Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027

Horoscop Special Chiron in Berbec până în 2027 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. ...

Citește Horoscopul și viciile tale, în funcție de zodie.

Written By NIKE B. on miercuri, 9 decembrie 2020 | 09:36



Horoscopul și viciile tale, în funcție de zodie

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.






Care sunt viciile tale in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Viciu: egoismul Berbecii au tendința de a fi foarte centrați pe sine și văd uneori persoanele din viața lor ca mijloace care îi pot ajută să își atingă țelurile. Sunt foarte competitivi și aspiră să fie mereu pe primul loc, fapt ce îi determină să nu fie atenți la oamenii din viața lor. Asta poate duce la multe probleme și influențe negative. Nativii din aceasta zodie sunt fumatori inraiti si au si o pasiune pentru alcool. Este o zodie extrem de incapatanata si cu greu poti convinge un Berbec sa renunte la aceste doua vicii odata ce a cazut in patima lor.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Viciu: încăpățânarea Când un nativ Taur ia o decizie sau ajunge la o concluzie, cei din jur ar trebui să renunțe să o dispute. Persoanele de acest gen pun mare preț pe loialitate și angajament, fapt ce îi face inflexibili și ostili când vine vorba de a acceptă sugestiile altora. Taurul este o fiinta care pune mare pret pe senzualitate si sexualitate, asa ca adesea poate pica in capcana frustrarii se,uale. De aici nu mai este decat un mic pas pana la se refugia in alcool si tutun.





Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Viciu: duplicitari Dacă ai o persoană foarte apropiată născută în această zodie, sigur ai observat că au tendința de a-i vorbi de rău pe cei din jur. Chiar dacă la prima vedere par a fi de încredere, au o fire duală și fiecare dintre ei are o parte ascunsă pe care nu o dezvăluie lumii. Este o zodie extrem de temperamentala, care simte o pasiune nebuna pentru s,x, adrenalina si tigari. Insa Gemenii sunt mai degraba inclinati spre dependenta de s,x, mai mult decat oricare alta zodie.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Viciu: amăgitori Când nativul Racul face o înțelegere, pare să țină de ea și să o respecte. Însă nu este legat de ea cu adevărat. Racii sunt genul de persoane ce împrumută ceva de la un prieten pentru că apoi să se atașeze de obiectul respectiv și să nu ți-l înapoieze. Racii au tendinta de a se stresa foarte tare pe seama felului in care arata din punct de vedere fizic si se lupta lipsa de incredere in propria persoana. Aceasta preocupare excesiva de propria imagine ii poate transforma in persoane extrem de triste, gata sa se refugieze in alcool si diverse medicamente "dubioase".

Leu (23 iulie - 22 august)

Viciu: narcisismul Leului nu îi vine să creadă că cineva ar putea să îl critice. Oricine face asta primește eticheta de invidios sau gelos pe succesul lui. Cu toate acestea, nativul Leu insistă că este modest și crede și el asta. Nu vrei să fii în preajma lui atunci când i se pare că nu este tratat așa cum merită, sau și mai rău, este tratat la fel că ceilalți. Leii sunt persoane foarte vicioase si asta din cauza faptului ca de multe ori se cred prea buni pentru restul omenirii. Nu trebuie sa fii surprinsa daca ii descoperi pierzand sume fabuloase la jocuri de noroc. Se pot refugia si in s.x sau driguri atunci cand lucrurile nu ies asa cum vor ei.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Viciu: înșelatul Când o Fecioara trișează la un joc de societate, interpretarea regulilor va fi pusă în discuție pentru a se justifica. Dacă și-a înșelat soția, va expune o serie de motive pentru care ce a făcut este perfect acceptabil și firesc. Fecioarele reprezintă cel mai probabil unul din motivele pentru care există contractele scrise.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Viciu: lenea Se apropie un deadline? Îți dai seama de asta pentru că abia acum nativul Balanță se apucă de treaba. Vrei să începi un proiect ce trebuie terminat până săptămâna viitoare? Dacă lucrezi cu o Balanță, ar fi mai sigur să îi spui că trebuie să fie gata mâine. Și aici vorbim de Balanțele care chiar sunt hotărâte să ducă ceva la capăt, restul încă se află acasă în față televizorului.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Viciu: apetitul se.ual ridicat Poate că femeia Scorpion are o privire inocentă, însă în mintea ei își dezbracă fără rețineri partenerul și îl pune la treabă. Bărbații Scorpion sunt cei ce te invită fără rețineri în oraș, în dormitor sau pe bancheta din spate a mașinii.. totul în doar 20 minute. Pentru ca centrul de greutate al zodiei Scorpion este activitatea se.uala, atunci si viciul lui cel mai mare tine tot de s.x. Da, pasiunea s.uala a Scorpionilor se poate transforma in dependenta lor suprema, in viciul lor care recurge la tot felul de trucuri bizare si care forteaza imaginatia, fantezia. Iar un Scorpion viciat va vrea mereu mai mult si mai mult…

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Viciu: nestatornicia Dincolo de aparența lor fără cusur, Săgetătorul nu este niciodată satisfăcut și asta îl face să raționalizeze constant că are nevoie de altceva (sau altcineva) ca să fie totul perfect. Despre Sagetatori se spune ca sunt cei mai viciosi din intreg zodiacul: ar incerca orice, oricand numai sa fie nou, sa fie special si din ce in ce mai mult. De fapt, problema principala a Sagetatorului este tendinta de a nu avea simtul masurii in tot ce face, lui nu-i plac jumatatile de masura, pe principiul ”totul sau nimic”. Acesta este, de fapt, viciul unui Sagetator: daca bea, bea pana isi atinge limitele (pe care nu le prea are), daca fumeaza o face fara discernamant, daca insala atunci insala.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Viciu: însetați de ascensiunea socială și materialișți Te numeri printre oamenii de succes? Un mod de a-ți da seama de asta – Capricornii sunt brusc interesați de tine și vor să-ți fie aproape. Capricornul este genul de persoană care vrea să urce constant din punct de vedere social sau material. El nu ține pasul cu ceilalți, ci se folosește de cunoștințele pe care le are pentru a înainta. Nevoia unui statut social cat mai inalt poate deveni viciul cel mai primejdios al Capricornului, accentuand ca nu neaparat banii il fac sa-si piarda mintile, ci functia sau locul pe care il detine in societate. Atunci, nativul acestei zodii se vede nevoit sa incalce anumite principii, ceea ce, la un moment dat, ii face mai mult rau decat bine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viciu: superficialitatea Când Vărsătorii îți spun că te iubesc, ei cred asta. Însă definiția lor legată de iubire poate fi echivalentă cu cea a afecțiunii unui copil de 3 ani pentru ursulețul său de plus. Angajamentul pe care și-l ia un Vărsător este mereu verbal, dar rareori emoțional. Maniera lor detașată îi salvează adesea de la încurcături pentru că îi ajută să plece la primul semn de necaz. Cand vine vorba de vicii, Varsatorii se aseamana foarte mult cu Gemenii prin prisma iubirii lor pentru tot ce e nou – o bautura noua, altfel de tigari chiar si cine stie ce substante noi… Varsatorii iubesc adrenalina si senzationalul, fiind cele doua coordonate care ii fac sa simta ca traiesc. Acest miraj al noului poate deveni extrem de periculos pentru nativii din Varsator, de aceea cu cat devin mai constienti de el, cu atat il pot controla mai bine.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Vicii: Este o zodie depresiva și alcoolul Peștele este un visător ce adoră să se conecteze la… alte realități. Atunci când acesta este tânăr, face asta printr-o imaginație bogată și o înțelegere profundă a modului în care funcționează lumea. Dar, dacă nu deprinde un pic de disciplină în adolescență, această legătură se realizează cu ajutorul substanțelor ce îl fac să atingă această lume a viselor la care tânjește atât de mult. Natura mistica a acestui semn zodiacal ii creeaza cadrul perfect pentru desfasurarea celui mai mare viciu al sau – credinta in superstitii. Exista nativi ai acestei zodii care cheltuiesc averi mergand la ghicitoare sau pe obiecte ce le-ar putea aduce norocul. Toate din nevoia Pestilor de a afla ce se intampla cu ei, de a sti exact unde se situeaza pentru a nu fi pusi fata in fata cu neprevazutul care ii inspaimanta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții