Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop tarot zilnic vineri 11 iunie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 11 iunie 2021 | 09:47

Horoscopul tarot zilei de 11 iunie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Carul (Faetonul)

Ziua de azi poate incepe ca o zi obisnuita, dar se poate termina ca una extraodinara in care ti-ai pus in valoare talentele. Adapteaza-te, fii dispus si deschis sa spui “DA, voi incerca asta!”. Renunta la “Nu cred ca o sa iasa!”. Fii pozitiv, optimist si sigur pe tine.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 8 de pentagrame

Munca grea este intotdeauna rasplatita. Pentru sarcinile curente este nevoie de o atitudine mai concentrata. Nu te lasa distras de alte lucruri, ocupa-te doar de ce ai de facut. Daca ai examene de dat, nu scoate nasul din carte. Solutia reusitei este sa te pregatesti temeinic. Cu cat stapanesti mai bine cunostintele intr-un domeniu, cu atat ai mai multa incredere in tine si cu atat mai usor iti va fi sa duci totul la bun sfarsit.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 5 de spade

Pot fi situatii in care ai nevoie de forta fizica pentru a reusi. Se poate anunta o pierdere, poate te simti ranit in orgoliu sau simti ca iti este stirbita suprematia, autoritatea intr-un anumit domeniu. Chiar daca ai pierdut o batalie, tine cont de faptul ca razboiul nu s-a terminat inca. Redreseaza-te!

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 2 de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza echilibrul, managementul timpului, prioritizarea. Daca esti in dezechilibru vei acorda mai multa atentie zonelor care nu te intereseaza si mai putina celor cu adevarat importante. De aceea este nevoie de o reasezare a lucrurilor in viata ta. Ai nevoie de munca in echipa, de colaborare si o buna comunicare. Succesul va fi garantat.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Cavalerul de bate

Cartea simbolizeaza energia, pasiunea, actiunea, energia, impulsivitatea. Energia pozitiva poate fi contagioasa. Poti influenta oamenii daca iti pastrezi o dispozitie buna. Foloseste-te de carisma pe care o ai pentru a-i cuceri pe cei din jurul tau.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 9 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Daca iti apare aceasta carte inversata iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la bani, la imprumuturi. Fa tot posibilul sa nu ramai cu datorii. De asemenea, poate insemna un semnal de avertizare cu privire la cineva care poate abuza de increderea ta, de bunele tale intentii. Nu te increde in toate promisiunile.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 5 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza competitia, conflictul, dezacordul. Daca iti apare inversata, cartea anunta un success personal intr-o competie, confruntare. Ramai cu picioarele pe pamant, infrunta ce ai de infruntat si mergi pe drumul tau cu curaj. Vor veni si rezultatele pe care ti le doresti!

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 8 de spade

Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Obstacole si restrictii apar in calea ta. Multe dintre ele sunt blocaje pe care ti le pui singur, din diverse credinte. Pentru a trece mai departe, redu acea voce din mintea ta care iti spune constant ca nu se poate. Ceva sta in calea ta si trebuie sa eviti sau sa depasesti acel obstacol.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 5 de pentagrame

Cartea simbolizeaza izolarea, insecuritatea, grijile, pierderea financiara, saracia. Atentie mare la ce faci. Nu te lasa descurajat. Orice moment de insecuritate, grijile pe care ti le faci te pot determina sa gresesti. Iar aceste greseli te pot costa bani. Fii increzator, orice situatie care ti se pare ca treneaza sau merge mai incet decat iti doresti se poate arata dosebit de fructuoasa la final. Trebuie doar sa faci tot ce depinde de tine, apoi sa lasi Universul sa lucreze.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 10 de spade

Cand vezi aceasta carte gandeste-te la Cezar. Fii atent la oamenii din jurul tau, afla-le adevaratele intentii. Fii precaut cui impartasesti secretele, proiectele tale de viitor. Cineva te poate trada si asta poate insemna sfarsitul relatiei respective. Insa, chiar si asa, totul este in folosul tau.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Spanzuratul

Poate ca lucrurile nu merg chiar asa cum iti doresti, insa nu este cazul sa renunti. Nu este o scuza sa te opresti din ce faci pentru ca ceva n-a functionat ieri sau anul trecut. Cu siguranta sunt si alte cai de a obtine ceea ce-ti doresti. Fii increzator si mergi inainte!

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Judecata

Poti fi aglomerat, chiar haotic, insa la finalul zilei vei vedea ca n-a fost in zadar efortul tau. Aceasta carte vine sa-ti readuca aminte ca oamenii sunt gata sa te ajute, sa te sustina. Bucura-te de prezenta lor si nu te sfii sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții