Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Cât cheltuiesc femeile 2021 în funcție de zodie.

Written By NIKE B. on vineri, 22 ianuarie 2021 | 08:17

Cât cheltuiesc femeile în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.




Femeile pot fi scumpe și la propriu, dar și la figurat. Desigur, oricine este materialist, doar că intensitatea acestei caracteristici depinde de la persoană la persoană. Potrivit experților în astrologie, aceste trăsături ale femeilor depind de la o zodie la alta. Spre exemplu, Săgetătorul se clasează pe ultimul loc, în ciuda faptului că urăște oamenii zgârciți. Află care femeie e cea mai costisitoare, în funcție de zodiac.

Femeile din Berbec

Tu dai tonul şi stabileşti tendinţele în modă. Îţi mai place enorm de mult să-ţi cheltui banii pe haine care să te diferenţieze de celelalte femei, prin urmare nici banii nu reuşesc să stea prea mult în mâinile tale. Odată ce ai pus ochii pe ceva ce-ţi trebuie, nimic nu te mai opreşte ... nici banii puţini. Cadourile pentru o femeie Berbec reprezintă un teren minat, dacă sunt prea ieftine, va fi nemulțumite, iar dacă sunt prea scumpe îți va reproșa că ai cheltuit prea mulți bani. Cel mai convenabil pentru ea e să primească bani drept cadou.

Femeile din Taur

Femeia Taur trece prin multe stări. Și de câte ori este tristă, vrea să primească ceva, oricât de mic. Bineînțeles, o încântă foarte mult cadourile scumpe, Taurii fiind cunoscuți pentru faptul că le place luxul. Nu eşti foarte risipitoare, dar nici nu reuşeşti să faci mari economii. Când ai bani iţi place să te răsfeţi cu câte ceva nou. Ai văzut tu cu siguranţă ceva ce ţi-a atras atenţia în urmă cu câteva zile, însă din lipsă de bani ai amânat achiziţionarea acelui lucru.

Femeile din Gemeni

Datorită principilor sale, o femeie Gemeni nu va accepta cu ușurință un cadou din partea unui bărbat, dacă e vorba de o sumă mare de bani. Se bucură însă să primească atenții mici. Dacă e perioada reducerilor arzi de nerăbdare să străbaţi toate magazinele ca să-ţi cumperi cât mai multe lucruri. Nu rezişti niciodată când vine vorba despre haine sau decoraţiuni interioare.





Femeile din Rac

Femeia Rac este foarte sigură pe ea și îi este greu să accepte un cadou de la un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Însă dacă se află într-o relație serioasă, are pretenția ca partenerul său să câștige bine. Reuşeşti să rezişti în faţa ispitelor de tot felul. Astfel că banii vor sta în portofelul tău, deoarece nu te întinzi prea mult cu cheltuielile. Nici hainele nu te pasionează, aşa că sunt slabe şanse să-ţi dai toţi banii atunci când mergi la shopping.

Femeile din Leu

Femeia Leu nu vrea neapărat cadouri constant, însă vrea să simtă că are acces la toți banii bărbatului de lângă ea. Poate fi puțin egoistă uneori, cu pretenții mari. Dacă vrei, poţi să te abţii să cumperi diverse lucruri. Mai ales în perioadele în care stai mai prost cu banii sau atunci când ai alte planuri mai măreţe pentru care este necesar să faci economii (strângi bani pentru o casă, o maşină, etc).




Femeile din Fecioară

Cumperi diverse lucruri fără să ţii cont de preţ şi apoi te trezeşti cu portofelul gol. Cheltui bani fără măsură şi de multe ori nici nu foloseşti lucrurile cumpărate. Încearcă să le iei doar pe cele cărora le găseşti o utilitate imediată! Cel mai bun mod de a ține o Fecioară lângă tine este să îi faci mici surprize constant. Așa că o dată la câteva zile femeia Fecioară va aștepta câte un cadou.

Femeile din Balanță

Banii nu au o mare importanță pentru femeia Balanță, dar asta nu înseamnă că nu va avea pretenții într-o relație. Ba chiar se așteaptă să primească cadouri drept expresie a afecțiunii.Iubeşti eleganţa şi din acest motiv acorzi o mare importanţă hainelor tale, pe care dai bani fără să mai ţii socoteala. Nu strică să mai pui nişte bani deoparte pentru situaţiile de urgenţă!





Femeile din Scorpion

Femeia Scorpion este foarte scumpă, în ambele sensuri ale cuvântului. Are pretenții mari de la partenerul său și vrea un bărbat înstărit din punct de vedere financiar lângă ea. Te limitezi la lucrurile pe care le ai, deoarece nu îţi prea place să pierzi vremea la cumpărături. Însă, atunci când "ţi se pune pata", cheltui fără măsură ca să nu mai fii nevoită să mergi curând la shopping.

Femeile din Săgetător

Îţi place să cheltui bani, însă nu alegi lucruri scumpe şi nici nu te debarasezi foarte uşor de ele. Chiar dacă rămâi fără bani, găseşti o soluţie să-ţi cumperi un lucru mai ieftin care să te facă fericită. Așa cum am menționat anterior, femeii Săgetător nu îi plac oamenii zgârciți, dar nici nu se așteaptă să fie ținută în puf de partenerul său. Adoră independența și nu îi place să depindă de altcineva. De asemenea, pune mai mult preț pe lucrurile spirituale decât pe cele materiale.

Femeile din Capricorn

Femeia Capricorn nu va vrea să depindă niciodată de banii unui bărbat. Și chiar nu are nevoie. E o persoană foarte organizată, care știe cum să îți gestioneze finanțele și să își îndeplinească dorințele pe cont propriu. Nu pierzi vremea la cumpărături, dar asta nu înseamnă că nu cheltui bani fără măsură. Din contră, fiind adepta hainelor de lux ai tu magazinele preferate unde laşi o mică avere.

Femeile din Vărsător

Femeia Vărsător nu vrea să fie întreținută și nici să primească cadouri toată ziua, însă se așteaptă ca partenerul să investească în experiențe. E mereu dornică de aventuri așa că o pot impresiona cadouri ce constă în excursii sau cursuri.Faci parte dintre "shopalcoholicele" zodiacului şi dorinţa ta cea mai mare este să locuieşti în magazinul de haine preferat. Îţi dai toţi banii pe haine şi bijuterii.





Femeile din Pești

Femeia Pești vrea totul sau nimic. De la sentimente până la toate bunurile materiale, incluzând banii și alte obiecte de valoare. Tot ce aparține bărbatului îi aparține și ei. Nu faci excese când vine vorba despre bani. Dacă vrei să cumperi ceva, ştii exact unde să cauţi şi scapi ieftin, deoarece nu suporţi să arunci cu banii pe fereastră.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții