Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscopul zilei de dragoste 11 mai 2021

Written By NIKE B. on marți, 11 mai 2021 | 08:02

Horoscopul zilei de dragoste 11 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 11 mai 2021. Horoscop dragoste 11 mai 2021. Luna Nouă în Taur ne oferă energia și impulsurile necesare pentru a putea începe un nou capitol în aria sentimentală sau a consolida fundamentul actual. Suntem încurajați să acordăm o atenție sporită bunăstării și împlinirii personale pentru a fi într-o formă excelentă de a progresa. Mai departe, horoscopul pentru fiecare semn astrologic în parte:








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. In acest fel, eviti orice disputa intre voi. Si daca esti singur este momentul sa-ti schimbi obiceiurile. Incearca sa aduci un pic mai multa energie pozitiva in viata de zi cu zi. Iesi mai mult, socializeaza si largeste-ti cercul social. Sarmul personal este atuul tau cel mai important.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Trebuie sa ai o discutie onesta cu partenerul de cuplu. Asculta cu atentie ce are de spus si alege cu intelepciune raspunsurile pe care le oferi. Singur? Nu grabi lucrurile. Mai intai trebuie sa te asiguri ca persoana pe care ai pus ochii este potrivita pentru tine.Dacă v-a fost dificil să acceptați anumite lucruri până acum în aria sententală, Luna Nouă din semnul vostru zodiacal vă impulsionează să vă eliberați de această presiune și să ajungeți la o pace sufletească. Aveți acum ocazia de a vă amplifica încrederea de sine și de a pune piciorul în prag acolo unde este nevoie.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si perseverenta cand este vorba de iubire. Trebuie sa gestionezi cu atentie informatiile pe care le primesti. Fa cu zambetul pe buze tot ce ai de facut. Esti singur? Cheia catre fericire este sa iesi mai des. Daca stai in casa in fiecare zi te vei simti mizerabil.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Relatia de cuplu se afla pe drumul cel bun. Orice te-ar fi iritat in trecut se poate rezolva cu usurinta acum, iar dragostea dintre tine si partenerul tau creste pe zi ce trece. Mergi in acelasi ritm si fericirea nu are cum sa nu isi faca simtita prezenta. Daca esti de multa vreme singur, ai rabdare si, mai ales, nu uita sa zambesti. Dragostea pluteste in aer, In curand vei gasi persoana alaturi de care sa incepi o relatie bazata pe respect si intelegere.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Este vremea sa dai mai multa atentie romantismului. In ultima perioada te-ai concentrat exclusiv pe job iar relatia de cuplu a inceput sa scartaie. Asa ca depinde numai de tine pentru a corecta situatia. Ce-ar fi sa mergeti doar voi doi intr-o scurta excursie? Singur? Bucura-te de libertate! Nu stii niciodata ce se poate intampla maine.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Partenerul de cuplu este imprevizibil in aceste zile, asa ca iti este greu sa-ti dai seama cum stau lucrurile intre voi. Insa in loc sa te concentrezi pe ce nu-ti place, ce-ar fi sa-ti asumi si tu responsabilitatea pentru ce se intampla in prezent. Asuma-ti partea ta de vina si vino cu solutii pentru a indrepta lucrurile. Esti singur? Se pare ca nu vei ramane asa prea multa vreme. In curand, vei gasi ceea ce cauti.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Cand este vorba despre iubire trebuie sa-ti pui partenerul pe prima pozitie in lista ta de prioritati. Jumatatea ta te-a sprijinit mereu si acum este momentul sa-i arati nu doar ca ii esti recunoscator, ci si ca poate conta oricand pe tine. Iar daca esti singur, deschide ochii larg. Se pare ca nu vezi oportunitatile pe care le ai pentru a intra intr-o relatie. Asadar, mingea se afla in terenul tau.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te vei bucura de cateva ore romantice alaturi de persoana iubita. Toate necazurile si tensiunile care existau intre voi doi au disparut ca prin minune, asa ca va bucurati de compania celuilalt fara ca insecuritatea si egoismul sa va stea in cale. Nu esti intr-o relatie serioasa? Viata ta amoroasa este pe cale sa se schimbe in bine. Cat de curand.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Partenerul de cuplu are nevoie de mai mult timp si atentie din partea ta intrucat se confrunta cu probleme si trebuie sa stie ca ii esti alaturi. Ajuta-ti jumatatea si, mai ales, da dovada de bunavointa si iubire. Nu o trata cu raceala pentru ca va merge in alta parte sa gaseasca intelegerea de care are nevoie. Singur? Este posibil sa te simti atras de o persoana de sex opus din cercul tau de prieteni. Nu grabi lucrurile, mai ales daca nu stii daca iti sunt impartasite sentimentele.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrurile arata bine din punctul de vedere al relatiei de cuplu asa ca puteti incepe sa faceti planuri pentru viitorul comun. Responsabilitatile in familie se inmultesc, insa cum jumatatea iti este alaturi, vei face fata cu brio tuturor provocarilor. Fa-ti timp pentru a petrece o seara romantica, pasionala in compania persoanei iubite. Esti singur? Este momentul sa iesi in oras si sa cunosti oameni nou. Una dintre aceste persoane s-ar putea dovedi a fi chiar sufletul tau pereche.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

In viata ta amoroasa domneste armonia. Tu si jumatatea ta va intelegeti foarte bine si va faceti planuri pentru viitorul comun. Totodata, gasiti solutii la problemele care va ingrijoreaza. Esti singur? Concentreaza-te pe lucruri pozitive. Esti intr-o dispozitie romantica si de aceea te vei implica intr-o multime de flirturi. Sunt sanse mari ca unul dintre aceste flirturi sa se transforme intr-o aventura.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

In viata personala esti preocupat de gasirea unei modalitati de readucere a pasiunii in relatia de cuplu. Iar tu esti capabil sa gandesti neconventional. Daca esti singur, ai multa incredere in tine asa ca oriunde mergi atragi toate privirile asupra ta. Astfel ca succesul este garantat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții