Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul lunii Octombrie 2020

Written By NIKE B. on joi, 24 septembrie 2020 | 12:05


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Octombrie 2020


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este important ca, in aceasta perioada, sa actionati, nu sa asteptati ca lucrurile sa se intample, pur si simplu, de la sine. Daca v-ati propus ceva anume, este bine sa fiti perseverenti si sa va urmariti cu consecventa obiectivele; schimbarea acestora ori de cate ori mai auziti vreo barfa sau vreun zvon este extrem de nociva si nu va va aduce decat probleme. Binenteles, este bine sa reevaluati sis a luati masuri, atunci cand se impune; insa aceste lucruri trebuie gandite de voi insiva, fara a fi influentati major de factori externi. Viata sentimentala se pare a fi destul de favorabila; acelasi indemna este valabil si aici. Nu asteptati ca lucrurile sa se intample ci interveniti pentru a le dirija in directia dorita. Cariera are sanse sa evolueze pozitiv, mai ales cu sprijinul anumitor persoane care v-au fost mereu alaturi, in momente cruciale. Este important sa fiti deschisi actiunii si sa va pastrati flexibilitatea, in limite rezonabile. De cele mai multe ori, prima impresie conteaza; de aceea este recomandabil sa tineti cont de felul in care va prezentati la un interviu sau in cazul in care doriti sa va afirmati in vreun context profesional. Fiti bine documentati si sustineti-va ideile in mod argumentat, daca doriti sa va promovati; in cazul in care nu aveti suficienta expertiza, este bine sa fiti discreti si sa va mai informati, ininte de a pasi in lumina reflectoarelor. Mizati pe munca in echipa; puteti realiza mult mai multe lucruri, intr-un timp mai scurt. Este bine sa va organizati timpul constructive, pentru ca, daca veti lasa lucrurile la voia lor, este foarte posibil ca mereu sa ajungeti in criza de timp. Ar trebui sa va ganditi foarte serios daca nu e momentul sa luati unele masuri in directia unui stil de viata mai sanatos.


Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta veti fi mai interesati de viata de familie; problemele acesteia vor prevala inainte de toate, ceea ce, uneori, poate fi in detrimentul castigurilor material, care vor avea tendinta sa se micsoreze, oarecum, pe fondul aparitiei unor cheltuieli neasteptate sau a cresterii cheltuielilor curente. Ar fi recomandabil ca, in aceasta perioada, sa puneti accept pe dezvoltarea personala, pe perfectionare, pe upgradare din punct de vedere profesional, din moment ce nu va fi un moment foarte fericit pentru a va promova expertiza si experienta. Interrelationarea va fi foarte importanta, atat pentru viata sentimentala, cat si pentru viata sociala, in general. Puneti accent pe comunicare, pe obtinerea de informatii care sa va poata ajuta in demersurile pe care le veti initia. Va trebui sa va odihniti mai bine, pentru a evita alterarea starii de sanatate. Viata sentimentala ar putea fi considerate implinita, pentru aceasta perioada. Nu sunteti voi foarte comunicativi, insa cumva veti reusi sa transmiteti semnalele corecte, astfel incat sa obtineti efectee scontate. Dupa asta, insa, va trebui sa faceti ceva mai multe eforturi pentru a va exprima. Viata de familie ar putea sa inregistreze unele momente mai delicate, din cauza aparitiei unor probleme ale unuia sau altuia dintre membri, iar voi va trebui sa interveniti activ in rezolvarea acestor chestiuni. Va trebui sa incercati sa gasiti modalitati comune de actiune in acest sens, nu doar sa impuneti. Consumul de energie intr-o maniera incorect cuantificata poate sa va cauzeze unele probleme de sanatate; este imperativ necesar sa tineti cont si de propriile limite ale organismului vostru. Chiar daca restul lumii are nevoie de voi, aveti si voi limitarile voastre, peste care nu puteti trece daca nu vreti sa va imbolnaviti.





Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna aceasta ar fi bine sa va aratati ceva mai toleranti, mai intelegatori cu cei din jur; de regeula sunteti foarte exigenti, atat cu voi insiva, cat si cu restul lumii, iar acest lucru pune presiune pe relatii. Exista pericolul de a fi atrasi in unele conflicte, mai ales in mediul prfesional, ceea ce poate afecta, in mod serios, climatul de munca, dar si productivitatea activitatii profesionale. Exista premise pentru o viata sentimentala implinita, in aceasta perioada, insa nu vor lipsi, cu siguranta, si situatiile mai tensionate, care va vor pune la incercare rabdarea si spiritual diplomatic. Tineti aproape persoanele de incredere, care v-au dovedit acest lucru de-a lungul timpului si nu va lasati inselati de aparenta sinceritate a anumitor persoane care incearca doar sa-si atinga propriile lor obiective. Daca doriti doar sa va distrait, probabil ca este OK sa treceti de la un partener la altul intr-un interval de timp scurt; insa si experimentatul asta ar putea sa aiba partile sale negative. Pe langa faptul ca va faceti si o reputatie pe masura, asa incat putine persoane care va cunosc v-ar putea lua in serios, dezamagirea de a nu gasi ceea ce cautati poate sa va afecteze, in timp. Pornind de la acest considerent, poate ar fi bine sa va ganditi daca actionati la locul potrivit, poat ca nu cautati unde trebuie. In cuplu, va fi nevoie de mult tact pentru dezamorsarea situatiilor tensionate; nu este cazul sa intrati in polemici fara sfarsit, ci doar sa rezolvati problemele intr-o maniera cat mai simpla si mai de efect. Este foarte posibil sa calatoriti destul de mult, in interes profesional, luna aceasta. Ca urmare, va trebui sa va pregatiti sufleteste pentru o evolutie profesionala departe de familie, cu ptuina sustinere dn partea acesteia. Totusi, se poate ca foloasele acestei perioade sa fie mai mari decat v-ati inchipuit, asa ca se va merita. Castigurile financiare vor fi indestulatoare; cu toate acestea, este bine sa fiti ereu prudenti sis a mai puneti sic ate ceva deoparte.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Succesele lunii acesteia vi se datoreaza, in cea mai mare masura. Eforturile pe care le veti depune vor da rezultatele asteptate. Vor exista numeroase oportunitati de a pune in valoare propriile abilitati si competente. Va trebui sa invatati sa va promovati, sa culegi laurii propriilor eforturi, precum si sa contracarati eforturile unor persoane de a-si asuma credit pentru ceva ce, de fapt, nu le apartine. Participati, din plin, la activitati de socializare; veti avea sansa de a va face noi cunostinte, de care s-ar putea sa aveti nevoie in imprejurari viitoare. Petrecerile sunt destinate socializarii, asa ca nu le evitati. Chiar daca nu aveti chef, ar fi bine sa va faceti, pentru ca nu puteti sti niciodata cum pot evolua lucrurile. Unele provocari vor condimenta viata voastra sentimentala, insa asa, farmecul va fi mai accentuat. In plan profesional, este recomandabil sa jucati sigur, sa nu va asumati riscuri care nu-si au rostul. In planul vietii sentimentale, va fi nevoie sa faceti fata unor evolutii deloc obisnuite; veti fi luati prin surprindere si nu ar trebui sa va mire daca va veti indragosti la prima vedere. Puteti avea incredere sa lasati inima sa vorbeasca, insa nu ar fi rau sa mai intervina, pe ici pe colo, si creierul. In cuplu, problemele trebuie rezolvate prin comunicare directa; daca veti incerca sa va rezolvati problemele de natura sentimentala prin interpusi, este foarte posibil sa va cauzati chiar mai multe probleme. Luna aceasta va trebui sa va promovati voi insiva, daca doriti sa va faceti remarcati, pentru ca nu o va face nimeni pentru voi. Mizati pe punctele forte si incercati sa estompati, pe cat posibil, aspectele in care nu excelati. Incercati sa va mentineti pe pozitii, pentru ca nu este o perioada prea favorabila unor schimbari profesionale de impact. Situatia financiara volatile nu va permite sa va intandeti pe cat de mult v-ati fi dorit; ar fi recomandabil sa mai amanati unele proiecte ce implica cheltuieli mari, pentru a actiona in functie de evolutiile viitoare.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Luna aceasta, actiunile solitare nu vor avea prea mari sorti de izbanda. Sunteti persoane independente si mereu incercati sa faceti lucrurile asa cum credeti ca este mai bine, insa, in perioada aceasta, este foarte important sa va concentrati pe echipa, pe colaboratorii care v-ar putea oferi sprijinul pentru a va atinge mai usor obiectivele stabilite. Atitudinile rigide, de genul “eu stiu cel mai bine”, nu au ce cauta in acest context. Nimeni nu le va tolera si, daca va veti incapatana sa mentineti aceasta linie, cu siguranta lucrurile nu vor evolua favorabil pentru voi. Cu atat mai mult in plan profesional, v-ati putea lovi de o mai puternica rezistenta la acest tip de atitudine. Cel mai bine ar fi sa incercati sa fiti cat mai flexibili, sa colaborati, nu sa impuneti, sa ascultati pe toata lumea si, impreuna, sa luati deciziile care se potrivesc cel mai bine tuturor. In octombrie veti avea tendinta de a actiona de pe pozitii de forta in relatiile mai apropiate, ceea ce poate fi extrem de nociv pentru evolutiile viitoare ale acestora. Este total contraindicat sa va lasati prada impulsurilor; cel mai bine ar fi sa ganditi cat mai bine lucrurile si sa luasti masuri in functie de evolutia lor, altfel multi dintre colaboratori va vor intoarce spatele si va trebui sa lucrati pe cot propriu, fapt ce va afecta rezultatele asteptate. Cei care va cautati perechea potrivita, este foarte posibil sa o gasiti in cercurile profesionale; va fi ceva neasteptat, asa incat, deodata veti privi o anumita persoana dintr-o perspectiva total diferita. S-ar putea ca, in viata profesionala, sa aveti parte de o lipsa acuta de inspiratie; nu este un context potrivit care sa stimuleze creativitatea. Exista numeroase alte aspect care va impun concentrare in directiile respective, asa incat este foarte posibil sa nu va puteti bucura de rezultate pe masura asteptarilor. Probabil va trebui sa asteptati sa vina perioade de mai bun augur in acest sens. Nici finantele nu vor evolua deloc multumitor, asa ca va fi nevoie sa va restrangeti cheltuielile si sa lasati pe mai tarziu satisfacerea anumitor capricii.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca luna aceasta veti fi deschisi colaborarilor, veti fi flexibili la noile idei, lucrurile ar putea merge exceptional de bine. Aveti grija sa va stabiliti obiective tangibile, pe care sa le puteti atinge, deoarece riscati sa va demoralizati destul de usor in urma unor esecuri succesive. Stabiliti-va modalitati de actiune bine calculate, astfel incat sa nu va tot intoarceti din drum, pentru ca asta inseamna timpi pierduti fara rost. Vor exista unele probleme domestice de care ar trebui sa va ocupati cu intaietate; incercati sa va respectati indatoririle in aceasta privinta, pentru a nu va crea probleme in plan familial. Unele conflicte s-ar putea sa explodeze, mai ales daca ambele parti se vor mentine ferm pe pozitie, fara dispozitie de a face compromisuri. In plan profesional, trebuie sa incercati sa faceti totul cu cat mai putin stress, care va poate imbolnavi. Luna aceasta va fi cu multe suisuri si coborasuri, in plan sentimental; nimic nu va fi asa cum pare, mereu se va schimba cate ceva. Daca, la aceasta situatie volatila, se va mai adauga si o atitudine indiferenta fata de treburile gospodaresti care va revin, puteti spune ca v-ati ales cu o situatie explozita in relatia cu partenerii de cuplu. Depinde doar de voi sa reusiti sa tineti lucrurile sub control! Nici voi, celibatarii, nu veti avea o viata sentimentala reusita. Daca veti incepe o relatie in aceasta perioada, este foarte posibil ca acest inceput sa fie sub semnul unor turbulente care ar putea sa va descurajeze. Totusi, uneori, aparentele pot fi inselatoare. Numai munca, fara putina relaxare, nu se poate; randamentul nu poate fi, in nici un caz, multumitor. Ca urmare, trebuie sa gasiti un echilibru convenabil, astfel inca sa puteti respecta si propriile limite, dar sa protejati si productivitatea muncii voastre. Altfel, nu va veti alege decat cu energii cheltuite aiurea, rezultate nesatisfacatoare si o multime de frustrari. Stresul, in acest caz, ar putea fi maxim. Castigurile financiare vor fi direct proportionale cu modul in care veti sti sa va gestionati fortele, creativitatea si productivitatea.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta va fi destul de incarcata emotional pentru voi; este posibil ca unele chestiuni din trecut, pe care le credeati ingropate, sa isi faca aparitia, din nou, in viata voastra, cu impact asupra starii psihice. Daca este vorba de lucruri foarte dureroase, atunci situatia s-ar putea complica nedorit de mult. Va fi nevoie de suport pentru a gestiona toate aceste trairi emotionale; cu cat mai repede veti recunoaste ca nu puteti face fata de unii singuri, cu atat situatia se va putea indrepta mai repede. Va trebui sa apelati la persoane de incredere, incarcate pozitiv, care sa va sprijine in aceste demersuri. Relatiile incepute acum nu se vor bucura de prea multa rezistenta in timp, insa cuplurile mai vechi ar putea avea o luna plina de romatism si trairi pasionale. Planul profesional al vieti voastre s-ar putea sa cunoasca evolutii mai agitate, chiar schimbari radicale. Voi, celibatarii, va trebui sa alegeti daca doriti sa va distrati sau doriti sa gasiti o persoana alaturi de care sa va claditi un viitor; totusi, daca alegeti cea de-a doua varianta, trebuie sa stiti ca nu este o perioada foarte potrivita pentru a incepe o relatie de cuplu; inceputurile, in aceasta perioada, sunt destul de volatile, si fara premise de a rezista in timp. In cuplu, ar trebui sa profitati din plin de o perioada plina de romantism, perfecta pentru rezolvarea eventualelor probleme existente intre parteneri. In plan profesional, lucrurile se vor misca, uneori, mult prea repede pentru a putea face fata; evolutiile vor fi neasteptate, surprinzatoare. Aceasta agitatie nu va avantajeaza deloc, deoarece va place sa faceti lucrurile mai pe asezate. S-ar putea sa resimtiti din plin tensiunea unui climat extrem de dinamic. Poate fi o perioada in care si voi sa faceti mutari decisive in acest domeniu; trebuie doar sa prindeti momentul potrivit si sa va ganditi cat de bina va aranjeaza un astfel de pas.Trebuie sa aveti mare grija, deoarece exista posibilitatea acutizarii unor conditii medicale mai vechi, iar problemele cauzate ar putea sa nu fie tocmai putine; cu atat mai mult cu cat nu prea aveti grija sa pastrati un stil de viata sanatos si echilibrat.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

In luna aceasta, marea provocare va fi, pentru voi, nativii acestei zodii, sa gasiti un echilibru intre dorinta de independenta si colaborarea cu cei din jur. Voua va place mai mult sa actionati pe cont propriu, pentru ca sunteti persoane ceva mai inchise si care colaboreaza mai greu. Trebuie, insa, sa invatati si sa colaborati cu ceilalti, pentru rezultate mai bune, mai rapide. In dragoste, tindeti sa fiti mult prea cerebrali, ceea ce poate pune bete-n roate intemeierii unei relatii de cuplu; daca analizati prea mult, cu siguranta veti ramane singuri o lunga perioada de timp. In plan profesional, va fi nevoie sa munciti foarte mult pentru ceea ce doriti sa obtineti; in multe situatii, va trebui sa va implicati activ, nu veti putea delega din responsabilitati. In plan sentimental, este bine sa va mai lasati, din cand in cand, purtati de trairile interioare; este posibil sa iesiti chiar foarte bine, daca va ascultati putin si inima. De regula, intuitia va ajuta, asa ca, daca va place o persoana de sex opus, ar fi bine sa faceti acel prim pas necesar, fara sa va ganditi prea mult. Aveti timp sa fiti cerebrali mai tarziu, pe masura ce lucrurile vor evolua. Si in relatiile de cuplu, este bine sa stimulati pasiunea si romantismul, care pot contribui la consolidarea acestui tip de relatii. Va trebui sa munciti mult mai mult ca de obicei pentru a obtine rezultatele preconizate, in plan profesional; de cele mai multe ori, prezenta voastra va fi necesara la locul actiunii. Probabil ar fi mai usor daca ati explica mai bine colaboratorilor ceea ce au de facut, pentru ca lucrurile sa mearga mai usor si pentru voi si pentru ei. Nu va convine sa tot prestati ore suplimentare, chiar daca acestea v-ar putea suplimenta veniturile; aveti insa nevoie si de timp pentru voi insiva si pentru cei dragi, iar acest lucru este destul de usor de realizat, cu putina disponibilitate si intelepciune.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna aceasta nu ar trebui sa aveti ezitari in privinta actiunilor pe care le aveti de desfasurat; puteti sa va bazati, fara dubii, pe propria voastra intuitie. Contextul astral va ajuta sa va atingeti obiectivele mult mai usor decat v-ati fi asteptat. Relatiile familiale vor trebui menajate, avand in vedere ca se prevad situatii delicate care vor trebui rezolvate de urgenta, pentru a nu cauza inconveniente si mai mari. Si in domeniul sentimental, dar si in plan profesional, marimea reusitelor va depinde de modul de actiune, de momentul si oportunitatea acestei actiuni. Va trebuie sa fiti vigilenti, astfel incat sa prindeti momentul cel mai potrivit pentru a interveni. Daca veti actiona asacum trebuie, puteti sa va asteptati la evolutii spectaculoase in viata profesionala sau in ceea ce priveste castigurile financiare. Familia este importanta pentru voi, pe parcursul acestei luni; sunteti dispusi sa faceti eforturi special pentru ca relatia sentimentala sa mearga cat se poate de bine. Suneti suficient de constienti ca familia este refugiul unde va puteti reface fortele si ca acest sanctuar trebuie protejat. Voi, cei singuri, va trebui sa va implicati mai mult, daca doriti sa va gasiti un partener alaturi de care sa claditi o relatie sentimentala durabila. Nu este o luna in care sa va agitati foarte mult in ceea ce priveste viata profesionala. S-ar putea spune ca, pentru voi, este o luna de bilant, in care sa va evaluati actiunile si rezultatele, iar in urma acestor evaluari, sa va restabiliti obiective, sa reganditi strategii. Banii nu va vor lipsi, dar nu va veti putea perimite extravagante. Va trebui sa fiti cumpatati si sa va implicati personal in organizarea bugetului, daca vreti sa nu va treziti cu un deficit substantial. Intuitia finaciara va va ajuta, din fericire, sa depasiti obstacolele.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pozitia dominanta pe care astrele arata ca o veti avea in perioada acestei luni, nu va da dreptul sa nu tineti cont de cei din jur si de dorintele acestora. Aveti nevoie de persoane de partea voastra, pentru ca rezultatele preconizate sa fie atinse; aveti nevoie de echipa pentru a va indeplini obiectivele propuse. In prima parte a lunii, cariera pare sa fie primordiala pentru voi; este posibil sa incercati sa dati totul pentru ca lucrurile sa se miste in directia dorita, in plan profesional. Din fericire, in a doua parte a lunii, se pare ca exista premise sa va treziti si sa observati ca munca nu inseamna totul, ca aveti in preajma voastra oameni dragi de care trebuie sa va ocupati. Evitati excesele, fiti cumpatati si incercati sa faceti lucrurile cu chibzuinta, pentru ca starea de sanatate sa se mentina cat mai buna. Perioada acestei luni va fi plina de dragoste pentru voi, nativii acestei zodii. Binenteles, vor exista si momente in care, unele aparente ar putea sa fie inselatoare, insa, de regula, intuitia in ceea ce priveste persoanele cu care intrati in contact, nu va va insela. Relatiile cu o persoana de sex opus, s-ar putea concretiza usor intr-o relatie sentimentala, daca asta este ceea ce va doriti. In relatiile de cuplu, interesul scazut pentru relatie poate duce pana la destramarea acesteia; potentialul destabilizator este crescut. Interesul crescut pentru viata profesionala nu inseamna, in mod automat, si reusite mai multe. Uneori, pur si simplu situatia contextului astral nu va ofera deloc sprijin, asa ca orice eforturi par a fi inutile. Nu disperati, totusi; situatia se poate ameliora cand va asteptati mai putin, iar ceea ce ati lucrati pana acum nu va fi, deloc, in zadar. Castigurile financiare vor fi fluctuante; nu este, in nici uncaz, momentul potrivit pentru a face investitii de amploare.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta va veti apleca, mai mult, catre nevoile sufletului; anumite voci interioare va indeamna sa fiti mai atenti la propriile nevoi, pentru ca, daca voi sunteti fericiti, si cei din jur se vor molipsi de la starea voastra de spirit. Este o perioada in care puteti sa va reevaluati scopurile, sa va stabiliti noi obiective, sa faceti si sa refaceti relatii. Puteti chiar sa va ganditi la o renovare a spatiului de locuit si puteti face asta fara sa cheltuiti un munte de bani. Puneti la bataie inventivitatea si creativitatea, colaborati cu cei dragi, faceti din asta un proiect comun care sa va apropie, sa sporeasca unitatea familiei voastre. Deciziile majore discutati-le cu toti cei care urmeaza a fi afectati; feed-back-ul obtinut va va fi de mare ajutor in luarea celei mai potrvite decizii. Viata sentimentala va depinde, in mod clar, de implicarea voastra; cu cat veti fi mai interesati, cu atat va fi mai simplu pentru voi sa gasiti solutiile potrivite. Parteneri potriviti ati putea gasi in cercurile exterioare celor obisnuite. Nu va tot ganditi mereu ca puteti gasi si ceva mai bun; asta duce la cautari nesfarsite si este posibil sa ramaneti singuri pentru multa vreme. Este o perioada destul de buna pentru a pune bazele unui cuplu, pentru a lucre la consolidarea unei relatii sentimentale, daca sunteti deja inclusi intr-una. Luna aceasta este un moment potrivit pentru a va gandi la noi oportunitati in cariera; daca puteti gasi solutii mai bune, poate fi o buna optiune sa va schimbati locul de munca. Spre finele lunii se pot vedea mai bine eforturile depuse in plan profesional, binenteles, daca au existat. Nu va asumati riscuri inutile, insa nici nu stati etern in expectativa. Nu va veti confrunta cu mari probleme financiare, insa nici nu veti avea posibilitatea sa va lafaiti in bani. Daca veti fi cumpatati, lucrurile se vor desfasura normal pentru voi.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta sunteti chemati sa actionati de sine statator, fara a va baza prea mult pe cei din jur. Binenteles ca este foarte bine sa va integrati cat mai bine muncii in echipa, insa nu este bine sa asteptati de la altii sa faca sau sa va impinga sa faceti ceea ce trebuie sa faceti voi insiva. Stabiliti-va obiective clare si realiste si fiti perseverenti in atingerea lor; daca nu exista un motiv intemeiat, nu are nici un rost sa va tot schimbati planurile facute. Este o pierdere de timp inutila, iar productivitatea va fi afectata puternic, indiferent de domeniul de activitate. Viata profesionala va va solicita destul de mult, in aceasta perioada, insa veti avea, daca vreti , si destul timp pentru a-l petrece cu cei dragi. Motive se gasesc mereu, pentru a justifica lipsa de timp; cu putina vointa, insa, lucrurile se pot aranja foarte bine. Din punct de vedere sentimental, luna aceasta este foarte posibil sa intalniti numeroase dileme, pentru multe dintre ele neafland rapid un raspuns. Voi, celibatarii, va trebui sa decideti daca persoana care va place e cea potrivita pentru voi sau sa mergeti mai departe. In cuplu, este posibil sa existe unele divergente, din cauza unor disensiuni de opinie; ar trebui sa faceti unele comptromisuri, pentru a ajunge la un numitor comun. O colaborare reusita cu cei din jur se construieste in timp; nu va asteptati ca totul, in acest sens, sa poate fi rezolvat luna aceasta. Unele intalniri de afaceri nu vor functiona asa cum va doriti; exista unele impedimente in calea unor comunicari eficiente. Va trebui sa fiti mai bine documentati si sa invatati sa va sustineti mai bine ideile. Financiar, nu veti beneficia de venituri pe masura nevoilor voastre, mai ales daca se iau in considerare si unele mofturi; va trebui sa va mentineti in limitele bugetului existent.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții