Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Mesajul zilei de 11 iunie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 11 iunie 2021 | 10:03

Mesajul zilei de 11 iunie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 11 iunie 2021:Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de 11 iunie 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia. Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 11 iunie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

OPORTUNITATE DE AUR

Usi importante se deschid acum pentru tine. Paseste prin ele. Precum oceanul, viata se misca in valuri si maree. Timpul potrivit este totul deci cand o oportunitate ti se prezinta, este bine sa o accepti in acel moment. Tot ce ai facut ca sa te pregatesti, te va insoti acum. Daca vei ezita sau vei amana acum, o alta oportunitate va veni candva insa nu stii exact cand, exact cum vin valurile si cum mareele curata continuu. Precum oceanul, viata este plina de varietate si frumusete. Bucura-te sa experimentezi ritmurile sale variate si permite indoielilor sa fie spalate de maree. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu ezita; acum este momentul potrivit sa faci ceva la care te-ai gandit intens; rugaciunile ti-au fost raspunse; pregateste-te pentru o schimbare mare si fericita; sarbatoreste-ti succesul; fii constient ca esti calificat si pregatit pentru aceasta noua oportunitate.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

SENSIBILITATE CRESCUTA

Sensibilitatea ta este din ce in ce mai ridicata. Evita relatiile, mediile, situatiile aspre si abuzul de chimicale. Asa cum iti purifici lumea interioara de ganduri, actiuni si intentii negative, la fel este natural sa cauti puritate si in lumea ta exterioara. Acest mesaj iti este transmis ca sa fii constient de sensibilitatea ta in crestere. Ai muncit cu tine si ai mai inlaturat straturi de protectie in fata unor atacuri care existau doar in mintea ta si care iti blocau constiinta spirituala. Acum esti pe calea evolutiei tale iar ea iti solicita sa fii mult mai atent si treaz pentru ca accesezi nivele mai ridicate de sensibilitate la tot ce e impur si aspru. Corpul tau este un instrument demn de incredere prin care iti masori nivelul de toleranta. Fii foarte clar cu privire la ce iti spune corpul sa eviti. Ai grija excelenta de corpul tau iar el te va servi mult si bine. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: constientizeaza-ti si onoreaza-ti sensibilitatea; fa pasi sa te protejezi de negativitate; evita chimicalele; stai departe de situatiile ce au o mare galagie, emisiuni si media violenta, medii foarte aglomerate, oameni negativi si certareti.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

FII CREATIV!

Exprima-te prin activitati creative. Arta vindeca si creste vibratia personala. Esti, ca orice fiinta, total nelimitat(a). Daca tu crezi ca nu ai timp, bani sau alte nevoi materiale, este pentru ca mintea ta este focusata pe acest plan material si crede in conceptul de retrictie. Te poti face nelimitat ridicandu-ti aceasta atentie despre lumea materiala din focusul tau. Muzica este esentiala pentru exprimarea energiilor nonmateriale ale abundentei. Culorile din jurul tau au vibratii foarte ridicate. Tot ce tine de frumos si arta iti permite sa depasesti orice limitare din gandire si din existenta. Inconjoara-te in muzica si permite-i sa iti stimuleze gandirea creativa si sa iti dea noi idei de inspiratie. Curgi o data cu muzica si da-ti permisiunea sa vezi cum iti vin ideile pe care sa le pui in actiune. Bucura-te sa fii nelimitat! Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asculta muzica, canta muzica, danseaza, picteaza, scrie sau fa orice creativ; studiaza sau schimba-ti cariera cu una care sa iti dea libertate creativa; urmeaza un curs creativ; investeste intr-un hobby artistic; tine un jurnal cu ideile tale creative; fii alaturi de oameni cu aceleasi preocupari creative ca tine.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

FII PUTERNIC!

Tu esti mult mai puternic(a) decat crezi ca esti, iar puterea ta iti asigura un deznodamant fericit. Vezi-te ca fiind puternic(a) si victorios/victorioasa. Nu te plange de nimic. Nu invinovati pe nimeni sau nicio conditie exterioara. Tu esti intruchiparea puterii nu a victimizarii. Pe masura ce te ridici deasupra vechilor tendinte si te vezi intr-o noua lumina de imputernicire, viata ta se va schimba in moduri miraculoase. Vei atrage noi oportunitati, forme de abundenta si relatii care sa te ajute sa iti manifesti cel mai inalt potential. A fi puternic inseamna sa te vezi in cea mai favorabila lumina pe care ti-o poti imagina. Fii autentic si permite-ti sa simti cele mai sincere emotii dar cel mai important, fii puternic fara sa ramai in ele. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu te subestima; evita sa te plangi, vaieti sau sa te scufunzi in gandire negativa; implica-te in program de exercitii fizice pentru combaterea excesului de greutate ca sa iti faci corpul mai puternic.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

TOTUL ESTE BINE ACASA

O situatie ce tine de locul numit de tine acasa se imbunatateste, fie printr-o mutare fie printr-o schimbare sanatoasa facuta de cei ce locuiesc in ea.Exista o flacara vesnic aprinsa in sufletul tau si aceasta este lumina, samanta si scanteia constiintei tale. Lumea ta exterioara reflecta lumea interioara. Priveste de jur imprejur in casa ta. Reflecta ea caldura? Daca nu, acest lucru se poate remedia cu usurinta. Este doar o chestiune de a-ti folosi imaginatia creativa ca sa adaugi energie calda in spatiul unde locuiesti, cum ar fi sa aprinzi lumanarele, sa pui perne si paturi foarte confortabile, sa creezi zone suave de iluminat sau sa pui flori proaspete sau mesaje inspirationale. Incalzindu-ti lumea exterioara, flacara ta interioara va oferi raspuns si cele doua lumi se vor intalni. Asta iti creste nivelul de energie care duce la si mai multe imbunatatiri in lumea exterioara. Observa cum aceste mici actiuni duce la o crestere a caldurii in toti cei ce locuiesc in acest spatiu. Flacara caldurii curata negativitatea si aduce o noua vigoare si o invitatie irestibila. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: te poti muta intr-un nou camin; abia te-ai mutat; o noua persoana se poate muta cu tine; cineva se poate muta din actualul tau spatiu; exista o crestere a armoniei si/sau romantismului in casa; se rezolva o problema cu vecinii; curata-ti spatiul casei; remodeleaza; sa stii ca locuinta ta este in siguranta si protejata.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

NU DA INAPOI

Stai drepti si sustine ceea ce tu crezi cu tarie ca este drept. Acest mesaj iti sugereaza sa ai claritate mare cu privire la intentiile tale. Daca iti e neclar, confuzia iti va slabi puterea si forta. Precum o lumina in intuneric, sa fii foarte clar si stralucitor cu privire la ceea ce este acceptabil pentru tine intr-o anumita situatie la care te gandesti. Nu face greseli: te voi ghida si proteja. Vorbeste despre nevoile si dorintele tale ferm si despre adevarul tau cel mai profund. Acum este timpul sa fii in contact cu puterea ta, pentru ca flacara si caldura sa iti vor sustine pasiunea care te va propulsa inainte in moduri nenumarate. Chiar in fata fricii, tu poti sta drepti cu ceea ce tu crezi ca e bine pentru tine. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asuma-te cu adevarat; nu te teme ce gandesc altii a; ai incredere ca actiunile tale vor functiona cel mai bine; vorbeste-ti adevarul; tine de opiniile tale; pune piciorul in prag.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

TU STII PREA BINE ADEVARUL TAU

Tu stii ce ai de facut. Ai incredere in intelepciunea ta interioara si urmeaza actiunea cea mai potrivita fara intarziere. Arhanghelul Mihail iti transmite prin acest mesaj ca este fericit sa te asiste. Totusi, cel mai incantat vei fi atunci cand mai intai iti consulti intelepciunea interioara. El se asigura ca aceasta situatie este deja rezolvata pentru binele tau divin cel mai inalt si ca tu ai acces la toata intelepciunea pe care Universul o pune la dispozitie. Pentru a accesa aceasta intelepciune superioara, trebuie mai intai sa iti linistesti mintea. Inchide ochii si observa-ti gandurile si sentimentele care apar in constiinta ta. Daca doresti, ii poti cere sa iti dea un semnal daca ai auzit corect intelepciunea interioara. Dar ai incredere, asta e cel mai important! Esti asigurat ca vei intui corect mesajul intelepciunii universale pentru tine iar tu si cei dragi tie veti primi vesti si intamplari foarte bune. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: opreste-te din a tot amana; opreste-te din a-ti da puterea altora; ai incredere in instinctul tau; nu te mai tot indoi de tine si de alegerile si deciziile tale; ai dreptate; observa ideile repetitive si actioneaza conform lor.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

INTENTIE FOCUSATA

Mentine-ti gandurile, sentimentele si actiunile neclintite si focusate pe scopul tau si vei atinge succesul. Tenacitatea inseamna sa tii de o decizie si sa nu permiti fortelor exterioare sa te clinteasca. Imagineaza-te ca esti precum un stejar puternic, cu radacinile plantate adanc in Mama Pamant. Simte-ti puterea solida si cresterea constanta. Simte cum, indiferent ce se intampla, tu vei reusi. Ramurile tale se pot rasuci dupa flexarea ta spre soare dar intentiile tale neclintite vor avea grija ca nicio rafala de vant sa nu te legene de la misiunea ta. Stapaneste-ti corpul, programul si mintea si mentine-ti focusul spre scopul tau. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: ramai pozitiv; cunoaste-ti prioritatile si actioneaza conform lor; elibereaza-te de orice indoieli cu privire la reusita ta; evita scepticii si carcotasii.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

INCEPE SA DELEGI

Cere altora, inclusiv mie, sa fii ajutat in loc sa incerci sa faci totul de unul singur. Atunci cand porti resentiment in inima ta ca duci asupra ta mai mult decat partea care ti se cuvine de munca si efort, nu faci o favoare nimanui, incepand cu tine. Trebuie sa ceri ajutor ca sa te asiguri ca ai timp privat pentru contemplare si odihna. Unul din motivele pentru care eu pot sta asa de linistit este pentru ca stiu adevaratul secret al productivitatii. Ea nu vine din zbatere si efortare, ci dintr-o minte clara si focusata care nu este provocata de indecizii. Vezi tu, a lua decizii este calea cea mai rapida spre succes. Dupa ce te-ai hotarat, restul vine natural. Ca atare, iti cer sa stai in liniste si sa urmezi ghidarea mintii inspirate. Fii deschis spre mesajele ce vin din inima ta. Ele te vor ghida in tacere sa iei cele mai importante decizii, iar restul va veni de la sine. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu incerca sa fii un superbarbat sau o superfemeie; da sarcini de facut copiilor tai; cere partenerului tau ajutor; accepta asistenta ce iti este oferita; elibereaza vina sau credinta ca este o slabiciune sa ceri ajutor; fii un membru de echipa, nu actiona solitar.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

ESTI CANAL DE ENERGIE DIVINA VINDECATOARE

Tu esti un canal prin care vine energie divina vindecatoare. Foloseste-o! A-ti solicita puterea nu este acelasi lucru cu a pretinde sa o primesti. Cand pretinzi, aceasta atitudine este similara cea a unui copil prescolar care cere si cere si se teme ca nu va primi daca nu insista si nu are comportamente de manipulare. A solicita se bazeaza pe faptul ca stii cu siguranta si fara urma de echivoc ca tu esti parte din marea intelepciune si gratie a Spiritului si ai tot dreptul sa primesti ce soliciti. Tu esti un canal luminos ce poate conduce o putere spre altii cum este puterea iubirii sau puterea vindecarii prin energia vindecatoare divina. Pur si simplu, conecteaza-te la aceasta putere cu multa claritate a gandurilor. Nu te indoi niciun moment de capacitatea ta de a fi un canal conducator al acestei mari puteri divine care exista deja in tine. Conecteaza-te cu sursa divina mai mare ca sa ii permiti sa iti amplifice aceasta putere naturala. Astfel, tu esti spirit, te conectezi la spirit si trimiti spre spiritele celor din jur. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: esti un vindecator; ai fost vindecat; o situatie ce implica pe cineva drag beneficiaza de vindecare; onoreaza-ti cunostintele de vindecare si abilitatile; invata mai multe despre vindecare; invata arte de vindecare; incepe sau continua o practica de vindecare.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

PRIMESTE ABUNDENTA

Universul iti toarna abundenta peste tine. Fii deschis(a) sa o primesti. A cere ajutor este un semn de putere, nu de slabiciune. Tu esti foarte puternic(a) si eu sunt aici sa iti sustin puterea in crestere. Este corect pentru tine sa primesti acest ajutor, pentru ca functionam ca o echipa daca permiti acest lucru. Ti-am auzit rugaciunile, ingrijorarile si afirmatiile. Turnam peste tine prosperitate din cornul abundentei, deci asteapta-te la cadouri si ocazii neprevazute. Noteaza-ti noile idei, sentimente si viziuni. Ghidarea iti va da directii clare cu privire la actiunile de urmat avand alaturi asistenta mea. Este insa foarte important sa te deschizi si sa accepti aceasta prosperitate, fara vinovatie si fara conceptii limitative. Impreuna suntem de neoprit! Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fii deschis pentru a primi; o noua portie de bani vine spre tine; nu ai nimic pentru care sa te ingrijorezi; o noua afacere va avea succes financiar; vizualizeaza si afirma abundenta; abundenta vine la tine sub multe forme, inclusiv timp in plus, sustinere si idei.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

INFLORESTI, AI RABDARE!

Abia esti la un inceput, deci ai rabdare cu tine si cu intregul proces in care te afli si nu renunta. In multe feluri, si tu esti ca o boboc de floare ce se deschide si este pregatit sa creasca. Nu incerca sa grabesti acest proces pentru ca este parte din calea minunata a vietii. Bucura-te sa inveti noi cunostinte si sa capeti noi abilitati. Ia-ti timpul necesar ca sa culegi noi idei. Ingrijeste-ti cu iubire corpul cu mult aer proaspat, apa proaspata si mancare sanatoasa si soare ori de cate ori ai ocazia. In curand, vei primi semnalul foarte clar ca este timpul sa iti pui in actiune tot ce ai invatat. Petrece timp cat mai mult in medii curate, printre flori sau munceste ori foloseste-te de esentele florale Bach sau de uleiuri esentiale pure pentru a-ti sustine procesul de crestere. Diverse semnificatii ale acestui mesaj: incetineste ritmul; ai rabdare; implica-te in ingrijirea plantelor; foloseste aromaterapia si/sau esentele florale pentru echilibrul emotional si fizic; mentine-ti credinta vie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții