Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei din 9 mai 2021

Written By NIKE B. on duminică, 9 mai 2021 | 06:38

Horoscop pentru femei din 9 mai 2021 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Luna Nouă din Pești este un moment foarte important și impactant. Este o lunație care se petrece în conjuncție cu Neptun, planeta viselor, și guvernatorul Peștilor, dar și cu Venus, planeta iubirii. În plus, face aspecte bune cu Pluto, planeta transformărilor, și cu Pasul Fortuna, norocul. Este un context astrologic rar întâlnit care ne va ajuta foarte mult să folosim în mod optim energia Peștilor, deci ne va ajuta să ne vindecăm, să ne regenerăm și să deschidem noi uși în viața noastră.



Horoscopul zilnic pentru 9 mai 2021 : Capricornul ar trebui să își contacteze prietena cea mai bună și să pornească, alături de ea, într-o adevărată aventură a shoppingului, Gemenii ar trebui să își urmeze visurile și să facă exact ce și-au dorit întotdeauna, iar Racii au nevoie să fie, în permanență, înconjurați de cei mai buni prieteni. Această zi de 9 Mai 2021 va fi una perfectă din punctul de vedere al horoscopului. Încrederea pe care o au în ei înșiși îi va face pe Tauri să obțină tot ceea ce și-au propus pe planul profesional. Gemenii găsesc variantele ideale și ingenioase de a-și multiplica economiile făcute de-a lungul timpului, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Nu uitați că trebuie să vă acordați timp pentru a vă relaxa și a vă recăpăta energia. Săgetătorii trebuie să învețe să se bucure mai mult de resursele economice pe care le au, în loc să se își facă în permanență calcule.

Horoscop pentru femeia din Berbec

De foarte mult timp îți dorești să faci o schimbare majoră în viața ta însă îți este extrem de greu, din cauza presiunii celor din jur. Nu te mai ghida niciodată despre aceste aspecte și fă exact ceea ce îți dorești tu. Știi că doar asta contează cu adevărat, dar parcă nu poți trece cu vederea nici părerile celorlalți. Astăzi fă o excepție, îți recomandă horoscopul din 9 Mai 2021! Astăzi vei auzi foarte multe bârfe și intrigi menite a distruge stabilitatea relației tale însă nu vor triumfa peste iubirea pe care o aveți unul pentru celălalt. Din punct de vedere financiar, este o zi în care vei găsi soluțiile ideale pentru toate problemele cu care te confrunți, reușind să ieși la liman fără a face compromisuri. De asemenea, 9 mai este o zi în care ai parte de conversații benefice cu partenerii de muncă, ceea ce va conduce la o stare armonioasă, potrivit horoscop 9 Mai 2021.

Horoscop pentru femeia din Taur

Nu mai pune la suflet toate lucrurile rele care ți se întâmplă, deoarece în curând vor veni și zile mult mai bune, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Din acest motiv trebuie să fii cât mai pozitivă și să lași în urmă toate răutățile și toate momentele grele din viața ta. Te vei reinventa și vei deveni, în sfârșit, femeia care îți doreai să fii dintotdeauna! Partenerul tău de viață se simte destul de neglijat, motiv pentru care este o zi potrivită pentru a-i acorda mai multă atenție și mai mult timp. Amândoi simțiți nevoia de a vă expune punctul de vedere, de a vă prezenta nemulțumirile, astfel încât să le găsiți o rezolvare împreună, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Pe planul profesional, faptul că te încrezi foarte mult în propriile forțe te va ajuta să îți atingi toate obiectivele.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Urmează-ți visul și va veni o zi în care vei fi, cu adevărat, apreciată pentru talentul tău pe care l-ai ținut ascuns foarte mult timp. Vei fi cea mai bună la ceea ce vei face, iar cei din jurul tău vor fi extrem de mândri de tine și de tot ceea ce ai realizat, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Nu mai amâna momentul în care îți vei face curaj și vei face exact ceea ce ai visat de mult. Pentru Gemeni 9 mai este o zi în care își pun în aplicare ideile ingenioase pentru a-și multiplica toate economiile. Va fi o zi fructuoasă datorită faptului că va ajunge la acorduri cu partenerii de serviciu, care vor contribui la creșterea situației financiare, potrivit horoscop 9 Mai 2021. În a doua parte a zilei vă veți simți secătuit de puteri, motiv pentru care trebuie să vă acordați timp pentru relaxare.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ai nevoie de prietenii tăi lângă tine mai mult ca niciodată, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Nu ai o stare tocmai bună și de aceea ar trebui să îi ai în preajmă doar pe cei capabili să îți ridice buna dispoziție, să te facă să râzi cu gura până la urechi și să te scoată în scurt timp chiar și din cele mai rele stări ale tale. Racii vor avea parte de toată atenția din partea persoanei iubite, cel puțin în prima parte a zilei. 9 mai nu este o zi potrivită pentru a face investiții, din cauza faptului că poți suferi pierderi substanțiale de capital, potrivit horoscop 9 Mai 2021. De cealaltă parte, pot apărea anumite situații critice la locul de muncă, motiv pentru care îți recomandăm să îți păstrezi calmul pentru a putea rezolva totul în mod diplomatic.

Horoscop pentru femeia din Leu

Petrece mai mult timp alături de partenerul tău, deoarece are cea mai mare nevoie de compania ta, potrivit horoscop 9 Mai 2021. De multă vreme nu ați mai avut timpul vostru, timp în care să vă bucurați de lucrurile simple și să fiți doar voi doi, un pahar de vin și un serial bun. Lasă toate activitățile și fă-ți timp și pentru lucrurile cu adevărat importante! Apare în viața ta o persoană care poate deveni o posibilă iubire, însă încearcă pe cât posibil să nu te străduiești să pari ceea ce nu ești. Naturalețea și sinceritatea sunt cele care vor atrage într-un final persoana respectivă, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Ai toate șansele să îți schimbi locul de muncă, din cauza nemulțumirilor pe care le simți în această perioadă.




Horoscop pentru femeia din Fecioară

Învață din greșeli și fă tot posibilul să nu le repeți. Dacă ai face acest lucru, ți-ai face foarte mult rău și vei deveni extrem de neîncrezătoare în forțele proprii, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Cu siguranță nu îți dorești să se întâmple asta și de aceea trebuie să ai mare grijă la ceea ce faci. Învață din orice câte ceva, deoarece îți va face foarte mult bine. Fecioarele vor avea o zi plină însă nu în sens negativ. În prima parte a zilei au parte de foarte multă atenție și dulcegării din partea persoanei iubite, fapt care le va da putere pentru a reuși să îndeplinească toate responsabilitățile pe care le au, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Ai o zi în care îți dezvolți spiritul de vânzător, dar și de cumpărător, aflându-te într-o permanentă mișcare, din acest motiv.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Atunci când nu mai ai încredere în tine însăți, încearcă să vorbești cu cei mai buni prieteni ai tăi. Acest lucru te va ajuta să înțelegi mult mai bine situația și să reușești, cu un efort minim, să treci peste toate lucrurile care îți dau mari bătăi de cap, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Cei apropiați te pot salva chiar și de cele mai înfricoșătoare lucruri. Ai încredere în ei! Balanțele au parte de stări de confuzie în ceea ce privește planul sentimental, pentru că nu știu exact ce își doresc și deoarece nu își pot da seama de sentimentele celuilalt pentru ele. Situația nu se prezintă roz nici din punctul de vedere al economiei, di cauza faptului că vor trece printr-un furt sau printr-o situație care le pune în pericol tot ceea ce au economisit de-a lungul timpului, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Nu lăsa asta să te învingă totuși, ci încearcă să privești latura pozitivă a lucrurilor: ești o nativă suficient de puternică pentru a face față oricărei furtuni din viața ta!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

9 mai nu este o zi în care să domine situațiile pozitive pentru Scorpioni. Ba, dimpotrivă. Pe de o parte, intervine starea de plictiseală și monotonie în relația de cuplu, din care nu poți ieși. De cealaltă parte, economia îți dă bătăi de cap, mai ales din pricina faptului că vei acumula destul de multe datorii pe care nu le poți rezolva, potrivit horoscop 9 Mai 2021. În a doua parte a zilei te vei simți destul de obosită, motiv pentru care îți recomandăm să petreci mai mult timp cu tine însăți și să pui mai mult preț pe odihnă.Conjunctura astrală dintre Uranus și Marte aduc noi provocări pentru tine. Pe plan emoțional te simți puțin melancolică față de o iubire neîmpărtășită. Ti-ar prinde foarte bine să-ți iei o zi liberă, doar pentru tine. Sunt câteva lucruri din trecut pe care nu le-ai rezolvat, ce ar putea să te supere pe termen lung. Învață să fii mai deschisă în fața sentimentelor tale și acceptă ajutorul atunci când acesta ți se oferă.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Lasă trecutul în urmă și înlocuiește tot ceea ce îți amintește de momentele neplăcute prin care ai trecut în urmă cu mult timp, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Deși a trecut ceva vreme de la experiențele neplăcute, încă simți unele presiuni, iar singura soluție de a scăpa de asta este să te rupi total de acele clipe, de oamenii din acea vreme și de toate locurile și lucrurile care îți amintesc de tot ce ai trăit. Pe parcursul acestei zile ai tendința de a te gândi mult prea mult la bani, atunci când tot ce ar trebui să faci este să te bucuri de ei și să îți faci micile plăceri, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Starea ta de spirit din această zi nu este una care să favorizeze foarte mult relația de cuplu, motiv pentru care ar fi indicat să petreci mai mult timp separat, pentru a evita eventuale discuții.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu mai sta deloc pe gânduri, sună-ți prietena și invit-o la sesiunea de shopping la care visezi de foarte mult timp! Acum ar fi momentul potrivit pentru a-ți reînnoi garderoba, iar ea ar fi cea mai în măsură să te însoțească în acest labirint al modei, potrivit horoscop 9 Mai 2021. După acest moment te vei simți mult mai bine și vei avea un chef nebun de muncă. Ar trebui să faci asta cât mai des. Capricornilor le va surâde norocul în planul profesional, dat fiind faptul că vor obține niște profituri considerabile care îi vor lăsa fără griji economice o bună perioadă. Nu încerca să îți neglijezi totuși responsabilitățile la locul de muncă, pentru a nu suferi consecințe, potrivit horoscop 9 Mai 2021.

Horoscop pentru femeia din Vărsător

Viața ta a luat o întorsătură destul de ciudată din momentul în care ți-ai schimbat grupul de prieteni, potrivit horoscop 9 Mai 2021. Nici tu nu te mai recunoști, dar încerci să negi faptul că te-ai schimbat în vreun fel. Nu uita de vechii prieteni și încearcă să faci în așa fel în cât să nu devii persoana pe care ai urât-o întotdeauna! Vărsătorii au parte de o zi destul de liniștită, mai ales în planul sentimental. Relația sănătoasă pe care o ai cu partenerul de viață este una care îți provoacă stări de liniște, de beatitudine, lucru care se va răsfrânge asupra a tot ceea ce vrei să faci, potrivit horoscop 9 Mai 2021.





Horoscop pentru femeia din Pești

Ai nevoie de consiliere psihologică și ar fi indicat să nu mai amâni absolut deloc acest moment. Fă-ți cât mai repede o programare și discută despre toate lucrurile care îți dau bătăi de cap. Doar așa vei reuși să te simți cu adevărat bine și să poți reveni la obiceiurile tale. Fă ceea ce este cel mai bine pentru tine și te vei simți mult mai bine pe 9 Mai 2021! Este o zi în care ai șansa de a profita la maximum de reduceri, prin achiziționarea unor bunuri care erau anterior la prețuri destul de ridicate, dar pe care ți le-ai fi dorit. Nici din punct de vedere profesional nu te poți plânge, pentru că vei obține niște rezultate foarte bune în tot ceea ce întreprinzi, rezultate care vor fi felicitate și lăudate de colegii de serviciu. În a doua parte a zilei te vei relaxa alături de partenerul de viață, relaxare meritată din plin, potrivit horoscop 9 Mai 2021.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții