Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Mesajul zilei de 13 mai 2021

Written By NIKE B. on joi, 13 mai 2021 | 08:48

Mesajul zilei de 13 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 13 mai 2021:Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de joi 13 mai 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 13 mai 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai incredere in ceea ce simti

Inima ta este inteleapta si iti cere sa faci anumite schimbari. Ai incredere in aceasta intelepciune si nu te face ca nu auzi. De cate ori ignori ceea ce simti, de atatea ori sufletul tau sufera. Repara relatia cu sufletul tau si cu tine insuti. Onoreaza-ti emotiile. Daca, de exemplu, esti nefericit intr-o situatie, o actiune este necesara. Cere Feciorei Maria si ingerilor sa iti dea curajul si sa te ajute sa faci acele schimbari sanatoase, acasa sau la birou, care sa fie in armonie cu sufletul tau. Fii mai deschis catre dragoste. Poate ca ai suferit din cauza relatiilor anterioare. Dar a venit vremea sa te vindeci. Fecioara si ingerii te protejeaza si isi doresc ca tu sa faci din nou loc iubirii in inima ta.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Servicii spirituale

Face parte din natura ta sa oferi servicii spirituale. Poate ca misiunea ta este sa fii vindecator sau profesor. Sa-i ajuti pe altii sa se vindece sau sa-si gaseasca drumul. Sa se elibereze de anxietate sau de ego. Te poti simti nesigur pe tine, nervos, poate incapabil sa duca la capat o astfel de misiune, dar Fecioara Maria si ingerii te sprjiina sit e incurajeaza sa mergi pe acest drum. Concentreaza-te pe ceea ce doreste sinele tau interior. Nu lasa egoul sa te domine si sa te impiedice sa-ti faci treaba. Nu te gandi ca ii impresionezi pe ceilalti cu abilitatile tale, ci gandeste-te ca acestea sunt binecuvantari divine, iar tu nu esti decat un mijlocitor al Universului, al Divinitatii.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Oameni indigo

Tu sau altcineva implicat intr-o anumita situatie este o persoana indigo sau parintele unei persoane indigo. Oamenii indigo sunt destul de incapatanati, au credinte personale foarte puternice si sunt gata oricand sa schimbe sis a imbunatateasca lumea. Oamenii indigo au un temperament care le confera energia de a merge mai departe indiferent de situatie. Poate este nevoie de tine sa ajuti o persoana indigo sa-si pastreze darurile spirituale. De cele mai multe ori, oamenii indigo sunt neintelesi, diagnosticati cu ADHD sau alte tulburari, doar pentru ca sunt mai sensibili si au alte abilitati decat toti ceilalti. Ajuta o persoana indigo sa isi creasca stima si increderea de sine, ajuta-l sa-si redescopere directia, astfel incat sa-si foloseasca abilitatile naturale sis a ne ajute pe noi toti.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Legea atractiei

Experimentezi schimbari pe drumul tau spiritual. Legea universal a atractiei spune ca atragi ceea ce esti. Deci esti atras de oameni si situatii care au intentii similar cu ale tale. De exemplu, daca intentiile tale sunt sa fii iubitor si sa vezi Divinul in ceilalti oameni, atunci vei atrage in jurul tau oameni iubitori si situatii care sa-ti arate Divinul din ceilalti. De aceea, in drumul tau prin viata relatiile si gusturile se pot schimba. Poate ca unii dintre prietenii tai nu te mai fascineaza sit e retragi usor-usor din grupul lor. Poate ca unele actiuni care iti faceau bine in trecut nu te mai satisfac. Nu e nimic rau in asta. Pur si simplu, te-ai transformat, iar focusul tau spiritual s-a schimbat.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Integritate

Acesta poate fi raspunsul la o intrebare care te macina sau la o rugaciune pe care ai spus-o in legatura cu viata ta. Ingerii si Fecioara Maria iti raspund ca nimeni altcineva nu stie ce te face pe tine cu adevarat fericit. Tu esti singurul responsabil de fericirea ta. Actiunile pe care le intreprinzi iti dau starea de fericire pura. Daca ceva la care lucrezi te face sa te simti rusinat, vinovat, atunci nu este ceea ce trebuie sa faci. Toate acestea tin de propriile tale credinte, de morala ta si de conduita ta. Cere ghidare Fecioarei Maria si ingerilor tai pentru a schimba sau vindeca o situatie, daca tu consideri ca nu ti se mai potriveste sau ca nu te mai reprezinta. In acest fel ve ajunge la un aliniament perfect cu adevarul tau divin.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Asculta-ti intuitia

Fecioara Maria si ingerii tai iti transmit ca primesti mereu mesaje divine, chiar si atunci cand nu iti dai seama de ele. Cele mai multe din acste mesaje vin prin emotii, sentimente. Corpul tau este sensibil la energiile subtile. Cateodata nu le intelegi, dar sunt intotdeauna acolo, scotandu-ti in evidenta intelepciunea. Ai increde in sentimentele tale. Asculta-ti intuitia. Actioneaza fara amanare. Cere ingerilor sa te protejeze si sa te ghideze. Pe masura ce iti cresc abilitatile, iti va fi din ce in ce mai usor sa percepi aceste mesaje.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Elibereaza-te

Poate ca te simti intimidat sa mergi inainte. Poate ca te simti blocat in drumul tau. Poate ca nu intelegi care este misiunea ta divina. Cere ajutorul Fecioarei Maria si al ingerilor sa te ghideze. Sinele tau superior se simte captiv si are nevoie de tine, sa te eliberezi de ego si de ingrijorari. Respira profund, relaxeaza-ti muschii, apoi poti lua o foaie de hartie si sa scrii pe ea toate sentimentele, grijile, nevoile care iti vin in minte. La final, arde “scrisoarea” si elibereaza-te de aceste emotii. Multumeste Feciarei Maria si ingerilor, caci ei au scos la lumina toate aceste sentimente care te tineau captiv.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Canta si danseaza

Fecioara Maria si ingerii iti transmit ca ai nevoie de exprimare creativa si de o armonizare a timpului petrecut la munca si a timpului petrecut pentru tine. Cantecul si dansul sunt modalitati puternice de a iti deschide canalele creative si pentru a experimenta libertatea in deplinatatea expresiei sale. Vei realiza ca ai talente ascunse care iti vor creste increderea de sine. Muzica sufletului tau te va conecta cu Divinitatea si vei intelege mai usor ca este parte din tine. Stinge lumina, porneste muzica favorita si lasa-te purtat pe ritmurile ei, asa cum simti. Permite muzicii sa te patrunda si lasa-ti corpul sa se miste, fara sa te gandesti la miscarile pe care le faci.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Manifesta-ti puterea

Tu ai putere, tu nu esti slab. Fecioara Maria si ingerii iti arata ca ai abilitati spirituale. Poate ca in ultima vreme ti-ai plans de mila, poate ca te-ai simtit o victima a imprejurarilor. Primesti acum mesajul ca nu este deloc asa. Ai puterea de a schimba totul in viata ta, folosindu-te de darurile tale naturale. De fiecare data cand te plangi, pasezi puterea ta altora. In plus, plangerile sunt mantre negative care atrag si mai multa suferinta. Fecioara Maria si ingerii te incurajeaza sa renunti la obiceiul de a te plange sis a adopti un raspuns mai sanatos: vizualizarea si transformarea dorintelor in realitate.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Parinti

Cum este/a fost relatia cu parintii tai? Cum este/ a fost relatia cu mama ta? Cum este/ a fost relatia cu tatal taua? Daca ai oarecare probleme cu diverse persoane, cel mai probabil ai emotii nevindecate din copilaria ta, in special din relatia cu mama. Daca iti este teama sa primesti iubirea in viata ta sau daca te simti vinovat ca vrei sa ti se implineasca nevoile, cere ajutorul ingerilor sa te ghideze in rezolvarea tulburarilor de natura emotionala provenite din relatia cu mama ta. Daca ai probleme cu increderea de sine, cere sprijinul ingerilor sa vindeci relatia cu tatal tau.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Protejeaza-te

Captezi energiile celorlalti oameni si te poti simti mai obosit, suparat, fara putere de concentrare. Fecioara Maria si ingerii iti transmit mesajul ca este foarte important sa te protejezi. Asa cum nu iesi din casa fara umbrela daca ploua, asa ar trebui sa te protejezi de energiile negative, de cuvintele urate, de certuri. Imagineaza-te inconjurat de lumina si dragostea Fecioarei Maria si a ingerilor, ca sic and ai avea un scut in jurul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti puternic

Daca ai probleme legate de putere si control, primesti acest mesaj pentru a intelege ca nu esti deloc lipsit de putere. Ai aceleasi calitati precum Creatorul tau. El este bun si puternic, deci asa esti si tu, indiferent cum te simti in interior. Aminteste-ti ca a fi puternic nu inseamna a fi agresiv. A fi puternic inseamna a fi constient si autentic cu tine insuti si cu cei din jurul tau. Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca tu si numai tu te poti controla. Ca ai intotdeauna optiuni si alegeri si ca Ei te pot ajuta, dar NUMAI daca le ceri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții