Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Citește Horoscopul tarot zilei de 22 Ianuarie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 22 ianuarie 2021 | 07:38

Horoscopul tarot zilei de 22 Ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.




Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC 6 de spade Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau. Constientizarea unor situatii iti aduce perspective care iti schimba modul de gandire si de actiune.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR Roata norocului Parca nu ai stare si ai face cu totul altceva decat ti-ai propus. Totusi, nu prea ai cum sa lasi lucrurile balta. Ai si obligatii de care sa te ocupi. Ca sa-ti fie mai usor, imparte totul in etape mici. O lista cu ce ai de facut, pe care sa o bifezi dupa fiecare realizare te va ajuta sa te concentrezi mai usor! Succes!




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Justitia Ti-ar placea sa faci multe lucruri astazi dar se pare ca te tine ceva. Gaseste modalitati prin care sa-i implici si pe ceilalti in aceste actiuni. Daca ai ceva de reprosat cuiva, asteapta seara. Este important sa-ti pastrezi un ton calm si temperat. De asemena, nu te lasa manipulat emotional.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Diavolul Putine sunt lucrurile pe care le poti schimba sau pe care le poti influenta zi. Poti deveni suspicios, dar mai sunt si zile in care nu-ti ies toate chiar cum ti-ar dori. Mai ales ca nu toate depind de tine. Cineva cu care ai avut o disputa poate veni sa-ti spuna ca ai avut dreptate.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Lumea Bucura-te de aceasta zi. Priveste-te in oglinda si simte bucuria din ochii tai. Fii recunoscator, petrece timp de calitate cu prietenii, cu familia, imbratiseaza-i, simte iubirea. Da-ti voie sa stralucesti de fericire si sa te bucuri de lucrurile marunte.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 10 de bate (inversata) Aceasta carte simbolizeaza povara, responsabilitatea, munca grea, stresul, reusita. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca poti depasi solicitarile dificile. Ce a fost mai greu a trecut sau urmeaza sa treaca. Este vremea eliberarii, a depasirii inhibitiilor.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Asul de pentagrame Cartea sugereaza manifestarea, oportunitatea financiara, prosperitatea. Se anunta un succes, fie de natura materiala, fie de natura spirituala. Profita de oportunitatile care iti apar in cale. Pe masura ce te ocupi de ele, vor veni si altele.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de spade Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau. Constientizarea unor situatii iti aduce perspective care iti schimba modul de gandire si de actiune.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de pentagrame/b> Valetul priveste bogatia si bunurile materiale cu un sentiment de veneratie. El apreciaza bogatia materiala, dar risca sa fie prins in planul material si sa neglijeze alte aspecte ale vietii sale. Atentie sa nu fii prins in capana de a te agata de avere, fara a avea, insa, un plan concret pentru a o acumula. Pentru a obtine starea materiala la care visezi, fa-ti planuri concrete si actioneaza. Altfel risti sa te cufunzi in visare, iar cand te vei trezi la realitate sa fii dezolat!






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 2 de cupe Cartea simbolizeaza casatoria, juramintele, seriozitatea pe care o impuneun parteneriat, de afaceri sau romantic. Daca ai o relatie la inceput de drum, aceasta carte poate fi un semn ca e mometul sa treceti la un alt nivel. Sau, daca esti singur, ea iti poate da speranta ca jumatatea ta este undeva aproape si urmeaza sa o intalnesti in curand.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător 9 de spade Cartea simbolizeaza depresia, cosmarurile, anxietatea intensa, disperarea. Te poate da peste cap tradarea unui prieten sau a unei persoane in care aveai maxima incredere. Te poti simti ranit sau victima a unei conspiratii. Desi ti se pare ca esti lipsit de putere, sa stii ca doar de tine depinde sa iesi din aceasta situatie. Modul in care reactionezi este o alegere a ta. Nu uita, ce fac ceilalti este karma lor, ce faci tu este karma ta.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 3 de cupe (inversata) Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ar trebui sa fii mai atent cu exagerarile. Poti avea tendinta sa mananci mai mult decat trebuie, sa bei mai mult decat e nevoie, sa muncesti mai mult decat iti permite nivelul energiei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții