Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania săptămâna 4 – 10 iulie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 iulie 2020 | 08:03



Horoscop Urania săptămâna 4 – 10 iulie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 4 – 10 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Berbec

În primele ore ale zilei de 4 iulie, impact al relațiilor și activităților personale sau oficiale cu străinătatea (corespondență, informații, răspunsuri, demersuri pe lângă una sau mai multe instituții, deplasări, decizii pe fondul evenimentelor de ultimă oră). Între 4 iulie, după ora 7:48, și 6 iulie, la prânz, presiune socială, responsabilități greu de asumat sau de îndeplinit; nu sunt excluse criticile, desolidarizările de nativ (dacă are funcții sau răspundere) care nu va mai avea sprijinul unor colaboratori, de unde și stările de spirit încinse, ostilitatea reciprocă și gradul sporit de combativitate. Luna Plină în Capricorn, dublată de eclipsa de Lună din dimineața zilei de 5 iulie, le va permite Berbecilor să observe natura și gradul real al dificultăților profesionale și să constate că se confruntă cu o situație similară ipostazelor de viață publică și profesională ori socială declanșate în preajma datei de 26 decembrie 2019, când s-a produs o Lună Nouă în Capricorn, sau a zilei de 10 ianuarie 2020, când a avut loc o Lună Plină în Rac. Acum, nativii vor sesiza că, după un moment de apogeu al tensiunilor și nemulțumirilor, aceste blocaje și ostilități se apropie de final, poate că nu imediat, în următoarele două-trei zile, și că forța lor de impact se va atenua lent, în următoarele luni. Un sfat: nu forțați nota, nu exagerați, nu încercați “imposibilul”. Atenție și la felul în care se vor reflecta aceste ipostaze asupra membrilor de familie (efect social, sentimente, încredere, emoții, reacții). Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, evenimente trăite alături de unul sau mai mulți prieteni; posibile surprize plăcute sau informații care îi vor pune pe gânduri. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, dorința de a se izola de factorii de stres, de a dormi, de a se odihni, de a se calma prin activități plăcute, de compensare.



Horoscop Taur pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Taur

În primele ore ale zilei de 4 iulie, neîncredere în soluțiile luate în calcul până acum în legătură cu o chestiune de beneficiu material sau financiar. Efort de a identifica o altă soluție legală pentru temă care trenează și riscă să degenereze, prin false soluții și propuneri nerealiste, spre un eșec sau spre o perimare a temei însăși. Între 4 iulie, după ora 7:48, și 6 iulie, la prânz, relații anevoioase cu oamenii şi instituțiile din afara țării. Renunțări dificile, în preajma zilei de 5 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, dublată de o eclipsă de Lună, care va accentua nevoia de a lua măsuri radicale față la atașamentele, ideile și principiile adoptate la un moment dat și de a reacționa prompt la provocările ori la situațiile care îi vor pune în încurcătură din punct de vedere profesional sau public prin barierele și interdicțiile impuse de măsurile oficiale sau prin amânările și întârzierile care le pun în pericol un proiect. Uneori, ar putea fi vorba și de reaua voință a unor persoane care aplică “după ureche” niște măsuri organizatorice, în contextul răsturnărilor de situație pricinuite de pandemie. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, stări de spirit alimentate de cuvinte, afirmații, situații care nu le sunt pe plac nativilor, ipostaze publice pline de disconfort. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, posibile momente plăcute în care nativii pot găsi o oază de liniște și de compensare mentală și afectivă grație dialogurilor plăcute, reconfortante, utile, profunde, pline de miez cu prietenii. Nevoie de consonanță culturală, religioasă, umană, morală, afectivă. Unii Tauri pot trece printr-o stare de nemulțumire interioară provocată de crizele de opinie și atitudine generate de evenimentele care îi obligă, din varii motive și împrejurări, să nu acționeze și să nu se exprime conform convingerilor lor.








Horoscop Gemeni pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Gemeni

În primele ore ale zilei de 4 iulie, dialoguri degajate, relativ profitabile și destul de oneste; totuși, unele detalii vor justifica o nouă întrevedere, o perioadă de gândire, o analiză atentă a actelor care stau la baza acelor dialoguri. Între 4 iulie, după ora 7:48, și 6 iulie, la prânz, posibilă blocare a demersurilor, dar și a intențiilor privitoare la o chestiune materială. Situații incomode, greu de rezolvat pe termen scurt, născute din complicații, încurcături, proceduri sau, pur și simplu, din cauza ostilității și a relei-voințe a celor implicați în partaje, succesiuni sau finanțări. Uneori, întârzierea punerii în aplicare a unei situații deja rezolvate poate veni chiar de la instituțiile statului care tergiversează sau ridică obiecții nefondate, abuzive, aspect resimțit mai acut și mai supărător în preajma zilei de 5 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, fenomen astronomic dublat de o eclipsă de Lună care va scoate la lumină, în cazul unora, o etapă de viață specifică casei a VIII-a, generată în preajma datei de 26 decembrie 2019 de Luna Nouă în Capricorn și, mai ales, de Luna Plină în Rac din 10 ianuarie 2020. De aceea, este posibil ca unele secvențe legate de bani și bunuri patrimoniale ori de avantaje să se încheie chiar dacă rezultatul lor va fi unul nemulțumitor. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, idei interesante, soluții ingenioase, inspirație, nevoia intensă de schimbare a unor repere de viață și de gândire care să le permită să fie cuplați la prezent, să înțeleagă mai bine realitatea, să reacționeze prompt la provocări și oferte, să iasă dintr-un șablon de viață. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, perioadă relativ bună pentru unele persoane care pot strânge de partea lor simpatie, încredere și admirație. Moment care durează o dimineață, o seară, câteva ore, timp în care nativii se pot afirma prin felul lor de a fi, de a vorbi, de a se prezenta în fața publicului.


Horoscop Rac pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Rac

În primele ore ale zilei de 4 iulie, stări organice legate de aparatul locomotor sau pe segmentele anatomice care, de câteva săptămâni, sunt în atenția nativilor, doar că acum s-ar putea simți o accentuare a simptomelor legate de circulația arterială, de musculatura picioarelor de la șold la talpă, a brațelor și mâinilor, mai ales pe fondul unor slăbiciuni organice mai vechi (sechelele unor accidente, operații insuficient vindecate, recidive, imprudențe care suprasolicită zonele afectate de o proastă circulație periferică, de afecțiunile sistemului nervos, etc.). Între 4 iulie, după ora 7:48, și 6 iulie, la prânz, relații parteneriale complicate. Deocamdată, nativii nu vor putea face (aproape) nimic, pentru că blocajele din această perioadă, amplificate de Luna Plină în Capricorn, dublată de o eclipsă de Lună, își au originea în alte două momente care “au bătut în cuie” niște repere de viață și de relații parteneriale, contractuale, de cooperare, conflictuale procesuale: Luna Plină în Capricorn din 26 decembrie 2019 și, mai ales, Luna Plină în Rac din 10 ianuarie 2020 care au instaurat un context apăsător pentru împăcări, negocieri, revenire la sentimente mai bune între persoane sau pentru acțiunile în instanță: amânări, reluarea unor proceduri juridice, blocaje instituționale. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, soluții practice ingenioase, dar asupra cărora nativii trebuie să mai zăbovească (detalii de formă, fond, conținute, nuanță, etc.). Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, efort de a compensa monotonia, blazarea sau disconfortul acestei perioade și, mai ales, consecințele neplăcute în plan psihic ale măsurilor restrictive din această perioadă prin activități care să-i facă să uite neîmplinirile, renunțările și amânările unor activități utile, de îmbogățire sufletească, de satisfacție culturală, spirituală sau de implicare socială.








Horoscop Leu pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Leu

În primele ore ale zilei de 4 iulie, ipostază astrală mai puțin semnificativă pentru că, cel puțin pentru emisfera sudică, se asociază cu perioada de noapte când activitățile sunt limitate, cu excepția călătoriilor. Pe fond, aspectul e dinamic. Între 4 iulie, stări organice neplăcute, persistente, de natură gastrică, metabolică sau osoasă/reumatismală. Stare generală marcată de tristețe, neliniște, nemulțumiri născute din exagerarea unor fleacuri sau din constatarea că unele demersuri, mai ales cele terapeutice, par a nu da rezultatele dorite. Blocaje organice, cu atât mai deranjante, cu cât nativul este mai în vârstă. Chiar și în absența unor tulburări fiziologice evidente, starea de sănătate va fi marcată de indispoziție, de incapacitatea de a face față eforturilor din cauza oboselii sau a slăbiciunii fizice. Toate aceste predispoziții vor fi amplificate de Luna Plină în Capricorn, din dimineața zilei de 5 iulie, dublată de o eclipsă de Lună. Aceste secvențe astrale își vor exercita influența și asupra sectorului muncii, unde s-ar putea reedita situații care au fost declanșate cu un timp în urmă de Luna Nouă în Capricorn din 26 decembrie 2019 și/sau de Luna Plină în Rac din 10 ianuarie 2020: imposibilitatea de a pune în aplicare un transfer, o angajare, o numire pe funcție. Luați în calcul și complicațiile ivite în urma ieșirii la lumină a unor înțelegeri secrete, a unor “aranjamente discrete” în detrimentul angajatului care pot provoca, de la caz la caz, dezamăgiri, complicații, furtuni relaționale, conflicte. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, relațiile parteneriale pot sta sub semnul aspru al unor modificări de ultimă oră de program, de unde și reacții bruște din partea unuia sau altuia dintre parteneri, excedați de împrejurare. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, posibil beneficiu material (cadou, atenție, favor, îngăduință, păsuire la plată, etc.).







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Fecioara

În primele ore ale zilei de 4 iulie, interferență deranjantă a îndatoririlor publice, sociale, a efortului profesional necesar la un moment dat cu obligațiile de familie. Mici inadvertențe ori întrebări, observații și explicații care nu rezolvă problema și nici nu fac pace între nativ și cei apropiați, rude, părinții care le impută absența, indiferența, amânările, etc. Între 4 iulie, după ora 0:48, și 6 iulie, la prânz, dezinteres față de trăirile intense și față de emoții; rațiunea va cenzura sentimentele: stare de spirit care nu este nouă, de exemplu, tendința de a-i vedea (foarte) critic pe cei dragi (mai ales pe copii) sau de a-i ține sub observație. u este exclusă reeditarea sau încheierea unei relații, pe fondul degradării ei, declanșate, în preajma zilelor de 26 decembrie 2019 sau 10 ianuarie 2020, de Lună Nouă în Capricorn sau/și de Lună Plină în Rac, care i-a obligat atunci pe nativi să ia decizii neplăcute, dar necesare, în planul relațiilor sufletești: renunțare, despărțire, distanță, răceală afectivă, indisponibilitatea de a face concesii, de a ierta sau de a le permite unora “derapaje”. Acum, pe fondul Lunii Pline în Capricorn, din dimineața zilei de 5 iulie a.c., dublate de o eclipsă de Lună, aceste cicluri astrale se vor încheia, iar Fecioarele vor reevalua situația și justificarea acelei atitudini, precum și decizia pe care vor trebui să o ia, în final. Momentul va avea impact asupra relațiilor sentimentale, a raporturilor între părinți și copii și a nativilor cu prietenii. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, posibile evenimente neprevăzute la locul de muncă menite să creeze pauze nedorite, disfuncții (epuizarea unui stoc de marfă, a furniturilor necesare, stricarea unui utilaj, etc.). Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, relații parteneriale marcate de bunăvoință, bună-cuviință sau chiar de amabilitate.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Balanta

În primele ore ale zilei de 4 iulie, comunicare intensă, schimb de informații și acte sau documente oficiale, comunicare în limbi străine sau cu instituții și persoane aflate în străinătate, prezentare la concursuri și examene. Între 4 iulie, după ora 07:48, și 6 iulie, la prânz, sectorul relațiilor de familie rămâne complicat. Uneori, se pot ivi situații similare cu cele pe care nativii le-au mai trăit în preajma zilei de 26 decembrie 2019 sau 10 ianuarie 2020 când s-au produs două evenimente astronomice (Luna Nouă în Capricorn și Luna Plină în Rac) care, acum, ating apogeul și introduc o notă vizibilă de final de etapă. Lucrurile s-au consumat, s-au epuizat și, după 5 iulie, când, în acest sector se va produce faza de Lună plină în Rac, dublată de o eclipsă de Lună, se va putea vorbi de un mecanism care pare spune capăt multor situații anapoda fără ca, prin asta, să introducă și liniștea sau ordinea necesară. Unele consecințe vor mai avea nevoie de timp, până în decembrie 2020, să-și epuizeze rezervele. Impact special pentru unele persoane în plan social și profesional; multe întrebări, multe așteptări, multe blocaje, multe concluzii care îi împing spre soluții colaterale. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, chef de aventură, de provocare, senzații tari; ipostaze ale vieții interioare cu care se vor confrunta, mai ales, cei tineri. pentru maturi, momentul este bun pentru a schimba peisajul afectiv, pentru experiențe interesante (culturale, publice, creative, artistice, educative) trăite în postură de spectator, de autor, de actor, de interpret sau de aspirant la statutul de vedetă. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, stare psihică destul de relaxată sau detașare (voită?) de factorii de stres, de suprasolicitare. Comportament înțelept, protectiv care nu le va permite nativilor să facă excese cu efecte negative asupra organismului.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Scorpion

În primele ore ale zilei de 4 iulie, preocupări legate de rezolvarea pe cale legală a unor chestiuni bănești, cu un accent pe chestiunile salariale sau legate de regimul unor plăți regulate (pensie, indemnizație, ajutor, compensare, stipendiu; nu bursă sau sponsorizare) pentru care trebuie să întocmească dosare. Între 4 iulie, după ora 07:48, și 6 iulie, la prânz, sectorul comunicare nu oferă un peisaj degajat schimbului de idei, asimilării noutăților, învățării, consolidării cunoștințelor. Mai ales cei care învață în asalt pentru examene sau teste se vor confrunta cu oboseala, plictiseala, refuzul sau incapacitatea de a face un efort de concentrare pe termen lung. Această stare de spirit va fi intensificată de Luna Plină în Capricorn, dublată de o eclipsă de Lună, în dimineața zilei de 5 iulie, care va naște și un sentiment de discrepanță față de scara lor de valori morale, de pregătirea profesională, de educația lor. Unele secvențe s-ar putea repeta: întrebări, dialoguri, ipostaze similare celor care s-au petrecut în preajma zilei de 26 decembrie 2019 sau a zilei de 10 ianuarie 2020 când s-au produs două evenimente astronomice (o Lună Nouă în Capricorn și, respectiv, o Lună Plină Rac); acestea pot atingă apogeul după care să se epuizeze: unele imediat, altele mai încet, până la sfârșitul acestui an, în funcție de natura lor. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, interes pentru latura casnică, urgențe domestice și gospodărești, interferențe ale părinților în viața nativilor. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, momente romantice, clipe de relaxare, dorință de a se împăca cu toată lumea, stare de bine interior pe care Scorpionii vor să o transfere și celor apropiați: copii, iubiți. Moment util pentru regăsirea unor corespondențe spirituale sau pentru cultivarea unor preocupări artistice.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Săgetător

În primele ore ale zilei de 4 iulie, aspect puțin relevant fiind legat de răstimpul nopții; o semnificație individuală poate avea acest tranzit în cazul celor care călătoresc mai ales pe distanțe lungi și/sau în străinătate fără ca, prin asta, să sugereze vreun neajuns ci doar o solicitare o grijă, în plus. Între 4 iulie, după ora 07:48, și 6 iulie, la prânz, unele lucruri ar putea să șchioapete în plan financiar. Nota generală este de blocaj, de amânare, de întârziere a unor plăți sau de încurcături greu de eliminat dacă sunt provocate de restructurările, reorganizările sau de schimbarea locului de muncă care au impus un nivel de salarizare nemulțumitor. Imposibilitatea de a face pași pe calea rezolvării altor chestiuni de ordin material din lipsa fondurilor necesare unor plăți (taxe de timbru pentru procese sau expertize, onorarii pentru notar sau avocat). Aceste disfuncții pot fi amplificate în preajma zilei de 5 iulie când va avea loc Luna Plină în Capricorn, însoțită de o eclipsă de Lună, care va accentua limitele dar și imposibilitatea de a ieși, pentru moment, din impas. Unele evenimente ar putea fi semnalul epuizării unei situații generate de Luna Plină în Capricorn din 26 decembrie 2019 sau de Luna Nouă în Rac din 10 ianuarie 2020. Firește, nu imediat; unele ar putea să se “stingă” lent, până în decembrie 2020. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, Săgetătorii vor fi dezinvolți, vor avea chef de mișcare, de comunicare, cu un barbarism la modă, de “socializare”. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, tendința de a atenua un disconfort relațional cu părinții sau cu unii membri de familie care s-au manifestat în chip neplăcut și nedrept față de un Săgetător. Tendința de a ierta, de a uita, de “a trece peste”, de a nu pune la inimă, de a nu riposta față de ieșirile egoiste, posesive sau disproporționate cu momentul și evenimentul ale acelora.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Capricorn

În primele ore ale zilei de 4 iulie, discrete disfuncții legate de fiziologia aparatului loco-motor, de sistemul nervos periferic, de regimul hepato-biliar, de aparatul respirator și funcțiile legate de comunicare (gândire, exprimare orală, pronunție, stil, precizie ori, pur și simplu, de calitatea sunetului), situație care îi interesează mai ales pe cei care au o meserie legată de vorbire (actori, cântăreți, interpreți, avocați, profesori). Deși etapa este de scurtă durată, ea poate provoca disfuncții de moment, mai mult sau mai puțin explicite: răgușeală, laringită, disfonie. Între 4 iulie, după ora 07:48, și 6 iulie, la prânz, Luna va traversa Capricornul și le va da nativilor o susținere în plan fizic și psihic dar, pentru că, în dimineața zilei de 5 iulie, se va produce faza de Lună Plină în Capricorn, însoțită de o eclipsă de Lună, se poate vorbi și de o rezonanță mai amplă, care ne obligă să facem legătura cu ceea ce s-a petrecut pe 26 decembrie 2019 și, respectiv, pe 10 ianuarie 2020, când, în contexte asemănătoare, și pe aceleași case, cu aceleași implicații, au avut loc, atunci, o fază de Lună Nouă în Capricorn și alta de Lună Plină în Rac. Putem anticipa, astfel, că o serie de evenimente, trăiri, concluzii sau impulsuri îi vor obliga pe nativi să desfacă legătura cu acea etapă și să reacționeze (relativ) asemănător. Cert este că, după acest moment, semnificațiile legate de casa I a personalității și cea a parteneriatului se vor limpezi, încetul cu încetul, până la epuizarea lor finală, din decembrie 2020. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, rezolvări surprinzător de bune și de rapide în plan financiar. Unele demersuri legate de bani (onorarii, plăți salariale) se pot reevalua în chip avantajos pentru nativi. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, informații care fac plăcere, dialoguri utile, sfaturi prețioase, întâlniri agreabile.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Vărsător

În primele ore ale zilei de 4 iulie, context astral puțin semnificativ, legat de relațiile de prietenie, care, pe timpul nopții, pentru emisfera nordică, par a fi în “adormire”. Între 4 iulie, după ora 07:48, și 6 iulie, la prânz, axa celor două case ale sănătății va fi pusă la încercare de opozițiile care se vor exercita pe direcția Rac/Capricorn apoi, din cauza influxurilor Lunii Pline în Capricorn, din dimineața zilei de 5 iulie, dublate de o eclipsă de Lună, se poate vorbi de o aprofundare a stărilor organice și psihice legate de suferințe, traumatisme, operații, afecțiuni mai vechi, poate chiar de a intensifica crizelor dureroase, asociate cu o stare de oboseală accentuată, de slăbire a puterii, de șubrezire a rezistenței organismului la stres, ca urmare a restricțiilor alimentare, a unei medicații intensive, a unor infecții, a unor intervenții și proceduri chirurgicale. Motivele ascunse, cu privire la mecanismul complicat al intereselor de serviciu care l-au pus pe un Vărsător în situația de persoană sacrificată sau pusă în umbră în favoarea altuia, pot ieși la lumină grație acestei eclipse de Lună care, chiar dacă nu va dezvălui totul, va permite totuși aflarea unei secvențe importante dintr-un adevăr uman, profesional sau social care i-a pus la încercare încă din decembrie 2019/ianuarie 2020. Acum, se va face legătura cu acea etapă, se va înțelege mai bine miza și, în felul acesta, se poate acționa mai coerent, deși, rezolvarea finală, în acest sector al muncii, va fi oricând posibilă, de acum, până în decembrie 2020. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, Luna va traversa zodia Vărsătorului și le va da acestor nativi spontaneitate, inventivitate și imaginație bogată în plan creativ și interpretativ. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, relaxare financiară, eventual soluție ingenioasă pentru a depăși o perioadă delicată.






Horoscop Pești pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2020

Horoscop Urania Pești

În primele ore ale zilei de 4 iulie, aspect astral puțin relevant în plan concret. Între 4 iulie, după ora 07:48, și 6 iulie, la prânz, Luna va traversa sectorul relațiilor de o prietenie și va colora mai intens o serie de disfuncții, atitudini, reacții și trăiri ale nativilor cu privire la o relație de prietenie sau la apartenența lor la un grup alcătuit pe baza simpatiilor și intereselor comune care, acum, trec prin derapaje care îi pun serios pe gânduri pe cei născuți în zodia Peștilor. Un moment interesant, delicat și subtil totodată, îl va reprezenta ziua de 5 iulie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn, dublată de o eclipsă de Lună, care va influența atât sectorul relațiilor de prietenie cât și cel al relațiilor afective. Mai mult decât atât, se vor încheia niște cicluri astrale inițiate în perioada 26 decembrie 2019/10 ianuarie 2020, când, fazele de Lună Nouă în Capricorn și de Lună Plină în Rac, de atunci, își vor găsi, acum, finalizarea. Poate nu în totalitate și de-o dată ci, treptat, până în decembrie 2020. Între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, tresăriri interioare, momente de alarmă care durează puțin și care pot avea explicații și motivații strict personale, mai greu de introdus ca explicații în acest moment; oricum, acestea par a fi plauzibile pentru cei care au depășit vârsta tinereții și țin, mai ales, de etapa responsabilităților majore, care, așa cum se zice în popor, “nu-i lasă să doarmă liniștiți”. Între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, Luna va tranzita zodia Peștilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal influențe bune, blânde, calme, liniștitoare, necesare readucerii nativilor în matca lor, în elementul lor. Perioadă bună pentru activități de compensare prin apropierea de forme de viață culturală sau spirituală superioare, rafinate, purificatoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții