Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul lunii Iulie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 iulie 2020 | 09:11


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Iulie 2020


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Chiar din cele dintâi zile ale lunii ești înclinat să fii foarte sensibil față de statutul tău în lume, și să fii frustrat de faptul că acesta nu este pe atât de înalt precum ți-ai dori... Nu este vorba doar de zvonurile, bârfele unor oameni răuvoitori despre tine, ci și de năzuința de a fi văzut în cea mai bună, mai favorabilă lumină. Ești, de altfel, încurajat să iei măsuri ferme, pornind de la esențe, și nu de la aparențe, pentru a-ți crește notabil prestigiul în plan social.
Cuadratul dintre Mercur și Marte din 8 iulie 2020 îți preschimbă gura într-o armă, și vorbele în gloanțe dum-dum. Ești gata să te avânți în bătălii verbale, cu oricine îndrăznește să te contrazică, chiar în subiecte minore, triviale. Ai grijă să nu pui capăt astfel unor alianțe productive! În a doua decadă a lui iulie, după o perioadă de neînțelegeri, răsturnări de situație nedumeritoare din familie, începi să-ți armonizezi relațiile cu membrii acesteia. Înzestrat cu simț diplomatic, cu disponibilitatea de a face compromisuri, știi intuitiv cum să-i mulțumești pe toți, să-i îndrumi spre aceleași țeluri.
Pe 20 iulie 2020, Luna nouă din Rac dă și ea întâietate contactelor strânse cu prietenii, rudele, persoanele îndrăgite. Reînnoirea legăturii cu trecutul comun, împrospătarea conexiunii cu astfel de oameni te satisface în profunzimea sinelui tău.
Ultima treime din lună stă sub semnul distracției, sorbirii până la fund din cupa plăcerilor existenței. Mult mai prietenos, mai direct decât de obicei, tinzi să te dedici hobby-urilor tale preferate, să ieși mai des în oraș, să participi la o grămadă de petreceri, agape. Nativii din Berbec se bucură de un an înfloritor, sănătos. Acesta este o lună minunată, în timpul căruia vei încerca să ai mai multă grijă de tine, te va interesa starea corpului tău, starea ta de bine și, cumva, te vei îndrepta către o ascensiune spirituală. Vei face mai multe exerciții fizice decât de obicei și nu vei abandona obiceiurile alimentare sănătoase. Mai mult, astrele îți vor oferi cadou energie pozitivă în cea mai mare parte a anului. Vei începe să-ți privești corpul cu mai multă bunătate și răbdare, să-l înțelegi mai bine și să-i urmărești mai atent semnele și nevoile. Poate că vei programa mai des întâlnirile cu medicul pentru controale de rutină sau vei alege să faci câteva schimbări majore și favorabile în stilul tău de viață.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

În prima decadă a lunii iulie, discuțiile în contradictoriu sunt la ordinea zilei, fiindcă nici tu, nici perechea de viață ori iubitul/iubita, nu prea știți ce vreți și nu reușiți să vă înțelegeți în chestiuni ce țin de spațiul de locuit sau de bunul mers al vieții de cuplu, în general. Dacă se pune problema să începeți să locuiți împreună, s-ar putea ca ideea să ți se pară mai degrabă stresantă decât tentantă, așa că ar fi bine să nu te grăbești. Pentru nativii din Taur, luna acesta aduce multă energie, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care alegi să o utilizezi. Dacă ai vicii cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alcool, este recomandat să renunți sau, cel puțin, să le reduci. Dieta este foarte importantă în acest an, mai ales că alimentația furnizează nivelul de energie necesar pentru a-ți finaliza cu succes planurile și pentru a-ți îndeplini visele.
Această zonă este extrem de energizată în tot acest an. Totul poate fi gestionat doar știind ce ai nevoie, ce dorești… de ce le dorești și ce rol joacă în a te face să te simțiți în siguranță, susținut, puternic și liniștit.

Aplicarea acestor întrebări la orice, de la conturile bancare și de economii, la relațiile tale, la muncă, la dorințele și la valorile tale aduce o claritate uimitoare și face toate deciziile mult mai ușoare. Munca grea aduce recompense foarte promițătoare. În caz de îndoială … adăugă timp suplimentar, concentrare și efort.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În prezent, relațiile de dragoste trebuie să se extindă pentru a include o mai bună conștientizare a influențelor sociale externe, noile prietenii de grup și angajamentele pe termen lung cu familia.O mare parte din acest nou entuziasm, Gem, va încheia o fază de aproape 18 luni de confortare, plăcere acasă și romantism privat: așteptați ca un val puternic de apartenență socială și implicare de grup să ajungă în toate relațiile cheie. Unii gemeni, în special cei implicați în relații extrem de private sau triunghiuri sociale complexe, vor experimenta anul acesta o recunoaștere dramatică a angajamentelor lor romantice și emoționale.
Sănătatea și starea ta de spirit sunt interconectate. Când sunteți trist, neliniștit sau încordat, bolile sunt pe un război, iar imunitatea scade.
Cu toate acestea, atunci când ești încrezător și optimist, starea ta de sănătate se îmbunătățește considerabil. Cu alte cuvinte, nu vă așteaptă afecțiuni severe în cursul anului 2020, cu excepția cazului în care anumite aspecte astrale sunt specificate în diagrama personală.

Jupiter ajută la ridicarea acestei zone pentru primele 8 luni ale anului. Cu toate acestea, cu Saturn în semnul tău, toate eforturile care se aplică finanțelor, resurselor și securității ar trebui să fie inspectate pentru apelul și puterea pe termen lung.
Aceste reguli contează încă. Gemeni, în 2020, mai ales în luna IULIE 2020 veți primi o compensație corectă pentru ceea ce lucrați, dar munca grea va fi o necesitate. Este un lucru bun (așa cum sunt toate lecțiile lui Saturn în cele din urmă), genul de focalizare care se bazează pe atuurile ascunse și te obligă să-ți întinzi cunoștințele și tenacitatea.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Multe momente critice se concentrează asupra romantismului, senzualității și viselor tale din jurul lor în anul următor. Cu un Venus retrograd în octombrie stârnind dorințele în semnul Scorpionului și în casa hărții tale solare care simbolizează treburile vii și imaginația, aproape orice este posibil. Pentru nativii Racului, sănătatea este influențată intens de nivelul de stres din acest an în care tocmai am intrat. Stresul reduce imunitatea, astfel încât scade capacitatea organismului de a lupta împotriva bolilor. Cea mai stresantă perioadă pentru tine pare să fie sezonul cald. Din fericire, o dietă bogată în vitamine, dar săracă în calorii, precum și o activitate fizică regulată, reprezintă arme pentru a reduce considerabil nivelul hormonilor organismului, dar și al virușilor care umblă liberi. Acesta este motivul pentru care rezoluțiile pentru acest an ar trebui să vizeze, cel puțin din punct de vedere al sănătății, o nutriție sănătoasă și programe de exerciții fizice pentru fiecare sezon.
Munca continuă să fie extrem de importantă pentru Raci. Este un proces de învățare pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine personal, ceea ce se potrivește, de asemenea, obligațiilor și responsabilităților tale și care te poate ajuta, de asemenea, să realizați obiectivele și ambițiile mai departe.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Această parte a vieții tale continuă să se deruleze dramatic. Noile alianțe și întoarcerea vechilor iubiri din trecut fac parte din posibilități. Această întreagă perioadă din ultimii 6 ani a lucrat încet, și uneori nu atât de lent, în modul în care abordezi dragostea, ceea ce îți dorești de la ea, ceea ce ai nevoie de la ea până la cele mai profunde niveluri. Focurile de artificii fără substanță durează puțin în timp ce înaintezi către o atitudine și o conștientizare mai plină de satisfacție, mai completă în jurul intimității. Luna noua, apărută în ziua de 20 iulie 2020 în Rac poate să te aducă într-o situație nițel stresantă, din pricina unei persoane apropiate ce pare să te critice fară să țină cont de autenticele tale idealuri. Chiar daca nu ești sprijinit de alții, încrederea în tine și în deciziile tale își va arăta roadele cât de curând.
Cea din urma treime din lună iți oferă oportunitatea de a străluci pe arena socială, a-ți scoate la lumină cele mai favorabile laturi ale personalității. Atitudinea ta cutezătoare, independentă, iți facilitează atingerea țelurilor tale cele mai arzătoare!
Te vei găsi în tensiune intelectuală și creativă pentru a lucra cu toate posibilitățile de conectare la resurse și finanțe. Ele nu sunt oportunități de ratat, dar necesită o perspectivă nouă, o nouă stare de spirit și, probabil, o nouă orientare spre obiective. Obișnuia să funcționeze, dar își face totuși treaba? Nu te mai agăța de vechile moduri de a-ți gestiona activele sau de a investi pentru viitor dacă nu-ți mai îndeplinesc cerințele și / sau așteptările. Partenerii pot fi de ajutor uneori… .dar învață să urmărești indiciile care anunță când să soliciți ajutor și când să călătorești pe cont propriu.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Flexibilitatea, atașamentele emoționale și abilitarea de sine vă permit să profitați la maxim din ofertele. Fecioarele unice se pot aștepta ca problemele cheie de relocare, cazări comune sau schimbări financiare rapide să însoțească sosirea noilor relații în acest an: până la sfârșitul lunii iunie se așteaptă ca o serie de decizii vitale de acasă sau de securitate să devină o prioritate principală. După ce la sfârșitul lunii august se va stabili un model previzibil cu cei dragi: astrologic, acesta va fi un moment cheie pentru crearea de noi obiceiuri de acasă, acorduri sociale sau așteptări romantice pe termen lung.
Încă de la începutul lunii, poți fi străbătut de de o relativă dezorientare privind sistemul tău de valori, modul în care îți exprimi personalitatea. De fapt, ești călăuzit să redescoperi ce anume te face unic, te diferențiază de ceilalți, și să te bazezi într-o sporită măsură pe tine însuți în orice împrejurare. De asemeni, ești îndrumat să-ți scoți la iveală talente ascunse ori ignorate, să-ți exploatezi din plin creativitatea, și să ți-o canalizezi spre activități concrete, fertile.
Luna plină apărută pe 5 iulie 2929 în Capricorn te îmboldește să acționezi potrivit sentimentelor tale, în loc să ți le analizezi la rece, la congelator. O excesivă despărțire a firului în patru poate să-ți îngrădească spontaneitatea. Încă o dată, ești încurajat să fii tu însuți, fără a mai face concesii altora!
După un răstimp de separare a grâului de neghină în relațiile de prietenie, știi cu siguranță în ce oameni te poți încrede. Nu-ți rămâne decât să-ți întărești conexiunile cu amici veritabili, mai ales că, peste puțin timp, vei avea nevoie de sprijinul lor consistent.
Există riscul de dureri de stomac și arsuri la stomac, indigestie ușoară sau colesterol ridicat sau chiar ficat gras. Acesta este motivul pentru care insistăm pe o nutriție adecvată.Cel mai bun moment pentru vindecarea corpului este în timpul verii, în special în iulie și august, așa că dacă doriți să urmați un tratament de care vă temeți sau ați decis o intervenție, aceste luni sunt favorabile pentru o recuperare ușoară.


Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Înclinat să-ți explorezi sinele, ai capacitatea să te înscrii într-o evoluție psihologică presupunând desprinderea de un pesimism neîntemeiat și asumarea unei atitudini pozitive față de viață.Poți fi inspirat să rupi legăturile cu un trecut păgubos, să trăiești cu intensitate fiecare clipă. Ai prilejul să te descotorosești de complexe ori tipare emoționale sau ale gândirii, și să devii astfel mai liber în selectarea opțiunilor tale. Pe de altă parte, poți fi mobilizat să îți renovezi, reorganizezi locuința într-un mod revoluționar, punând-o în acord cu stadiul actual al existenței tale. Dacă, însă, ai de gând să te muți într-o altă casă, este posibil să ai parte de niște obstacole neașteptate. Deși starea ta generală de sănătate s-a îmbunătățit, simți că mai este loc pentru mai multe. În anul precedent, ai descoperit terapii și activități benefice, ceea ce înseamnă foarte mult pentru tine. Acum știi ce trebuie să faci, care schimbări din stilul tău de viață sunt benefice pentru tine și îți aduc bucurie, iar stelele prezic și o puternică ascensiune spirituală. Cei dragi vă sprijină și ideile și viața dvs. se schimbă și, de fapt, este posibil să fie nevoie să le implementezi și în viața lor, deoarece devin adepți ai ideilor tale.
S-ar putea să vină bani primiți din munca depusă în trecut și ar putea exista un bonus sau o promoție legată de munca și cariera ta. … un bonus sau o promoție care a fost câștigat din greu. Continuă să îți vizualizezi independența, abilitățile de a gestiona de unul singur și vei găsi câteva resurse valoroase care te așteaptă pe măsură ce călătorești de-a lungul lunilor.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar de la debutul lunii, ești dornic, dar și forțat de împrejurări să treci în revistă modul cum te conectezi cu cei din preajma ta și cum pui în valoare mesajele primite din mediul tău exterior. Deși ești amator să îți multiplici relațiile sociale, eviți cu orice preț să te implici în discuții superficiale, ce-ți pot consuma timpul în zadar. De fapt, ești stimulat să-ți eficientizezi relaționarea în lume. Te poți simți presat să izvodești noi idei și să ți le pui în aplicare. Câteodată, pari să fii copleșit de o grămadă de treburi, comisioane, îndatoriri care se ivesc ca din senin și îți perturbă rutina cotidiană, te scot din zona de confort. Pe 5 iulie 2020, Luna plină din Capricorn te asaltează cu atât de multe informații încât îți poate fi greu să le sintetizezi, să le folosești. Nu încerca să te apuci de prea multe lucruri deodată! Cu cât îți asumi țeluri mai puține și de mai mică amploare, cu atât te bucuri de împliniri mai consistente.
După un răstimp de risipire în detalii mai ales nesemnificative, reușești să-ți recâștigi imaginea de ansamblu a demersurilor tale. Este de așteptat să comunici mai des cu persoane din străinătate, poate și în scopul obținerii unui job pe acolo.
Sub efluviile Lunii noi ce-și face sălaș, în ziua de 20 iulie 2020, în Rac, ești cu gândul la idealuri mărețe, dar riști să-ți scapi din frâu emotivitatea, impulsuri subconștiente. Ai nevoie, drept urmare, de un plus de autocontrol.
În ultima treime a lui iulie ești predispus să analizezi la rece în ce direcție ți se îndreaptă viața și, dacă este cazul, să-i modifici traseul. Dezbărat de iluzii, te concentrezi asupra obiectivelor tale esențiale.


Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Va trebui să acționați cu prudență și la timpul potrivit pentru a stinge certurile și tensiunea în relații, pentru a nu complica comunicarea cu cei dragi, cu partenerii ori superiorii. Multe din faptele voastre vor fi criticate, iar voi o să primiți remarcile altora cu ostilitate. Tranzacțiile financiare pot fi nereușite, investițiile prea mari,s e pot ivi probleme cu impozitele, cu fondurile publice, cu creditele, precum și conflicte cu șefii. Sunteți fluctuanți poate, veți da dovadă de inconsistență în afaceri sau unii dintre voi puteți chiar încălca stabilitatea morală. Pentru ultima remarcă valabilă, poziția financiară și autoritatea pot fi afectate, astfel încât va fi dificil să se evite confruntările cu partenerii și nu se va putea ajunge la compromisuri ori soluții reciproc avantajoase.
Recomand de asemenea ,evitarea încrederii totale în noile cunoștințe care apar în cale! Este important să se mențină sprijinul partenerilor vechi și de încredere, măcar în afaceri. Nu de alta dar, noile parteneriate pot amenința cu pierderi mari, faliment și litigii.
Alții dintre voi au probabilitate ridicată de pierderi de proprietate, de împărțire a moștenirii sau a fondurilor în comun.
Instabilitatea la locul de muncă poate să dea naștere unor nisipuri mișcătoare, așa încât vă sugerez dacă se poate, o perioadă de concediu, departe de relațiile de muncă și de afaceri, pentru a vă încărca bateriile cu forțe că vor fi necesare pentru a rezista la transformările în curs.
După 18 iulie situația va începe să se schimbe în bine și mulți dintre voi o să simți în sfârșit mai multă libertate de a vă exprima și a decide.
Ultima săptămână este favorabilă pentru refacerea forței mentale, pentru antrenament, pentru extinderea cercului de cunoscuți. Alianțele și proiectele creative vor ajuta la îmbunătățirea semnificativă a perspectivelor și schimbărilor care se anunță la începutul toamnei.






Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Determinarea, încrederea și farmecul vă vor ajuta să vă extindeți cercul de cunoscuți, să atrageți atenția celorlalți asupra problemelor și nevoilor voastre. Se pot încheia contracte rentabile, se pot organiza întâlniri, negocieri, discuții de idei și planuri care vor contribui la succesul în activități profesionale sau sociale ori în afaceri. Mulți dintre voi vor fi în acord cu cooperarea, pentru a consolida parteneriatele, iar acum universul chiar poate oferi întâlniri de neuitat și dialoguri interesante.

Potențialul creativ este activat, vă veți strădui să lăsați pe unde mergeți impresii vii, aventuri romantice și să inițiați voi înșivă întâlniri, călătorii. Odată cu aceasta și intelectual veți fi la înălțime, veți genera idei progresive care vor ajuta în zona profesională. Puteți primi noi responsabilități, va trebui să învățați noi activități care vor fi necesare pentru creșterea profesională, veți fi dispuși la orice fel de inovații pentru a vă deplasa mereu cu un pas în fața concurenților și rivalilor. Această luptă poate deveni un stimulent important care vă dă curaj să nu permiteți partenerilor să-și dicteze condițiile.

După 20 iulie, veți avea de rezolvat probleme cauzate de greșelile din trecut, conflictele în relații, lucruri grele de finalizat, iar rivalii în acest moment pot profita de eșecurile voastre și pot începe o luptă din spatele scenei. Bineînțeles că asta duce la subminarea autorității, a poziției și bunăstării materiale. Va trebui atunci să oferiți mai mult decât să primiți, ceea ce poate aduce anxietate mare și poate afecta starea și sănătatea psiho-emoțională. Orice tranzacție financiară va necesita calcul și pregătire detaliată, deoarece există riscul pierderilor financiare și a dependenței voastre de banii partenerilor.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să folosiți acest timp cât mai eficient pentru a vă atinge obiectivele și pentru a realiza punctele bune care pot apărea în prima decadă. Acesta este un moment bun pentru a rezolva problemele, mai ales că abilitățile organizatorice pe care le veți avea vor ajuta să dați spre rezolvare unele sarcini și altora. Alături de aceștia va fi mai ușor să rezolvați problemele interne, să fiți în acord cu cei dragi, iar obiectivele și problemele comune pot deveni unificatoare și consolidatoare de relații.

Dar în a doua decadă a lunii va trebui să vă bazați mai mult pe voi, pe intuiția voastră. Multe dintre obiectivele timpurii care păreau ușor de atins ar putea fi inhibate, blocate.ingreunate acum. Doar datorită atenției și exactității vă veți putea dezvolta treptat. Aveți nevoie să construiți corect relația cu ceilalți, precum și să descoperiți noi oportunități favorabile.
Aveți grijă că dorința de a face bani rapid poate să vă distragă de la îndatoririle zilnice,poate duce la dificultăți suplimentare.

În același timp, farmecul, arta și abilitatea de a comunica vor contribui la creșterea popularității, ceea ce vă ajută la conectarea ușoară cu ceilalți, la jocuri ,la flirt, plăceri și divertisment, destul de costisitoare ce e drept.
Talentul artistic și creativ se poate manifesta foarte clar, poate crește popularitatea, poate contribui la obținerea de faimă și succes.
Relația cu copiii va fi mai strânsă, veți petrece mai mult timp alături de ei, chiar dacă nu aceeași plăcere veți simți făcând și treburile gospodărești.





Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Energiile active ale perioadei vă vor ajuta să transformați rutina într-un proces creativ. Activitățile profesionale și sociale, relațiile cu cei dragi vor fi rodnice și promițătoare. Norocul vă poate sprijini mai mult, ceea ce va contribui la avansare, la progres în afaceri, la crearea de perspective pozitive pentru viitor.

Talentele artistice se vor manifesta în mod clar, veți avea capacitatea de a vă reajusta la timp, de a găsi un limbaj comun cu o varietate de oameni din orice grupuri. Vă veți implica în activități voluntare sau sociale, promovându-vă în același timp ideile. Aparițiile publice, activitățile pe rețelele de socializare, proiectele creative pot avea mare succes, ceea ce aduce în mod neașteptat faimă și popularitate. Cea mai favorabilă perioadă va fi între 3 și 10 iulie și trebuie să profitați de ea, să comunicați mult, să participați la evenimente sociale și de divertisment, să atrageți atenția oamenilor influenți,a sponsorilor.

Sectorul afectiv este activat de asemenea, aducându-vă multă inspirație în descoperirea noilor relații sau în aprinderea focului în parteneriate deja formate. Și cei care aveți copii, o să vă mândriți cu ei și cu talentele lor.

Ultima săptămână însă va fi nevoie de mai multă seriozitate și responsabilitate pentru realizarea planurilor și consolidarea bazei materiale. Va fi foarte important să mențineți o relație lungă și care s-a dovedit de încredere, să nu încercați să forțați și să accelerați punerea în aplicare a planurilor. Munca în acest moment va necesita mult efort și nu va da rezultatele așteptate, iar energia vitală va fi într-o stare de declin.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții