Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul de Weekend 7-9 Mai 2021

Written By NIKE B. on sâmbătă, 8 mai 2021 | 07:49


Horoscop pentru weekend 7-9 Mai 2021 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Află ce-ți rezervă astrele weekendul aceasta! Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 7-9 mai 2021 scaldat de influente astrale majore. Cosmosul ne pregateste pentru finalul primei saptamani complete din mai multa actiune. Venus si Mercur, proaspat intrate in zodia Gemeni, se cupleaza cu Nodul Lunar Nord (aflat tot in Gemeni). Te poti astepta la mai multe socializare, mai mult flirt, mai multa distractie. Un singur cuvant va lipsi din acest weekend: PLICTISEALA!




Horoscop weekend Berbec 2021

Horoscop Urania Berbec

Sunt zile in care subiecte ce tin de constientizari adanci, de spiritualitate sau de se.ualitate vor iesi din nou la lumina. Ai nevoie de multa claritate in lumea ta emotionala ca sa vii in contact cu cei care nu sunt asa de deschisi si disponibili precum i-ai dori. Nu te retrage din fata lor. Tu stii ca adevaratul contact se poate face nu doar pe planul fizic. Crede in simturile tale si in ce simti pentru o persoana. Poti avea niste experiente oarecum ciudate pe care nu le poti explica in cuvinte pentru cei practici sau sceptici. Nu iti epuiza energia ca sa dovedesti adevarul tau. In schimb, bucura-te de culorile din lumea ta ca sa iti cresti energia.

Horoscop weekend Taur 2021

Horoscop Urania Taur

Daca te arunci in miscari rebele zilele acestea, sa stii ca ele nu iti vor fi de prea mare folos daca ele exclud anumite persoane importante din viata ta. Reaminteste-ti unde exista adevarata autoritate si nu uita sa iti intrebi sufletul pentru un sfat mai inainte de a cere sfat altora deasupra ta. Obiectivele vor fi atinse doar daca ai destula iubire si inspiratie. Toate aspectele ce tin de cariera ta risca sa te deranjeze daca nu esti multumit cu alegerile din trecut si nu iti iubesti jobul suficient de mult incat sa investesti emotiile potrivita in el.





Horoscop weekend Gemeni 2021

Horoscop Urania Gemeni

Surprizele pot veni spre tine din locuri neasteptate si din relatiile din viata ta. Ai nevoie sa te simti in siguranta si sustinut de cercul tau social si nu te deranjeaza nicio schimbare a vietii atat timp cat ea nu interfereaza cu starea ta de siguranta in activitatile zilnice. Indreapta-ti energia spre exterior, plimbari, sport ca sa eviti sa o directionezi unde nu este de folos sau strica relatiile. Multe usi ce se deschid o fac pentru ca sa intri pe ele. Nu rata oportunitatile doar pentru ca ai lipsa de credinta. Largeste-ti orizonturile fara frica.

Horoscop weekend Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Cuvintele si gandurile iti sunt mai rapide decat manifestarea emotiilor din inima ta. De aceea, fii atent ce spui oamenilor care sufera deja, pentru ca exista riscul sa vorbesti prea dur despre aspecte ce le frange inima. Cu suficienta tandrete si pozitivitate, totul se va simti bine si te vei putea conecta cu ceilalti prin iubire cand vorbesti. Secretele ar putea fi dezvaluite sau ingropate mai adanc. Oricare ar fi cazul, nu te vei simti bine daca nu esti sincer si cu pace in suflet.







Horoscop weekend Leu 2021

Horoscop Urania Leu

Desi saptamana aceasta posibil sa fi avut parte de ceva critici, rezultatul final nu este infricosator. De aceea, e bine sa tii de opiniile si atitudinea ta atat timp cat ele au un sens in lumea ta si iti dau respect de sine. Tu crezi in ceva insa inca mai e nevoie de putin timp pentru materializare. In loc sa tot alergi spre obiective, mai bine stai pe loc si rezolva aspectele emotionale ce te tin pe loc si te impiedica sa depasesti un punct stagnant.





Horoscop weekend Fecioară 2021

Horoscop Urania Fecioara

Te pot preocupa anumite subiecte si stii ca este prea devreme sa le discuti, insa totusi nevoia aceasta exista. Desi dialogurile te pot duce intr-un punct de a intelege unele lucruri, ai totusi rabdare pentru ca ai nevoie de timp pentru manifestarea viziunilor tale spre viata, in special daca e vorba de aspecte financiare. Tine minte starea de bine pe care sa o ai, dar nu uita ca si ceilalti trebuie sa aiba stare de bine, mai ales cei care tin la tine. De aceea, gaseste solutiile care inseamna binele inalt al tuturor celor implicati in visele tale.

Horoscop weekend Balanță 2021

Horoscop Urania Balanță

Poate ca ai avut anumite neplaceri financiare sau stresuri pe tema asta, insa acum vei avea sansa sa mergi mai departe cu mintea libera. Ai nevoie sa te reintalnesti cu natura ca sa fii in contact cu energia momentului si cu tot ce ai de castigat din ea. Focuseaza-te si fii rezonabil cand vine vorba de aspecte profesionale insa lasa suficient loc ca sa cureti provocarile emotionale. Relatiile pot sa nu fie asa de stabile si exista un scop pentru asta. Te poti enerva repede si folosi cuvinte care dor. Imbratiseaza-i pe altii cu compasiune si intelegere pentru ca sa gasesti o cale comuna si pentru ca respectul sa curga in ambele sensuri.






Horoscop weekend Scorpion 2021

Horoscop Urania Scorpion

Atunci cand te gandesti la planuri mari, acum brusc capata sens dar stii ca e nevoie si de multa energie ca sa le impingi inainte. Planifica si creeaza o baza solida pentru succesul viitor inainte sa te arunci in orice nou si grandios. Ceea ce altii nu reusesc sa vada nu te va bulversa cat timp crezi in tine. Retine ca drumul tau arata asa cum arata pentru un scop. Misiunea ta te asteapta si nu ar trebui sa eviti sa avansezi pe acea directie care se simte cu usurinta si bucurie in inima ta.

Horoscop weekend Săgetător 2021

Horoscop Urania Săgetător

Zilele acestea vei gasi cai noi practice sa iti folosesti talentele si creativitate si te vei simti inspirat de relatiile din viata ta care nu sunt chiar asa de usoare precum le-ai vrea. Totusi, ele par sa aiba un scop in sine exact asa cum sunt, ca sa fie ca o fundatie pentru realizari mai mari si lucruri noi in viata pentru care esti pregatit. Desi saptamana nu a adus prea multe momente pline de veselie, asemenea zile ne reamintesc de fragilitatea noastra si cat de importanta este iubirea pe care o purtam in inimi. Apreciaza oamenii speciali din viata ta si cere-le suportul cand ai nevoie de el, in loc sa rezolvi lucrurile singur.




Horoscop weekend Capricorn 2021

Horoscop Urania Capricorn

Intrucat Venus a intrat in Gemeni, e posibil sa te simti blocat in intentiile tale de a avansa in directii ce iti necesita mai mult focus. Aspectele emotionale nu iti dau ragaz de odihna si desi esti practic si pregatit sa iti pui energia in miscari rationale, tot ai nevoie de o inima usoara si emotii negative curatate. Ca sa mergi tot inainte cu viteza, ai nevoie de o viziune clara despre ce doresti si de ce. Gaseste sustinere in relatiile apropiate si vezi cum si cele mai dureroase subiecte servesc ca baza de crestere personala.

Horoscop weekend Vărsător 2021

Horoscop Urania Vărsător

Desi poate crezi ca esti rezistent la diverse maruntisuri din trecut, aceste zile iti pot arata ca nu e chiar asa. Fa loc pentru lucruri care au nevoie de spatiu ca sa se desfasoare intr-o directie pozitiva pentru tine si nu te teme sa te reintorci intr-un anumit moment sau situatie din trecut care atunci durea. Acum esti altul. Relatiile pot fi stresante si pline de surprize. Stai ferm pe ambele picioare, competent si pregatit sa te aperi.




Horoscop weekend Pești 2021

Horoscop Urania Pești

Posibil sa simti intrarea lui Venus in Gemeni destul de intens si ai nevoie de ajutor sa iti rezolvi aspecte ascunse din lumea ta emotionala. Asta poate fi un bun moment sa discuti cu un vindecator sau terapeut si sa lucrezi pe plan energetic sa cureti tiparele negative ce tot revin in viata ta. Arborele genealogic tine toate raspunsurile pe care vrei sa le gasesti pentru sufletul tau. Prietenii buni iti sunt alaturi, se bucura pentru succesul tau. Repara ce este stricat si bazeaza-te doar pe cei care s-au dovedit de incredere, sinceri si sustinatori de-a lungul anilor. Tu stii exact unde si care sunt acesti oameni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții