Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 25 Septembrie 2020

Written By NIKE B. on vineri, 25 septembrie 2020 | 08:38


Horoscop pentru femei din 25 Septembrie 2020 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2020.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Un prieten poate avea niste barfe suculente pentru tine. Poate ca cineva se casatoreste. Nu esti genul de persoana care pune prea multa atentie pe barfe, dar prietenul tau ar putea fi atat de convingator incat poti ajunge sa crezi totul. Fii sceptic! Ceea ce auzi este posibil sa nu fie minciuni, dar ar putea fi exagerat. Astepta pana cand vezi oamenii in cauza inainte de a-l accepta ca adevar.

Horoscop pentru femeia din Taur

Un cadou de ultim moment pe care ai vrut sa-l cumperi pentru cineva special ar putea sa te eludeze astazi. Poti merge la mai multe magazine si risti sa gasesti stocul epuizat. Acest lucru poate fi dezamagitor, dar nu dispera. Exista si alte optiuni. Poti sa il comanzi online sau sa gasesti altceva si sa salvezi acest articol special pentru o zi de nastere. Relaxeaza-te si bucura-te de cumparaturi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Totul ar putea parea gresit astazi. Casa nu arata bine, mobilierul trebuie reglat si probabil ca nici tu nu esti multumit de felul in care arati. Perfectionismul tau ar putea incepe si te-ai putea arunca in actiune, hotarat sa faci totul bine. Nu te deranja! Probabil ca nu poti face nimic pentru a arata bine astazi. Relaxeaza-te. Maine vei vedea lucrurile diferit.




Horoscop pentru femeia din Rac

O mica adunare in cartierul tau ar putea atrage oameni interesanti, dar s-ar putea sa te simti putin obosit si sa te gandesti sa ramai acasa. S-ar putea ca energia ta sa ramana in urma, deoarece toata energia o vei recupera in timp. S-ar putea sa fie bine sa depui efortul si sa mergi inainte daca este posibil.


Horoscop pentru femeia din Leu

O verificare rapida a soldului tau bancar ar putea arata ca este putin mai mic decat te asteptai. Probabil ca nu vei intra in panica, dar esti apt sa te simti un pic dezamagit. Nu pierde timpul panicandu-te. Se pot castiga intotdeauna bani. Relaxeaza-te, hotaraste-te sa iti strangi putin centura, ai grija de necesitati si ramai axat pe un plan financiar. In curand te vei bucura ca ai luat masuri.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Lucrezi tarziu? Ce ar putea fi atat de important incat sa te impiedice sa acorzi atentie familiei sau partenerului? Probabil nimic! Arunca o privire obiectiva asupra a ceea ce crezi ca trebuie facut in seara asta. Probabil ca vei descoperi ca compania ta nu se va defecta daca lasi unele sarcini pe maine. Fa cat de mult poti face si apoi du-te acasa la cei dragi. Si ei sunt importanti!

Horoscop pentru femeia din Balanță

O rugaciune sau un grup de meditatie online s-ar putea intalni in seara asta si s-ar putea sa te lasi atras de dimensiunile spirituale pe care le ofera aceste meditatii. Te simti confortabil cu oamenii din acest grup si esti recunoscator pentru prietenia si sprijinul pe care il ofera. Fii cu acest sentiment in seara asta si incearca sa te agati de el cat mai mult timp poti. Te poate ajuta in anumite momente dificile.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Problemele de dragoste merg bine pentru tine recent, dar astazi ai putea fi singur si incapabil sa atingi un interes romantic actual sau potential. Nu pierde timpul simtindu-te tras in jos. Gaseste ceva care sa iti distraga atentia pana cand prietenul tau poate veni sa te vada si te poti distra putin.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Poti trece cu privirea peste conturile tale astazi si vei descoperi ca exista mult mai putini bani decat ai crezut. Nu este grav, dar poate fi totusi dezamagitor. Ar putea exista un nou contract in etapele finale ale negocierii care se va dovedi favorabil si poti gasi o modalitate de a compensa deficitul. Intre timp, incearca sa reduci cheltuielile, astfel incat finantele sa ramana sanatoase pana la concretizarea noului contract.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi va trebui sa reflectezi la tot ce s-a intamplat zilele trecute si la ce vrei sa faci in viitor. Gandeste-te unde vrei sa faci schimbari. Odata ce ai ajuns la o decizie, nu ezita sa o implementezi. Acest lucru este mai usor decat sa astepti o mare oportunitate si sa faci totul dintr-o data. Aceasta sansa poate sa nu vina niciodata. Abordarea pas cu pas poate aduce rezultate satisfacatoare.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca in prezent esti implicat romantic, iubitul tau ar putea trece la o pasiune totala. Acest lucru te poate arunca intr-o bucla si este posibil sa nu stii exact cum sa ii faci fata. Daca esti singur, ai putea intalni pe cineva pe care il consideri atragator, dar uiti sa obtii informatiile sale de contact! Pastreaza hartia si pixul la indemana. Nu vrei sa ratezi nimic!





Horoscop pentru femeia din Pești

Ti-ai facut planuri ca un partener romantic sa vina la tine acasa? Daca da, nu te grabi sa te pregatesti. Prietenul tau va intarzia probabil. Evenimentele care nu pot fi controlate de nimeni au intervenit si s-ar putea sa trebuiasca sa astepti. Nu te axa pe asta. Nu iti imagina tot felul de scenarii oribile. Prietenul tau va aparea chiar daca este mai tarziu decat era planificat. Incearca sa te distrezi!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții