Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop avantajele și dezavantajele căsătoriei în funcție de zodie.

Written By NIKE B. on miercuri, 9 decembrie 2020 | 09:58

Avantajele și dezavantajele căsătoriei în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.






Care sunt avantajele și dezavantajele căsătoriei în funcție de zodia in care te-ai nascut:


Cercetarile au fost intreprinse de-a lungul a 15 ani. Participantii au fost intrebati cat de multumiti sunt de viata lor in general, folosind o scala de la 0 ( total nemultumit) la 10 ( foarte multumit). Raspunsurile au fost apoi comparate cu statul lor marital, controlandu-se anual raportat la modificarile intervenite. Studiul a aratat ca procesul de adaptare joaca un rol important in satisfactia vietii. Cu toate ca oamenii pot reactiona puternic, la inceput, la evenimente din viata, marturiile sugereaza ca oamenii revin in cele din urma la nivelul normal de satisfactie. Chiar si persoanele care au castigat sume foarte mari de bani nu au o satisfactie cu mult diferita in viata fata de persoanele cu un nivel mediu de trai, decat la mometul castigului.

Avantajele casatoriei


Dragostea. Daca iti intemeiezi o casnicie pe cel mai puternic sentiment din lume vei avea o casnicie fericita. Maturizarea. O data cu casnicia vin si responsabilitatile serioase. Acestea te vor modela in adultul responsabil pe care te poti baza oricand. Intelegerea. Sotul tau va fi printre putinele persoane care te va cunoaste atat de bine incat sa iti inteleaga reactiile si trairile. Prietenia. Sotul tau va fi cel mai bun prieten s iti va sta alaturi si la bine si la greu. Familia. Poti avea si creste un copil alaturi de persoana care te iubeste si pe care o iubesti. Grija. Atunci cand ai o zi proasta sau pur si simplu esti bolnava, el va fi alaturi de tine. Impartirea responsabilitatilor. Fie ca sunt financiare sau legate de casa, responsabilitatile se impart intr-o casnicie. Stabilitate. Sotul tau iti va oferi acel brat care te va echilibra atunci cand vei simti ca iti pierzi echilibrul. Batraneti linistite. Atunci cand parintii tai nu vor mai fi, iar copii tai se vor muta la casele lor, sotul tau va ramane alaturi de tine impartind batranetile. Parteneriatul. Vei avea mereu un partener, fie cand vrei sa barfesti, cand calatoresti sau la o nunta plictisitoare. Gata cu intalnirile. Cine mai vrea sa mai iasa cu tot felul de straini la intalniri? Iti vei pierde rabdarea cu timpul.

Dezavantajele casatoriei


Gata cu intalnirile! Emotiile si distractia de a cunoaste noi persoane se termina atunci te mariti. Cheltuielile cresc! S-ar putea, ca din cauza fluctuatiei pietii muncii ca sotul tau sa-si piarda locul de munca, asa ca tu va trebui sa intretii familia o perioada. Rudele lui. Sarbatorile vor deveni o corvoada cand va trebui sa zambesti dragut si sa faci conversatie cu cele mai nesuferite persoane. La revedere, independenta! Nu vei mai putea pleca si reveni cand doresti fara sa dai explicatii nimanui. Chestii enervante! Va trebui sa suporti obiceiurile mai neplacute ale sotului. Scobitul in nas, mancatul cu plescaituri sau lasatul sosetelor prin toata casa. Compromisurile! Casnicia are ca lege prinicipala compromisul. Va trebui sa lasi de la tine din cand in cand. Trebuie sa tii flacara aprinsa! Cateodata este obositor sa vii acasa si sa trebuiasca sa ramai aceeasi femeie sexy cu care s-a insurat cand tu vrei sa stai in cele mai lejere pijamale. Nu mai ai spatiu! Tot ce era inainte al tau devine al nostru. Decizii! Toate deciziile le veti lua impreuna. Nu vei mai putea lua decizii singura. Frica divortului. Orice cearta se poate transforma intr-o catastrofa si toata viata pe care ati cladit-o impreuna se poate transforma intr-un divort.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Din fericire pentru tine, niciun moment nu va fi plictisitor alaturi de un Berbec, deoarece acestia sunt amuzanti si iubesc intr-un mod distractiv, asadar va veti simti mereu bine. Din pacate, acesta poate fi cateodata si egoist si autoritar, insa daca veti comunica bine, nu veti avea probleme in relatie.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Partea buna cand vine vorba de o relatie cu un Taur este loialitatea de care da dovada. Partenerul tau munceste foarte mult si vine acasa in fiecare seara, la aceeasi ora, si te poti baza pe el oricand. Nu fi surprinsa daca este atras cateodata de lucruri mai scumpe. Pe de alta parte, Taurul se asteapta ca si tu sa fii la fel ca el, asadar nu apreciaza spiritele libere. Acesta isi doreste sa fii devotata, iar lucrurile pot deveni putin plictisitoare.





Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Iubitul tau are mereu ceva de spus, iar acest lucru poate fi atat un lucru pozitiv, cat si negativ. Purtati conversatii interesante, este amuzant si inteligent, insa cateodata poate vorbi atat de mult, incat uita sa te mai asculte si pe tine. Totodata, ii place sa experimenteze, iar angajamentele il pot speria.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Oricine isi doreste o persoana iubitoare si intelegatoare, iar Racul este perfect. Ii place sa te imbratiseze si de cele mai multe ori iti intelege sentimentele. Din pacate, dispozitia lui poate fi schimbatoare si cateodata are asteptari prea mari de la tine, iar acest lucru te-ar putea deranja in viitor.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nu există niciun moment plictisitor alături de un Leu! Acesta știe mereu să te binedispună, este dinamic și iubește petrecerile. Din păcate, el vrea să fie în centrul atenției, iar asta înseamnă că poate fi foarte vanitos.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Dacă ești o persoană organizată, mai ales când vine vorba de finanțe, bărbatul Fecioară este perfect pentru tine. Acesta este inteligent, organizat și preocupat de sănătatea sa. Câteodată poate exagera în privința ordinii și este posibil să nu aibă o părere foarte bună despre sine.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță este sociabil, prezența sa este plăcută și poate fi romantic cu oricine. Asta înseamnă că se teme de angajamente și preferă libertatea. Pregătește-te ca partenerul tău să cucerească și alte femei datorită personalității sale, însă poți sta liniștită, acest lucru nu înseamnă că te va înșela.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt bărbați fideli, foarte pasionali și hotărâți. Deși pare bărbatul perfect, acesta pare că întotdeauna ascunde ceva, știind să păstreze foarte bine secretele.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorul este întotdeauna în căutarea aventurii, dorind să călătorească permanent. Totodată, acesta este foarte inteligent, însă, din păcate, are tendința de a avea o atitudine de superioritate. Întotdeauna pare că știe totul și nu poți câștiga o ceartă în fața lui.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un bărbat foarte muncitor, determinat să aibă succes, iar acest lucru îl face perfect pentru a putea întreține o casă. Este totodată foarte loial, însă în același timp vrea să își păstreze independența. Câteodată poate fi încăpățânat și se poate detașa emoțional ușor, așa că trebuie să ai grijă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul are un suflet tânăr, caută întotdeauna să se distreze, îi plac lucrurile inovatoare și se gândește la aspectele speciale ale vieții. Dezavantejele căsătoriei cu el? Acesta are o fire mai rebelă și nu te poți baza întotdeauna pe el.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt romantici pasionali și te ascultă întotdeauna cu atenție. Aceștia își deschid inima și sunt iubitori, însă își pot schimba dispoziția imediat. Nu știi niciodată ce te așteaptă în fiecare zi alături de el.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții