit la un moment dat de ceea ce te temi ca va fi o situatie mai descurajanta decat poti face fata.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții