Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 29 Septembrie 2020

Written By NIKE B. on luni, 28 septembrie 2020 | 09:39


Horoscopul zilei de 29 Septembrie 2020

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este o zi in care simtiti nevoia sa primiti afectiune, mai ales din partea celor apropiati. Veti fi, intr-adevar, foarte dezamagiti daca veti fi tratati cu indiferenta. Uneori, insa, apropiatii pot fi atat de ocupati cu alte chestiuni, incat pur si simplu sa nu-si dea seama, de la sine, de nevoile voastre emotionale. Indicat ar fi sa va calcati pe mandrie si sa sugerati persoanelor vizate ceea ce asteptati de la ele. Profesional, ests posibil sa vi se ceara, intr-o forma sau alta, sa va dovediti competentele, ceea ce nu trebuie sa va supere deloc; dimpotriva, ar putea fi un prilej foarte bun de a va pune in evidenta, mai ales daca sunteti foarte buni in domeniile voastre de expertiza.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Norocul pare sa se schimbe si energiile creatoare par sa revina in prim plan. Chiar aveati nevoie de ceva care sa va insufleteasca, mai ales daca ultimele zile nu au fost foarte fericite la capitolul creativitate, asa incat sa faceti impresie. Reusiti sa va concentrati fortele si in directia interactiunilor sociale, pentru crearea de noi legaturi si revigorarea celor mai vechi. Va manifestati deschis curiozitatea, va intereseaza barfele, stati la taclale cu oricine, chiar si cu strainii, daca aveti ocazia. Aveti astfel ocazia sa aflati multe lucruri interesante, ba chiar si informatii pretioase in legatura cu chestiuni care va intereseaza.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nici astazi nu va puteti relaxa, asa cum v-ati fi dorit inca de la inceputul zilei, ba chiar se poate ca starea de tensiune sa persiste pana tarziu, in noapte. Daca alegeti sa nu va experiorizati in fata celorlalti si sa zambiti politicos, chiar daca in realitate ati vrea sa tipati, gasiti alte debusee pentru a va exterioriza. Reprimarea adevaratelor sentimente duce la acumularea tensiunilor, care ar putea izbucni la momentul cel mai inoportun si fata de persoana care merita cel mai putin. Ganditi-va ce modalitati noi de a va spori finantele puteti gasi; nu va complaceti in exercitarea unei meserii anoste, mai ales daca nu va aduce prea mari satisfactii. Cu siguranta ca sunteti capabili de mult mai mult de-atat!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Astazi veti prefera mai degraba sa va petreceti timp cu familia si aveti mai putin chef de munca. Rezolvati chestiunile urgente, cele care nu mai sufera amanare, si lasati pe zilele urmatoare restul. Petreceti timp cu familia, implicati-va in activitatile care va relaxeaza, orice va face placere. Incarcati-va bateriile, daca va simtiti obositi; nu lasati ca starea de oboseala sa se cronicizeze, pentru ca va veti reveni mult mai greu. Pana si un somn bun poate fi un lucru extrem de profitabil, pana la urma. Ingrijiti-va de propria persoana, puteti chiar sa incercati un rasfat la spa sau la piscina sau un masaj de relaxare. Veti avea numai de castigat!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Va va fi destul de greu sa faceti fata programului de astazi, sa va respectati obiectivele, termenele limita, orele intalnirilor, etc. Incercati sa va mentineti cumva pe linia de plutire, insa aveti grija sa nu va implicati prea mult in chestiunile esentiale, deoarece nu veti dispune de capacitatea integrala de a lua decizii importante. Urmati-va vocea interioara si faceti exact ceea ce simtiti ca ar tebui sa faceti. Lasati-va putin condusi de propria intuitie, acest lucru va poate aduce beneficii. Nu va bazati foarte mult pe opiniile celor din jur, mai ales daca ii banuiti ca nu sunt foarte bine intentionati; cerneti totul prin propriul vostru mod de gandire, apoi decideti.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Astazi este foarte important sa fiti ponderati. Ziua va trece destul de linistit, daca o veti lua incetisor si nu veti intrece anumite limite. Este o zi in care va simtiti cumva mai egoisti decat de obicei si aveti tendinta de a face mai mult pentru voi insiva si mai putin pentru cei din jur. Tendinta va fi mult mai pregnanta la cei care nu sunt implicati intr-o relatie de cuplu. Totusi, nu jucati cartea ignorantei pana la capat si nu duceti egoismul la extrem, pentru ca s-ar putea sa aveti probleme ceva mai tarziu. Aveti oportunitatea sa va regasiti, sa ajungeti la un oarecare echilibru, pentru a putea face fata sarcinilor ce vor surveni in viitor.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Chiar daca incercati sa pareti mai stapani pe situatie si ceva mai putin sensibili din punct de vedere emotional, nu veti putea ramane impasibili atunci cand ceva sau cineva deosebit va aparea in raza voastra vizuala. Fie ca e vorba de o opera de arta, de o bijuterie, de o persoana foarte frumoasa, pana la urma nu veti putea rezista tentatiei de a va exprima admiratia. In functie de obiectul admiratiei, aveti totusi grija cum va manifestati, ca sa nu intrati in vreun bucluc. Bucurati-va de faptul ca frumusetea si armonia au un puternic efect calmant asupra voastra si considerati aceasta un mare castig pentru acest moment.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relationarea cu fiecare dintre evenimentele acestei zile se face intr-o maniera pasnica si armonioasa, daruindu-va linistea sufleteasca de care aveti nevoie. Daca va linistiti din punct de vedere emotional, veti avea posibilitatea sa vedeti mult mai clar anumite chestiuni si sa le rezolvati mult mai eficient. Din acest punct de vedere, ziua de astazi va fi foarte benefica, atat in plan personal, cat si in plan profesional, si va avea o evolutie fara elemente perturbatoare. Deoarece sunteti persoane foarte sociabile, veti reusi sa cunoasteti, cu usurinta, cateva persoane astazi, unele cu o influenta semnificativa in viata voastra in perioada imediat urmatoare.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Determinarea care v-a caracterizat in ultima vreme pare sa dispara in ceata, chiar de la inceputul zilei. Va inmuiati considerabil si incepeti sa va simtiti fara vlaga si foarte slab motivati. S-ar putea sa aveti nevoie de o perioada buna de odihna, care sa va ajute sa va reveniti. Nu fortati lucrurile pentru ca lucrurile nu vor merge deloc bine. Daca sunteti o fire emotionala, ati putea fi tentati sa va petreceti ziua sub influenta unor evenimente placute din trecutul apropiat. Numai sa nu va transpuneti de tot in aceste amintiri, uitand de realitate; poate sa va cuprinda depresia, iar, in acest mod, este putin probabil sa va reveniti repede la o stare mai revigorata.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Veti fi intr-o dispozitie foarte fericita si nu doriti ca diverse chestiuni sa va afecteze starea de spirit. Asa incat faceti tot posibilul sa va concentrati pe aminitiri si imagini frumoase, care sa va intretina buna dispozitie. Accentul pus pe momentele pozitive va stimuleaza in mod deosebit si va ajuta sa va remontati si sa fiti plini de energie. Incercati sa contaminati pe cei din jur cu starea de bine si nu va lasati influentati de negativism sau negativisti. Daca e nevoie, indepartati-i din preajma voastra. In plan profesional, ocaziile potrivite nu vin la tot pasul; trebuie sa fiti pregatiti sa actionati la momentul oportun, mai ales daca urmariti sa obtineti castiguri imediate.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o zi perfecta pentru calmarea spiritelor si pentru a va pune ordine in proiecte si afaceri. Va cam lipseste determinarea pentru a obtine succesele dorite, iar circumstantele, din pacate, nu prea va ajuta. Daca veti considera ca nu se poate face mare lucru in anumite chestiuni, mai bine concentrati-va pe ceea ce se poate face. Nu va angajati, sub nici o forma, in sarcini foarte complexe si solicitante, pentru ca nu veti reusi mare lucru. In chestiunile domestice, incercati sa fiti cat mai convingatori posibil, nu doar prin vorbe, ci si prin implicare efectiva. Doar astfel ii veti atrage si pe ceilalti in proiectele voastre de acest gen.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu vor fi schimbari semnificative in evolutiile acestei zile. Ba chiar putem vorbi despre o oarecare monotonie, care va macina nervii. Si, cum nu sunteti foarte rabdatori din fire, nu lipseste mult pana sa izbucniti. Acest lucru este cel mai rau care s-ar putea intampla; sa va manifestati nervozitatea fara rezerve. Aceasta maniera de a va prezenta in fata interlocutorilor nu va va aduce, fara indoiala, nimic bun in perioada imediat urmatoare. Iar daca la asta se mai adauga si o doza de oboseala, dezastrul este iminent. Reactiile impulsive sunt astazi, cel mai mare pericol pe care-l aveti de evitat; daca veti respecta acest avertisment, veti evita multe batai de cap ulterioare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții