Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop tarot zilnic pentru 13 mai 2021

Written By NIKE B. on joi, 13 mai 2021 | 08:38

Horoscopul tarot zilei de 13 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 9 de bate

Cartea simbolizeaza curajul, perseverenta, testarea credintei. Tintesti o pozitie puternica pentru obinerea careia este nevoie de mai multa creativitate, de mai multa putere. Victoria pare usor de atins, insa nu este totul chiar atat de simplu. Trebuie sa insisti, sa nu te dai batut, chiar daca va fi dificil.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 8 de pentagrame

Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia, calitatea, angajamentul. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. Poate ca a venit timpul sa iti exersezi mai mult aptitudinile sau sa urmezi cursuri pentru dezvoltarea lor.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 7 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza fantezia, iluzia, imaginatia, alegerile, gandirea inteleapta. Daca iti apare aceasta carte inversata, mesajul este ca ar fi timpul sa renunti la fanteziile tale si sa fii mai realist. Accepta ca ai responsabilitati si ca e nevoie sa fii cu picioarele pe pamant. Poti cere ajutorul prietenilor adevarati.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 7 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza tradarea, deceptia, iesirea dintr-o situatie. Daca iti apare inversata, ea iti aduce lumina sperantei. O enegie puternica, un plan nou miraculos, o noua ambitie iti deschide calea spre succes. Poti primi ajutor nesperat de la un mentor, un profesor, un prieten intelept.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 6 de bate/b>

Se intrevede o victorie. Daca ai fost implicat intr-un conflict, se anunta un castig de cauza. Poti sa te astepti la vesti bune in cariera. Ti se poate implini un vis, te inscrii la un curs de dezvoltare personala la care doreai sa participi de multa vreme. Sau poate iei un examen pentru care ai invatat foarte mult. Eforturile sunt rasplatite.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Spanzuratul

Este posibil ca cineva sa-ti insele increderea pe care i-ai acordat-o. Te simti ranit din cauza promisiunii incalcate. Insa nu lua masuri imediat, nu face acuzatii. S-ar putea ca nu persoana respectiva sa fie de vina, ci o intreaga conjunctura care a contribuit la aceasta situatie. Ar fi mai bine sa acorzi circumstante atetuante.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Judecata

Poti realiza astazi o multime de lucruri astazi, in special in ceea ce priveste relatiile. Evita manipularile sau secretele. Nu iti aduc nimic bun si poti pierde increderea oamenilor care te sprijina in majoritatea timpului. Pastreaza lucrurile cat mai simple, respecta elementele de baza si vor aparea cele mai fericite rezultate.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Carul (Faetonul)

Fii increzator in convingerile tale si nu te da inapoi de la a face tot ce depinde de tine. Daruirea ta va creste sansele sa realizezi tot ce ti-ai propus. Simte-te puternic, recunoscator si vei avea succes!

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de cupe

Daca studiezi, poti privi situatiile cu simtul umorului. Creativitatea te ajuta sa dezvolti o idee in ceva concret. Daca esti implicat intr-o relatie, acest card aduce un mesaj legat de romantism, fertilitate. Comunicarea in casa si in familie trebuie sa fie la cote ridicate.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Valetul de spade

Cartea sugereaza comunicare, curiozitate, energie. Te poti astepta sa intalnesti o persoana neobosita care vrea mereu succesul. Aceasta nu sta prea mult pe ganduri si actioneaza. Ti-ai dori sa fii si tu asa. Sa-i poti urma exemplul. Nu trebuie decat sa te controlezi, sa iei decizii si sa actionezi.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător 9 de bate

Poti intalni in drumul tau spre reusite multe forte care sa te opreasca din drum. Dar aceasta carte iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te dai batut. Foloseste-te de puterea interioara, de creativitate pentru a-ti depasi competitorii sau alte obstacole care iti apar in cale. Cartea aduce mesajul victoriei dupa o batalie indelungata sau al unui rezultat pozitiv dupa o munca epuizanta. Poate urma o avansare sau marirea unor venituri.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 9 de pentagrame

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Cei care au curaj sunt cei care se vor bucura de succes. Cei care actioneaza sunt cei care vor culege roadele muncii lor. Cartea aduce mesajul ca ceva ce ai sadit in trecut, o investitie, un proiect, va incepe sa dea roade cat de curand. Bucura-te de fructele muncii tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții