Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 28 Septembrie 2020

Written By NIKE B. on luni, 28 septembrie 2020 | 09:14


Horoscop pentru femei din 28 Septembrie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Un apel de la cineva de care nu ai auzit de ceva vreme ar putea genera sentimente mixte. Pe de o parte, probabil ca te bucuri sa reiei contactul cu aceasta persoana. Pe de alta parte, pentru ca nu te asteptai sa auzi nimic de la ea, ti-ar putea crea emotii in plus – de parca nu ai avea suficiente! Vorbeste cu un alt prieten despre cum te simti, astfel incat sa te poti bucura de seara ta.

Horoscop pentru femeia din Taur

Cineva care a fost bolnav si poate a suferit de o interventie chirurgicala s-ar putea sa iti telefoneze astazi. Ai putea invita aceasta persoana sa ti se alature pentru o mica intalnire virtuala. Mai multi oameni ar putea fi implicati si toti vor avea cateva informatii interesante si utile de oferit. Bucura-te de ziua ta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Odata cu atmosfera planetara de astazi, natura ta senzuala este in plina inflorire. Daca exista un partener romantic in apropiere, persoana respectiva ar trebui sa fie atenta! S-ar putea sa existe o multime de alti oameni in jur, asa ca probabil sansa de a fi singur nu se va prezenta pana in aceasta seara. Daca nu te intelegi cu partenerul, cel putin te vei distra bine. Stai linistit si ai rabdare!




Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea sa trebuiasca sa joci rolul unui asistent medical astazi. Partenerul tau de viata ar putea pretinde ca se simte rau si s-ar putea sa cheltuiesti multa energie incercand sa il faci sa se simta mai bine. Nu exagera, pentru ca ar putea fi gelos pe atentia pe care ai acordat-o familiei si prietenilor. Fii atent, dar in limite!


Horoscop pentru femeia din Leu

In general, te concentrezi asupra lumii materiale, dar ceva despre energia generata de alinierea planetelor de astazi, te determina sa privesti inauntru. S-ar putea sa te gandesti la bucuriile si durerile adunarilor de familie din trecut si sa te intrebi cum iti afecteaza viata acum. Acesta este un proces pozitiv, de vindecare, deci nu lupta cu el. Nu interfera cu ceea ce se intampla in jurul tau.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Un eveniment virtual de grup te poate pune in contact cu o serie de persoane interesate sa faca o meditatie de vindecare pentru planeta. Acest tip de activitate poate face minuni pentru a intari legatura dintre cei care o desfasoara. S-ar putea sa nu vorbesti prea mult in timpul discutiilor, dar esti apt sa fii total de acord cu ideea. Bucura-te de ziua ta.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Fericirea domneste in casa, intrucat toata lumea simte ca energia se schimba. Se pare ca sfarsitul unui ciclu te face sa te simti liber sa incepi o noua calatorie de renastere. Mai presus de toate, esti apt sa ai o intuitie puternica, care ar putea dezvalui evenimente pozitive care vin pentru tine si pentru cei apropiati. Cateva indoieli iti pot innoi impresiile, dar lasa-le sa plece.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai programata o plecare curand? Daca nu, este posibil sa planifici o calatorie pentru inca o luna, poate in scopuri educationale, precum un atelier. Ar trebui sa te simti deosebit de energic, entuziast si optimist acum. Ai facut mult bine datorita muncii tale sarguincioase si ar trebui sa continui pe aceiasi cale.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Instinctul si determinarea te conduc catre planuri neconventionale de a face bani. Ar putea fi implicat un consilier financiar sau alt profesionist. Este posibil sa vezi acest lucru ca pe o oportunitate de a iti restabili contul bancar aflat in dificultate. Ia in considerare planurile tale cu atentie inainte de a continua. Vei dori sa fii sigur ca este ceea ce ai nevoie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi este posibil sa simti o atractie pasionala pentru cineva care poate lucra in drept, educatie sau publicitate. Conversatiile cu aceasta persoana ar putea atinge unele aspecte profunde, cum ar fi problemele spirituale, psihicul uman sau natura universului. Ar trebui sa fii profund afectat, nu numai de persoana, ci si de subiect. Fa o plimbare mai tarziu pentru a iti limpezi mintea.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aceasta ar putea fi o zi linistita pentru tine si partenerul tau. Ai putea petrece ceva timp reflectand asupra realizarilor din trecut si a obiectivelor viitoare. Este important sa obtii o imagine clara despre trecut, astfel incat sa poti trage concluzii si sa faci planuri viabile. Daca ai o familie, probabil ca vei fi interesat de activitati pe care toata lumea le va lauda. Lasa tensiunea in urma.





Horoscop pentru femeia din Pești

Toata energia pozitiva generata de atmosfera cereasca pare sa se reuneasca astazi, pe masura ce experimentezi o explozie de pasiune senzuala pentru un partener romantic. O intalnire neasteptata ar putea nu numai sa implineasca aceasta dorinta, ci si sa te apropie mai mult.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții