Horoscop weekend pentru femei 29-31 martie 2024

Horoscop pentru femei weekend 29-31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de as...

Citește Horoscopul zilei de 5 Iulie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 iulie 2020 | 07:47


Horoscopul zilei de 5 Iulie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Faci echipă bună cu cel drag într-o acţiune în care tu, singur, nu deţii toate resursele. Tu ai idei practice, soluţii concrete, experienţe deja acumulate, dar îţi lipseşte forţa psihică de a face faţă confruntării. Dacă îţi uneşti forţele cu cel de alături care ştie să te îmbărbăteze cu vorbele cele mai potrivite pentru a te motiva, totul va părea mult mai simplu. Primeşte cu încredere stimulentele celuilalt şi fă şi tu la fel dacă are nevoie.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Gata, ce ai semănat în ogorul fertil e deja acolo, aşteaptă să încolţească, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie să îngrijeşti acest sol cu răbdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, sămânţa primordială, e deja plantată. Lasă lucrurile să evolueze de la sine, ce a depins de tine ai făcut cu succes, dar roadele abia de acum înainte se vor arăta. Priveşte-ţi viitoarea recoltă cu încredere şi speranţă, investeşte doar gânduri bune şi energii pozitive în ceea ce se ridică acum lent sub ochii tăi, dar nu mai încerca să controlezi lucrurile. Recolta se ridică singură, tu doar trebuie s-o uzi şi s-o pliveşti!







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Descoperă cât se poate de lucid ce nu e în regulă în modul tău de a gândi, vezi unde s-au strecurat gânduri negative sau cuvinte cu tentă pesimistă şi elimină-le din mintea ta chiar acum. Uită de negaţii, abandonează frica şi nesiguranţa, deschide-te complet spre o totală purificare interioară de orice urmă de gând negativ, fie că e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de alţii. Îţi poţi recăpăta sănătatea trupului şi a sufletului dacă mai întâi te lecuieşti de gândurile care-ţi fac rău: sunt ale tale, tu trebuie să le schimbi polaritatea!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu te lăsa impresionat de lacrimile sau poveştile triste ale celor din jur care încearcă astfel să umble la coarda ta sensibilă. Tu nu eşti aşa, eşti puternic, nu ţii cont de slăbiciuni, ca atare fragilitatea afişată de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca să ieşi în faţă să te remarci. Când îi vezi pe alţii emotivi şi timizi, profită de auspiciile bune care te propulsează direct în faţă. Tu nu dai dovadă de nicio urmă de sensibilitate acum, ci dimpotrivă, eşti ambiţios şi ai ceva de spus înaintea tuturor.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai grijă cui îţi oferi ajutorul astăzi, deoarece dai peste profitori gata să primească tot ce ai tu de oferit fără a da în schimb nici măcar un mulţumesc. Fii deci ceva mai rezervat în faţa celor care ştii că nu fac altceva decât să cerşească bunăvoinţa altora, oricât de mult ai dori tu să fii de ajutor. Unii chiar nu merită atâta generozitate, pentru că tu eşti gata să le dai tot ce ai şi… cu ce rămâi? Cu o mare dezamăgire cu privire la adevăratul caracter al oamenilor.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Tratează lucrurile mărunte care te stresează în acest moment cu un dram de umor şi lejeritate. S-ar putea să fie mai simple decât crezi, deci ignoră-le, pe cât posibil. Îndreaptă-ţi atenţia spre alte aspecte frumoase ale vieţii, care îţi pot abate gândul de la acele fleacuri. Chiar dacă tot mărunte sunt şi acele lucruri spre care îţi întorci azi privirea, vei vedea că sunt de zeci de ori mai frumoase şi mai demne de iubire decât motivele de stres cărora le acordai importanţă. Când vei vedea cât de multe lucruri din jur merită iubirea şi grija ta, de la plante până la animale, de la soare până la stele, de la copii până la bunici, vei uita de nimicuri.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai ajuns într-un punct în care nu mai ai curaj să visezi, ci speranţele tale par să se fi blocat temporar. Vine o veste care-ţi taie tot elanul, te ţine pe loc şi nu mai ai forţa de a duce mai departe ceea ce ai început, dar nu renunţa la visul tău cel mare. Ia o pauză pentru o vreme până sunt din nou întrunite condiţiile unei evoluţii mai bune. Poţi folosi cu succes acest răgaz pentru a te informa în plus, pentru a te odihni sau pentru a-ţi revizui strategia. Uneori, o piedică nu e un capăt de drum, ci doar ocazia de a-ţi recăpăta energia pentru a face faţă la etapele următoare.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceva din trecut revine la modul cel mai serios în actualitate, de parcă abia acum a sosit vremea să foloseşti învăţăminte de demult. Ai întâlnit cândva o persoană cu ani sau ţi s-a oferit o informaţie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci în revistă bagajul tău de cunoştinţe pentru a pune în aplicare cele aflate. E ca şi cum te-ai întoarce în timp, la vremea când acumulai de zor cunoştinţe într-un cadru organizat (la şcoală, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cât de utile şi de importante erau acele detalii.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cei din jurul tău se îndoiesc de tine şi îţi pun tot felul de beţe în roate ce nu te lasă să duci la îndeplinire ce ai început. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, şi de aceea unii se ridică vehement împotriva ta. E nevoie de unele explicaţii, pentru că ceilalţi consideră că nu mergi pe căile cele mai corecte, de aceea e bine să-ţi exprimi mai clar intenţiile, ca să nu te trezeşti mai devreme sau mai târziu doar cu opoziţii. Unii sunt mai greu de convins, dar poţi reuşi dacă, înainte de toate, le recâştigi încrederea şi simpatia.








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu pune la suflet multele dubii şi întrebări circumspecte care vin de la cei din jur, pentru că pot fi fireşti în momentul în care tu ai o altă interpretare asupra lucrurilor. Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu tine, e nevoie de explicaţii multe şi clare pentru a te face înţeles, dar merită să-ţi pui în joc toate calităţile pentru a atrage atenţia asupra modului tău diferit de a privi situaţia. Tu nu te poticneşti în piedici, nu spui la orice pas că e imposibil şi nici nu cauţi nod în papură, ci ai convingerea că totul va merge strună. E nevoie de timp să-i convingi şi pe ceilalţi, deci nu te enerva dacă ei sunt mai refractari la ideile tale.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

A trece cu vederea, a ierta, a face sacrificii sunt un semn de înţelepciune, deci nu ezita să te foloseşti de aceste atribute. Nu oricine poate face asta, dar tu dai dovadă de o imensă toleranţă, pentru că îţi dai seama că nu are rost să diseci firul în patru. Dacă ai începe să analizezi la bani mărunţi, sigur că ai găsi multe şi mărunte, dar fă cu încredere compromisurile care ţi se cer, pentru că se vor dovedi a fi cel mai matur lucru pe care îl poţi face în situaţia de faţă. Sunt o mulţime de detalii care altădată te-ar fi oprit din elan, dar azi nu merită să le scoţi la lumină. Dacă le ignori, nu înseamnă că nu există, dar nu e momentul să le dramatizezi!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu eşti atât de impulsiv de obicei, tocmai de aceea toţi sunt miraţi când văd câtă energie consumi dintr-o dată. Eşti nervos, asta se vede, şi nervozitatea îţi poate crea mari probleme în planurile începute, ca atare adu-i aminte că tu eşti mult mai chibzuit şi mai calm de felul tău, şi o atitudine ca cea de acum nu e deloc în avantajul tău! Sunt persoane în preajma ta care te mai trag de mânecă, încearcă să-ţi mai domolească graba sau nervii, dar asta s-ar putea să te irite mai tare, încât reacţionezi şi mai agresiv. Calmează-te înainte de a face sau spune ceva!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții