Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Avantajele relației în funcție de zodia lui!

Written By NIKE B. on miercuri, 16 iunie 2021 | 07:18

Avantajele relației în funcție de zodia lui! 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Trăsăturile caracteristice ale partenerului tău, în funcție de zodia lui. Te-ai întrebat vreodată ce calități și defecte are partenerul tău sau viitorul tău partener sau care sunt punctele lui forte și care sunt punctele mai slabe? În funcție de trăsăturile și caracteristicile principale și dominante ale fiecărui semn zodiacal, poți afla ce anume îl reprezintă cel mai bine pe partenerul tău și la ce poți să fii atentă înainte de a te implica într-o relație sau pe parcursul acesteia. Fiecare nativ are anumite puncte tari, fiecare are ceva doar al lui special, tot astfel cum fiecare nativ are anumite trăsături la care trebuie să lucreze. Conform astrologiei, există o serie de trăsături care definesc cel mai bine fiecare semn zodiacal.

O analiză astrologică detaliată pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale europene. O bună cunoaștere a profilului astrologic al zodiilor duce la o mai bună cunoaștere și o mai bună înțelegere a persoanelor de lângă noi. Fie că este vorba de familie, prieteni sau colegi de muncă, e bine să le cunoaștem așteptările și modul lor de a fi.Personalitatea si caracterul cuiva pot fi trasate in linii mari in functie de zodie, fiecare semn astrologic avand trasaturi distinctive. Chiar daca aceste informatii nu ne ajuta sa cunoastem pe cineva in amanunt, ele ne pot da cateva indicii dupa care sa ne ghidam in relatiile interpersonale.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativii Berbec sunt sunt cei mai activi parteneri, care nu iubesc altceva decât să facă activități distractive cu partenera lor. Este o modalitate sigură de a lega cu el. Cu toate acestea, sunt cunoscuți și pentru că sunt încăpățânați, dar și predominanți în angajamentul lor, motiv pentru care vor vrea să dețină controlul. De asemenea, simte nevoia să audă tot timpul cuvinte de laudă, apreciere și încurajare, în caz contrar se pot demoraliza.Fiind primul semn din Zodiac, prezenta Berbecului indica aproape intotdeauna inceputul a ceva plin de energie si cu desfasurare furtunoasa. Putine sunt lucrurile care il pot tine in loc pe un Berbec. Sunt persoane infocate, pasionale, dinamice, rapide si competitive. Cand vine vorba de actiuni, de a intreprinde ceva, Berbecul este cel mai bun. Le place sa fie deschizatori de drumuri si sunt vizionari, indiferent daca sunt chestiuni legate de serviciu sau doar petreceri cu prietenii, Berbecii se lanseaza in actiune cu ardoare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Puternic si demn de incredere, Taurul preia conducerea mai ales in situatiile in care poate culege roadele muncii sale. Iubitori de tot ceea ce este rafinat si frumos, nativii din Taur se vor inconjura intotdeauna cu castigurile lor materiale, le vor etala. Este un semn senzual, care se bazeaza pe simtul tactil. Atingerea este foarte importanta pentru acesti nativi atat in dragoste cat si in ceea ce priveste munca. Stabili si conservatori, nativii din zodia Taurului sunt indivizii cei mai demni de incredere dintre toate zodiile. In timp ce unii considera ca fiind incapatanarea cea care ii anima, reprezentantii acestei zodii vor trudi asupra unei sarcini pana la sfarsit, pentru a se asigura ca totul este conform standardelor, datorita perfectionismului lor. Sunt foarte creativi si le place sa faca lucrurile cu mainile proprii.Fiti pregatiti sa acordati suficient timp unui nativ in Taur, cand vine vorba despre dragoste. Fiind foarte senzual, pentru acest semn atingerea este extraordinar de importanta, iar daca il veti grabi in vreun fel nu veti mai reusi sa il excitati. Partenerii Taurilor trebuie sa fie din aceleasi cercuri sociale si cu statute asemanatoare pentru a reusi sa fie pe masura capacitatilor intelectuale a acestora si pentru a avea aceleasi preferinte pentru tot ce este mai bun in viata. Taurii isi manifesta afectiunea prin obiecte materiale, de aceea acesti nativi fac cele mai grozave cadouri.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Versatilitatea este cuvantul cheie pentru acest semn zodiacal. Expresivi si ageri, nativii Gemeni manifesta doua fatete diferite a personalitatii lor si niciodata nu vei sti cu siguranta cu care dintre acestea vei interactiona. Pe de o parte Gemenii pot fi sociabili, deschisi sa flirteze, comunicativi si pusi mereu pe distractie. Pe de cealalta parte, poti constata ca acest semn de Aer poate dezvalui alta latura: contemplativa, serioasa, nelinistita si chiar indecisa. Gemenii sunt adaptabili la circumstantele vietii, ceea ce ii face sa fie persoane placute. Lucrurile nu vor fi niciodata plictisitoare cand in jur este un nativ al acestei zodii.Mari iubitori de amor si amatori de provocari intelectuale, Gemenii sunt amanti spirituali si deosebiti. Discutiile ce preced partidele de amor sunt la fel de importante ca si actul in sine pentru acesti nativi, iar cand vine vorba de a-si condimenta viata sexuala, Gemenii nu se dau inapoi de la nimic. Usuratici si curiosi, acesti nativi vor avea numerosi amanti, de diferite tipologii, pana vor reusi sa isi gaseasca sufletul pereche, acea persoana justa pentru ei, capabila sa le egaleze nivelul lor intelectual si energetic. Gemenii au nevoie sa experimenteze emotii puternice, provocari si stimulari intense pentru obtine adevarata satisfactie. Insa in momentul in care a si-au gasit sufletul pereche se vor aseza la casa lor si se vor dedica total vietii in doi.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Bărbații în semnul Rac, pot fi cei mai buni parteneri. Nativii din zodia Rac sunt devotați și își iubesc partenera în mod necondiționat și se străduiesc să fie înainte de toate, cel mai bun prieten al acesteia, la fiecare pas al vieții. Pe lângă aceasta, sunt și destul de sensibili și doresc întotdeauna să aibă parte de o constantă în viața lor, deși de multe ori nu prea știu ce vor. Având în vedere toate acestea combinate, concluzia este că nu vă puteți imagina niciodată un partener iubitor mai ideal ca un nativ Rac.Profund intuitiv si sentimental, Racul poate fi cel mai dificil de cunoscut semn din intreg zodiacul. Emotiile sunt foarte importante si puternice pentru acest semn, iar cand vine vorba de familia si casa lui, nimic altceva nu este mai important. Milosi si empatici, Racii sunt mereu pe aceeasi lungime de unda cu cei de care sunt inconjurati. Devotamentul este cuvantul cheie pentru reprezentantii acestei zodii, ceea ce ii face sa fie persoane sensibile, minunat de avut in preajma.“Eu simt” este propozitia cheie pentru Raci, iar acest lucru devine mult mai evident cand vine vorba de dragoste. Atenti si delicati Racii isi vor dezvalui sensibilitatea in fata partenerilor lor. Se indragostesc repede si isi vor cauta un partener care sa ii inteleaga cat mai mult posibil. Partenerii superficiali si foarte ambitiosi nu sunt potriviti pentru acest semn. Nativul acestei zodii isi va cauta un amant la fel de intuitiv ca si el. Racii sunt parteneri devotati, iubesc copii si se casatoresc o data pentru totdeauna.

Leu (23 iulie - 22 august)

Cand maretul Leu isi face intrarea in scena, toata lumea va observa. Acest semn dramatic, creativ si sociabil detine cheia magnetismului pe buna dreptate. Neinfricat si sigur pe sine, nativul din Leu detine un farmec aparte, caruia e aproape imposibil sa ii reziste cineva. Fie ca este vorba de timpul petrecut cu familia si prietenii, sau de eforturi depuse in domeniul profesional, Leul are foarte multe de oferit.Acest semn neinfricat este pasional si direct cand vine vorba de afectivitate. In ceea ce priveste sexul, trebuie sa va asteptati ca Leul sa fie aventuros, amuzant si plin de energie. Pentru nativul din acest semn exista o distinctie foarte clara intre sex si dragoste. Leul isi alege partenerii dintre acele persoane care accepta ca el sa preia conducerea, care il lasa sa straluceasca si sa fie independent. Isi cauta amanti dezinhibati si lipsiti de pudoare. Acceptand acest fel de a fi al Leului, partenerul sau trebuie sa fie cel putin la fel de inteligent ca si el pentru a reusi sa ajunga la compatibilitatea perfecta. Leii sunt amuzanti, iubesc mult si sunt foarte darnici cu cei din viata lor personala.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nativul din zodia Fecioară este un partener îngrijitor și tot timpul acolo, gata să intervină. Sunt persoane pe care te poți baza, a căror prioritate principală este să te susțină. Deci, pentru a rezuma, odată ce vor fi implicați în relație, vor da totul. Însă, există uneori tendința acestuia de a fi prea insistent cu anumite lucruri, uneori afișând o judecată prea dură sau prea superficială, chiar dacă nu își dă seama.Cu o atentie desavarsita pentru detalii, Fecioara este semnul zodiacal cel mai dedicat servirii altora. Avand un adanc si puternic simt umanitar, ei devin cei mai buni ingrijitori, in timp ce maniera lor metodica de abordare a vietii ii asigura ca nimic nu le lipseste celor din jur, ca nici un aspect nu este uitat. Nativul din Fecioara este gentil si delicat, preferand de multe ori sa analizeze foarte bine toate aspectele inainte de a inainta intr-o directie sau alta.Pentru Fecioare este foarte important sa simta ca partenerii lor au nevoie de ele. Pentru acesti nativi preludiul se va desfasura intotdeauna in afara dormitorului. Sunt amanti de exceptie deoarece se bazeaza pe simtul tactil, sunt firi meticuloase si sunt dspusi sa acorde timpul necesar actului in sine. Desi nu fac declaratii de dragoste prin cuvinte, acestia isi vor demonstra sentimentele pe care le au in dormitor. Fecioarele prefera sa aibe relatii putine si puternice in loc de mai multi parteneri. Isi aleg partenerii in functie de capacitatea acestora de a le face sa se simta dorite in vietile lor. Sunt soti dedicati, carora le place sa experimenteze, din cand in cand, si latura salbatica a vietii.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Consideră-te cu adevărat norocoasă dacă ai lângă tine o Balanță ca cealaltă jumătate. Metaforic vorbind, vor fi întotdeauna raza de soare în ziua voastră ploioasă.În general, aceștia sunt romantici desăvârșiți, care vor să fie motivul din spatele zâmbetului partenerei lor. Un aspect mai puțin bun este acela că uneori poate profita de atitudinea lui de cuceritor și să cadă în patima infidelității.Balantele sunt armonioase, diplomatice, cu simt artistic si poseda un simt puternic al frumusetii estetice. Acest semn are drept simbol balanta dreptatii, nativii acestei zodii avand tendinta de a cantari si evalua toate dovezile pentru a crea un echilibru. Sunt capabili de a vedea mai multe laturi ale unei situatii sau discutii. Fiind mai interesati de a juca corect nu vor lua o decizie finala pana cand nu vor fi analizat fiecare informatie. Totusi, deoarece uneori informatiile nu se mai opresc, pot fi foarte indecisi uneori. Sensibili la ceea ce se intampla in jurul lor, certurile, disputele sau lipsa armoniei din mediul unei Balante ii tulbura echilibrul si armonia interioare. Asadar, veti gasi persoanele sub semnul Balanta incercand sa restabileasca pacea din jurul lor, ajungand sa fie partizani infocati a drepturilor omului si egalitatii. Totusi, arareori isi vor pune ideile in practica sau le vor aplica asupra propriei persoane.Una din prioritatile din viata unei Balante este aceea de a-si gasi partenerul ideal. Pentru cei care si-au gasit deja jumatatea, sa mentina pacea si armonia in cuplu va deveni ocupatia principala. Un nativ singur este un lucru nefiresc si trist. El are nevoie sa fie implicat intr-o relatie. Ca amanti reprezentantii acestui semn sunt expresivi, creativi si echilibrati. Le place foarte mult sa isi faca partenerii sa se simta complet satisfacuti in toate, incepand de la conversatii si terminand cu sexul. Farmecul lor personal si constanta lor dedicatie pentru gasirea echilibrului in relatiile cu ceilalti ii face sa fie niste parteneri minunati.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un partener în zodia Scorpion poate fi un semn dificil de tratat și cu care poți să conviețuiești, deoarece barbații din acest semn nu se deschid față de nimeni cu ușurință și tind să se ascundă într-un balon. Dar dacă s-a implicat serios în relație, se va asigura că niciun rău nu-ți va veni vreodată de hac și va fi întotdeauna protectorul tău. Poate ajunge să dezvolte anumite gelozii, dacă crede că ceva nu este în regulă, peste care va trece cu greu.Scorpionii afiseaza o personalitate dinamica si plina de forta. Urasc esecul si sunt foarte hotarati. In consecinta vor lupta impotriva obstacolelor si nu renunta in punctul in care altii ar ceda. De asemenea, nu este o idee buna sa enervezi un Scorpion! Scorpionii sunt emotivi si intuitivi. Aceste calitati le ofera puteri supranaturale in anumite situatii. Sunt renumiti pentru ca iubesc cu devotament si neconditionat. Daca cineva frange inima unui Scorpion, ar trebui sa fie pregatit pentru intepatura mortala! Cei nascuti in acest semn sunt pasionali, puternici si fermacatori. Au succes extraordinar in marketing si vanzari avand si capacitatea de a excela in calitate de consultanti financiari sau agenti de bursa deoarece nu ezista sa puna intrebari. Sunt creativi si plini de idei noi. Acesta este semnul cu cea mai puternica se.ualitate din intreg zodiacul. Fire foarte pasionala Scorpionul ia foarte in serios intimitatea. Partenerul sau trebuie sa fie inteligent si sincer. Preludiul, pentru acesti nativi, incepe cu mult timp inainte de a se ajunge in dormitor si se bazeaza pe conversatie si observarea celuilalt. Cand se indragostesc le raman devotati si loiali partenerilor pana la moarte. Dar ca sa construiesti o relatie cu un Scorpion este nevoie de timp. Deoarece acesta are nevoie sa isi cladeasca increderea si respectul fata de un potential partener, lucru pe care il va face incet, fara graba si cu meticulozitate.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Aventura este cuvântul care descrie cel mai bune un nativ Săgetător. Aceștia își iubesc libertatea și vor prețui întotdeauna același lucru pentru partenera lor și au dorința constantă de a păstra lucrurile interesante și picante, în tot ceea ce presupune o relație. În plus, ei sunt mari susținători și își motivează partenerii să fie ambițioși. Însă, le este dificil de cele mai multe ori să se implice cu adevărat într-o relație.Aceste persoane sunt oneste si carora le pasa. Personalitatea lor emana gratie si mister prin toti porii datorita acelui viu simt al onoarei. Sarmul lor este de asa natura incat impun respect intr-un mod natural. Sagetatorii respecta legea, sunt generosi si plin de energie. Nutresc idealuri conservatoare si afiseaza autocontrol. Sunt priviti ca fiind demni de incredere, sinceri si directi. Uneori, isi pot pierde rabdarea, dar le trece usor. Nu poarta pica.Sagetatorilor le place sa se “joace” si sa se distreze cu partenerii lor. Pasionali, expresivi si dornici sa incerce absolut orice, se potrivesc cu parteneri care sunt la fel de deschisi ca si ei. Este o demarcatie foarte fina intre dragoste si sex pentru acesti nativi. Atractia lor pentru schimbare si varietate ii face sa-si manifeste “fatete” foarte diferite in dormitor. Insa cand vine vorba de dragoste situatia se schimba radical. Daca a intrat intr-o relatie, Sagetatorul este loial, devotat si fidel. Partenerii potriviti pentru acest semn trebuie sa fie intelectuali, sensibili si expresivi. Propozitia cheie pentru acesti nativi este “Eu inteleg”; sa stie ce simt si gandesc partenerii lor este un aspect foarte important pentru ei.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbații născuți în acest semn zodiacal sunt orientați spre familie, fiind extrem de responsabili și serioși. Sunt calmi, atenți, echilibrați și încrezători, iar faptul că este patriarhul unei familii este ușor pentru ei și fac din relația lor, una grozavă. Cu toate acestea, poate fi uneori prea impulsiv sau va dori să dețină controlul, mai mult decât este cazul, ajungând să se închidă deseori în el.Capricornul este cel mai profesionist si mai traditionalist semn din intreg zodiacul. Acestui semn cu mult simt practic ii place sa abordeze viata in cel mai conventional mod posibil. Fiind considerat cel mai serios nativ, Capricornul poseda un anumit tip de independenta, la care nu va renunta niciodata, dar care ii asigura considerabile progrese, atat in planul personal, cat si in cel profesional.Capricornul este un amant serios, care prefera sa ia lucrurile incet si pe indelete. Niciodata acest nativ nu se va arunca cu capul inainte. El va lua lucrurile treptat, va strabate incet, pas cu pas fiecare etapa a unei relatii. Nu isi va exprima sentimentele in prea multe cuvinte, in schimb va lasa faptele sa vorbeasca pentru el. Capricornul pune mare pret pe fapte si de aceea va merge pana in panzele albe si va face orice pentru a-si arata astfel dragostea. Capricornii sunt foarte generosi cand fac daruri si nici macar nu vor clipi atunci cand vor plati sume exorbitante pentru o cina sau pentru o iesire in club. Autentici si sinceri puteti fii siguri ca cele cateva cuvinte pe care vi le vor spune valoreaza la fel de mult ca si aurul.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt parteneri generoși. Ei sunt cei care visează mult și măreț și vor să facă din lume un loc mai bun, alături de partenera lor. Nu iubesc altceva decât să scoată tot ce pot mai bun din viață, alături de femeia de lângă ei. Sunt în același timp foarte sensibili, chiar dacă nu lasă să se vadă și dau tot ce au mai bun din ei în relația în care se implică.Varsatorii se impart in doua categorii: fie sunt timizi si tacuti, fie sunt plini de energie, expansivi si excentrici. Indiferent de categoria in care se inscriu sunt insa ganditori profunzi, cu un dezvoltat simt altruistic. Avand un intelect deosebit, Varsatorul este de o independenta iesita din comun, care apreciaza intuitia si logica. Indiferent de latura personalitatii in care se incadreaza, acest nativ are o deosebita abilitate de a vedea toate aspectele unei situatii, de a le judeca nepartinitor, de aceea reprezentantii acestui semn sunt foarte buni in a rezolva probleme. Desi traiesc in armonie cu energiile care ii inconjoara, Varsatorii simt o nevoie intensa de a se izola si de a se regasi in solitudine. Cuvantul cheie al acestei zodii este imaginatia. Varsatorul este in stare sa gaseasca multe posibilitati, chiar si atunci cand pare ca nu exista nici macar una.Stimularea intelectuala este de departe cel mai bun afrodisiac pentru acesti nativi. Nu exista nimic mai bun pentru a incita un Varsator decat o discutie bogata din punct de vedere cultural si plina de planuri de viitor. In ceea ce priveste viata amoroasa, partenerii potriviti pentru acest semn sunt aceia care nu se lasa alungati sau socati de franchetea Varsatorului. Deschisi, comunicativi, cu o imaginatie bogata si dispusi sa riste in viata- acestea sunt calitatile care se amesteca armonios cu viziunea despre viata a acestor nativi. Sinceritatea si autenticitatea sunt calitati pe care trebuie neaparat sa le intruneasca persoana care isi doreste o relatie de lunga durata cu reprezentantii acestei zodii dinamice.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Bărbații din zodia Pești, adoră să dăruiască, orice ar avea. Aceștia se străduiesc să facă gesturi plăcute pentru persoana de lângă ei. Odată ce se vor angaja față de tine, vei avea toată dragostea și devotamentul lor.Efortul lor constant este de a face ca partenera lor să se simtă specială și fericită tot timpul. Uneori poate cădea în anumite stări de visare și va fi necesar să-l aduci din când în când cu picioarele pe pământ.“Intelegatori” este cel mai potrivit cuvant pentru a descrie acesti nativi atat de afectuosi. Nu sunt pretentiosi si ii accepta cu usurinta pe cei din jurul lor. Reprezentantii acestui semn sunt intalniti in cele mai variate situatii, alaturi de diverse tipuri de oameni. Disponibilitatea lor afectiva fata de altii le confera o aura discreta de empatie. Este foarte usor sa fii in preajma unui Peste. Desi nu sunt lideri innascuti, prezenta acestor nativi este puternica si vibranta si ei se implica emotional in tot ceea ce fac.In interiorul nativului din Pesti bate inima unui romantic incurabil. Iubitor, tandru si extraordinar de darnic, acest semn pune mare pret pe intimitate. Pestii sunt amanti pasionali si au nevoie sa se simta cu adevarat conectati cu partenerii lor. Flirturile si preludiile superficiale nu-i caracterizeaza deloc pe acesti nativi. Cand se implica intr-o relatie sunt loiali si vesnic indragostiti de partenerul lor. Le place sa faca daruri si s-o faca pe persoana speciala din viata lor sa se simta unica. Nimic nu este suficient de bun cand vine vorba de persoana pe care o iubesc!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții