Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop tarot zilnic pentru 11 mai 2021

Written By NIKE B. on marți, 11 mai 2021 | 08:19

Horoscopul tarot zilei de 11 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 de bate

Se anunta o perioada de fericire, prosperitate, placer. Un sef, un membru al familiei sau o persoana cu autoritate da startul petrecerii. E un aer de sarbatoare, ca un festival al recoltei. Ai muncit din greu, iar acum te bucuri de rezultate si sarbatoresti. Cartea poate anunta o cerere in casatorie sau aniversarea unei casatorii sau a unei uniuni romantice. Fructele si ghirlandele de pe bate reprezinta o recolta abundenta, fie in plan financiar, fie in plan creativ.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 9 de cupe

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este: de ce o persoana care are bani sarbatoreste singura? Poate pentru ca nu vrea sa imparta cu ceilelti?! Fericirea si satisfactia de a avea bani vine din bucuria, incantarea de a imparti cu ceilalti. De a-i ajuta sa reuseasca si ei in viata. Cartea mai poate anunta un succes, o victorie, un castig salarial satisfacator.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Asul de spade

Daca ai de luat o decizie importanta, poate fi o idee sa te izolezi putin pentru a putea atinge constientizarea spirituala. Depaseste-ti limitele, gaseste-ti puterea interioara. Concentreaza-te pe ceea ce vrei cu adevarat.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Diavolul

Putine sunt lucrurile pe care le poti schimba sau pe care le poti influenta zi. Poti deveni suspicios, dar mai sunt si zile in care nu-ti ies toate chiar cum ti-ar dori. Mai ales ca nu toate depind de tine. Cineva cu care ai avut o disputa poate veni sa-ti spuna ca ai avut dreptate.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Lumea

Bucura-te de aceasta zi. Priveste-te in oglinda si simte bucuria din ochii tai. Fii recunoscator, petrece timp de calitate cu prietenii, cu familia, imbratiseaza-i, simte iubirea. Da-ti voie sa stralucesti de fericire si sa te bucuri de lucrurile marunte.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Imparatul

Bunatatea te va duce foarte departe astazi. Nu este vorba de slabiciune sau inferioritate, ci un act de generozitate. Cu cat inima ta este mai mare, cu atat mai mult respect si cooperare vei primi inapoi de la Univers. Dar ai grija ca toata aceasta bunatate sa fie autentica.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Regina de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza simtul practic, casnic, matern, securitatea si stabilitatea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca iti este frica de esec. Atat de frica incat esti aproape paralizat si nu vrei sa mai incerci nimic. Ai nevoie de mai multa claritatein actiunile tale. Altfel risti sa fii dezamagit la final.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 7 de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza viziunea, perseverenta, investitia, profitul, recompensa. Daca iti apare inversata, cartea sugereaza ca ai nevoie de mai multa rabdare si atentie asupra fiecarui detaliu. Munceste cu pasiune, pune suflet in ce faci, astfel incat sa finalizezi cu succes tot ce ti-ai propus.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 6 de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. Daca iti apare inversata transmite mesajul ca te gandesti cu nostalgie la ceva. Rememorezi amintiri frumoase din trecut. Dar, totusi, nu iti face foarte bine sa traiesti in trecut. Revino la prezent!






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 5 de spade

Carte simbolizeaza conflictul, tensiunea, pierderea, infrangerea, castigul cu orice pret, tradarea. Atentie la pretul platit pentru anumite lucruri. Te poti bucura de o victorie, dar poti constata ca in spate au fost prea multe sacrificii. Analizeaza daca pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru o anumita actiune nu este mai mare decat beneficiile rezultate.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător Cavalerul de bate

Cartea simbolizeaza energia, pasiunea, actiunea, energia, impulsivitatea. Energia pozitiva poate fi contagioasa. Poti influenta oamenii daca iti pastrezi o dispozitie buna. Foloseste-te de carisma pe care o ai pentru a-i cuceri pe cei din jurul tau.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 4 de pentagrame

Cartea sugereaza nevoia de control, stabilitate, securitate, posesiune, conservatorism. Energii puternice te ajuta sa depasesti cateva situatii limita care persista din trecut. Poate fi o coincidenta benefica, profita de orice situatie care iti apare in cale!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții