Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 9 decembrie 2020 | 10:38


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii ianuarie 2021


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ianuarie va fi o lună fructuoasă pentru Berbec. Trebuie doar să îți împărți energia corect. Aspectele tale morale vor fi foarte puternice, ceea ce garantează un comportament cinstit în orice situație. Oamenii vor veni la tine pentru sfaturi. Nu îi respinge chiar și atunci când ești ocupat. Bunătatea îți va fi răsplătită înzecit.

SANATATE SI FAMILIE Începeți anul cu 90% din planete deasupra orizontului și casa carierei extrem de încărcată. Întregul an care urmează este un an puternic în ceea ce priveşte zona de carieră, dar acum vă aflați în cea mai puternică lună din acest an. Aproape toată acțiunea din această lună se află încasa a 10-a a carierei. Mesajul? Concentrați-vă pe cariera voastră. – gestionați-o în mod corespunzător și totul se va rezolva de la sine. (Partea inferioară a astrogramei voastre va deveni mai puternică în patru sau cinci luni, dar niciodată nu va domina complet astrograma. Acesta este un an pentru a vă concentra pe obiectivele voastre externe.) Pentru unii dintre voi este o perioada de munca intensă, pentru alţii o perioadă de revaluare a statului vostru social şi a direcţiei în care vă îndreptaţi. În primul caz puteţi avea succes, dar câștigurile vin greu – prin muncă și merit real. Da, conexiunile sociale sunt de ajutor în această lună – mai ales până în data de 18 – dar pot deschide doar ușile. În cele din urmă trebuie să produceţi, să vă bazaţi pe ceea ce meritaţi şi aţi construit înainte. În consecinţă s-ar putea să vă neglijaţi sănătatea în această lună, însă ţineţi cont că aceasta nu este cea mai bună perioadă în ceea ce priveşte sănătatea. Până în data de 11 este indicat să acordaţi atenţie ficatului și coapselor. După data de 11daţi mai multă atenție la spatelui, genunchilor, dinților și oaselor. (Masajul obișnuit al coapsei va întări spatele inferior.) Cel mai important lucru, ca întotdeauna, este să vă asigurați că vă veți odihni suficient. Sănătatea se va îmbunătăți după data de 20, dar va trebui totuși să nu faceţi excese. Marte, guvernatorul vostru, își petrece cea mai mare parte a lunii în casa a 8-a. Acesta este un aspect deosebit pentru pierderea în greutate și detoxifiere. Marte va fi conjunct cu Jupiter între 4 și 9 ianuarie. Acesta este un tranzit foarte fericit și aduce expansiune financiară și poate o călătorie în străinătate. Femeile care îşi doresc un copil trebuie să ia în considerare că sunt mult mai fertile atunci. La sfârşitul lunii, în data de 31, există o eclipsă de lună. Aceasta are loc în casa a cincea și afectează relaţiile sentimentale și copiii. S-ar putea ca unele situaţii care vă deranjau sa devină mai evidente, să priviţi totul dintr-o perspectivă nouă, să vă simţiţi nemulţumiţi şi să doriţi sa faceţi unele schimbări. Adesea aspectul indică schimbări, corecturi sau stări de nelinişte şi tensiune

BANI SI CARIERA Horoscopul lunar ianuarie 2021 pentru Berbec indică o lună în care vei profita material mai mult decât te aștepți. Prin intermedierea unor prieteni, vei participa la proiecte care nu țin direct de ocupația ta curentă. Nu este, însă, o perioadă favorabilă speculațiilor financiare. Plătindu-ți facturile în avans sau lichidând o datorie purtătoare de dobândă vei fi mai câștigată. Luna aceasta te vei concentra asupra obiectivelor profesionale. Foarte probabil vei fi oarecum încurcată de mișcarea nefavorabilă a lui Saturn. Aceasta va solicita din partea ta mai mult efort pentru a-ți menține mersul ascendent în carieră și finanțe. Vei beneficia de susținerea familiei, conștientă de faptul că va avea de câștigat în urma realizărilor tale. Nativii în Zodia Berbecului care studiază sau activează în învățământ se vor confrunta cu schimbări majore. Vor fi schimbări fie în specializare, fie chiar în privința instituției. Depinde de ei ca aceste schimbări să le fie favorabile.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


În ianuarie, TauruL nu ar trebui să investească energie în carieră. În schimb, îți poți îndrepta atenția într-o altă direcție. De exemplu, fă ceva pentru fizicul tău. După sărbători, pe care le-ai petrecut în pace, trupul tău chiar merită asta. În plus, te vei elibera și de stres.

SANATATE SI FAMILIE Vă aflaţi într-o situaţi extrem de interesantă în aceste zile. Începeți anul cu majoritatea planetelor deasupra orizontului. Partea superioară a Horoscopului – “partea diurnă” – este plină de planete, în timp ce jumătatea inferioară este goală. Numai luna va trece prin “partea nocturnă” a astrogramei voastre în această lună. Acest lucru înseamnă că veţi fi orientat mai mult spre scopurile voastre pe termen lung, cele care se realizeaza în colaborare cu alţii. Veţi fi preocupat de latura exterioară a vieţii, de ceea ce se vede, ce este expus. Casa, familia şî problmele emoţionale vor ocupa un rol secundar în această perioadă. Acesta este un an în care să vă ocupaţi de carieră, iar această lună este favorabilă în acest sens. O eclipsă lunară în data de 31 ianuarie vă va forța – chiar dacă doar pe termen scurt – să acordați mai multă atenție casei și familiei. Aceasta are loc în casa a patra a astrogramei şi indică nevoia de a schimba ceva în legătură cu locuinţa, părinţii sau la nivel emoţional. S-ar putea să fie nevoie de unele reparaţii în casă şi nu veţi putea să le amânaţi. Este o eclipsă destul de puternică şi pentru câteva zile s-ar putea să vă dea programul peste cap. Această eclipsă va testa mașinile și echipamentele de comunicații și, în multe cazuri, vor avea nevoie de reparații sau înlocuire. Frații și / sau surorile pot avea parte de evenimente care le schimbă viața. Venus fiind afectată de această eclipsă indică posibile modificări ale stării de sănătate în lunile următoare. Uneori poate fi un avertisment pentru potenţiale probleme, aşa că dacă acum vă confruntaţi cu chestiuni minore, încercaţi să nu le ignoraţi. De asemenea, pot exista schimbări în vecinătatea voastră și/sau în relaţiile cu vecinii. Dacă aveţi angajați există o instabilitate în ceea ce îi priveşte şi vă este dificil să vă bazaţi pe ei. Este interesant faptul că această eclipsă are loc chiar în perioada cea mai aglomerată în ceea ce priveşte cariera – unul dintre cele mai de succes (și exigente) momente. Ea provoacă o distragere a atenției față de carieră. Din fericire, familia (în cea mai mare parte) vă susține obiectivele profesionale. În ceea ce priveste viaţa de cuplu, aceasta este destul de armonioasă în această lună. Între 8 şi 10 ianuarie, Venus este conjunctă cu Pluto, inficând o intensificare a relaţiilor. Dacă apar probleme acum, acestea sunt legate de gelozie, dominare.

BANI SI CARIERA Taur nu anunță nimic spectaculos în privința banilor Taurului. Va fi o perioadă mai modestă, în care nu este loc de mari cheltuieli. Nu te angaja la nimic pentru viitor până când nu te încredințezi că banii necesari vor veni. Continuă să-ți urmărești obiectivele profesionale, pentru că sunt valabile și vor produce câștig nu peste mult timp. Deși preocupările tale se îndreaptă luna aceasta aproape complet spre carieră, este posibil să nu obții imediat rezultatele dorite. Va trebui să ai răbdare și să-ți urmezi cursul stabilit. Satisfacția ta va veni din faptul că vei putea să-I susții pe cei din familie într-un moment în care lor nu le merge la fel de bine. Deplasearea lui Jupiter în Casa Spiritului pe 22 ianuarie te va stimula să împletești interesele profesionale cu cele spirituale. Vei face apel la intuiție în deciziile profesionale și, în plus, te vei angaja în unele acțiuni caritabile. Nativii din Zodia Taurului care sunt prinși într-o formă de studiu se vor confrunta cu niște schimbări. Acestea se vor manifesta fie în privința specializării, fie în privința instituției.







Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Începutul noului an va fi oarecum mai lent pentru Gemeni. Prin urmare, nu te aștepta la schimbări sau realizări. Situația în carieră va fi stabilă. Dacă te gândești să avansezi în carieră, va trebui să așteptți puțin mai mult. În această perioadă, este, de asemenea, important să ai grijă de sănătatea ta și să previi eventualele probleme.

SANATATE SI FAMILIE Începeți anul cu majoritatea planetelor din sectorul vestic, social. Chiar și guvernatorul horoscopului vostru, Mercur, este în vest. Acest lucru demonstrează necesitatea de “a merge cu valul”, pentru a permite altora să-și urmeze cursul acţiunii (atâta timp cât nu este distructiv), pentru a vă atinge scopurile prin consens și compromis, mai degrabă decât prin acțiuni directe. Acum trebuie să trăiți cu condițiile pe care le-ați creat în trecut. Încearcaţi să obţineţi ceea ce este mai bun din această situaţie. În câteva luni, puterea planetară se va schimba și vă va fi mai ușor să faceţi schimbările necesare. Chiar dacă relaţiile de colaborare, de cuplu şi socializarea au avut apogeul în luna care a trecut, şi în această lună încă sunteţi foarte sociabili. Mercur va fi în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat până în 11 ianuarie, ceea ce arată că sunteţi preocupaţi de relaţiile voastre. Veţi lua după ceea ce vă doriți și nu veţi aștepta ca telefonul să sune. De asemenea, aspectul indică o creştere a popularităţii. Sunteţi prezenţi pentru prietenii voştri și pentru persoana iubită. De multe ori interesele lor vor fi puse înaintea celor personale. Daţi dovadă de dedicaţie. Acest lucru face ca ceilalţi să îşi dorească să fie în preajma voastră. Sănătatea este mai bună decât luna trecută și o puteți îmbunătăți în continuare în modurile menționate în raportul anual. Aceasta este o lună bună pentru a întreprinde o cura de detoxifiere sau pentru a ţine regim în cazul în care doriţi să slăbiţi. O casă a 8-a puternică (până în data de 20 ianuarie) este bună pentru proiecte care implică reinventare sau transformare personală. Există lucruri în viața noastră care ar putea avea nevoie de o “reînviere” – fie că este vorba de o relație, un proiect creativ sau o afacere. Aceasta este o lună bună pentru a face acest lucru. Eclipsa lunară din 31 ianuarie pare să vă afecteze puternic. Ea are loc în casa a treia, a comunicării, aducând drame în viețile fraților, surorilor sau vecinilor. Cei care urmează o formă de învăţământ pe termen scurt şi elevii vor face schimbări importante în planurile lor care ţin de educație; pot exista modificări legate de școală în sine. Fiecare Eclipsa Lunară are impact asupra finanțelor voastre, deoarece Luna este planeta voastră financiară. Deci, sunt necesare corecții de curs în viața financiară. Evenimentele declanşate de eclipsa vă vor arăta ceea ce este necesar. Autovehiculele și echipamentele de comunicații sunt testate și de multe ori sunt necesare reparații sau înlocuiri. Luna nouă și luna plină sunt favorabile celor marcaţi de zodia Gemenilor din punct de vedere financiar. Luna plină din 1 şi 2 ianuarie pare a fi deosebit de bună, deoarece Luna se află la cea mai apropiată distanță de Pământ.

BANI SI CARIERA Luna ianuarie a noului an va fi foarte plăcută, pentru că mediul profesional va fi foarte agreabil. Vei reuși să-ți atingi obiectivele propuse în carieră. Călătoriile în interes profesional îți vor aduce un plus de succes. Iar dacă ești în căutarea unui nou job, vei avea șanse mai bune abia din a doua săptămână a lunii. Deocamdată, banii vin cu timiditate și sumele nu-ți permit să te lansezi în vreo combinație speculativă. Dacă sursa principală de câștig este în străinătate, se vor produce niște întârzieri în plată. În contextul sensibilității tale speciale la fazele și mișcările Lunii, eclipsa de pe 31 ianuarie te va face să reacționezi exagerat inclusiv la situația financiară delicată. Din fericire, motivele îngrijorării tale nu vor fi de durată.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


În această lună, fiecare Rac se poate aștepta la armonie atunci când vine vorba de relații. Dacă vor fi unele dispute minore între tine și partener, acestea vor fi rezolvate rapid. În ianuarie, te vei bucura de asemenea, de o sănătate bună, este suficient să nu subestimezi prevenția. O modalitate bună de relaxare pentru tine este să faci o baie caldă.

SANATATE SI FAMILIE Saturn în casa a 7-a indică o reducere a activităţii sociale. Cu toate acestea, în această lună există o creștere. Sunteți într-o perioadă în care relaţia de cuplu şi socializarea sunt mai active. Totuşi, o mare parte din ceea ce se întâmplă la nivel relaţional pare a fi mai degrabă conectat cu mediul de afaceri şi nu cu viaţa personală, de cuplu. Apar oportunităţi în acest sens. Luna trecută, in data de 21 decembrie, jumătatea superioară a horoscopului vostru a devenit dominantă, iar acest lucru se continuă şi în luna aceasta, după data de 11 ianuarie, când Mercur va trece din jumătatea inferioară spre jumătatea superioară a astrogramei. Din acest momnt este indicat să vă concentraţi asupra carierei voastre. Nu aţi atins încă maximul oportunităţilor – acest lucru va avea loc în câteva luni – dar beneficiaţi mai multă atenție. Problemele de familie și cele legate de casă devin mai puțin importante. În această perioaă a avea succes în carieră şi a vă ocupa de aceste aspecte este în beneficiul tuturor. S-ar putea să fie nevoie să acordaţi atenţie şi stării de sănătate, mai ales până în data de 20 ianuarie. Mai mult de jumătate dintre planete sunt în alinierea stresantă cu voi. Deci, asigurați-vă că beneficiaţi de suficientă odihnă. Sar putea să aveţi diverse dureri care nu sunt neapărat indicatorul unor probleme serioase, dar nu puteţi să le ignoraţi. Atunci când energia voastră este scăzută, condițiile pre-existente pot începe să se manifeste. După data de 27 este indicat să acordaţi mai multă atenție capului, feței și scalpului. Masajul este indicat în această perioadă. Situaţia se va îmbunătăți oricum după data 20 de ianuarie, dar trebuie să fiți atenți. Eclipsă Lunară din data de 31 ianuarie are loc în sectorul financiar semnalizând necesitatea de a regândi și de a vă schimba strategia financiară și modul în care vă planificaţi cheltuielile. Evenimentele eclipsei vă vor arăta situaţia în care vă aflați. Fiecare eclipsă de Lună este deosebit de puternică pentru Raci, deoarece Luna este guvernatorul horoscopului vostru. Ar fi bine să vă menajaţi în această perioadă. Petreceți mai mult timp acasă, în linişte. Nu încercaţi să forţaţi lucrurile. In data de 20 ianuarie, Soarele, planeta voastră financiară, se mută în Vărsător, ceea ce indică o perioadă bună pentru datoriilor (sau pentru preluarea împrumuturilor), pentru planificarea impozitelor și pentru cumpărarea de asigurări (sau colectarea acestora). Dacă aveți idei de investiții bune, este un moment potrivit să atrageți susținătorii din afara pentru susţinerea proiectelor voastre.

BANI SI CARIERA În spațiul tău profesional, vei întâmpina haos și confuzie. Te poți aștepta la schimbări semnificative în management și în structura organizațională. Schimbările cele mai importante vor avea loc în ultima săptămână a lunii, sub influența lui Jupiter. Pentru tine, schimbările acestea au un potențial foarte bun. Dacă vei ști să te pliezi pe situație, statutul tău în organizație și nivelul câștigurilor se vor îmbunătăți. Conform horoscopului tău pentru anul 2021, tot anul vei avea mult de lucru, cu riscul ca, din când în când, să te simți copleșită și depășită. Descrie ca modestă situația ta financiară. Deocamdată, nu trebuie să te aventurezi în proiecte care implică cheltuieli. Nici membrii familiei nu vor sta strălucit cu banii luna aceasta. Caută să-ți menții situația actuală în privința balanței dintre venituri și cheltuieli, fără schimbări hazardate. Este o situație pasageră, dar te va indispune și va putea da naștere unor discuții neplăcute.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Când vine vorba de comunicare, în ianuarie, vei simți o dorință puternică de a-ți susține punctul de vedere. Acest lucru poate fi considerat un avantaj pentru Lei, deoarece acum sunt capabili, în special în zona carierei, să obțină ceea ce doresc. Cu toate acestea, ar putea apărea o problemă atunci când se întâlnesc cu o persoană la fel de autoritară. O astfel de conversație nevinovată s-ar putea transforma cu ușurință într-o discuție urâtă.

SANATATE SI FAMILIE Începeți anul cu toate planetele în sectorul social al Horoscopului vostru. Acest lucru este extrem de neobișnuit. Doar Luna (și numai jumătate din lună) va vizita sectorul estic. Astfel nu este o perioada pentru lupte personale de putere sau pentru afirmare de sine. Puterea planetară este asociata cu ceilalţi în această lună. Sunteţi persoane puternice și independente, dar în această perioadă calităţile care vă definesc se vor manifesta mult mai puţin. Încercaţi să vă adaptați situațiilor cu care vă confruntaţi cât de bine puteți. Căutați consensul în tot ceea ce faceți. Lăsați-i pe alții să-și urmeze calea, atâta timp cât acest lucru nu este distructiv. Renunţaţi pentru o vreme la dorintele voastre si fiti prezenţi pentru altii. Dacă faceți acest lucru, în luna următoare veţi beneficia de pe urma acestor decizii. Pe data de 20 ianuarie, când Soarele intră în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat, viaţa voastră socială va deveni mult mai activă. Atitudinea descrisă anterior, vă va aduce popularitate. Dacă sunteți într-o relație, veţi fi perceput ca o persoana extrem de devotată. Cei care nu sunt încă într-o relație pot beneficia de oportunităţi romantice începând cu această dată. (A-i pune pe alţii pe primul loc poate părea un act de negare sau renunţare, dar nu este adevărat din perspectiva astrologiei. Este doar un moment al ciclului planetar definit de configuraţia prezentă.) Eclipsa de Luna din propria voastra zodie, din data de 31, dezvăluie nevoia de a vă redefini atât pe voi înșivă cât și pe imaginea voastră. Există o nevoie de claritate legată de cine sunteți și cum doriți ca ceilalți să vă perceapă. Planeta eclipsată, Luna, guvernează cea de-a 12-a casă a spiritualității şi subconştientului și, astfel, schimbările vor fi de această natură. Vor exista schimbări legate de credinţele voastre, de modul în care priviţi latura spirituală a vieţii sau de ordin psihologic. Uneori acest lucru se întâmplă printr-o revelație interioară – o experienţă pozitivă. Adesea, o eclipsă în această casă semnalează schimbări în organizațiile spirituale sau caritabile în care sunteți implicat. Prietenii voştri pot trece prin crize financiare și sunt obligați să facă schimbări sau au nevoie de ajutor. De asemenea, soțul/soția sau un partener pot avea probleme de sănătate sau la locul de muncă. Trebuie să vă concentraţi asupra stării de sănătate începând cu data de 20 şi mai ales în perioada eclipselor. Asigurați-vă că vă odihniţi suficient – acesta este întotdeauna unul din cele mai importante lucruri.

BANI SI CARIERA Perspectivele tale profesionale vor fi afectate luna aceasta de influența negativă a lui Marte. Lucuruile se mișcă într-un ritm lent iar tu va trebui să rămâi calmă și să aștepți rezolvările care vor veni. Orice încercare a ta de a lămuri situația și a grăbi evoluțiile vor fi transformate de războinicul Marte în conflicte. Atmosfera la locul de muncă nu va fi tocmai încântătoare. Va trebui să-ți ascunzi adevăratele sentimente și să mergi pe tăcute înainte. În fond, ceea ce contează cel mai mult pentru tine în această perioadă este să-ți asiguri veniturile maxime și să nu se atingă nimeni de ele. Leu arată că, până pe data de 26, situația financiară îți va fi favorabilă. Vei face cheltuieli foarte eficiente și vei investi profitabil. După această dată, Mercur se va îndepărta de Casa Banilor tăi și lucrurile vor intra pe o linie statică. Planifică-ți cheltuielile importante și eventualele investiții până atunci.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În domeniul relațiilor, Fecioara se va bucura de o perioadă pozitivă în ianuarie. Datorită poziției prielnice a astrelor, cei singuri, precum și cei care se află într-o relație, o vor duce bine. De asemenea, te poți baza pe familie și pe cei mai apropiați prieteni. Dacă ai nevoie de vreo mână de ajutor, aceștia ți-o vor oferi. Nu uita să întoarci această favoare la momentul potrivit.

SANATAT SI FAMILIE În mod normal, primăvara este considerată cea mai bună sursă de energie a anului, dar în acest an, după modul în care se desfășoară lucrurile, luna ianuarie ar putea fi chiar mai bună. Toate planetele se află în mişcare directă în această lună (ceea ce este foarte rar). Ciclul vostru solar personal se află în faza de creștere pentru încă două luni. Cei marcaţi de zodia Fecioarei au aspecte deosebite acum. Dacă puteți alege o zi între 17 și 30 ianuarie (când și Luna se află în creştere) pentru a începe un proiect sau o nouă activitate, vă puteţi bucura de mult succes. Veţi avea parte de multă susţinere pentru eforturile depuse. Luna ianuarie este armonioasă. Aspectele predispun la bună dispoziţie, chiar dacă sărbătorile au trecut. Situaţia financiară se prezintă şi ea bine, cu planeta care vă guvernează câştigurile, Venus, în semnul conservator al Capricornului până în data de 18 ianuarie. Deciziile voastre financiare sunt bune şi realiste. Venus in casa a 5 indică bani în urma unor acţiuni speculative, investiţii, noroc, în general bani care sunt câștigaţi uşor. Exista o predispoziţie de a cheltui pentru a va satisface propriile plăceri, distracţii sau pentru copii. Atitudinea este de “a vă bucura de bani”. În general, acest lucru ar arăta riscul, dar influența Capricornului diminuează acest lucru. O Eclipsă Lunară în data de 31 ianuarie vă afectează practic doar ușor, dar nu ar strica să încercaţi să lasaţi lucrurile să se desfăşoare mai mult de la sine în acea perioadă. S-ar putea ca cei din jurul vostru să fie mult mai afectaţi. Această Eclipsă se produce în cea de-a 12-a casă a subconştientului, a spiritualității, semnalând schimbări – schimbări ale atitudinilor, practicilor şi uneori aducând în prim plan o situaţie mai veche care v-a frământat pentru a fi explorată şi înţeleasă. Adesea acestea provin printr-o revelație interioară (aceasta fiind modalitatea corectă de a face schimbări). De asemenea, nu este exclus să descoperiţi anumite lucruri deranjante legate de cei din jur.

BANI SI CARIERA Deocamdată, mediul tău profesional va fi haotic și va trebui să umbli în vârful picioarelor dacă vrei să-ți menții poziția. Fii foarte atentă la competiția corectă sau mai puțin corectă din partea colegilor. Va fi mult stres la muncă luna aceasta, dar privește situația ca pe o etapă necesară în evoluția ta din acest an. Horoscopul tău pentru anul 2021 arată că succesul tău în carieră va depinde în mare măsură de diplomație, de păstrarea unor relații cordiale la locul de muncă. Dacă te consolează cu ceva, organizația în care muncești se confruntă cu probleme similare cu ale tale. Managementul se va restructura și compania va trebui să facă unei concurețe dure.Fecioară sugerează că luna aceasta ai posibilitatea să menții un echilibru între venituri și cheltuieli. Nu este exclus ca o mică investiție făcută acum să-ți aducă profit în viitorul nu prea îndepărtat.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce privește relațiile, acestea vor fi pașnice în ianuarie. Relațiile pe termen lung vor avansa. Nu trebuie să te îngrijorezi să discutați despre lucruri serioase cu partenerul tău. Pe de altă parte, Balanțele singure nu vor avea noroc să întâlnească oameni noi. Prin urmare, horoscopul recomandă să-ți canalizezi energia într-o direcție diferită, cum ar fi sportul.

SANATAT SI FAMILIE Întregul an care urmează este un an puternic în ceea ce priveşte zona de carieră, dar acum vă aflați în cea mai puternică lună din acest an. Aproape toată acțiunea din această lună se află încasa a 10-a a carierei. Mesajul? Concentrați-vă pe cariera voastră. – gestionați-o în mod corespunzător și totul se va rezolva de la sine. (Partea inferioară a astrogramei voastre va deveni mai puternică în patru sau cinci luni, dar niciodată nu va domina complet astrograma. Acesta este un an pentru a vă concentra pe obiectivele voastre externe.) Pentru unii dintre voi este o perioada de munca intensă, pentru alţii o perioadă de revaluare a statului vostru social şi a direcţiei în care vă îndreptaţi. În primul caz puteţi avea succes, dar câștigurile vin greu – prin muncă și merit real. Da, conexiunile sociale sunt de ajutor în această lună – mai ales până în data de 18 – dar pot deschide doar ușile. În cele din urmă trebuie să produceţi, să vă bazaţi pe ceea ce meritaţi şi aţi construit înainte. În consecinţă s-ar putea să vă neglijaţi sănătatea în această lună, însă ţineţi cont că aceasta nu este cea mai bună perioadă în ceea ce priveşte sănătatea. Până în data de 11 este indicat să acordaţi atenţie ficatului și coapselor. După data de 11daţi mai multă atenție la spatelui, genunchilor, dinților și oaselor. (Masajul obișnuit al coapsei va întări spatele inferior.) Cel mai important lucru, ca întotdeauna, este să vă asigurați că vă veți odihni suficient. Sănătatea se va îmbunătăți după data de 20, dar va trebui totuși să nu faceţi excese. Marte, guvernatorul vostru, își petrece cea mai mare parte a lunii în casa a 8-a. Acesta este un aspect deosebit pentru pierderea în greutate și detoxifiere. Marte va fi conjunct cu Jupiter între 4 și 9 ianuarie. Acesta este un tranzit foarte fericit și aduce expansiune financiară și poate o călătorie în străinătate. Femeile care îşi doresc un copil trebuie să ia în considerare că sunt mult mai fertile atunci. La sfârşitul lunii, în data de 31, există o eclipsă de lună. Aceasta are loc în casa a cincea și afectează relaţiile sentimentale și copiii. S-ar putea ca unele situaţii care vă deranjau sa devină mai evidente, să priviţi totul dintr-o perspectivă nouă, să vă simţiţi nemulţumiţi şi să doriţi sa faceţi unele schimbări. Adesea aspectul indică schimbări, corecturi sau stări de nelinişte şi tensiune.

BANI SI CARIERA Balanță calculează că luna aceasta domeniul profesional nu va ocupa primul loc în preocupările tale. Vei aborda profesia ca pe ceva ce poate să-ți furnizeze plăcere și respect de sine. Dat fiind că familia și aspectele emoționale țin capul afișului, și activitatea profesională va fi pentru tine un mediu în care te vei manifesta mai mult emoțional. Fiecare secundă de timp liber o vei acorda familiei și nu te vor prinde prea multe ore peste program. Vei avea o situație financiară excelentă, dar asta te va îndemna și la cheltuieli mari. Nu va fi o problemă să rezolvi anumite probleme costisitoare și dorințe ale membrilor familei. Toată lumea va fi mulțumită de tine și de banii tăi. Cel mai mare succes îl vor avea acei nativi ai zodiei ale căror venituri vin din comisioane din vânzări și promoții. De asemnea, cei care câștigă din activități creative vor avea succese financiare deosebite.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Să nu îți fie teamă să folosești beneficiile în carieră oferite de noul an. În ianuarie, Scorpionii trebuie să grăbească ritmul de lucru. Conform horoscopului, nu vei duce lipsă de motivație și vei ajunge la obiectivul tău dacă vei persevera. Să nu uiți de familia ta. Îi poți vizita cel puțin odata pe lună.

SANATAT SI FAMILIE Vă aflaţi într-o situaţi extrem de interesantă în aceste zile. Începeți anul cu majoritatea planetelor deasupra orizontului. Partea superioară a Horoscopului – “partea diurnă” – este plină de planete, în timp ce jumătatea inferioară este goală. Numai luna va trece prin “partea nocturnă” a astrogramei voastre în această lună. Acest lucru înseamnă că veţi fi orientat mai mult spre scopurile voastre pe termen lung, cele care se realizeaza în colaborare cu alţii. Veţi fi preocupat de latura exterioară a vieţii, de ceea ce se vede, ce este expus. Casa, familia şî problmele emoţionale vor ocupa un rol secundar în această perioadă. Acesta este un an în care să vă ocupaţi de carieră, iar această lună este favorabilă în acest sens. O eclipsă lunară în data de 31 ianuarie vă va forța – chiar dacă doar pe termen scurt – să acordați mai multă atenție casei și familiei. Aceasta are loc în casa a patra a astrogramei şi indică nevoia de a schimba ceva în legătură cu locuinţa, părinţii sau la nivel emoţional. S-ar putea să fie nevoie de unele reparaţii în casă şi nu veţi putea să le amânaţi. Este o eclipsă destul de puternică şi pentru câteva zile s-ar putea să vă dea programul peste cap. Această eclipsă va testa mașinile și echipamentele de comunicații și, în multe cazuri, vor avea nevoie de reparații sau înlocuire. Frații și / sau surorile pot avea parte de evenimente care le schimbă viața. Venus fiind afectată de această eclipsă indică posibile modificări ale stării de sănătate în lunile următoare. Uneori poate fi un avertisment pentru potenţiale probleme, aşa că dacă acum vă confruntaţi cu chestiuni minore, încercaţi să nu le ignoraţi. De asemenea, pot exista schimbări în vecinătatea voastră și/sau în relaţiile cu vecinii. Dacă aveţi angajați există o instabilitate în ceea ce îi priveşte şi vă este dificil să vă bazaţi pe ei. Este interesant faptul că această eclipsă are loc chiar în perioada cea mai aglomerată în ceea ce priveşte cariera – unul dintre cele mai de succes (și exigente) momente. Ea provoacă o distragere a atenției față de carieră. Din fericire, familia (în cea mai mare parte) vă susține obiectivele profesionale. În ceea ce priveste viaţa de cuplu, aceasta este destul de armonioasă în această lună.

BANI SI CARIERA Nu se va întâmpla nimic spectaculos în cariera ta în luna ianuarie. Va fi o perioadă favorabilă pentru evaluări și planuri de viitor. Poate chiar pentru îmbogățirea cunoștințelor și perfecționarea abilităților profesionale, în pregătirea perioadelor care urmează. Dacă ești în căutarea unui job nou, șansele reale vor apărea în ultima săptămână a lunii. Dacă ai o afacere, finalul lunii ianuarie este favorabil extinderii echipei de lucru. În ianuarie, banii vor fi o sursă de încântare pentru tine. Așteaptă-te la neașteptat! Surprinzător de repede vor veni banii pe care îi aștepți. Jupiuter și Uranus te influențează atât în abilitatea de a încasa cât și în tentația de a cheltui. Vei fi atrasă de lux și de sporirea confortului. Cei din familia ta vor câștiga și ei foarte bine începând din a doua săptămână a lunii. Astfel încât este posibil să vă aventurați într-un proiect riscant, din care, însă, nu se poate pierde prea mult. Adică, merită riscul.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ianuarie va aduce oamenilor născuți în această zodie o perioadă pașnică atunci când vine vorba de carieră. Atmosfera la locul de muncă va fi una plăcută, cu un ritm normal de lucru. Vei aștepta să te întorci la lucru. Săgetătorii pot folosi această lună, de exemplu, pentru a se educa. Veți petrece timpul liber cu partenerul și familia. Te vei simți cel mai bine când ești alături de ei.

SANATAT SI FAMILIE Începeți anul cu majoritatea planetelor din sectorul vestic, social. Chiar și guvernatorul horoscopului vostru, Mercur, este în vest. Acest lucru demonstrează necesitatea de “a merge cu valul”, pentru a permite altora să-și urmeze cursul acţiunii (atâta timp cât nu este distructiv), pentru a vă atinge scopurile prin consens și compromis, mai degrabă decât prin acțiuni directe. Acum trebuie să trăiți cu condițiile pe care le-ați creat în trecut. Încearcaţi să obţineţi ceea ce este mai bun din această situaţie. În câteva luni, puterea planetară se va schimba și vă va fi mai ușor să faceţi schimbările necesare. Chiar dacă relaţiile de colaborare, de cuplu şi socializarea au avut apogeul în luna care a trecut, şi în această lună încă sunteţi foarte sociabili. Mercur va fi în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat până în 11 ianuarie, ceea ce arată că sunteţi preocupaţi de relaţiile voastre. Veţi lua după ceea ce vă doriți și nu veţi aștepta ca telefonul să sune. De asemenea, aspectul indică o creştere a popularităţii. Sunteţi prezenţi pentru prietenii voştri și pentru persoana iubită. De multe ori interesele lor vor fi puse înaintea celor personale. Daţi dovadă de dedicaţie. Acest lucru face ca ceilalţi să îşi dorească să fie în preajma voastră. Sănătatea este mai bună decât luna trecută și o puteți îmbunătăți în continuare în modurile menționate în raportul anual. Aceasta este o lună bună pentru a întreprinde o cura de detoxifiere sau pentru a ţine regim în cazul în care doriţi să slăbiţi. O casă a 8-a puternică (până în data de 20 ianuarie) este bună pentru proiecte care implică reinventare sau transformare personală. Există lucruri în viața noastră care ar putea avea nevoie de o “reînviere” – fie că este vorba de o relație, un proiect creativ sau o afacere. Aceasta este o lună bună pentru a face acest lucru. Eclipsa lunară din 31 ianuarie pare să vă afecteze puternic. Ea are loc în casa a treia, a comunicării, aducând drame în viețile fraților, surorilor sau vecinilor. Cei care urmează o formă de învăţământ pe termen scurt şi elevii vor face schimbări importante în planurile lor care ţin de educație; pot exista modificări legate de școală în sine. Fiecare Eclipsa Lunară are impact asupra finanțelor voastre, deoarece Luna este planeta voastră financiară. Deci, sunt necesare corecții de curs în viața financiară. Evenimentele declanşate de eclipsa vă vor arăta ceea ce este necesar. Autovehiculele și echipamentele de comunicații sunt testate și de multe ori sunt necesare reparații sau înlocuiri. Luna nouă și luna plină sunt favorabile celor marcaţi de zodia Gemenilor din punct de vedere financiar. Luna plină din 1 şi 2 ianuarie pare a fi deosebit de bună, deoarece Luna se află la cea mai apropiată distanță de Pământ.

BANI SI CARIERA În plan profesional nu se întâmplă nimic de natură să te țină în stare de alertă. Poți să-ți iei un răgaz pentru analiză și schițare de strategii pentru viitor. Va veni momentul în care să le aplici. Poate să pară o amânare a unor realizări profesionale așteptate, dar vei câștiga în plan strategic. Spre sfârșitul lunii, dată fiind mișcarea retrogradă a unor planete, ți se recomandă prudență în decizii. Chiar dacă nu se va rezolva imediat tot ce este de rezolvat, horoscopul tău pentru anul 2021 spune că direcția în care te îndrepți este, în mod clar, spre capătul tunelului. Chiar dacă nu se întâmplă lucruri senzaționale în carieră, de muncă va fi și banii vor veni. Se pare că vor fi ceva piedici în încasarea veniturilor cuvenite, dar aceste piedici s-ar putea să nu fie în calea ta ci la un alt nivel de care nici nu vei avea știre. Eclipsa de Lună de la sfârșitul lui ianuarie te va împinge la niște cheltuieli compulsive, dar acestea nu vor fi de natură să te destabilizeze financiar.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ianuarie va fi plin de energie pentru Capricorni. Vei emite o aură pozitivă în mediul tău înconjurător și asta va atrage mulți oameni interesanți. Fie că e vorba de un potențial partener, un nou prieten sau o cunoștință de afaceri importantă, aceste cunoștințe noi îți vor aduce multe beneficii. Va fi suficient să ieși din zona de confort și să te deschizi lumii.

SANATAT SI FAMILIE Saturn în casa a 7-a indică o reducere a activităţii sociale. Cu toate acestea, în această lună există o creștere. Sunteți într-o perioadă în care relaţia de cuplu şi socializarea sunt mai active. Totuşi, o mare parte din ceea ce se întâmplă la nivel relaţional pare a fi mai degrabă conectat cu mediul de afaceri şi nu cu viaţa personală, de cuplu. Apar oportunităţi în acest sens. Luna trecută, in data de 21 decembrie, jumătatea superioară a horoscopului vostru a devenit dominantă, iar acest lucru se continuă şi în luna aceasta, după data de 11 ianuarie, când Mercur va trece din jumătatea inferioară spre jumătatea superioară a astrogramei. Din acest momnt este indicat să vă concentraţi asupra carierei voastre. Nu aţi atins încă maximul oportunităţilor – acest lucru va avea loc în câteva luni – dar beneficiaţi mai multă atenție. Problemele de familie și cele legate de casă devin mai puțin importante. În această perioaă a avea succes în carieră şi a vă ocupa de aceste aspecte este în beneficiul tuturor. S-ar putea să fie nevoie să acordaţi atenţie şi stării de sănătate, mai ales până în data de 20 ianuarie. Mai mult de jumătate dintre planete sunt în alinierea stresantă cu voi. Deci, asigurați-vă că beneficiaţi de suficientă odihnă. Sar putea să aveţi diverse dureri care nu sunt neapărat indicatorul unor probleme serioase, dar nu puteţi să le ignoraţi. Atunci când energia voastră este scăzută, condițiile pre-existente pot începe să se manifeste. După data de 27 este indicat să acordaţi mai multă atenție capului, feței și scalpului. Masajul este indicat în această perioadă. Situaţia se va îmbunătăți oricum după data 20 de ianuarie, dar trebuie să fiți atenți. Eclipsă Lunară din data de 31 ianuarie are loc în sectorul financiar semnalizând necesitatea de a regândi și de a vă schimba strategia financiară și modul în care vă planificaţi cheltuielile. Evenimentele eclipsei vă vor arăta situaţia în care vă aflați. Fiecare eclipsă de Lună este deosebit de puternică pentru Raci, deoarece Luna este guvernatorul horoscopului vostru. Ar fi bine să vă menajaţi în această perioadă. Petreceți mai mult timp acasă, în linişte. Nu încercaţi să forţaţi lucrurile. In data de 20 ianuarie, Soarele, planeta voastră financiară, se mută în Vărsător, ceea ce indică o perioadă bună pentru datoriilor (sau pentru preluarea împrumuturilor), pentru planificarea impozitelor și pentru cumpărarea de asigurări (sau colectarea acestora). Dacă aveți idei de investiții bune, este un moment potrivit să atrageți susținătorii din afara pentru susţinerea proiectelor voastre.

BANI SI CARIERA Situația ta financiară se va îmbunătăți în câțiva pași decisivi după data de 20 ianuarie. Sub influența Soarelui, vei tăia cheltuielile inutile și vei constata că ai mult mai mulți bani decât credeai. Este un moment favorabil să lichidezi niște datorii. Dacă ai în plan să faci o investiție, este o periaodă favorabilă și aceasta se va dovedi profitabilă. Este important să o faci până în ultima zi a lunii când, din cauza eclipsei de Lună, ai putea face o mișcare greșită. Deși familia îți va reține atenția și timpul o mare parte din timp, luna aceasta vei avea succese și în carieră. Așa cum spune horoscopul pentru anul 2021, Capricornii vor avea foarte multe oportunități de a excela în domeniul profesional. Cele două arii ale vieții tale nu vor intra în conflict. Familia te va susține în carieră și va profita la rândul său de succesele tale. Călătoriile în interes profesional vor fi foarte profitabile luna aceasta.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii nu trebuie să se aștepte la evenimente pozitive în januarie. Chiar invers. Datorită influenței planetelor, această perioadă va fi mai dificilă, care înseamnă că ambiția ta va scădea. Mai ales când vine vorba de carieră. Lunile de iarnă pot fi utilizate pentru relaxare, educare sau pentru a face curat în casă. Vei fi foarte sănătos.

SANATAT SI FAMILIE Începeți anul cu toate planetele în sectorul social al Horoscopului vostru. Acest lucru este extrem de neobișnuit. Doar Luna (și numai jumătate din lună) va vizita sectorul estic. Astfel nu este o perioada pentru lupte personale de putere sau pentru afirmare de sine. Puterea planetară este asociata cu ceilalţi în această lună. Sunteţi persoane puternice și independente, dar în această perioadă calităţile care vă definesc se vor manifesta mult mai puţin. Încercaţi să vă adaptați situațiilor cu care vă confruntaţi cât de bine puteți. Căutați consensul în tot ceea ce faceți. Lăsați-i pe alții să-și urmeze calea, atâta timp cât acest lucru nu este distructiv. Renunţaţi pentru o vreme la dorintele voastre si fiti prezenţi pentru altii. Dacă faceți acest lucru, în luna următoare veţi beneficia de pe urma acestor decizii. Pe data de 20 ianuarie, când Soarele intră în casa a 7-a a relaţiilor de parteneriat, viaţa voastră socială va deveni mult mai activă. Atitudinea descrisă anterior, vă va aduce popularitate. Dacă sunteți într-o relație, veţi fi perceput ca o persoana extrem de devotată. Cei care nu sunt încă într-o relație pot beneficia de oportunităţi romantice începând cu această dată. (A-i pune pe alţii pe primul loc poate părea un act de negare sau renunţare, dar nu este adevărat din perspectiva astrologiei. Este doar un moment al ciclului planetar definit de configuraţia prezentă.) Eclipsa de Luna din propria voastra zodie, din data de 31, dezvăluie nevoia de a vă redefini atât pe voi înșivă cât și pe imaginea voastră. Există o nevoie de claritate legată de cine sunteți și cum doriți ca ceilalți să vă perceapă. Planeta eclipsată, Luna, guvernează cea de-a 12-a casă a spiritualității şi subconştientului și, astfel, schimbările vor fi de această natură. Vor exista schimbări legate de credinţele voastre, de modul în care priviţi latura spirituală a vieţii sau de ordin psihologic. Uneori acest lucru se întâmplă printr-o revelație interioară – o experienţă pozitivă. Adesea, o eclipsă în această casă semnalează schimbări în organizațiile spirituale sau caritabile în care sunteți implicat. Prietenii voştri pot trece prin crize financiare și sunt obligați să facă schimbări sau au nevoie de ajutor. De asemenea, soțul/soția sau un partener pot avea probleme de sănătate sau la locul de muncă. Trebuie să vă concentraţi asupra stării de sănătate începând cu data de 20 şi mai ales în perioada eclipselor. Asigurați-vă că vă odihniţi suficient – acesta este întotdeauna unul din cele mai importante lucruri.

BANI SI CARIERA Luna aceasta te asigură că luna aceasta nu vei avea grija banilor. Cel mai mare succes îl vor avea Vărsătorii care câștigă dintr-o relație contractuală cu autoritățile: fie că au o afacere cu statul, fie că lucrează la stat. Dacă se pune problema să investești în ceva, jupiter este de partea ta, iar investiția se va dovedi inspirată și profitabilă.Vărsător indică o primă parte a lunii în care va fi necesar să depui eforturi susținute la muncă. Acestea îți vor fi răsplătite cu o îmbunătățire în venituri și în statutul profesional. Oricum ar fi, în ultima decadă a lunii atenția ta se va muta asupra familiei și a ta personal, iar cariera rămâne să-ți ofere roadele pentru strădania depusă anterior. Pe cale de intuiție, vei ști cum să-ți conservi poziția câștigată, luându-ți în același timp o pauză bine meritată




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Ianuarie va aduce o energie pozitivă în zona relațiilor. Peștii le vor depăși fără probleme și complet natural. Îți va fi foarte ușor să stabilești noi contacte. Aceștia vor părea foarte prietenoși și naturali în public, nu numai din cauza influenței astrelor. Elanul tău poate fi utilizat ăn special atunci când faci orice fel de sport, de asemenea.

SANATAT SI FAMILIE În mod normal, primăvara este considerată cea mai bună sursă de energie a anului, dar în acest an, după modul în care se desfășoară lucrurile, luna ianuarie ar putea fi chiar mai bună. Toate planetele se află în mişcare directă în această lună (ceea ce este foarte rar). Ciclul vostru solar personal se află în faza de creștere pentru încă două luni. Cei marcaţi de zodia Fecioarei au aspecte deosebite acum. Dacă puteți alege o zi între 17 și 30 ianuarie (când și Luna se află în creştere) pentru a începe un proiect sau o nouă activitate, vă puteţi bucura de mult succes. Veţi avea parte de multă susţinere pentru eforturile depuse. Luna ianuarie este armonioasă. Aspectele predispun la bună dispoziţie, chiar dacă sărbătorile au trecut. Situaţia financiară se prezintă şi ea bine, cu planeta care vă guvernează câştigurile, Venus, în semnul conservator al Capricornului până în data de 18 ianuarie. Deciziile voastre financiare sunt bune şi realiste. Venus in casa a 5 indică bani în urma unor acţiuni speculative, investiţii, noroc, în general bani care sunt câștigaţi uşor. Exista o predispoziţie de a cheltui pentru a va satisface propriile plăceri, distracţii sau pentru copii. Atitudinea este de “a vă bucura de bani”. În general, acest lucru ar arăta riscul, dar influența Capricornului diminuează acest lucru. O Eclipsă Lunară în data de 31 ianuarie vă afectează practic doar ușor, dar nu ar strica să încercaţi să lasaţi lucrurile să se desfăşoare mai mult de la sine în acea perioadă. S-ar putea ca cei din jurul vostru să fie mult mai afectaţi. Această Eclipsă se produce în cea de-a 12-a casă a subconştientului, a spiritualității, semnalând schimbări – schimbări ale atitudinilor, practicilor şi uneori aducând în prim plan o situaţie mai veche care v-a frământat pentru a fi explorată şi înţeleasă. Adesea acestea provin printr-o revelație interioară (aceasta fiind modalitatea corectă de a face schimbări). De asemenea, nu este exclus să descoperiţi anumite lucruri deranjante legate de cei din jur. Fiecare Eclipsa Lunară afectează prieteniile (mai degrabă decât atașamentele romantice), iar aceasta nu este diferită. Prieteniile sunt testate. Uneori prietenia în sine este inerent eronată și eclipsa dezvăluie acest lucru. Uneori nu este vorba de relația în sine, ci de dramele care se întâmplă în viața prietenilor voştri. Echipamentele hightech pot să nu funcţioneze sau dau erori. Adesea are nevoie de reparații sau înlocuire. Deci, asigurați-vă că fișierele importante sunt copiate și că software-ul anti-virus, anti-hacking este actualizat.

BANI SI CARIERA În luna ianuarie, se va întâmpla cumva că cei din jurul tău vor fi puși la grea încercare în privința banilor. Pe tine, însă, te vor ocoli dificultățile. Jupiter îți este favorabil în privința aceasta. În această situație, fie vei sări în ajutorul unor rude și prieteni, fie vei participa la o donație în scop caritabil. În acest fel, vei satiaface și cerințele sociale.Luna aceasta, cariera va fi dominantă în preocupările tale. Chiar și familia se va subordona acestui obiectiv, acordându-ți tot sprijinul. Chiar dacă nu vei culege imediat roadele muncii tale, ceea ce faci acum îți consolidează semnificativ statutul profesional. Abia după primul trimestru al anului eforturile tale vor începe să dea roade, după cum indică horoscopul tău pentru anul 2021.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții