Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Jupiter intră în zodia Pești pe 14 mai 2021

Written By NIKE B. on joi, 13 mai 2021 | 09:18

Jupiter intră în zodia Pești pe 14 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 14 mai, iar acest eveniment va produce o serie de schimbări în bine. Marele benefic aduce vindecare, în primul rând spirituală, dar și câteva atenționări pentru anumite semne zodiacale aflate la marginea prăpastiei. Jupiter este considerat Marele Benefic al astrologiei pentru că atunci când vine, mai ales într-o zodie de apă, aduce reparații: reparații morale, reparații medicale, adaptare la noile paradigme sociale și nu în ultimul rând concretizarea anumitor proiecte înțepenite de timp și posibilități.Tranzitul din 14 mai în Pești este foarte important pentru toate zodiile. Apar ocazii unice de a îngropa securea războiului, acolo unde au existat conflicte serioase mai ales în familie, și vine ca un fel de ghidaj în a angrena pozițiile corecte ale fiecărui individ în raport cu lumea.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Gandeste-te la momentele de singuratate ca la o binecuvantare deghizata. Nu numai ca vei putea sa ai grija de tot ceea ce te preocupa, dar vei putea si sa depasesti fiecare obstacol. Nimic nu iti sta in cale deoarece esti protejat de Univers.Berbecii vor avea o oglindă în fața și își vor da seama că trebuie să corecteze anumite comportamente. Planeta le pune această oglindă în față pentru a învăța să nu mai vorbească urât, să nu mai fie suspicioși cu toată lumea, mai ales că ei sunt pe un trend ascendent din punct de vedere profesional și oricât de buni ar fi în ceea ce fac gura lor poate dărâma toată munca.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Oamenii vor sa se imprieteneasca cu tine, gratie abilitatilor si reputatiei tale. Poti atinge maretia fara probleme. Acest lucru iti va permite sa urci pe culmi inalte in cariera si nu numai.Taurii simt că le fuge pământul de sub picioare. Sunt puțin nervoși. Nu au stare, nu sunt mulțumiți de nimic din ce se întâmplă și vor reuși să îi indispună și pe ceilalți.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii trebuie să fie foarte atenți la promisiunile pe care le fac deoarece Jupiter nu încurajează înșelătoria, a-i duce pe ceilalți cu zăhărelul.Te vei bucura de oportunitati nenumarate la locul de munca sit e vei simti binecuvantat. Inainte de a te angaja intr-o actiune, asigura-te ca lucrurile sa arate bine nu doar pe hartie, ci si in realitate si sa-si produca efectele benefice pe termen lung.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Inspiratia este esentiala pentru a-ti gasi locul in lume. Chiar daca iti doresti si alte lucruri, nu uita sa fii recunoscator pentru ceea ce ai deja. Ai incredere!Racii contemplează asupra resurselor de care dispun pentru a-și schimba viața în bine și au curajul să ceară ajutor acolo unde se lovesc de lipsuri.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leilor nu le priește foarte mult acest fenomen astrologic pentru că au impresia că nu au greșit cu nimic față de ceilalți, iar Jupiter face exact asta: le arată unde au călcat strâmb.Cateva problem financiare te pot da peste cap. Atentie la cheltuielile excesive. Redu obiceiurile frivole consumatoare de bani. Incearca sa te mai restrangi la punga.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele sunt extrem de încrezătoare în forțele lor și devin o adevărată forță a naturii. Dorința de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie va fi răsplătită de Marele Benefic Jupiter.Relatiile din viata ta sunt foarte importante, dar vei descoperi ca unele dintre ele nu merita efortul. Deschide-ti inima catre acei oameni care iti ofera dragoste. Fii selectiv in ceea ce priveste oamenii in care investesti dragostea si energia ta.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai standarde ridicate cand vine vorba despre oamenii cu care lucrezi. Si bine faci, caci unii s-ar putea sa nu fie chiar onesti. Toata frustrarea va disparea in momentul in care vei ajunge la rezultatele dorite.Balanțele au parte de multe momente speciale pe care le vor petrece în familie. Se vor adapta unor situații cu totul inedite și vor face față unor decizii importante de luat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii trec cu vederea anumite situații, însă se lovesc de greșelile pe care le-au făcut și trebuie să recunoască unde nu au acționat bine pentru a fi împăcați sufletește.Romantismul si creativitatea iti permit sa cauti noi culmi in jurul tau. Singura problema ar fi sa nu te entuziasmezi prea tare. Ramai ancorat in realitate si incearca sa pastrezi un echilibru.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorilor li se arată luminița de la capătul tunelului. Acești nativi vor fi puși în situații inedite în perioada următoare, unele care le vor da forța necesară pentru a izbuti mai ales pe plan profesional.S-ar putea sa te simti inabusit de situatia actuala si sa iti doresti mai mult spatiu. Poate o casa mai mare te va implini spiritual si emotional. Acest lucru poate fi benefic pe termen lung.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii duc anumite bătălii pe care le vor câștiga. Au de recuperat niște sume de bani serioase.Reusesti sa legi prietenii fara efort. Lumea este atrasa de tine. Lectia este sa-i pretuiesti asa cum sunt, fara sa urmaresti vreun interes material sau social.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii au noroc în dragoste și sunt extrem de entuziasmați de surprizele pe care le vor trăi după data de 14 mai 2021. Nu te-ai concentrat prea mult asupra banilor si a lucrurilor materiale. Insa adevarata ta avere sunt darurile pe care Universul ti le ofera. Fii atent la binecuvantarile pe care le primesti.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt favoriții lui Jupiter. Toate lucrurile vor fi așezate în favoarea lor, iar acest fenomen astrologic vine ca un pansament care vindecă rănile lor sufletești.Nu te-ai concentrat prea mult asupra banilor si a lucrurilor materiale. Insa adevarata ta avere sunt darurile pe care Universul ti le ofera. Fii atent la binecuvantarile pe care le primesti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții