Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citește Horoscopul zilei de dragoste 22 Ianuarie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 22 ianuarie 2021 | 07:26

Horoscopul zilei de dragoste 22 Ianuarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilni.




Horoscop dragoste 22 ianuarie 2021. Este vineri si se anunta o zi fierbinte. Marte se pregateste de intalnirea cu Jupiter. Simti focul salbatic? Poti crede ca totul iese de sub control, dar nu ai de ce sa te temi. Chiar dacă suntem într-o relație, e bine să ne reamintim că individualitatea noastră necesită propria atenție. În rest, avem cale liberă în pasiunile noastre.








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este posibil ca in viata sentimentala sa apara unele momente tensionate azi. Insa nu-ti face griji pentru ca vor trece imediat in cazul in care dai dovada de diplomatie si flexibilitate. Iar daca esti singur, cheia este sa nu te concentrezi pe probleme. Ai incredere ca vei gasi, in curand, ceea ce cauti. Sunteți plini de energie și aveți un flux de adrenalină pe care dacă-l folosiți în activități care vă oferă plăcere veți avea un sentiment de împlinire. Evitați să puneți presiune pe persoana iubită dacă nu are aceeași viziune precum voi și încercați să găsiți modalități de a petrece un timp de calitate împreună pe un teren comun.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

E nevoie sa iei masuri urgente cand vine vorba de relatia de cuplu. Atmosfera senzuala iti este de ajute si, rapid, va veti implica in aventuri minunate impreuna. Daca nu ai inca pe cineva special in viata ta, in aceasta zi totul se poate schimba in totalitate. Datorita aerului de singuranta pe care il afisezi vei atrage toate privirile asupra ta. Dacă sunteți într-o relație, amintiți-vă că nu este loc de competiție între voi și persoana iubită decât dacă aceasta se manifestă într-un mod distractiv care să vă ofere plăcere amândurora. Dacă sunteți singuri, intuiția voastră vă determină să observați orice fel de energie negativă care este adusă asupra voastră, acționați în consecință și orientați-vă atenția acolo unde meritați.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Azi nu este ziua potrivita pentru a avea o discutie deschisa cu partenerul de cuplu pentru ca sunt sanse mari ca lucrurile sa degenereze. Fa un pas in spate si da dovada de mai multa diplomatie. Singur? Incearca sa fii mai deschis in relatiile cu ceilalti, sunt cateva persoane care si-ar dori sa te cunoasca mai bine insa se tem sa te abordeze. Dorința voastră de a vă ridica așteptările în planul iubirii vă oferă posibilități noi și încântătoare. Probabil nu vă încadrați în categoria celor care nu-și asumă riscuri, iar aceasta este o perioadă în care să vă lăsați inima să vă ghideze pe noi tărâmuri pasionale. Odată ce observați opțiunile pe care le aveți, veți fi intrigați să acționați.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Dacă persoana iubită se află într-o atmosferă pasională și entuziastă s-ar putea să fiți și voi influențați de această vibrație și să experimentați împreună lucruri noi. Dacă nu sunteți intrigați de motivul pasiunii, veți oferi oricum sprijin partenerului în ceea ce îi place, iar acesta va aprecia dedicarea voastră. Între timp, ascultați-vă inima și faceți acele lucruri care vă oferă plăcere. Este o zi minunata din punctul de vedere al vietii personale. Poti sa depasesti cu usurinta toate probleme cu care te confrunti si, impreuna cu persoana iubita, va faceti planuri interesante de viitor. Esti singur? Nu te inchide in tine. Iesi in oras si cu determinare si curaj, mergi sa obtii ceea ce iti doresti.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Relatia de cuplu va merge bine cat iti vei face timp pentru relatia de cuplu si ii spui partenerului ce gandesti. Este singura modalitate prin care poti construi o relatie bazata pe incredere si onestitate. Daca nu ai pe cineva special in viata ta, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana care te va revigora. Vei obtine ceea ce iti doresti daca ramai calm si nu incerci sa devii altcineva decat esti. Vă doriți să puneți în aplicare un plan în aria romantică, dar e posibil să descoperiți că circumstanțele nu vă oferă ocazia de a-l duce până la capăt. Nu lăsați ca acest lucru să se manifeste precum un obstacol, iar dacă intuiția vă spune că nu e înțelept să fiți persuasivi ar fi bine s-o ascultați. Probabil dacă priviți situația din mai multe unghiuri veți descoperi că aveți motive să fiți optimiști ăn orice caz.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Viata ta amoroasa trece printr-o perioada grea, cauzata in special de stres. Daca esti singur, vei fi surprins de o persoana din cercul social care spune ceea ce simte pentru tine. Da-i o sansa pentru ca nu ai nimic de pierdut. Orice schimbare sau îmbunătățire adusă în aria sentimentală sau o conexiune specială s-ar putea să aibă nevoie de multă răbdare din partea voastră. Dacă sunteți într-o relație, o conversație care să clarifice anumite chestiuni poate ajuta substanțial conexiunea dintre voi și persoana iubită și vă clarifică dacă sunteți pe aceeași lungime de undă sau nu. Pentru cei singuri, veți descoperi că mici schimbări în rutina zilnică vor avea efecte surprinzătoare în aria iubirii.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Incearca sa-ti protejezi partenerul de stresul de zi cu zi si sa nu-ti aduci problemele de la munca acasa. Este singura modalitate sa-ti salvezi relatia de cuplu de suferinta inutila. Concentreaza-te pe lucrurile care va intereseaza pe amandoi si sa va faceti planuri pentru viitorul comun. Daca esti singur, schimba-ti atitudinea pentru a fi mai abordabil. Sunt oameni care vor sa te cunoasca insa nu indraznesc sa faca acest pas. Sunteți mult mai ambițioși în general în ceea ce vă doriți de la viață, iar această perioadă este favorabilă planificărilor. Este foarte probabil ca persoana iubită sau un potențial partener de cuplu să fie alături de voi în acest demers, iar acest lucru vă aprofundează conexiunea. Dacă vă exprimați ideile și viziunea s-ar putea ca șansele voastre de succes să se amplifice.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Abilitatea voastră de a atrage ceea ce vă doriți în lumea voastră emoțională este mult mai puternică acum. Acest lucru vă oferă încrederea de care aveți nevoie pentru a aduce mai multă distracție în aria iubirii. Ascultați-vă intuiția și profitați de imaginația pe care o aveți pentru vă bucura din plin de această perioadă favorabilă. Intri intr-o perioada minunata din punctul de vedere al vietii amoroase. Depinde de tine pentru a mentine acest climat pozitiv. Asigura-te ca vorbesti intotdeauna cu partenerul astfel incat sa stii de fiecare data directia in care se indreapta relatia voastra. Esti singur? In primul rand trebuie sa clarifici exact ce asteptari ai de la o relatie de cuplu. Apoi te poti concentra pe rezultat.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Viata ta amoroasa se indreapta in directia potrivita. Ai grija sa lasi grijile si problemele de la birou acolo unde le este locul, la munca, si petrece o seara de neuitat in compania persoanei iubite. Daca nu esti intr-o relatie serioasa, este momentul sa iti asumi responsabilitatea si sa faci schimbarile necesare care sa te ajute sa obtii ceea ce doresti. Evitați să cădeți în capcana scuzelor care vă țin departe de trăirea pe care vi-o doriți cu adevărat. Să nu vă fie teamă că o anumită experiență romantică nu se va întâmpla după așteptările voastre, pentru că indiferent de rezultat, acesta vă va ajuta să fiți mai înțelepți și să aveți mai multă cunoaștere, atât legată de voi, dar și de persoanele din jur.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să vă bucurați de momente pasionale și speciale. Chiar dacă poate nu ați avut mari așteptări de la dragoste în ultima perioadă, se va întâmpla ceva care să vă aducă pe calea plăcerii. Aveți un val de încredere care vă ajută să răspundeți corespunzător la orice oportunitate care vine spre voi. Lucrurile merg bine din punctul de vedere al relatiei de cuplu. Indiferent de cei ai nevoie, partenerul este alaturi de tine, iti ofera sprijin si intelegere. Poate ca este momentul sa-ii arati si tu aprecierea si sa planifici o seara romantica pentru voi doi, fa-i o surpriza. Daca esti singur, nu sta doar in casa cu mainile incrucisate pentru ca nu vei schimba nimic procedand astfel. Nu doar ca nu vei intalni pe cineva ci iti vei plange singur de mila intre patru pereti.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viata persoanala iti este strabatuta de tensiuni, situatii problematice si dispute pasionale. Nu-ti forma norocul pentru ca nu faci decat sa inrautatesti lucrurile. Daca ramai flexibil si inveti sa faci compromisuri din cand in cand vei evita neintelegerile in cuplu. Esti singur? Sunt sanse te reconectezi cu cineva din trecut. Asta iti ofera sansa sa rezolvi treburile lasate neterminate. De aceasta data asigura-te gestionezi situatia asa cum trebuie si ca nu mai repeti greselile trecutului. Dacă puteți purta conversații pline de grijă și înțelepciune cu persoana iubită, veți avea de câștigat, dar dacă știți că unele subiecte vă pot activa un răspuns lipsit de sensibilitate este mai bine să le evitați până când sunteți pregătiți să fiți echilibrați. Poate că în această perioadă este mai benefic să vă exprimați mai mult prin acțiuni și să observați circumstanțele înainte de a spune ceva ce s-ar putea să regretați.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Relatia de cuplu pare afectata de probleme minore. Sunt prea multe lucruri marunte care te preocupa, iar impreuna cu jumatatea ta trebuie sa colaborati pentru a rezolva orice problema. Singur? Se anunta o zi interesanta. Vei cunoaste o persoana interesanta care iti va lumina viata. Bucura-te de aceasta zi! Probabil imprevizibilul din aria iubirii vă oferă o frustrare subtilă deoarece celelalte planuri ale vieții voastre sunt stabile și echilibrate, sau cel puțin ușor de abordat. Amintiți-vă lecțiile dragostei pe care le-ați învățat în ultima perioadă și fiți atenți să nu vă fie absorbită energia sau încrederea în voi de situații nefavorabile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții