Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul zilei de 9 mai 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 8 mai 2021 | 09:32



Horoscop Special zilei de 9 mai 2021

Horoscop Urania 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscopul zilei de 9 mai 2021:Horoscopul zilei de 9 mai 2021 vine cu vești bune pentru Berbecii care se simt neliniștiți cu privire la viitor. Pluto trece azi în a X-a lor casă, a ambiției, și le va da curajul să îmbrățișeze necunoscutul.Astrele vin cu oportunițăți deosebite pentru Berbecii care sunt gata să renunțe la dubii și să ia atitudine. Conjuncția dintre Marte și Uranus îi va ajuta pe aceștia să aibă mai multă încredere în talentele lor înnăscute. Este momentul perfect pentru orice Berbec să se afirme pe plan social și emoțional.


Horoscopul de Mâine 9 mai 2021 Situația astrologică a zilei de astăzi se descrie ca fiind una ce îi pune în valoare pe aproape toți nativii zodiacului, care sunt invitați să pună bazele proiectelor de viitor pe care doresc să le materializeze într-un timp cât mai scurt. De asemenea, specialiștii astrologi spun că întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, financiar, deoarece starea de spirit este influențată de vremea frumoasă, de emoțiile create de frumusețea naturii, principiu după care se vor ghida și unii nativi ai zodiacului.








Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce îi privește pe reprezentanții zodiei Berbec, ziua de astăzi este una foarte bună, având în vedere că va exista un mesaj din partea unui membru al familiei sau poate al unui apropiat care le va influența pozitiv starea de spirit și care se va dovedi chiar și o sursă de inspirație într-un viitor proiect. Puteți da lovitura dacă vă concentrați și vă folosiți de toate resursele pe care le aveți la dispoziție în această perioadă. Nu strică să încercați. Astăzi trebuie să acorzi mai multă atenție sarcinilor de zi cu zi. În ultima vreme ți-ai neglijat atribuțiile și simți că ai rămas în urmă cu unele sarcini. Impasul pe care îl resimți zilele acestea este accentuat de intrarea planetei Venus în Gemeni. Nu te teme, astfel de stări nu sunt făcute să dureze. Spre sfârșitul zilei îți vei recăpăta încrederea în tine și vei fi gata să acționezi. În plus, veștile bune nu vor înceta să apară, mai ales pe plan emoțional, unde o să găsești sprijinul de care ai nevoie în persoana pe care o iubești. Din punct de vedere social, traversați o perioadă caracterizată de un dinamism aparte, grație persoanelor de care sunteți înconjurat. Sunteți, prin definiție, o persoană dornică să experimenteze provocări noi, o persoană care se mulează în orice situație, iar această perioadă vi se potrivește mănușă, ba chiar la finalul acesteia vă veți relansa valorificând o idee spontană și căreia initial nu i-ați acordat foarte mult credit.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Persoanele reprezentante ale semnului zodiacal al Taurului se bucură de o zi bună, iar acest fapt se datorează în special unei recunoașteri, mai exact, vi se recunosc calitățile și aptitudinile care vă ajută pe planul profesional să livrați proiecte de calitate, vă sunt apreciate realizările de până acum, ridicându-se meritul la un grad de triumf. În cele din urmă munca depusă în ultimele săptâmâni își arată roadele azi. Ești plină de energie și gata să rezolvi orice situație îți apare în cale. Există totuși câteva situații neprevăzute care ți se vor părea supărătoare. Conjunctura formată între Pluto și Săgetători o să te scoată la lumină. Pe plan profesional azi s-ar putea să întâmpini câteva neînțelegeri la locul de muncă. Ia atitudine și exprimă-ți clar punctul de vedere, dacă vrei să te faci înțeleasă cu succes. Trebuie să profiți de oportunitățile care îți ies în cale, la orizont te întâmpină o săptămână cu multe provocări. Din punctul de vedere al relației sentimentale, se pare că vă bucurați de o perioadă armonioasă în care beneficiați de înțelegere și sprijin necondiționat, cum este și normal. Specialiștii astrologi spun că în această zi este probabil să vă vină mai multe idei de variante potențiale de locații în care v-ați putea petrece concediul alături de persoana iubită. Din acest considerent, vi se recomandă să discutați impresiile la cald cu partenerul, să analizați variantele și chiar să faceți rezervări pentru a evita eventuale piedici, dar și pentru a vă bucura de un preț prietenos și pe care să îl îndreptați către alte direcții.





Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În cazul nativilor Gemeni, se poate vorbi despre schimbare, reorientare și poate chiar descoperire. În ton cu evenimentele recente, se pare că acestora le pot stârni interesul unele domenii cărora nu le-au acordat atenție până în acest moment, precum administrația publică, economia, istoria, geografia sau altele. Această nouă pasiune și entuziasmul de a explora meleaguri noi vine într-o perioadă în care chiar aveați nevoie de o activitate care să vă țină mintea ocupată. Gemenii sunt plini de viață, iar acest lucru o să-i molipsească și pe cei din jurul lor. Astăzi te vei bucura de compania prietenilor pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. Fără să vrei, vei fi centrul atenției cu ajutorul energiei tale. Acest lucru te va face să te simți extrem de relaxată și te vei bucura de fiecare moment. Horoscopul zilei de 9 mai 2021 anunță că este timpul perfect să-ți încarci bateriile pentru zilele ce vor urma. Din punct de vedere social și cel al relațiilor pe care le aveți cu oamenii cu care v-ați înconjurat de-a lungul timpului, se pare că primiți un mesaj care vă răvășește, fiind vorba despre vești îmbucurătoare care vă vor încărca de energie pozitivă, creatoare și cu motivație pentru a vă ocupa de proiectele pe care le-ați lăsat în stand-by și către care ar fi un moment oportun să vă îndreptați atenția.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este o zi pe cât se poate de liniștită pentru persoanele născute sub semnul zodiacal al Racului, deoarece activitățile destinate acestei zile nu vor presupune prea mult consum de energie sau alte resurse, ele putând să fie îndeplinite chiar și din intimitatea domiciliului. Un telefon neașteptat însă plăcut vă poate ține ocupați pentru un interval semnificativ de timp, fiind vorba despre un apel din partea unei persoane cu care nu v-ați mai auzit de multă vreme și care are vești pentru voi. Ești visătoare azi, iar acest lucru se resimte în lucrurilor pe care le ai de făcut. Nu reușești să te concentrezi pentru a duce la bun sfârșit sarcinile zilnice. Taurii se află în casa a III-a a comunicării și din acest motiv vei întâmpina dificultăți în exprimarea emoțiilor pe care le trăiești. Luna, planeta ta guvernantă, formează o conexiune importantă cu Saturn în casa a VIII-a a economiilor și te va ajuta să-ți gestionezi mai bine finanțele. În plus, o să descoperi că este mult mai ușor decât credeai să începi să pui câțiva bani deoparte. În a doua parte a zilei, partenerul vostru vă va pregăti o surpriză care poate consta într-o cină romantică ce are menirea să facă dovada că sentimentele pentru voi îi sunt neschimbate și că vă bucurați de toată atenția de care dispune. Specialiștii astrologi spun chiar că poate fi o ocazie pentru a vă discuta serios intențiile legate de viitor, dacă aveți siguranță pe ceea ce doriți să faceți.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

În ceea ce îi privește pe nativii Leu, aceștia se bucură de o perioadă liberă lipsită de stres și griji, o perioadă de care ei înșiși s-au ocupat să o aibă, renunțând, cel puțin pentru o scurtă perioadă, la activitatea profesională care le răpea cea mai mare parte din timp și din resursele de energie. Bineînțeles că și-au permis acest lucru datorită faptului că au muncit și au pus deoparte, astfel încât să se poată bucura și de viață. Te confrunți cu probleme de gelozie, dar acest lucru nu te mai surprinde. Lipsa de atenție din partea partenerului continuă să te supere și astăzi. Din această cauză este posibil să te simți toată ziua în conflict cu cei din jurul tău. Mintea ta are nevoie de odihnă pentru a putea lua deciziile corecte. Încearcă să te liniștești și să privești imaginea de ansamblu, înainte să te superi din nou pe lucrurile mărunte care ți se întâmplă. Ziua de astăzi este una în care fie vor opta pentru a se întâlni cu prieteni, a ieși în oraș, poate la o plimbare sau la un suc, fie își vor petrece vremea acasă, alături de animalul de companie, alături de iubit sau se vor bucura de simpla prezență a unei cărți bune sau a unui film interesant. Este o perioadă în decursul căreia vă veți încărca de energie creatoare de care vă veți folosi în momentul în care vor veni provocările din perioada următoare.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Persoanele posesoare ale semnului zodiacal al Fecioarei se bucură, în sfârșit, de liniște și pace, un deziderat pe care îl nutreau de multă vreme și pentru care și-au sacrificat cea mai mare parte din resurse în ultima perioadă. Fie că este vorba despre o plată urgentă a unei sume mari, distanțarea de o persoană care v-a incomodat, achitarea față de un proiect important care vă va defini cariera, totul se termină astăzi. Energia zilei este vibrantă pentru Fecioare, care se simt din nou încrezătoare. Te concentrezi mai mult pe tine și acorzi mai multă atenție lucrurilor care te preocupă. Conjunctura astrală te face să te simți visătoare și melancolică în a doua parte a zilei. Ultimile oportunități financiare care s-au ivit în calea ta, încep să-ți ofere roadele mult așteptate. Este o zi minunată să faci câteva investiții pentru pasiunile tale și să-ți organizezi agenda pentru perioada următoare. Din punctul de vedere al relațiilor cu familia, vă bucurați de armonia și sprijinul celor dragi, care se arată interesați să vă acorde mai mult din timpul lor. În acest sens, puteți opta chiar pentru un city break ori pentru o simplă masă în familie la care să sărbătoriți reușitele din ultima perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscopul zilei de 9 mai 2021 vine cu vești bune pentru Balanțe. Ești în cea mai bună formă a ta și acest lucru se reflectă asupra corpului tău. În plus, vei obține în cele din urmă șansa de a pleca în vacanța mult dorită. Totuși, încearcă să nu lasi călătoria la voia întâmplării. Intuiția ta te va ghida pe tot parcursul zilei să faci cele mai potrivite alegeri pentru perioada următoare. Ai încredere în astre, ți-au pregătit doar lucruri bune.Banii sunt o miză importantă pentru voi în această perioadă deoarece aveți planuri mărețe care, din punctul vostru de vedere, nu ar trebui să suporte așteptare. Fie că este vorba de renovarea locuinței sau chiar mutarea într-o nouă locuință, achiziția unui nou automobil, o investiție, vreți ca totul să se desfășoare rapid deoarece credeți că vă puteți pierde entuziasmul și, implicit, veți renunța la idee. La capitolul relații sentimentale, partenerul vostru va invoca subiecte care trebuie să fie discutate și necesită decizii ferme. Trebuie să vă dovediți responsabil și să faceți alegerile cele mai potrivite pentru confortul vostru și al membrilor familiei, fără compromisuri sau decizii care pot suferi modificări pe parcurs.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal al Scorpionului, cu siguranță nu există o perioadă mai frumoasă pe care să o fi trăit până în acest moment. A ieșit soarele pe strada lor, inima le-a pulsat din nou pentru o persoană, iar acest lucru se vede în modul în care își trăiesc viața și interacționează cu cei care îi înconjoară. Conjunctura astrală dintre Uranus și Marte aduc noi provocări pentru tine. Pe plan emoțional te simți puțin melancolică față de o iubire neîmpărtășită. Ti-ar prinde foarte bine să-ți iei o zi liberă, doar pentru tine. Sunt câteva lucruri din trecut pe care nu le-ai rezolvat, ce ar putea să te supere pe termen lung. Învață să fii mai deschisă în fața sentimentelor tale și acceptă ajutorul atunci când acesta ți se oferă. De asemenea, faceți estimări, planuri, căutați idei despre cum, când și în ce fel să vă oficializați relația. Fiind un pas măreț, poate chiar unic, doriți să faceți ca totul să fie special în detaliu, ceea ce este și normal, la urma urmei. Alături de voi sunt familia și apropiații, care vă împărtășesc emoțiile și se arată dispuși să își pună la dispoziția voastră toate resursele pe care le au, la rândul lor.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna împreună cu Venus au intrat în casa a III-a a comunicării, așa că te vei simți gata să-i cucerești pe cei din jur cu vorbele tale. Cu toate acestea, nu uita că oamenii au nevoie mai întâi de fapte. Nu neglija obligațiile pe care ți le-ai luat și ai grijă să-ți îndeplinești promisiunile. Te-ar ajuta mult dacă ai lua legătura cu o prietenă veche, ea s-ar putea să cunoască calea rezolvării problemelor tale. Chiar dacă te îndoiești de forțele proprii, cei din jurul tău sunt convinși că deții secretul reușitei tale. Dă-ți timp să înțelegi schimbările din viața ta, iar rezultatele nu vor înceta să apară.În ceea ce îi privește pe reprezentanții zodiei Săgetător, se preconizează o creștere din punct de vedere financiar, grație unei afilieri, unei colaborări sau a unui parteneriat clădit cu un prieten foarte bun pe care vă puteți baza. Deși pentru început ați fost sceptic în ceea ce privește acest demers, iată că aprecierile pe care le primiți astăzi, cât și sumele încasate vă cresc încrederea și vă oferă motivația necesară pentru a merge înainte mult mai hotărât. La capitolul sănătate, vă aflați într-o perioadă în care simțiți că este necesar să faceți o mică schimbare în ceea ce privește planul de alimentație și poate chiar să includeți un program de sport însă nu găsiți motivația necesară și vă simțiți lipsit de disciplină. În acest sens, specialiștii astrologii sugerează că poate ar fi o idee bună să-i lansați această sugestie persoanei iubite sau unui prieten, iar astfel, să faceți o schimbare împreună, încurajându-vă reciproc.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt într-o formă minunată astăzi. Te-ai trezit plină de energie, iar acest lucru te va ajuta pe tot parcursul zilei. Este momentul oportun să te avânți în necunoscut. În ultima vreme ai ales confortul și ai lăsat să treacă pe lângă tine oportunitățile. Încearcă totuși să nu-ți grăbești deciziile și să cântărești situația înainte de a lua o hotărâre finală. Horoscopul zilei de 9 mai 2021 anunță lucruri bune pentru Capricornii dornici să încerce experiențe noi.Starea de spirit, moralul sunt elemente-cheie în viața nativilor Capricorn, deoarece aceștia sunt de cele mai multe ori ghidați în tot ceea ce întreprind de cele anterior menționate. Așadar, astrele le surâd acestor nativi furnizându-le din energia lor bună. Speranțe, încurajări și idealuri, toate iau naștere sub tutela unei relații sentimentale echilibrate alături de un partener cu care faceți dovada unei compatibilități cum rar îi este dat unui om să întâlnească. Din punct de vedere financiar, beneficiați de o perioadă bună, nu extraordinară, însă nici vorbă de o situație îngrijorătoare. Cu toate acestea, vi se recomandă să fiți cumpătat în cazul în care intenționați să faceți cheltuieli. Analizați care vă sunt necesitățile de bază ale momentului și amânați surplusurile pentru o perioadă viitoare în care vă veți permite cheltuieli mai mari, nefiind cazul de îngrijorări sau destabilizări ale bugetului. Nimic nu este permanent, astfel că să nu disperați, cu puțin efort, în scurt timp banii nu vor mai fi o problemă.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativii Vărsător se află într-o perioadă aglomerată în care vor fi nevoiți să se țină de o anumită disciplină dacă vor să o scoată la capăt cu bine. Fluxul de sarcini pe care le au de făcut este cauzat în mare parte de faptul că aceștia sunt inconsecvenți, deși, în mod neașteptat, aceasta este și una dintre calitățile nativilor acestei zodii: lucrează foarte bine, fac lucruri de calitate și foarte eficient sub presiune atunci când se apropie de date-limită. La finalul acestei perioade însă, nativii Vărsătorii se vor bucura de un profit generos încasat de pe urma prestațiilor anterioare și care va fi o răsplată direct proporțională cu eforturile. Conjuncția dintre Marte și Uranus te vor ajuta să ai parte de energia de care ai nevoie pe tot parcursul zilei. Încearcă să nu te suprasoliciți cu munca. Este o perioadă sensibilă și ai nevoie să te relaxezi. Pe plan emoțional o să reușești să detensionezi câteva conflicte mai vechi. Pluto te va ghida și îți va conferi încredere să-ți urmezi intuiția. La capitolul relației sentimentale, partenerul vă face o bucurie oferindu-vă un cadou sau făcând un gest care să simbolizeze iubirea. Este un moment potrivit să vă confesați ori de câte ori simțiți că aveți nevoie de un sfat, deoarece puteți fi siguri că persoana iubită este gata să se implice ca și cum ar fi direct vizată. La fel și membrii familiei vă sprijină și încearcă să vă ușureze această perioadă ocupându-se de sarcinile casnice precum gătit și întreținerea curățeniei.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nativii Pești au parte de o zi agitată însă în urma căreia se vor lua hotărâri. Chestiuni intens discutate precum o neînțelegere, un conflict, se sting în această zi, rezolvați probleme care nu au depins vreodată de voi și restabiliți punți între voi și cei cu care ați polemizat la un anumit moment. Strategia diplomatică pe care ați aplicat-o acum și a funcționat glorios vă poate folosi și în alte situații asemănătoare, așa că ați face bine să o țineți minte foarte bine. A venit timpul să primești acele vești bune pe care le-ai așteptat. Ziua ta va fi completată de câștiguri financiare care vin pe neașteptate. Cu ajutorul energiei tale vibrante o să reușești să atragi atenția tuturor, iar acest lucru te va ajuta pe viitor. În plus, vei fi în cele din urmă observată de către persoana pe care o admiri de ceva vreme în secret. Reflectă la reușitele de tale și învață să fii mai încrezătătoare în tine. Din punctul de vedere al situației financiare, se pare că urmează să faceți o cheltuială mai mare, voluntară, pentru lansarea unui nou produs sau serviciu, deci, cu alte cuvinte, strângeți pentru a face o investiție. Este o perioadă în care puteți găsi foarte ușor parteneri care să vă ajute în demersul vostru, iar folosindu-vă de abilitățile de comunicare, puteți elabora o strategie care să cucerească publicul cumpărător și să vă scoateți banii foarte rapid…

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții