Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscopul zilei de dragoste 16 iunie 2021

Written By NIKE B. on miercuri, 16 iunie 2021 | 07:58

Horoscopul zilei de dragoste 16 iunie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.



Horoscop dragoste 16 iunie 2021. Horoscop dragoste 16 iunie 2021. Luna în Fecioară ne încurajează să aruncăm o privire în profunzimea emoțiilor și sentimentelor pentru a înțelege mai bine modul în care acestea ne afectează abordarea și atitudinea. De asemenea, anumite aspecte care au fost neglijate în sfera romantică ar beneficia de o atenție mai mare pentru a face loc progresului. Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Viata amoroasa a cunoscut o imbunatatire clara. Dup ace ai fost oarecum suparat pe partenerul de cuplu, acum poti discuta mai calm despre problemele cu care te confrunti. Daca esti singur, astrele s-au aranjat perfect pentru a incepe din nou sa iesi la intalniri.Dubiile și concluziile pripite sunt cele care vă umbresc sfera sentimentală în această perioadă. Ați putea crede că efortul pe care-l depuneți pentru bunăstarea persoanei iubite este în zadar. Întrebați-vă care este cauza acestui sentiment și purtați o conversație care să clarifice lucrurile.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

O zi excelenta pentru discutii clarificante cu partenerul de cuplu. Veti sti ce aveti de facut in continuare pentru a pune lucrurile la punct si pentru a va bucura in continuare de relatie. Daca esti singur, accepta invitatiile de a iesi cu prietenii. Poti cunoaste oameni interesanti. Nu se stie niciodata ce se poate transforma intr-o frumoasa idila.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu-ti mai pierde timpul cu detalii marunte si nesimnificative care nu te ajuta cu nimic, dar care iti si strica buna dispozitie. Relaxeaza-te si bucura-te cu partenerul de cuplu de lucrurile frumoase din relatia voastra. Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva care sa-ti puna inima pe jar.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Astrele sunt favorabile relatiei de cuplu. Te bucuri de prezenta partenerului si faceti impreuna lucruri care vor contribui din plin la cimentarea relatiei si vor da un suflu proaspat cuplului. Daca esti singur, actioneaza. Nu te ajuta la nimic sa-ti plangi de mila. Iesi la intalniri, flirteaza. Chiar daca nu obtii nimic, macar iti reiei “antrenamentul”.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Lucrurile in relatia ta se schimba in bine. Te simti mai intim cu partenerul si puteti discuta despre orice va deranjeaza. Ceea ce aveti impreuna devine si mai puternic. Daca esti singur, iesi in lume! Cunoaste oameni noi!Având în vedere că Marte se află în semnul vostru zodiacal, este o perioadă excelentă de a vă analiza emoțiile și sentimentele. Deși relația sau sfera romantică reprezintă mai mult interes, nu sunt de neglijat nici celelalte relații pe care le aveți. Ați beneficia de pe urma unei varietăți asupra căreia să vă axați atenția.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

In viata persoanala, lucrurile merg bine si te simti si mai apropiat de partenerul de cuplu. Discutati impreuna despre ceea ce va framanta, va impartasiti sentimentele tandre. Daca esti singur, astazi este ziua ideala sa prinzi curajul si sa-i spui ce simti persoanei pe care o indragesti.Luna în semnul vostru zodiacal vă amplifică emoțiile și este de preferat să le orientați spre chestiuni pozitive pentru a nu da curs unor aspecte dramatice. S-ar putea ca un comentariu sau o remarcă mai intensă să aibă un efect negativ asupra persoanei iubite, prin urmare aveți grijă la modul în care vă exprimați.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Relatia de cuplu trece printr-o perioada constructiva. Vorbiti despre lucrurile care va deranjeaza si sunteti dispusi si tu, si partenerul sa rezolvati conflictele. Daca esti singur, cineva din anturajul tau te ajuta sa ai mai multa incredere de sine. Pregateste-te de o intalnire fierbinte.Aprofundarea sentimentelor și a subconștientului vă ajută să conștientizați ceea ce este confuz în sfera sentimentală. Pentru a clarifica lucrurile, e necesar să fiți sinceri față de voi înșivă și să nu vă fie teamă de ceea ce ați putea descoperi, până la urmă este în beneficiul vostru.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ambiția și încrederea de sine sunt mai intense acum și vă îndeamnă să vă stabiliți niște obiective mărețe în sfera sentimentală. Vă așteaptă noi experiențe, iar dacă vreți să vă eliberați calea spre acestea, renunțați la atașamentul față de trecut. De asemenea, ceea ce înainte părea a fi de neatins, acum se află într-o altă lumină.In viata personala, ai nevoie de pace si armonie. Petrece mai mult timp cu partenerul si vorbeste deschis despre problemele voastre , despre stresul cu care va confruntati. Daca esti singur, schimba-ti atitudinea si fa miscarile necesare pentru a cuceri persoana de care te-ai indragostit.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Stelele sunt de partea ta azi si te ajuta sa petreci o seara romantica alaturi de partener. Nu sunt excluse planuri serioase in doi. Poate sa va mutati in casa noua, sa faceti un copil… Daca esti singur, zambeste mai mult! Foloseste-te de aceasta “arma” pentru a cuceri pe cineva! Ai toate sansele de reusita!S-ar putea să existe niște chestiuni ce par diferite în sfera sentimentală în această perioadă și e de preferat să evitați o atitudine defensivă față de acestea. Uneori anumite aspecte își schimbă energia pe care o emană și e bine să așteptați să vedeți cum evoluează lucrurile înainte de a face vreun pas impulsiv.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Canalele de comunicare dintre tine si partenerul de cuplu sunt blocate din motive numai de voi stiute. Daca pastrezi prea mult distanta, sansele de remediere a situatiei sunt din ce in ce mai mici. E timpul sa actionezi daca doresti sa salvezi ceva. Daca esti singur, nu te retrage in carapace. Fii mai deschis si lasa oamenii sa se apropie de tine.Dacă există un aspect sensibil în relația de dragoste, legat de persoana iubită, probabil vă doriți să-l aprofundați pentru a-l înțelege mai bine. Cu toate acestea, dacă partenerul refuză să deschidă subiectul, e bine să-i respectați barierele personale. Ați putea încerca, totuși, o altă abordare, dar asigurați-vă că nu există deloc presiune.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Uita de grijile cotidiene si petrece putin timp de calitate alaturi de partenerul de cuplu. Va va prinde bine amandurora putin rasfat. Daca esti singur, accepta invitatiile prietenilor. S-ar putea sa intalnesti cu acest prilej pe cineva special.E posibil ca energia voastră să fie mult mai amplificată în această perioadă, ceea ce poate duce la nerăbdare dacă nu aveți un obiectiv specific sau alte modalități de a o folosi. Drept urmare, ați beneficia de pe urma unei atenții și implicări asupra viziunilor și idealurilor voastre romantice, mai ales că aveți șansa de a face descoperiri.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Lucrurile merg bine in viata ta amoroasa si cu siguranta te simti usurat. Fa-ti planuri de viitor alaturi de persoana iubita. Este o zi perfecta pentru a trece relatia intr-un alt nivel. Daca esti singur, astrele iti zambesc. E ziua potrivita sa intalnesti pe cineva interesant. Succes!Imaginația voastră vă poate oferi idei minunate de a vă transforma sfera romantică. Dacă observați că lucrurile au devenit stagnante/monotone, e cazul să vă folosiți de creativitatea voastră nativă pentru a reîmprospăta atât atmosfera, dar și modul de acționare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții