Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop Urania săptămâna 5-11 Septembrie 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 septembrie 2020 | 09:32



Horoscop Urania săptămâna 5-11 Septembrie 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 5-11 Septembrie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Berbec

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, motive de enervare și de surescitare. Aspectele care țin de inițiativă, activitate practică, eficiență vor fi contracarate de tot felul de factori care vor remodela deciziile anterioare ale Berbecilor și vor introduce factori de îndoială, pe fondul intrării planetei Mercur în zodia Balanței, în seara zilei de 5 septembrie. Noul tranzit al planetei comunicării va introduce factori astrali de care nativii vor trebui să țină cont în relațiile parteneriale, în tranzacții, în negocieri, în discuțiile pe tema unui conflict, litigiu, divorț, partaj. Tranzitul va introduce destul de multă temperanță și le va permite Berbecilor să ia în calcul oferte sau soluții venite din partea adverse, dar pe care nu le vor accepta prea ușor. Este de văzut până unde vor rezista pe formula unei atitudini mai vechi, încărcate de orgoliu și ambiție. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, abordări neobișnuite ale unei probleme financiare sau situații favorabile pe fondul influenței exercitate asupra sectorului banilor câștigați din muncă proprie de planeta Venus, care, în dimineața zilei de 6 septembrie, va intra în zodia Leului. Patronajul favorabil al Micului Benefic va continua până pe 2 octombrie a.c., prin crearea unor situații care pot fi speculate în interes personal ori prin limpezirea unor împrejurări care le vor permite să obțină un avantaj bănesc. Între 9 septembrie, după ora 0:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, posibilitate de afirmare prin luări de cuvânt și soluții exprimate public care vor stârni interesul audienței. Din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va încetini mecanismele de acțiune în plan personal, introducând nevoia de a analiza, de a verifica sau de a se îndoi de unele soluții, ferindu-i astfel pe nativi de pericole sau de excesele entuziasmului.


Horoscop Taur pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Taur

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, momente de enervare, tensiune nervoasă care se va intensifica pe timpul nopții, conflict de idei, furie din cauza reprimării unor dorințe personale sau a unor cenzuri pe care și le aplică singuri, prin autocontrol, ori de câte ori se vor întâlni cu persoane dificile, despre care știu că nu au caracter sau pe care le cunosc insuficient, mai ales la locul de muncă. Efort de diplomație în contextul unor conflicte deschise, al unor tendințe furtunoase, al unor discuții încordate cu privire la felul în care se iau și se aplică niște măsuri la locul de muncă. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței; noul lui tranzit va dura până pe 27 septembrie a.c. și le va da, din punctul de vedere al sănătății, tuturor celor care se confruntă cu afecțiuni, suferințe fizice, mai noi sau mai vechi, sau care se vor supune unor tratamente solicitante, operații, terapii, un important suport fizic și moral. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, Luna va străbate zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn echilibru, simț practic, stabilitate psiho-afectivă, hărnicie, seriozitate în orice abordare. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 2 octombrie a.c., dând în acest răstimp o șansă celor care au de rezolvat chestiuni domestice, patrimoniale, locative sau de familie, în chip energic. Între 9 septembrie, după ora 0:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, dialoguri pe teme financiare sau bănești rezultate din specificul muncii și activității profesionale. Din 11 septembrie, după ora 11:23, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va răscoli sectorul lucrurilor tăinuite, obligându-i pe Tauri să-și revizuiască părerile sau intențiile.







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Gemeni

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, stres relațional din cauza prietenilor, încurcături și împrejurări care displac nativilor. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, aspect mai puțin semnificativ. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și va introduce, până pe 27 septembrie a.c., un suflu nou în domeniul relațiilor sentimentale: speranță, nașterea unei idile, trăiri intense, plăceri împărtășite alături de cel/cea dragă, satisfacții în plan emoțional. Aspectul va fi util și demn de speculat până la ultima lui ipostază, în cazul părinților, în plan relațional sau pedagogic ori de către cei care doresc să devină părinți. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 2 octombrie a.c., aducând o binevenită notă de autoritate, dar și de șansă celor care învață, dau examene sau vor să acceseze unități de învățământ de elită. Noroc în timpul unor deplasări prin șansa de a vedea lucruri noi și utile, de a întâlni persoane interesante sau de a primi un ajutor neașteptat pe direcția informațiilor necesare, sfaturilor competente sau avertismentelor la timpul potrivit. Între 9 septembrie, după ora 0:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, Luna va traversa semnul Gemenilor și le va insufla nativilor aparținând acestui semn veselie, optimism, degajare, capacitate de a gândi repede și de a lua decizii (destul) de inspirate. Din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va crea o stare de ostilitate sau de discordie între un Geamăn și unul sau mai mulți prieteni de-ai săi. Perioadă marcată de obligații domestice și/sau familiale care arată a corvoadă. Cei tineri vor fi chemați de farmecul unor activități care să le dea satisfacții legate de artă, creativitate, inspirație, afirmare originală.

Horoscop Rac pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Rac

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, activitățile profesionale vor fi sursă de enervare, de conflicte și de stres, nativii fiind obligați să-și mobilizeze toate resursele interioare pentru a face față obligațiilor dificile din punct de vedere profesional, social sau chiar uman. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, cei născuți în zodia Racului vor dori să mențină relații normale cu prietenii, nu vor avea chef să dea curs unor nemulțumiri reale pentru că vor fi solicitați din plin în alte sectoare de viață și activitate și nu vor dori sau chiar nu vor putea deschide în același timp un alt front conflictual. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și se va plasa în tranzit, până pe 27 septembrie a.c., în sectorul casei și al preocupărilor familiale. Din fericire, va fi un tranzit mai lejer, fără accente dramatice și, probabil, fără evenimente solicitante. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 2 octombrie a.c., Racii se vor putea bucura de protecția Micului Benefic în tranzit prin sectorul banilor obținuți din muncă proprie sau în urma desfășurării unor activități profesionale pe cont propriu. Între 9 septembrie, după ora 0:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, aspect mai slab din punctul de vedere al influenței exercitate asupra sectorului lucrurilor neștiute, secrete, tăinuite; în schimb, el va fi favorabil unei posibile și binevenite detașări de provocările cotidiene prin activități de relaxare. Din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va reintroduce în ecuația socio-profesională motive mai vechi (de câteva săptămâni) de conflict (acuzații, critici, dislocări din funcție) sau dificultăți în abordarea autoritară și competentă a chestiunilor publice, profesionale sau de imagine.








Horoscop Leu pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Leu

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, tensiuni interioare legate de conștiința de sine, de răspunderea profesională, de felul în care ar trebui să se integreze în niște activități cu al căror scop sau mod de a fi puse în practică nu sunt (întru totul) de acord. Dezamăgiri sau provocări ideologice legate de apartenența lor la un grup, colectiv de inițiativă care este comentat critic sau combătut public. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, vor fi chemați să facă ordine sau să mențină echilibrul în sectorul lor de muncă și activitate publică. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 27 septembrie a.c., va da un impuls special și binefăcător sectorului comunicării și învățăturii. Mercur le va fi util nativilor în cazul în care aceștia vor trebui să se exprime în public sau vor trebui să facă față exigențelor unor examene. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 2 octombrie a.c. Micul Benefic va tranzita casa I a personalității acestor nativi până pe 2 octombrie și va constitui un scut de apărare față de eventualele accidente pe corpul fizic, dar îi va ajuta și într-o serie de demersuri legate de întreaga lor manifestare organică, psihică, personală, publică și socială. Între 9 septembrie, după ora 0:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, comunicare agreabilă cu cei apropiați prin scopuri și interese comune. Din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va patrona multe tulburări petrecute în forul interior al celor născuți în zodia Leului, după cum nu este exclus să reaprindă focul unor conflicte pe teme majore (idei, principii, convingeri, direcții de viață și acțiune) între ei și reprezentanții instituțiilor în care desfășoară o activitate.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Fecioara

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, posibilă afectare a unor interese materiale de tot felul de discuții, inițiative neinspirate, împrejurări ostile sau greșit înțelese. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, nevoia de a se stabiliza în niște convingeri și motivații interioare. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și va marca, până pe 27 septembrie a.c., sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Contextul astral se arată favorabil micilor câștiguri sau acelor reglementări care vor “drege” câte o neregulă. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 2 octombrie a.c., și se va plasa în sectorul bolilor lungi, cronice sau de natură genetică. Pe fond, tranzitul va fi ușor protectiv, atenuând intensitatea unor manifestări și îmblânzind sau chiar alungând eventualitatea unor crize cardiace ori a disfuncțiilor legate de coloana vertebrală. Între 9 septembrie, după ora 0:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, cei care au funcții, rang sau demnitate ar putea fi solicitați să se prezinte în fața publicului (asistență, auditoriu, grup de lucru) și să rezolve sau să susțină idei, propuneri, teme de interes comun; moment de notorietate, de succes, de simpatie sau de afirmare coerentă. Din 11 septembrie, după ora 11:23, și ulterior pe 12 și 13 septembrie, relații bazate mai ales pe sentimente și emoții între nativi și prietenii lor (simpatie, admirație, prețuire, dor, solidaritate). Tot din 11 septembrie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va permite reluarea unor discuțiile (conflictuale) pe teme patrimoniale sau bănești cu persoane sau instituții ori reprezentanții lor care se opun, acționează în sens contrar intereselor lor, tergiversează, complică sau pun piedici unei rezolvări firești.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Balanta

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, relații parteneriale tulburi, conflictuale; răstimp plin de provocări, de exagerări, de încurcături. Sunt de amânat întâlnirile pe teme importante sau de abordat cu multă prudență pentru a nu cădea în capcanele întinse de cei cu care negociază. Procesele nu vor limpezi lucrurile, dimpotrivă, procedurile și deciziile vor fi de natură să amplifice furia părților implicate. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței, semn în care va sta până pe 27 septembrie a.c.; ca o primă, dar nu singură concluzie, nu va fi posibilă o comunicare calmă iar obiectivitatea nu va funcționa. În schimb, le va permite nativilor să înțeleagă niște aspecte ascunse ale realității. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, gânduri legate de aspectele concrete care trebuie rezolvate. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului, pe care o va tranzita până pe 2 octombrie a.c., răstimp în care ea le va înlesni întâlniri esențiale, aducătoare de noroc sau de protecție din partea unor persoane cu rang, cu faimă, cu un statut special. Între 9 septembrie, după ora 00:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, informații interesante, posibilitatea de a învăța (cursuri de perfecționare, work shop-uri, schimb de experiență). Din 11 septembrie, după ora 11:23, Luna se va plasa în tranzit prin sectorul afirmării profesionale și al ridicării în rang, obligându-i pe nativi să vorbească în fața unei asistențe (interviuri, emisiuni tv, prezențe online) cu grijă față de sentimentele, convingerile sau speranțele publicului. Tot din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va complica și mai mult relațiile parteneriale, discuțiile legate de contracte, asocieri, colaborări dar va scoate la lumină și deficiențele și ascunzișurile unui demers, al unui interes sau al unui litigiu.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Scorpion

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, stare organică destabilizată de o nervozitate excesivă, de dureri de cap și insomnii dar și de greutatea de a lua decizii pe fondul incapacități nativilor de a se concentra și de a rămâne lucizi și obiectivi. Posibile crize de hipertensiune dar și de accidente pe corpul fizic, mai ales în zona capului, de natură traumatică (lovituri, tăieturi, zgârieturi, înțepături), de tipul unui accident provocat de o sursă de căldură (flacără, abur, apă clocotită, căldură solară, aparatură electrică), accident de muncă (defectarea unui aparat, utilaj, instalație). Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, inițiative în plan partenerial; unele pot fi agreabile, utile, constructive. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și va tranzita casa a XII-a a lucrurilor neștiute, tăinuite, acoperite de un văl de îndoială; efectul acestui tranzit va dura până pe 27 septembrie și va scoate la lumină fapte, idei, intenții, manevre care nu au fost dezvăluite nativului. Moment al reflexiilor bazate pe aceste dumeriri târzii care reevaluează trecutul și aruncă o lumină nouă asupra prezentului. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului. Ea le va oferi nativilor, până pe 2 octombrie a.c, noroc și protecție în tot ceea ce privește relațiile profesionale, ipostazele publice, funcția și autoritatea. Între 9 septembrie, după ora 00:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, posibile discuții pe teme bănești sau de susținere materială cu persoanele sau cu reprezentanții unor instituții care pot să facă acest lucru. Din 11 septembrie, după ora 11:23, interes pentru lumea gândului, a spiritului, a artei, a culturii, a credinței, a educației superioare (inițiere). Tot din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și va exercita, până pe 15 noiembrie a.c., o influență apăsătoare în planul sănătății și al relațiilor de muncă.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Săgetător

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, conflicte interioare, stres emoțional, labilitate afectivă, chef de ceartă, atitudine abuzivă uneori (mai ales din partea părinților), lipsită de politețe sau de eleganță, reproșuri, acuzații, chin. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, muncă, progres, eficiență dar și posibile situații care introduc limite în activitatea la locul de muncă prin reguli noi, restricții sau schimbări de ordin administrativ care le complică nativilor viața. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 27 septembrie a.c., va introduce o importantă nuanță de diplomație în relațiile cu prietenii sau în atașamentul nativului față de un grup de acțiune. Perioadă a dialogurilor demne, subtile, utile sau, în funcție de pregătirea și statutul fiecărui nativ, superioare, elevate, rafinate. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului. Micul Benefic se va plasa în tranzit prin sectorul studiilor superioare sau al perfecționării și al erudiției și le va da, până pe 2 octombrie a.c., celor interesați de acest lucru motivație, șansa de a accede în locuri speciale, de renume sau în preajma unor personalități de prestigiu alături de care să învețe, să progreseze, să se afirme. Între 9 septembrie, după ora 00:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, dialoguri lejere, neangajate, desfășurate fără stres care pot chiar să le facă plăcere. Atmosferă destinsă între parteneri. Din 11 septembrie, după ora 11:23, Săgetătorii nu vor ceda presiunilor și se vor crampona de bani, de bunuri; ipostază nefavorabilă din punct de vedere material; dialoguri și tranzacții anevoioase. Tot din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va menține o stare de disconfort afectiv și sentimental.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Capricorn

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, treburi casnice, enervări domestice, tensiuni între părinți și copii, disfuncții administrative cu efecte în plan locativ sau patrimonial. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, dorință de stabilitate afectivă, uneori, chiar, refuz al evenimentelor cu aer de aventură, de prea multă surpriză sau de “adrenalină”. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și va lumina casa a X-a, a ridicării în rang, a notorietății și a “puterii”, dându-le nativilor, până pe 27 septembrie a.c., o “mână de ajutor”: Capricornii ar putea opta pentru o alternativă, pentru completarea activității curente cu alta, mai plină de satisfacții și de compensări sociale, financiare, profesionale. Perioadă a afirmării prin prezențe publice convingătoare prin eleganță, demnitate, subtilitate, diplomație și elocvență. Context bun pentru unii pentru a face o figură admirabilă de mediatori, consilieri, purtători de cuvânt. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 2 octombrie a. c., va tranzita sectorul beneficiilor materiale, mai ales a celor rezultate din împărțeli și mecanisme de susținere a nativului venite din varii ipostaze legale/oficiale (sponsorizări, finanțări, scutiri de taxe, reeșalonări de datorii, reevaluări, compensații, donații, etc.). Între 9 septembrie, după ora 00:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, informații, consultări, dialoguri la locul de muncă pe teme de activitate curentă. Stare organică normală. Din 11 septembrie, după ora 11:23, Luna se va plasa în segmentul relațiilor parteneriale și le va restrânge nativilor câmpul de acțiune (prudență, reticență, dezinteres). Tot din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a. c., va patrona stresul în familie și grijile domestice.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Vărsător

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, răstimp total neindicat pentru intervenții orale în public, pentru dezbateri și confruntări, pentru declanșarea unor polemici. Vărsătorii vor fi iritați, nervoși și vor face figură de persoane mai degrabă arțăgoase decât autoritare sau principiale. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, tranzit astral puțin expresiv. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței, semn în care va sta până pe 27 septembrie a.c., plasându-se, în chip strălucit, în sectorul gândirii, al ideației, al vieții intelectuale, al progresului prin spor al minții și al învățăturii sau prin consistența crezurilor superioare. Ar trebui să urmeze o perioadă de împlinire prin specularea acelor situații care se integrează organic și fericit pe direcția de viață dorită și construită de către Vărsători. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 2 octombrie a.c., va tranzita sectorul relațiilor parteneriale reprezentând un real sprijin pentru construcțiile personale viitoare care vor avea nevoie de sprijin, de susținere, de completare, de cooperare. În câmpul de atenție sau de acțiune al acestor nativi pot apare persoane valoroase care por juca un rol important în viața lor. Între 9 septembrie, după ora 00:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, stare interioară destinsă, relaxată, disponibilitate spre întâlniri, dialoguri, conversații pe teme de viață, spre joc, jocuri, optimism și comportament degajat. Din 11 septembrie, după ora 11:23, accent pe funcțiile organice, pe chestiunile de hrană, alimentație și asimilare. Tot din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va pune la încercare sectorul micii școlarități, al învățăturii, al examenelor, al dialogurilor, al exprimării și al deplasărilor. Urania Horoscop






Horoscop Pești pentru săptămâna 5-11 Septembrie 2020

Horoscop Urania Pești

Între 5 și 6 septembrie, dimineața, încurcături bănești, situații care generează, în lanț, discuții antipatice, neconcordanțe, enervare și blocaj financiar. Între 6 septembrie, după ora 11:44, și începutul zilei de 9 septembrie, efort de a acumula un volum mare de informații într-un timp scurt, de a consolida niște cunoștințe. Consultările cu prietenii nu vor conduce la succes, le vor mânca timpul nativilor sau le vor introduce în suflet neîncrederea și îndoiala prin informațiile imprecise cu sau fără rea-credință. În seara zilei de 5 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 27 septembrie a.c., va tranzita casa a VIII-a, a beneficiilor materiale obținute în urma speculațiilor sau a valorificării unor conjuncturi de moment spre care îi va mâna intuiția. În acest răstimp, însă, Mercur le va da posibilitatea să se strecoare cu abilitate printre capcanele unor dialoguri, promisiuni, oferte sau chiar presiuni/constrângeri care s-ar putea exercita asupra lor. În dimineața zilei de 6 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 2 octombrie a.c., se va plasa în sectorul sănătății, funcționând ca un protector în caz de accidente dar și ca un factor de revigorare și refacere organică. Perioadă bună pentru reabilitarea funcțiilor suprasolicitate ale inimii. Același tranzit le va oferi Peștilor șansa de a găsi un plasament temporar sau definitiv, o colaborare sau un culoar de exercitare a meseriei cu avantajele materiale de rigoare. Între 9 septembrie, după ora 00:28, și dimineața zilei de 11 septembrie, nativii vor căuta lămuriri și informații cu privire la statutul unui imobil/teren în speranța unei vânzări/închirieri. Din 11 septembrie, după ora 11:23, perioadă bună pentru relațiile afective între părinți și copii. Tot din 11 septembrie, planeta Marte va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 15 noiembrie a.c., va crea destule disfuncții la nivel financiar/salarial.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții