Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei săptămâna 10-16 mai 2021 în funcție de zodie.

Written By NIKE B. on sâmbătă, 8 mai 2021 | 07:52


Horoscop pentru femei săptămâna 10-16 mai 2021.

Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, așa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscopul Săptămânii Viitoare 10 – 16 mai 2021. Săptămâna aceasta se conturează un nou capitol al vieții, în special în ariile în care există sentimente sau dorințe reprimate. Luna Nouă în Taur ne încurajează să punem piciorul în prag și să ne dezvoltăm bunăstarea personală. Conjuncția dintre Lună și Marte din weekend ne oferă o doză de armonie și ne amplifică încrederea de sine pentru a lua cele mai bune decizii.

Horoscop săptămânal Berbec 2021

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni. Aceasta vă reîmprospătează energetic și mental și vă amplifică încrederea de sine. Vă preocupați cu succes de gestionarea resurselor materiale și vă construiți niște strategii pentru a vă spori puterea de câștig. Acordați o atenție mai mare relațiilor apropiate și vă strângeți legătura cu persoanele importante din viața voastră. Este o perioadă excelentă pentru a vă face cunoscute ideile în plan profesional și de a vă îmbunătăți relațiile colegiale, în special datorită comunicării care decurge armonios. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă oferă armonie în sectorul casei și al familiei. Sunteți cei care preiau inițiativa în planurile alături de cei dragi și s-ar putea să faceți niște schimbări semnificative în locuință.

Horoscop săptămânal Taur 2021

Horoscop Urania Taur

Luna Nouă în semnul vostru zodiacal din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni. Este o perioadă în care vă dezvoltați din toate punctele de vedere și ajungeți la o înțelegere clară asupra sentimentelor și obiectivelor voastre. Vă stabiliți prioritățile puneți în aplicare acele chestiuni pe care le-ați neglijat în ultima vreme sau vă schimbați total percepția și vă construiți o nouă cale. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă pune în valoare calitățile și talentele și vă determină să vă exprimați ideile și viziunile cu entuziasm și hotărâre. Găsiți soluții la anumite probleme și vă aprofundați relațiile.





Horoscop săptămânal Gemeni 2021

Horoscop Urania Gemeni

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni. Sunteți încurajați să acordați o atenție mai mare echilibrului mental și să vă consolidați barierele personale. Este o perioadă excelentă pentru a vă conecta la latura voastră interioară și a face lumină asupra unor dubii sau confuzii. Intuiția este amplificată și vă ghidează în beneficiul vostru. Evitați suprasolicitarea. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă determină să aprofundați relațiile importante pentru voi și să vă stabiliți prioritățile. Vă structurați niște strategii de succes și vă consolidați bunăstarea generală.

Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni. Latura voastră sociabilă iese la lumină și vă face plăcere să petreceți mai mult timp alături de ceilalți. Sunteți persoana potrivită pentru a da cele mai bune sfaturi și a oferi un sprijin semnificativ, iar aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea. Aveți o minte deschisă și luați decizii importante atât pentru voi, dar și mediul exterior. Sunteți plini de compasiune și energie pozitivă. Cu toate acestea, aveți grijă să nu uitați de bunăstarea voastră și să fiți echilibrați. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă propulsează în centrul atenției și vă determină să vă folosiți talentele pentru a obține ceea ce vă doriți. Treceți printr-o dezvoltare personală și faceți lumină asupra emoțiilor, sentimentelor și idealurilor voastre.







Horoscop săptămânal Leu 2021

Horoscop Urania Leu

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni. Planul vostru profesional se dezvoltă semnificativ și aveți succes în ceea ce vă propuneți. Folosiți-vă cu încredere talentele și aptitudinile deoarece sunteți în centrul atenției, iar atitudinea și modul în care acționați sunt mult mai importante acum. Vocea voastră este auzită mai mult ca în ultima vreme și este perioada ideală pentru a vă face cunoscuți. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă încurajează să acordați o atenție mai mare echilibrului vostru emoțional și bunăstării generale. Luați-vă timpul și spațiul de care aveți nevoie.






Horoscop săptămânal Fecioară 2021

Horoscop Urania Fecioara

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni. Dorința voastră de explorare este intensă și vă satisfaceți curiozitățile. Veți descoperi lucruri interesante atât despre voi, dar și lumea înconjurătoare. Sunteți determinați să faceți niște schimbări semnificative în viața voastră, să vă axați mai mult pe ceea ce vă oferă împlinire sufletească și să eliminați orice vă limitează progresul. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă luminează planul social și vă îndeamnă să vă înconjurați de persoane pe aceeași lungime de undă cu voi. Sunteți receptivi la nevoile celor dragi și oferiți sfaturi valoroase.

Horoscop săptămânal Balanță 2021

Horoscop Urania Balanță

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni. Treceți printr-o perioadă de transformare în care vă puneți la punct aspectele importante din planul personal. Acest lucru implică și scoaterea la lumină a unor chestiuni pentru a fi analizate și rezolvate. Vă conectați la dorințele voastre cele mai profunde și luați măsurile necesare pentru a vi le îndeplini. Sunteți mult mai atenți la modul în care vă utilizați energia, atenția și resursele. Ar fi bine să păstrați planurile pe care le aveți și anumite detalii intime pentru voi. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă oferă o aură magnetică și este o perioadă oportună de a clarifica anumite lucruri odată pentru totdeauna, dar și de a vă face cunoscut un punct de vedere important pentru voi.







Horoscop săptămânal Scorpion 2021

Horoscop Urania Scorpion

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni. Aceasta vă orientează atenția spre aria parteneriatelor și vă dezvoltați relațiile din toate planurile. În sectorul profesional aveți succes în colaborări și reușiți să negociați în beneficiul vostru. Șarmul nativ de care dați dovadă strălucește în această perioadă și atrageți persoanele și circumstanțele favorabile. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă determină să vă urmați curiozitatea și să faceți niște descoperiri interesante. Abordați lucrurile diferit și aduceți mai mult entuziasm în viața voastră.

Horoscop săptămânal Săgetător 2021

Horoscop Urania Săgetător

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni și vă determină să aveți o abordare practică și eficientă. Începe un nou capitol al stilului de viață și poate chiar și-n aria profesională. Aveți o dorință intensă de reîmprospătare și reinventare, în special dacă v-ați reprimat sentimentele și nevoile personale în ultima perioadă, iar acum sunteți hotărâți și faceți un pas important pentru voi. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă încurajează să acordați o importanță deosebită ariei sentimentale și echilibrului vostru emoțional. Vă reevaluați anumite aspecte importante din mediul intim și luați cele mai bune decizii pentru voi. Dacă vă faceți planuri personale e bine să fiți discreți și să nu oferiți prea multe detalii.




Horoscop săptămânal Capricorn 2021

Horoscop Urania Capricorn

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni și vă oferă o creativitate de excepție pe care e bine s-o utilizați în favoarea voastră. Aveți atât de multe idei și lucruri care vă inspiră și ar fi o idee bună să le treceți la notițe pentru a nu le pierde deoarece sunt valoroase. Sunteți axați pe menținerea armoniei și vedeți partea plină a paharului, conștientizați că totul ține de perspectivă în cele mai multe cazuri. Știți cum să întoarceți o situație în favoarea voastră și aveți o carismă inconfundabilă. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte luminează asupra parteneriatelor și vă îndeamnă să vă aprofundați relațiile. Sunteți deschiși spre sugestii acolo unde e cazul și ajungeți la o înțelegere.

Horoscop săptămânal Vărsător 2021

Horoscop Urania Vărsător

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni și vă luminează aria casei și a familiei. Relațiile cu cei apropiați se îmbunătățesc și clarificați anumite neînțelegeri. Sunteți mai receptivi la opiniile persoanelor importante din viața voastră și încercați să găsiți un teren comun. Nici schimbările practice din aria domestică nu sunt excluse. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă determină să fiți eficienți și să luați cele mai bune alegeri pentru bunăstarea voastră generală. Dacă aveți un plan pe care doriți să-l puneți în aplicare de o perioadă, e momentul oportun s-o faceți.




Horoscop săptămânal Pești 2021

Horoscop Urania Pești

Luna Nouă în Taur din ziua de marți își exercită influența pe parcursul întregii săptămâni și vă luminează aria comunicării. Treceți printr-o perioadă în care vă dezvoltați talentele și aptitudinile și vă extindeți aria cunoașterii. Aveți succes în mediul academic și preferați compania persoanelor care să vă stimuleze intelectual. Descoperiți noi perspective și rezolvați anumite chestiuni care v-au măcinat în ultima vreme. În weekend, conjuncția dintre Lună și Marte vă încurajează să vă folosiți de creativitatea voastră și să vă lăsați conduși de inspirație. Urmați-vă inima, distrați-vă și relaxați-vă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții