Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Citește Horoscopul zilei de 23 Ianuarie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 22 ianuarie 2021 | 08:38

Horoscopul zilei de 23 Ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 




Horoscopul zilei de sâmbătă, 23 ianuarie 2021, oferă câteva descrieri generale ale evenimentelor importante din vieţile zodiilor. O parte din nativi pot face investiții profitabile sau pot încheia o afacere avantajoasă cum nici nu se așteaptă. Optimismul și pozitivitatea vor reprezenta cea mai bună atitudine pentru toate zodiile.








Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai un instinct de invidiat și o bună concentrare perfectă pentru a realiza tot ce ți-ai propus astăzi. După amiază, invitații îți vor bate la ușă așa că trebuie să ai cumpărăturile făcute. Un copil sau alt membru al familiei ar putea veni cu o veste buna, cu un premiu, o marire, o recompensa de vreun fel. Daca nu esti parinte, ai putea avea satisfactia de a fi mentor sau tutor pentru un copil sau tanar adolescent. Ai foarte multe de dat si oferit tinerei generatii, mai mult decat esti constient. Profita sau cauta orice contact astazi cu cineva din aceasta generatie. Ambii va veti imbogati.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

O zi în care vei descoperi lucruri despre tine și vei înțelege mai clar ce-ți dorești cu adevărat de la tine și de la relația pe care o ai. Cei care s-au despărțit recent vor face o analiză a ceea ce a însemnat pentru ei acea etapă a vieții lor. Mintea ta subconstienta pare a se pune in calea celor mai bune interese ale tale acum. Ai putea simti si crede ca intalnirea cu anumite persoane cu autoritate inseamna ghinion pentru tine, insa in realitate si tu actionezi ca si cum ai fi propriul tau dusman, din pricina unor sabotori din subconstient care doresc sa te tina departe de ceea ce pare un pericol. In realitate, nu e niciun pericol iar oamenii si situatiile de azi chiar nu sunt o repetitie a ceva din trecut care te-a ranit. Dupa ce vei realiza acest lucru si iti vei linisti mintea, lucrurile se vor imbunatati.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O să primești mai multă afecțiune de la partenerul de viață sau o propunere de a pleca într-o călătorie. Horoscopul zilei de sâmbătă, 23.01.2021, le recomandă nativilor Gemeni să călătorească mai mult în țară şi să nu mai refuze oferte de a petrece timp în doi.Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de unele tensiuni cu superiorii sau partenerii de afaceri, colaboratorii și cel mai probabil cauzele sunt legate de sectorul financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a lămuri aspecte cu partenerul de viață. Posibile tensiuni dar care se vor finaliza cu înțelegere, poate noi reguli în cuplu.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cei născuți în zodia Rac se bucură de momente frumoase în cuplu. Nativii pot ajunge la o viziune comună în cuplu, la o înțelegere, iar cei care au fost certați sau despărțiți se pot împăca. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a ajunge la o înțelegere și cu prietenii, însă firul este foarte subțire, așa că poate fi doar un pas între o împăcare și o ruptură.Îți schimbi foarte des starea de spirit și îi iriți pe cei din jur cu deciziile contradictorii pe care le iei într-un timp foarte scurt. Controlează-ți aceste porniri pentru a nu strica atmosfera din casă.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai ajuns să pui la îndoială sentimentele partenerului de viață față de tine. Nu face scenarii dacă nu ai nicio dovadă clară în acest sens. Cei născuți în zodia Leu au parte în continuare de aspecte tensionate în zona profesională și relațională. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la contractele pe care le semnează astăzi pentru că pot exista detalii minore care să schimbe un context. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă maturitate și înțelegere și în relația cu partenerul de viață.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Probleme și discuții în casă, în special în familie, într-o zi ce se prefigura liniștită. Poate ar trebui să ieși la o plimbare singur pentru a te calma. Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să dizove mare parte din conflictele pe care le-au avut cu colegii de muncă, însă frustrările profesionale vor continua. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce, în sxchimb, ocazia de a se detensiona în plan sentimental și de a dedica mai mult timp acestui sector de viață sau copiilor, reușind astfel să-și îmbunătățească starea de spirit.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai nevoie să simți mai multă iubire și afecţiune din partea apropiaților tăi. Nu mai ai determinare să faci lucrurile cum trebuie pentru că îți lipsește răbdarea. Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să evite câștigurile rapide și ușoare și să nu se lase ademeniți în fel și fel de contexte pentru a câștiga bani. Nativii sunt sfătuiți să se preocupe de credite, rate și tot ce ține de bani și bunuri la comun cu alții care trebuie reglementate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite speculațiile financiare.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Proiectele personale de cuplu și familie sunt bine aspectate în această zi de sâmbătă. Nu vrei să mai faci pași mari, ci mai mici pentru că ți se pare că este cel mai sigur în varianta aceasta. Cei născuți în zodia Scorpion își pot asculta intuiția și pot avea inspirația necesară pentru găsirea soluției potrivite la o problemă cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că aspectele relaționale sunt în continuare tensionate, însă șansele de a se î păca cu partenerul de cuplu sau de a ajunge la aceeași viziune sunt mult mai mari acum.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să aibă parte de unele tensiuni cu familia, mai ales din cauze financiare. Tot un context financiar poate sta și la baza unor nemulțumiri profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă odihnă și mai mult interes acordat stării de sănătate. O mica schimbare in dieta sau in stilul tau de viata ar putea fi necesara acum pentru a scapa de o problema cronica. Fa putina cercetare online ca sa identifici o directie de tratament alternativ sau de sfaturi care sa iti imbunatateasca conditia, sa iti creasca starea de spirit sau sa iti imbunatateasca nivelul general de energie.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de dialoguri care să le aducă sfaturi bune și soluții la problemele cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că din cauza unor situații financiare mai puțin favorabile s-ar puea să fie nevoiți să-și anuleze niște planuri de weekend.Viata ta amoroasa se aprinde astazi. Daca esti singur, cineva ar putea intra in viata ta si sa iti schimbe tot universul. Daca nu, ai putea vedea azi ca partenerul sau partenera ta are anumite idei mai … sugubete … pentru a va recrea si incalzi intr-o zi friguroasa de ianuarie.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cei născuți în zodia Vărsător se pot gândi la varianta unui credit de nevoi personale sau a unui credit imobiliar sau pot face calcule serioase cu privire la punerea în practică a unui context ce vizează familia. Pot avea idei financiare bune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite speculațiile financiare.Nu mai cheltui pe produse de la reduceri de care nu ai nevoie. Devii instabil financiar până la următorul salariu dacă nu te ponderezi mai bine.Dispute neasteptate si provocari in familia ta extinsa ar putea fi cam grele pentru tine acum de dus. Nu uita de vechea vorba ca tonul face muzica iar orice ton potrivit poate imblanzi cea mai fioroasa fiara. In loc sa pui “muzica” ce iti place tie, azi este contextul sa tii cont ce place si altora.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Cei născuți în zodia Pești au șansa să rezolve un conflict cu cineva apropiat. Pot primi o veste, un răspuns așteptat, pot încheia o negociere mai veche. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția asupra tensiunilor cu familia sau asupra unor conflicte interioare, emoționale care le pot caza o stare de irascibilitate și nervozitate.Un prieten te poate ajuta astazi. Aceasta persoana poate vedea ce ai nevoie sa intelegi ca sa iti recapeti stima de sine. Prietenul tau ar putea sa iti spuna sau sugereze ca esti prea dur cu tine insuti si pui presiune prea mare. Esti mai rabdator si intelegator cu altii decat esti cu tine iar acest lucru trebuie sa se schimbe.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții