Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Citește Horoscopul zilei de dragoste 5 martie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 5 martie 2021 | 10:15

Horoscopul zilei de dragoste 5 martie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilni.
Luna în Pești își exercită ultimele clipe de influență, urmând ca mai apoi să intre în acțiune Luna în Berbec. Acest tranzit determină revelații. Facem legăturile aspectelor pe care le-am aprofundat în ultima perioadă și ajungem la o imagine cât se poate de clară asupra vieții noastre sentimentale și față de noi înșine.Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!



Horoscop dragoste 5 martie 2021. Luna este in Sagetator si face cuadratura cu Venus, aflata in Pesti. Lasa-te condus de senzatii si urmeaza-ti instinctul. Ihibitiile nu-ti fac bine, dimpotriva ti-ar putea crea probleme in viata personala.








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Relatia ta este foarte armonioasa in momentul de fata, asa ca profitați din plin de acest timp împreună. Persoanele singure ar trebui să adopte o atitudine mai pozitivă și să fie deschise la a întâlni oameni noi.Nu ești pe deplin mulțumit de viața ta, dar nu știi ce să faci pentru a o îmbunătăți. Ai ajuns într-un impas. Încearcă să privești lucrurile într-o lumină obiectivă și nu te sfii să ceri ajutor de la prieteni a căror opinie o prețuiești. Mai devreme sau mai târziu totul se va rezolva spre satisfacția ta.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Partenerul tau este dispus sa-ti ofere sprijinul si intelegerea lor astazi, iar acest lucru te poate ajuta sa rezolvi orice probleme care ti-au tulburat relatia in ultima vreme. Dacă sunteți singur încercați să nu fie atât de introvertit. Acceptați invitații și ieșiți în oras! Flirtează cu toată lumea, chiar și cu cei care nu te interesează cu adevărat. Chiar dacă nu doriți să mergi mai departe, acest lucru va stimula ego-ul și vă va permite să stați în joc.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este timpul să lași în urmă tot stresul de la muncă și să ai o zi minunată cu partenerul tău. O seară de ieșire v-ar face bine amândurora. Dacă ești singur căutându-ți jumătatea geamănă, s-ar putea să dai peste un vechi iubit în seara asta. Dacă ai ținut o torță pentru cineva, stelele îți dau curajul să-ți pui cărțile pe masă și în final să exprimi ceea ce simți. Norocul e de partea ta!

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Dragoste înțelept scop de a ține mai aproape pe partenerul tau. Este recomandat sa vorbesti cu partenerul de cuplu despre ce ai pe suflet. Atentie, insa, sa nu te apuci sa-i aduci te miri ce invinuiri. Nu-l rani cu vorbe inutile. Daca esti singur, ar trebui sa ai radarele pornite. Cineva din anturajul tau iti transmite semnale si tu parca nici nu le detectezi. Ti-ai iesit din mana sau ai inceput sa iti placa singuratatea?

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Ar trebui sa iei mai des cu partenerul de cuplu. Ati intrat intr-o rutina care va cam prafuieste relatia si aveti nevoie amandoi de un aer proaspat. Nu fi sucpicios in ceea ce-l priveste pe partener, pana la urma pentru un tango este nevoie de doi oameni. Deci ai si tu partea ta de vina daca s-a ajuns aici. Daca esti singur este un moment perfect sa iesi. Incearca sa nu te stresezi prea mult din cauza faptului ca esti singur. Nu faci decat sa respingi oamenii care te-ar putea curta cu acest gen de energie!




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Gandeste inainte sa deschizi gura. Altfel sunt sanse mari sa spui lucruri total aiurea care sa-ti raneasca partenerul si chiar sa distruga relatia. Lasa iesirile impulsive care nu isi au rostul intr-o relatie bazata pe dragoste si respect. Schimba-ti atitudinea fata de partener si se va schimba si relatia. Daca esti singur, lasa egoul deoparte. Fa tu primul pas spre persoana pe care o placi. Nu vei fi dezamagit.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O zi excelenta sa repari puntea de comunicare cu partenerul de cuplu. Spune-i ce simti, ce te face sa te simti nesigur, ce te preocupa. Vei vedea ca, dincolo de faptul ca te vei simti mai usurat, partenerul va propune si solutiile care sa va bucure pe amandoi. Daca esti singur, concentreaza-te mai mult pe tine insuti. Satisface-ti dorintele, nevoile. Nu iti pierde vremea cu oameni care nu au valoare pentru tine, doar ca sa nu fii singur!

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relatia de cuplu se imbunatateste simtitor, dar, inainte de asta, va trebui sa preiei initiativa. Nu te mai concentra exclusiv pe cariera. Fa-ti timp pentru partener si pentru lucrurile care iti plac cu adevarat. Daca esti singur, este o perioada buna sa faci prima mutare inspre persoana care te atrage. Pune cartile pe masa si joaca cinstit!

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Relația ta merge destul de bine. Puteți vorbi despre multe lucruri cu partenerul tau si ar trebui să profite de această ocazie pentru a face unele incursiuni, consolidarea legături dumneavoastre și să te asiguri ca jumătatea este în regulă. Relaxeaza-te si distreaza-te alaturi de partener. Daca esti singur, nu te impovara cu griji si cu scenarii diverse. Incearca sa fii mai deschis, sa iesi mai des si sa intalnesti oameni noi. Aceasta este singura modalitate de a obține ce iti doresti.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ezita sa iei decizii importante azi. E o zi perfecta pentru a clarifica anumite situatii din relatia de cuplu. Daca partenerul este pregatit pe deplin sa te accepte asa cum esti, va merge alaturi de tine. Daca esti singur, nu-ti mai plange de mila! Poate ca ar fi mai bine daca ai accepta invitatiile in oras ale prietenilor. Cum crezi ca vei putea cunoaste potentiali parteneri? Actioneaza!

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Poti avea o zi minunata cu partenerul tau astazi, lasand toate necazurile in urma! Astrele sunt de partea ta. Ai sustinerea si dragostea neconditionata a partenerului, deci poti reusi orice-ti propui. Daca esti singur, exista o persoana in jurul tau care ar vrea sa-si incerce norocul! Fii atent si repereaz-o! S-ar putea sa-ti placa si tie ideea de a fi impreuna!

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Lucrurile încep să mearga bine în viața ta amoroasă, dragi Pești și multe dintre visele și dorințele tale încep să devină realitate. In orice relatie, comunicarea este cheia succesului. Spune-i partenerului ca ai nevoie de el, spune-i ce doresti si du relatia la nivelul urmator. Onestitatea este cea mai buna politica in amor. Această zi va aduce întâlniri plăcute, care vor avea, de asemenea, efecte pozitive pe termen lung. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, gandeste-te la cateva modificari in abordare si in atitudine si vei vedea si rezultatele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții