Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul lunii Septembrie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 septembrie 2020 | 09:40


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Septembrie 2020


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecilor le este pusa rabdarea la incercare, mai ales din 10 septembrie, cand Marte va retrograda in semnul lor si va aduce incetinire, blocaje si prin urmare furie, nerabdare si inhibitii. De fapt, Marte retrograd este o ocazie de a-si revizui atutudinea, de a-si corecta deciziile si de a intelege care sunt cauzele reale ale unor blocaje in viata lor. Cu rabdare si intelepciune, Berbecii vor putea imbunatati multe aspecte in viata lor, plecand de la ei insisi si atitudinea lor, pregatindu-se astfel pentru salturi si schimbari atat in plan relational cat si profesional. Incepe sa li se reveleze ce au de facut in continuare, dar nu pot grabi pasul, nu e un timp al actiunilor de inceput de drum, ci e o perioada de intelegere, analiza si clarificare.Revin in discutie teme vechi, tensiuni existente in relatia de cuplu sau in cadrul colaborarilor acestor nativi, pentru a fi rezolvate. Vor exista discutii multe si negocieri, asadar se vor afla des la masa tratativelor, mai cu voie, mai fara voie. Au de invatat sa asculte si punctul de vedere al celuilalt, sa coopereze si sa fie dispusi sa renunte la ceva.In plan financiar si profesional, au sansa sa culeaga roade frumoase. O idee mai veche se poate materializa cu success, un proiect prinde contur, obtin profit sau beneficii din munca si eforturile proprii, se bucura de recunoastere si aprecieri.Sanatatea devine prioritara, unii nativi descopera remedii sau solutii eficiente pentru a-si imbunatati sanatatea si vitalitatea.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru Tauri, luna Septembrie poate accentua conflctele interioare, nelinistea si presiunea psihica pe care le simt de ceva vreme. Acestea sunt stari care provin din compromisuri pe care le-au facut si in care continua sa se complaca. Pe de alta parte, au de acceptat consecintele unor actiuni sau o realitate exterioara in care nu pot interveni si in fata careia se simt neputinciosi. Asadar, nu e un moment in care sa forteze lucrurile sau sa intervina abrupt, ci e o perioada buna pentru a abserva, a-si asuma si a intelege ce se intampla de fapt, cum au ajuns intr-o anumita situatie de viata frustranta (eventual relationala). Daca au rabdare, vor intelege tot ce au nevoie si vor primi claritate cu privire la urmatorii pasi, pe care probabil ii vor face incepand cu luna noiembrie.Pe de alta parte, Taurii au idei bune, pot dezvolta si pune pe picioare un proiect, o afacere, o activitate inceputa deja. Au sustinere si din ce in ce mai multa claritate, sunt creativi si increzatori. Pot creiona strategii bune financiare si pot obtine rezultate masurabile, inclusiv raspunsuri favorabile de la anumite institutii sau autoritati. Dupa 6 august, atmosfera in familie se imbunatateste, iar Taurii au chef de infrumusetat casa, spatiul de lucru sau de locuit, insa recomandarea Astrocafe.ro este sa fie prudenti in privinta cheltuielilor hazardate si capricioase. Cei care vor sa schimbe casa, decorul, chiar tara, sa aiba rabdare si sa parcurga pasii necesari pe rand, chiar daca vor intampina dificultati pe traseu.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii au nevoie de atentie si concentrare in luna septembrie. Sa nu piarda din vedere prioritatile si sa nu slabeasca vigilenta, mai ales in sectorul socio-profesional, unde pot aparea oportunitati sau unde va fi nevoie sa ajusteze proiecte vechi si sa coteasca intr-o alta directie. Mai ales ca odata cu retrogradarea lui Marte in zona relatiilor sociale si a beneficiilor profesionale, e posibil sa aiba de-a face cu obstacole, amanari si neplaceri, deci va fi nevoie sa reevalueze grupurile pe care le frecventeaza, relatiile de prietenie, precum si o serie de idei/proiecte. Si din punct de vedere financiar trebuie sa regandeasca pe termen lung strategia, dar aici vor avea claritate in a doua parte a lunii si vor intelege pas cu pas ce au de facut. Gemenii care au avut relatii tensionate cu partenerul sau in familie, pot imbunatati considerabil atmosfera generala si pot gasi o cale de comunicare cu mai multa usurinta, cu conditia sa nu se concentreze exclusiv pe propriile nevoi, ci si pe ale celorlalti.Gemenii singuri au toate sansele sa transforme flirturile in povesti de amor, iar cei implicati in relatii ar trebui sa fie foarte atenti la eventualele derapaje sentimentale si imprudente, mai ales ca in a doua parte a lunii exista potential de dezvaluire a unor secrete.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Pentru Raci, zona carierei este punctul nevralgic in aceasta luna. Marte retrogradeaza in Berbec, in zona carierei, notorietatii si puterii, si ii provoaca sa-si regandeasca proiecte, strategii de afirmare, drum profesional, relatii cu sefii si partenerii de afaceri. Unii nativi vor fi nevoiti sa suspende activitatea sau sa incetineasca ritmul si sa-si schimbe programul, deci sa profite de acest moment pentru a analiza la rece punctul in care se afla si ce schimbari le sunt necesare. Oricum, e important sa fie diplomati, atenti cum isi gestioneaza relatiile, de pe ce pozitie si cu ce ton.In ce priveste relatia de cuplu, mariajul si colaborarile, pas cu pas acestea se detensioneaza, Racii gasesc in sfarsit abordarea potrivita, calea de comunicare eficienta si reusesc sa clarifice multe situatii care le-au dat batai de cap in ultimele luni si nu numai.Pot lua decizii bune impreuna cu partenerul de viata, pe cale amiabila, indiferent de natura lor. Se simt mai mult sustinuti, chiar si material, daca e nevoie. Comunicarea este punctul lor forte acum, precum si capacitatea de a accesa informatii utile. Pot cunoaste (sau reintalni) oameni care le largesc perspectiva, ii sfatuiesc, ii indruma, ii ajuta sa inteleaga realitatea mai bine. Daca sunt inspirati sa studieze ceva sau sa se perfectioneze intr-o directie, ar fi bine sa se asculte.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru Lei, luna septembrie vine cu amanari si reevaluari in ce priveste relatiile cu strainatatea, calatoriile sau studiile. De asemenea, e posibil sa revina asupra unor contracte sau sa fie nevoie de demersuri pentru recuperarea unor acte sau obtinerea unor semnaturi. Toate acestea e posibil sa se deruleze cu dificultate, dar li se da timp in felul acesta sa se gandeasca bine la ce au de facut. Leii isi revizuiesc si planurile, aspiratiile, viziunea de viata.Din 6 septembrie, Venus intra in Leu, asa ca acesti nativi se vor simti bine in pielea lor, vor avea farmec, vor fi convingatori. Asadar, vor obtine ce-si doresc cu mai multa usurinta, totusi sa fie atenti la tendinta de a exagera sau de a fi prea dramatici in comportament, mai ales in cadrul relatiei de cuplu. In sfera muncii, lucrurile incep sa se deblocheze, iar Leii incep sa simta mai multa usurinta si eficienta, rezultate mai bune dar si solutii pentru eventuale situatii pe care vor sa le schimbe. Vor avea parte si de beneficii materiale constante Leii care muncesc, sunt organizati si harnici.b Si in ce priveste sanatatea, acolo unde au fost probleme, acestea se pot ameliora.







Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele incep sa vada luminita de la capatul tunelului in ce priveste o relatie sentimentala in care au avut stari contradictorii si au fost indecisi sau in relatia cu copiii, daca au existat ingrijorari si situatii complicate. Asadar, incep sa aiba claritate, sa stie ce simt si ce au de facut mai departe. In relatia de cuplu, exista totusi risc de conflict, din cauza geloziei, posesivitatii sau a asteptarilor prea mari. Profesional si financiar, sunt favorizati, pot remarca o mai mare usurinta in obtinerea castigurilor provenite din munca lor, dar trebuie sa evite investitiile nejustificate si sa-si administreze atent toate resursele, mai ales spre finalul lunii. De asemenea, e de preferat sa se ocupe de achitarea datoriilor, daca au, si sa imparta ce au de impartit. Nu e exclus ca unii nativi sa fie sprijiniti sau favorizati in mod neasteptat sau sa primeasca un bonus pe care nu l-au anticipat.


Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Unul dintre cele mai importante evenimente ale acestei perioade, pentru Balante, este retrogradarea planetei Marte in perioada 10 septembrie- 14 noiembrie. Este activata zona relatiei de cuplu si a parteneriatelor, ceea ce inseamna ca Balantele vor avea de lucru, de depus efort pentru a reconfigura relatiile lor. E nevoie sa fie atente ce relatii le iau din putere, unde consuma prea multa energie. Sunt anumite relatii in care va fi nevoie de o schimbare a raportului de forte, altele care trebuie clarificate si imbunatatite, iar altele probabil ca e necesar sa fie incheiate.In orice caz, au nevoie de multa diplomatie si rabdare, dar si de asumare. Exista risc de conflicte si tensiuni, generate de nemultumirile legate de partener, dar si de comportamentul acestuia si in general al celor din jur.Unii nativi vor da inapoi legat de niste decizii, poate chiar in ce priveste decizia de a se casatori sau de a dezvolta noi parteneriate profesionale. Isi dau seama ca mai au nevoie de timp si e bine sa-si ia acest timp. Venus in Leu, in zona relatiilor sociale, le aduce oameni noi in preajma si noroc prin prieteni si cunostinte. Pot avea parte si de beneficii materiale, in urma unor interactiuni sociale si a unor conversatii inspirate.
In ce priveste casa si familia, se deblocheaza niste situatii care le-au dat de furca Balantelor in ultimele luni. Incep sa vada si alte posibilitati, alte solutii, mai ales daca se sfatuiesc cu persoane avizate. Oricum, dupa 22 septembrie, isi recapata optimismul, increderea si seninatatea, odata cu intrarea Soarelui in Balanta.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pe 10 septembrie, Marte, guvernatorul traditional al Scorpionului, retrogradeaza in Berbec, celalalt domciliu al sau, activand zona muncii si a rutinei zilnice, dar si a sanatatii. Urmeaza, asadar, pana pe 14 noiembrie, o perioada de revizuire a atitudinii la locul de munca, a relatiilor cu colegii si cu subalternii si chiar a locului de munca propriu-zis. Scorpionii pot avea neplaceri (blocaje, amanari pe acest segment de viata): conflicte sau restructurari si schimbari care ii afecteaza direct. Dar acestea pot fi folosite pentru a-si regandi strategia pe termen lung si a privi cu mai multa atentie ce ar putea ajusta, corecta sau imbunatati la ei, inclusiv in privinta abilitatilor, cunostintelor, experientei profesionale. Acum e momentul sa se perfectioneze si sa faca un pas inapoi pentru a vedea si alte posibilitati profesionale pe care nu le-au luat in calcul pana acum. Venus in Leu, din 6 septembrie, le activeaza Scorpionilor casa carierei, a autoritatii si puterii, promitandu-le sanse de afirmare si recunoastere sociala, dar acestea vor fi fructificate doar de catre nativii care reusesc sa-si gestioneze relatiile profesionale cu diplomatie si calm. Din punct de vedere afectiv si in relatia cu copiii, revin la sentimente mai bune, reusesc sa vada lucrurile intr-o lumina noua, sa aiba speranta si sa se clarifice in privinta unor decizii, dupa 13 septembrie.Sanatatea este un subiect important in aceasta luna, iar din punct de vedere fizic, Scorpionii pot fi slabiti sau se pot reactiva simptome mai vechi pe care le-au neglijat. Asadar, sa fie atenti la semnalele care le sunt transmise de corp sis a se ingrijeasca mai mult.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Marte retrograd in Berbec, in casa iubirii, incepand cu 10 septembrie, poate crea un context destul de agitat in viata sentimentala a Sagetatorilor, mai ales ca tind sa fie stangaci, sa faca gafe, ba chiar sa se arunce cu capul inainte in povesti de amor efemere, fara fundament. De altfel, Sagetatorii care se joaca prea mult cu focul risca sa piarda ceva sau pe cineva valoros, asa ca recomandarea este sa fie atenti si sa nu piarda din vedere miza oricarei alegeri si actiuni. Sagetatorii implicati in relatii consecrate ar fi bine sa dedice aceasta perioada revizuirii propriului comportament si recunoasterii unor greseli, astfel incat sa imbunateasca relatia de cuplu si sa recladeasca increderea persoanei iubite. Din punct de vedere profesional, acesti nativ au sanse sa creasca si sa-si intareasca pozitia profesionala, cu ajutorul relatiilor si al anumitor prieteni gata sa-I consilieze si sa-i sprijine. De altfel, viata sociala, interactiunile cu oameni noi, participarea la evenimente, deschiderea catre ceva nou, toate acestea sunt de bun augur pentru Sagetatori, inclusiv din punct de vedere financiar. Se pot ocupa de promovarea serviciilor sau afacerii lor, se pot implica in proiecte care tin de mediul online, pot accesa diverse grupuri sociale sau cluburi/asociatii.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Vesti bune pentru Capricorni, in ce priveste profesia, cariera, rolul social si chiar beneficiile materiale. Luna septembrie se lasa cu recunoasterea meritelor si cu venituri insemnate, pentru Capricornii care sunt pe faza si sunt dispusi sa fructifice oportunitatile care apar. Probabil va fi nevoie sa participe la tot felul de intalniri, discutii, sedinte si negocieri, unii poate la interviuri, insa toate acestea se pot incheia cu bine si cu obtinerea unor avantaje (afirmare, promovare, bonusuri). Nativii care vor sa schimbe locul de munca sau obiectul de activitate in afacerea lor, pot sa o faca acum, mai ales ca beneficiaza si de un anumit sprijin, pot obtine inclusive finantarea necesara, daca e nevoie, sau macar o recomandare valoroasa.
Din punct de vedere psihic si ca stare generala, incep sa se simta din nou increzatori (mai ales in ei insisi), optimisti si sa perceapa mai multa usurinta in tot ce intreprind, dupa 13 septembrie. Ba mai mult, incep sa inteleaga si la ce le-au folosit experientele ultimelor luni, mai ales provocarile. Insa, in ce priveste mediul familial sau lumea lor interioara, inca exista zbucium, neliniste si framantare, stari care pot afecta echilibrul in relatiile cu cei apropiati si pot duce la neintelegeri, crize in familie, ba chiar teama si o atitudine defensiva in privinta unor decizii pe care le luasera deja. De exemplu, cei care se pregateau de o tranzactie imobiliara sau de o mutare in alt loc, sa-si ia un ragaz si sa amane orice decizie in acest sens. In schimb, e o perioada buna pentru reparatii, renovari, modificari in locuinta.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorii, pe de o parte se pot simti mai usurati, ca si cand li se ia un val de pe ochi, dupa 13 septembrie. Pe de alta parte, tind sa-si faca singuri de lucru si sa-si genereze framantari sau neplaceri in relatii, din cauza felului in care comunica. Marte retrogradeaza in Berbec in zona comunicarii, ceea ce face ca Varsatorii sa fie destul de impulsivi, lipsiti de tact, vesnic nemultumiti si destul de instabili in deciziile pe care le iau. Ba vor ceva, ba nu mai vor, ba fac o gafa in comunicare, ba dau inapoi si devin mielusei. In orice caz, reusesc sa-I deruteze pe ceilalti si sa-I alunge chiar, in ultima instanta. Deci, atentie la comunicare, la cuvintele si tonul folosit, la mesajele transmise. Mai ales in negocieri, la examene, sedinte sau interviuri, Varsatorii ar fi bine sa se concentreze pe ceea ce au de comunicat si sa aiba mereu in vedere prioritatile si miza. Vestea buna vine din zona relatiilor sentimentale, a relatiei cu copiii si a proiectelor creative. Aici, Varsatorii reusesc sa restabilieasca armonia, sa se conecteze cu cei iubiti, sa fie deschisi si generosi.De asemenea, pot crea lucruri extraordinare in aceasta luna, se simt inspirati si au capacitatea sa-si menifeste talentele si sa straluceasca. Nu e o idee rea nici aprofundarea unor studii, a unor discipline, intrucat sunt sustinuti in astfel de demersuri si chiar sunt indicate, pentru cei care vor sa creasca profesional si social.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Dinamismul din segmentul profesional te poate obosi mult de-a lungul acestei luni. Se reconfigurează activitatea profesională, condițiile de muncă și se modifică relațiile colegiale. Practic se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, dar există hibe ascunse greu de înțeles și depistat acum. Fii prudent, discret și evită discuțiile aprinse! Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, așa încât rezervă momente regulate de odihnă, detașare de cotidian și plimbări în aer liber. Schimbări majore și definitive în rutina zilnică, în stilul de viață, dar posibil și în alimentație. Este vremea să te ocupi serios de tine și nevoile tale personale. Relații interesane cu prietenii. Pentru Pești, luna august 2020 se anunță romantică și caldă, o perioadă în care în viața de cuplu se pot discuta chestiuni serioase pe un ton relaxat, poate chiar cu un ușor umor.Dacă tu și persoana iubită ați ajuns la concluzia că sunt necesare anumite schimbări în relația voastră, acum le puteți face într-un mod plăcut și relaxat, atâta timp cât există dragoste și respect reciproc. Începând din 7 august, tranzitul lui Venus prin casa iubirii Peștilor vă ajută să clarificați, într-o notă jucăușă și caldă, chestiuni pe care până acum le-ați evitat. Banii sunt un subiect arzător în luna august 2020, poate chiar exploziv. Dorința de a câștiga mai mult ar putea fi, însă, însoțită de un impuls puternic către cheltuieli necumpătate, pe lucruri care nu sunt cu adevărat necesare. Marte, aflat în casa II a Peștilor (banii munciți, resursele și valorile personale), formează aspecte tensionate cu planetele retrograde din casa XI (Jupiter, Pluton, Saturn), ceea ce îți semnalează că este vremea să îți reevaluezi proiectele și investițiile mai vechi. Unele dintre ele, pe care le credeai a fi de viitor, s-ar putea dovedi înșelătoare și riscă să devină găuri negre în care dispar toți banii investiți. Banii pot fi o sursă de discordie în relațiile cu prietenii. De asemenea, se recomandă multă prudență în ceea ce privește cumpărăturile online.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții