Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Sfatul zilei de 11 mai 2021

Written By NIKE B. on marți, 11 mai 2021 | 08:10

Sfatul zilei de 11 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Sfatul zilei 11 mai 2021: Leii sunt sfătuiţi să nu mai fie atât de critici cu propria persoană, ci să conștientizeze şi să îşi folosească toate atuurile pe care le au. Balanţele nu vor fi în apele lor, iar astrele le sfătuiesc să se retragă pentru a se liniști. În această zi sfaturile pot schimba multe lucruri și poziția planetelor poate aduce multe surprize. Astrologii menționează că racii trebuie să aibă grijă la cuvintele pe care le spun, iar taurii și gemenii trebuie să fie atenți.

Sfatul zilei pentru toate zodii de 11 mai 2021




Sfatul zilei de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii sunt sfătuiţi să fie atenţi atunci când oferă ajutor celor din jurul lor, deoarece există şansa să fie puşi în situaţii penibile. Cel mai bine este ca nativii din zodia Berbec să îi ajute pe cei cu care au o legătură de suflet, faţă de care simt o anumită conexiune, deoarece aceştia se vor bucura sincer şi vor şti să aprecieze orice gest, indiferent cât de mic ar fi acesta.

Sfatul zilei de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii vor avea o zi plină de emoţii, fapt care îi va ajuta foarte mult să se identifice pe sine şi să se redescopere după o perioadă în care au fost mai mult absenți din propria lor viaţă. Nativii din zodia Taur s-ar putea să se simtă puţin speriați, însă exprimarea emoțiilor pe care le au îi va ajuta să se simtă mult mai liberi, să se relaxeze şi să se fie împliniți din toate punctele de vedere.




Sfatul zilei de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt sfătuiţi să îi impresioneze astăzi pe cei din jurul lor, să se folosească de înţelepciunea şi cunoştinţele pe care le au şi să iasă triumfători din orice discuţie. Este important ca Gemenii să se facă cunoscuţi şi auziţi prin ceea ce ştiu, prin inteligenţa lor şi nu prin discuţii în contradictoriu, contraziceri sau unui ton nepotrivit.

Sfatul zilei de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii vor pierde autobuzul de dimineaţă care ar fi trebuit să îi ducă la muncă. Important este ca aceştia să nu intre în panică şi să îl aştepte pe următorul, chiar dacă vor întârzia. De dorit ar fi să îşi sune şeful sau un coleg de birou şi să anunțe că nu vor ajunge la timp, pentru că, astfel, vor putea fi scutiți de o morală usturătoare în văzul tuturor.








Sfatul zilei de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Leii au un spirit critic foarte bine dezvoltat însă problema este că îl folosesc adesea asupra lor, iar în cele mai multe cazuri, motivele pe care le invocă sunt prea puţin importante. Astăzi, Leii sunt sfătuiţi de către astre să fie mai puţin autocritici, să înveţe să se aprecieze pe ei înşişi exact aşa cum sunt, să îşi pună în valoare calităţile pe care le au şi să fie conștienți de informațiile pe care le deţin.




Sfatul zilei de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Astrele spun că Fecioarele se vor afla astăzi în centrul atenţiei, atât din punct de vedere vestimentar, cât şi datorită performanțelor pe care le vor avea la locul de muncă. Nativii din zodia Fecioară trebuie să primească complimentele celor din jur cu zâmbetul pe buze însă este bine să îşi păstreze un echilibru, pentru a nu cădea în altă extremă, a mândriei şi a supraaprecierii.

Sfatul zilei de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, Balanţele nu vor fi în apele lor, de aceea trebuie să se stăpânească şi să găsească un refugiu pentru a nu se comporta necorespunzător cu persoanele din jurul lor. Probabil presiunea pe care nativii din zodia Balanţă au acumulat-o în ultima vreme îşi spune acum cuvântul, de aceea persoanele apropiate sunt cele care ar trebui să îi susțină şi să nu îi condamne pentru anumite zile mai puţin bune.

Sfatul zilei de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt sfătuiţi ca astăzi să fie foarte atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, pentru a putea anticipa fără probleme diferitele situaţii care s-ar putea ivi. Bineînţeles că nativii din zodia Scorpion sunt cunoscuţi ca nişte nativi foarte inteligenţi, care ştiu să acţioneze la timp pentru a evita o întâmplare neplăcută, iar astrele spun că aceştia trebuie să se folosească la maximum de atuul lor.

Sfatul zilei de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Astrele spun că Săgetătorii vor avea astăzi o energie pozitivă foarte mare care îi va ajuta în ceea ce au de făcut. Este un moment excelent în care nativii din zodia Săgetător îşi pot duce la bun sfârşit proiectele pe care le au, pot începe altele noi şi, în sfârşit, pot răspunde la toate e-mailurile pe care le-au primit în ultima vreme.





Sfatul zilei de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Este indicat ca nativii din zodia Capricorn să se ferească astăzi de oamenii negativi din jurul lor, să se retragă singuri, pentru a nu fi influenţaţi. Uneori, este mai bine să avem câteva clipe de pace cu noi înşine, decât să fim înconjurați de oricine altcineva.Acești nativi au nevoie în această zi de susținerea celor dragi. Fii mai aproape de ei și cere un sfat. Există oamenii în viața ta care mereu te vor ajuta și te vor susține, chiar dacă nu sunt de acord uneori cu ce faci. Astrologii îți recomandă să-i mulțumești și să-i ajuți.

Sfatul zilei de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele spun că s-ar putea ca Vărsătorii să fie puţin mai emotivi astăzi şi să îi sensibilizeze orice lucru din jurul lor. De aceea, ar fi bine ca aceştia să rămână acasă, pentru a nu intra în contact cu prea multe persoane şi a nu deveni vulnerabili în faţa lor…Această zi este potrivită să vă pregătiți pentru ceva foarte important pentru voi. Acumulați mai multă informație și analizați toate propunerile din jur. S-ar putea ca răspunsul să fie chiar la suprafață și nu trebuie să căutați prea mult în adâncime.

Sfatul zilei de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Treburile urgente pe care le aveau Peştii se vor amâna, de aceea îşi vor putea desfășura treaba la birou în mod normal, fără a fi presați de timp. Cu toate acestea, chiar dacă sunt amânate, trebuie rezolvate treptat pentru a nu ajunge iar pe ultima sută de metri. Nativii din zodia Peşti trebuie să înveţe să îşi structureze mai bine timpul pe care îl au.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții