Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 5 Iulie 2020

Written By NIKE B. on duminică, 5 iulie 2020 | 07:37


Horoscop pentru femei din 5 Iulie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa fi observat ca ai probleme cu mancarea in ultimul timp si este posibil ca simtul tau fata de valoarea de sine sa nu fie cel mai inalt si sa incerci sa-l compensezi sabotand relatia cu corpul tau. Mancarea este o hrana sanatoasa cu care trebuie sa supravietuiesti. Corpul tau merita respect. Trebuie sa ii oferi intotdeauna combustibilul corespunzator pe care il necesita pentru a il mentine sanatos.


Horoscop pentru femeia din Taur

Daca exista o problema care trebuie discutata acum, nu ezita sa faci acest lucru. Nu da inapoi doar pentru a mentine echilibrul unei relatii. Nu-ti sacrifica propria pace sufleteasca doar pentru a te feri de confruntare. Contribuind cu minciuni nesanatoase pentru a mentine o fatada sanatoasa nu face nimanui nimic bun. Fii cu totul sincer cu tine, cu sentimentele tale si cu oamenii din jurul tau.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intensitatea zilei este potrivita pentru a aduce o opozitie la care nu te astepti neaparat. Indiferent ca este verbalizat sau nu, confruntarile sunt destul de reale. Nu subestima emotiile persoanei dragi. Ocupa-te de aceste probleme si fii realist cu privire la solutiile lor. Nimeni nu se asteapta sa ai toate raspunsurile corecte, asa ca nu te preface ca stii totul. Cu totii suntem oameni si cu totii facem greseli.






Horoscop pentru femeia din Rac

Acorda-le celor dragi atentia de care au nevoie astazi. Nu lasa o alta zi fara sa le spui ca ii iubesti. Viata este scurta si devine mai scurta cu fiecare zi care trece. Simte-te liber sa faci orice pentru a gasi o solutie la o problema serioasa care trebuie abordata. Esti responsabil pentru propriile sentimente deci nu juca rolul victimei. Mai tarziu vei experimenta mai multa durere si resentimente.

Horoscop pentru femeia din Leu

Nu fugi de tensiune astazi. Orice fel de stres emotional pe care il simti se va agrava destul de mult daca nu este tratat imediat. Cu cat te confrunti cu stresul mai mult in prezent, cu atat mai putin vei regreta in viitor. Clarifica orice situatie lipicioasa care apare si mergi mai departe. Este posibil ca oamenii sa nu inteleaga nevoile si preocuparile tale pana nu le vei verbaliza clar.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Inceteaza sa te ascunzi in spatele barierei intelectuale pe care s-ar putea sa o fi ridicat. Adevarata forta este sa poti demonstra ca ai curajul sa spui ceea ce simti in orice situatie, in special in ceea ce priveste o persoana apropiata. Daca trebuie sa spui ceva, spune. Nu astepta pana cand situatia se transforma intr-un argument nesanatos inainte de a-ti afisa in sfarsit sentimentele.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Inceteaza sa incerci sa simti emotiile tuturor. A fi empatic cu nevoile altora este caritabil, dar trebuie sa te confrunti cu muzica si sa te uiti la tine. Fa o distinctie clara intre nevoile tale si cele ale altora. Exprima-ti sentimentele celor din jur si cere ajutor daca ai nevoie. Probabil ca anumite persoane habar nu au ce simti. Fii sincer.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se poate parea ca nici o parte a patului nu este partea potrivita pentru a te trezi. Singura solutie cu care ai putea veni astazi este sa te intoarci la culcare. Concentreaza-te pe inima ta, deoarece incearca sa-ti spuna ca are nevoie de o anumita atentie. Emotiile pot fi destul de mari, asa ca fii atent la modul in care esti tratat de ceilalti.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca propriile tale cuvinte sa fie folosite impotriva ta intr-un mod care sa te faca sa pari a fi cel rau. Cand vine momentul, incearca sa faci o respingere in numele tau, asigurandu-te ca lasi cealalta persoana sa stie ca problema este comportamentul lor si nu ii ataci ca persoana.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poti spune un lucru intr-un minut si opusul in minutul urmator. De obicei, poti sari de la o problema la alta fara nicio problema, dar astazi este posibil sa nu fii inteles de ceilalti. Gandeste-te la ce vrei sa spui cu adevarat inainte sa o spui. Nu-ti spune toata gandirea cu voce tare acolo unde pot auzi alti oameni. Procesul tau de gandire continua ar putea fi confundat cu o analiza finala. In cele din urma ar putea aparea confuzia.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Tensiunea subtila din aer azi ar putea fi doar ceea ce ai nevoie pentru a te face mai constient de problemele subconstiente care iti afecteaza comportamentul. Vei descoperi ca trebuie sa iti indepartezi toate problemele de pe umeri. Cu cat poti fi mai sincer in legatura cu durerea pe care ti-au provocat-o oamenii, cu atat cuvintele mai iubitoare vor putea fi spuse in viitor.






Horoscop pentru femeia din Pești

Inceteaza sa fii un facilitator pentru cineva de care iti pasa profund. S-ar putea sa il ajuti sa continue un comportament adictiv periculos, pur si simplu pentru ca doresti sa eviti o confruntare urata. Da-ti seama ca asta nu face niciun bine. Cu cat perpetuezi mai mult minciuna, cu atat va continua sa raneasca toate partile implicate. Fii deschis si sincer cu preocuparile tale.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții