Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Mesajul zilei de 18 iunie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 18 iunie 2021 | 09:58

Mesajul zilei de 18 iunie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 18 iunie 2021:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 18 iunie 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

VINDECATOR:

Ai in tine un dar spiritual de vindecare si o dorinta de a imparti acest dar cu lumea. Arhanghelul Mihail iti confirma ceea ce ai stiut dintotdeauna in inima si sufletul tau – esti un vindecator. Fiecare persoana poseda acest dar insa unii dintre ei isi pot rafina aceasta abilitate. Esti chemat sa fii o asemenea persoana. Iubirea si lumina divina din fiinta ta poate fi directionata si amplificata spre beneficiul altora si tu poti invata sau deja stii cum sa o faci pentru ca ai avut si alte vieti cu munca vindecatoare. Esti atras sa ajuti oamenii. Esti plin de compasiune, intuitiv si sensibil. Din acest motiv, poti sa iti dezvolti si mai mult cu incredere abilitatile de vindecare, avand incredere in sentimentele si ideile tale intuitive. Poti sa urmezi cursuri compatibile cu interesul tau. Ca vindecator, trebuie sa ai mare grija de tine emotional si fizic ca sa poti sustine energia intensa pe care o consumi avand grija de altii. Urmeaza-ti intuitia cu privire la dieta potrivita, miscarea fizica si stilul de viata, dar practica si granite sanatoase cu alti oameni. Tine minte ca marii vindecatori stiu cand sa se odihneasca si cum sa fie echilibrati, nu doar dand ci si primind. Fii un model care inspira oamenii si asigura-ti longevitatea astfel in munca de vindecator.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Viata ta este imbogatita cu miscare fizica

Ca sa primesti raspunsuri divine cu claritate si ghidarea pe care o cauti, indreapta-te spre forme de miscare a corpului care sa imbine si spiritualitatea, pentru o comuniune perfecta spirit trup, cum este yoga. Ai primit acest mesaj pentru ca aceasta activitate pasnica te poate ajuta sa iti cresti increderea si intuitia, doi factori care te ajuta sa iti implinesti scopul vietii. Esti incurajat sa mergi la clase de yoga unde vei intalni motivare si spirit de camarad. Pentru unii oameni, acest mesaj semnifica faptul ca actualul tau scop in viarta implica o cariera in yoga. Poti fi calauzit sa predai aceasta disciplina copiilor, femeilor insarcinate sau varstnicilor. Poate ca scopul vietii tale este sa deschizi un studio de yoga sau sa creezi haine cu design inspirat din yoga. Indiferent daca yoga este sau nu punct central al vietii tale, esti cu siguranta ghidat acum sa practici forme de exercitii fizice si de intindere de corp care iti aduc viata intens in celule. Cere ingerilor sa fii indrumat spre locul care iti va activa cel mai bine acest scop. Vei primi raspuns prin intuitie ca sa stii directia spre care sa o urmezi.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Lucrand cu florile iti deschizi inima

Lucrand cu florile iti deschizi inima si aduci binecuvantari si altora prin misiunea ta de viata. Arhanghelul Mihail iti semnaleaza prin acest mesaj despre o conexiune speciala pe care o ai cu florile, cu aromele lor, cu culorile lor si cu frumusetea lor vindecatoare. Atunci cand tu cresti flori, admiri flori, fotografiezi flori si muncesti cu aromele lor, si tie iti infloreste conexiunea cu divinul. Afinitatea ta catre flori este doar punctul de start iar daca petreci mai mult timp cu ele iti vei ajuta fiecare parte din viata ta sa infloreasca. Tu poti munci concret cu florile, de exemplu ca gradinar, florar sau vindecator cu esente de flori. Sau poti petrece timp personal cu aceste minunatii ale lumii naturii ca sa iti infloresti ideile creative despre noi directii ale carierei tale. Asadar, fie ca relatia ta cu florile este destinata sa devina o cariera in sine sau nu, petrece timp cu ele azi. Mergi intr-o florarie si observa care culoare te atrage mai mult. Inseamna ca acea floare contine proprietati vindecatoare de care ai nevoie acum. Daca este posibil, ia-o acasa si petrece timp absorbindu-i culoarea si mirosul. Ai incredere in intelepciunea acestei flori si in puterea ei sa te ajute in directia ta de viata de acum.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

CORECTITUDINE:

Cariera ta aduce dreptate si protectie altora care au nevoie de ajutorul tau Arhanghelul Mihail iti transmite prin acest mesaj faptul ca scopul tau sufletesc implica sa ii protejezi pe altii de nedreptate. Vei gasi satisfactie in cariere ce implica meditatie, lege, stiinte politice, securitate, si tot asa. Poti chiar sa imbini aspecte spirituale in munca ta, cum ar fi munca de vindecare combinata cu rezolvari de conflicte. Ai abilitati naturale de a conduce si delega, iar altii se uita spre tine pentru directie si ghidare. Onorezi si respecti responsabilitatile ce iti sunt atribuite si esti respectat pentru asta. Ti se cere sa continui sa ai incredere in ghidarea inimii tale in evolutia carierei tale. Universul stie unde e cel mai mare nevoie de tine si vei fi trimis in acea directie dar vei fi si ajutat divin ca sa iti pui abilitatile in cea mai buna utilizare.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Scopul vietii tale implica ajutorarea

Scopul vietii tale implica ajutorarea, invatarea si vindecarea copiilor. Tu ai o afinitate pentru copiii mici, motiv pentru care primesti acum acest mesaj de la Arhanghelul Mihail. A ajuta copiii este o sarcina importanta si foarte necesara in lume, pentru ca tinerii lumii au nevoie sa inteleaga adultii. Copiii au incredere in tine in mod natural si te accepta ca lider pentru ei. Ia in calcul sa iti dedici timp si talent sa ii ajuti sa isi mentina mintea si inima deschise spre iubire. In acest fel, tu contribui la dezvoltarea unei lumi viitoare cu lideri sensibili si deschisi divin.Scopul vietii tale poate implica si alte directii ce se desprind de aici, cum ar fi sa cresti proprii copii pentru a avea inima deschisa spre iubire, inclusiv sa petreci timp mai mult cu copiii unor prieteni sau rude. Poti fi ajutat si de Arhanghelul Metatron, ingerul copiilor si tinerilor sensibili, sa iti ghideze actiunile ca sa fie cel mai potrivite cu abilitatile tale si sa ajuti copiii cat mai eficient. Oricare din interesele tale naturale, inclusiv arta, scrisul, muzica, sportul si tot asa, poate fi un mod de a ajuta, vindeca si sustine copiii. Daca ai nevoie de idei sau instruire suplimentara, ingerii te vor ghida daca le vei cere.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

ENERGIE VINDECATOARE:

Abilitatile tale naturale vindecatoare cu energie sunt parte din scopul vietii tale Arhanghelul Mihail iti aminteste ca palmele tale sunt activate energetic sa canalizeze vindecare pentru altii si pentru tine. Gandeste-te de cate ori ai pus mainile instinctiv pe cineva ca sa ii alini durerile sau chiar pe tine insuti. Aceasta actiune este naturala pentru tine si poate ca ai trecut-o cu vederea ca este un dar spiritual de vindecare prin energie. Acum este timpul sa iti concentrezi energia spre o munca de vindecare intr-un mod mai profesionist. Poate sa implice sa urmezi cursuri de specializare ca sa iti cresti cunoasterea si increderea in sine. Cel mai important insa este sa iti mentii intentia de a folosi aceasta abilitate pentru cariera ta. Dupa ce vei trimite aceasta intentie in Univers cu curaj si incredere, clientii tai vor veni spre tine. La inceput poti tine sedinte gratis cu prietenii si familia. Curand apoi te vei extinde si vei atrage clienti care sa iti plateasca munca sau poti fi parte dintr-un centru vindecator cu munca ta. Ca sa poti sustine o asemenea munca, retine ca trupul tau are nevoie de un stil de viata sanatos. Sa ai grija excelenta de tine si astfel rezervele tale fizice si emotionale vor creste. Energia ta ridicata este un ingredient cheie spre a-ti manifesta rapid visele.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Implicarea in activitati artistice

Implicarea in activitati artistice este benefica pentru drumul tau si pentru toate aspectele vietii tale Lumea ta interioara este colorata iar acest mesaj este o reamintire a faptului ca si drumul tau profesional poate sa fie la fel de colorata. Cu ochiul tau artistic, tu gravitezi in mod natural spre linii frumoase, spre obiecte deosebite. Acum ingerii iti sugereaza sa aduci aceasta pasiune pentru frumos si in viata carierei tale. Vei simti implinire in munca ce implica talentele tale artistice. Ai primit acest mesaj pentru ca este important pentru tine sa actionezi si sa iti asculti intuitia creativa si artistica. Daca ai avea timp si bani fara limita, ce tip de munca creativa te-ar capta ? Raspunsul tau indica directia benefica pe care sa o explorezi si urmezi. De fapt, exact ea va deschide canale noi pe care sa experimentezi si suport si timp si energie creativa. Asadar, foloseste oportunitatea sa te implici in orice artistic, fie ca e scris, pictat, desenat, creat de bijuterii manuale, un curs de arta, dans, cusut si tot asa. Orice exprimare artistica va avea efect pozitiv asupra vietii si carierei tale.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Tot ce ai experimentat in viata ta

Tot ce ai experimentat in viata ta te-a facut puternic si curajos Esti mai puternic decat realizezi, conform acestui mesaj de la Arhanghelul Mihail. Visele tale pentru o cariera implinita au nevoie de curaj si de solutii din interiorul tau iar tu ti-ai construit deja aceste calitati din lectiile de viata anterioare. Tot ce ai experimentat te-a adus la acest moment si esti mai pregatit ca oricand sa incepi un nou proiect si sa perseverezi sa il finalizezi. Este in natura umana sa fii timid in fata proiectelor care sunt percepute a fi dificile sau care aduc temeri de esec. Cu toate acestea, asemenea proiecte te cheama. Fie ca esti ghidat sa schimbi cariere, sa scrii o carte, sa revii la studii, sa iti incepi propria afacere sau sa prezinti munca ta unui public, ai puterea sa faci asta. Care este calea ce crezi ca iti aduce mai multa bucurie ? Fa pasi in directia visului tau, chiar daca nu esti sigur daca visul este functional sau daca faci pasii corecti.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

VORBESTE CU INGERII TAI:

VORBESTE CU INGERII TAI: In loc sa te ingrijorezi, cere ghidare divina. Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail este o reamintire ca poti cere ajutorul ingerilor si ghidare in orice domeniu al vietii tale, inclusiv in cariera si finante. Ai primit acest mesaj pentru ca probabil te-ai ingrijorat sau te-ai plans in ultima vreme. Ingerii ne invata ca niciodata grijile nu imbunatatesc o situatie si chiar pot sa o agraveze. Din fericire, poti sa inlocuiesti oricand o ingrijorare cu o rugaciune. Schimba o energie joasa de genul “Nu stiu cum imi voi plati facturile” cu una pozitiva de genul “Multumesc, Doamne, pentru ca ma ajuti sa am nevoile familiei rezolvate” sau “Te rog, Doamne, ghideaza-mi pasii ca sa pot sa face bani si sa imi implinesc nevoile.”. Rugaciunile tale ii permit lui Dumnezeu si ingerilor sa intervina in alegerile tale. Mai intai, ele iti cresc credinta si starea de spirit, deci te vei simti mai bine si in pace. Apoi te vor conduce spre cai miraculoase prin intuitie. Impreuna, tu si divinitatea cocreati raspunsurile la rugaciuni. Tine minte ca Creatorul vrea sa fii fericit, sanatos si in siguranta, asa cum vrea orice parinte iubitor. Tu, ca oricine, meriti sa fii ajutat ca sa ai timpul si energia sa te dedici scopului tau divin de viata.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

PROFESOR SPIRITUAL:

Poti vindeca oamenii prin seminarii, clase, sesiuni. Ai in tine calitati de vindecator si poti invata un grup de oameni prin cuvintele tale. Tu ii inveti in moduri care aduce binecuvantari si vindecari si publicul tau poate fi direct sau pe calea scrisului sau vorbitului online. Tu poti face asta si cu familia si prietenii. De fapt, oamenii iti cauta instinctiv ghidarea, inclusiv strainii care iti pot spune cele mai intime secrete si probleme presante. Natura ta de mare incredere si lumina ta stralucitoare ii atrage pe altii sa isi rezolve probleme prin tine. Acest mesaj indica faptul ca poti simti multa bucurie daca alegi vreodata sa fii un consilier sau invatator spiritual , fara sa ai preocupari de ego cu privire la faima sau bani. Tu esti un canal natural care aduce ghidare divina altora. Esti si un bun observator al naturii umane, in special in ceea ce priveste calea spirituala. Drept rezultat, aduci o voce unica in acest domeniu. Cat timp ramai focusat sa servesti oamenii si sa fii tu insuti, vei avea mereu oameni dornici sa fie in contact cu tine. Observa-ti gandurile si sentimentele cu privire la pasii de urmat pe aceasta directie.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

CRISTALE:

Conexiunea ta cu cristalele si pietrele pretioase este un canal pentru energie vindecatoare. Arhanghelul Mihail iti semnaleaza sa te scufunzi mai mult si mai constient in lumea cristalelor pentru a le intelege pentru ca ele te cheama sa muncesti cu ele ca parte din scopul divin al vietii tale. Aceste obiecte amplifica si directioneaza energia divina vindecatoare spre oameni, animale si mediul din jur. Fiecare in parte contine forta vietii la care deseori esti conectat. Acum este timpul sa inveti mai multe despre ele prin clase, cursuri, carti si sa comunici intuitiv cu cristalele. Exista un motiv pentru care cristaele sunt folosite la computere, ceasuri, echipamente medicale – ele au puterea de a amplifica energia magnetica si de a o duce in directii anume. Si tu le poti folosi pentru scopuri vindecatoare ca sa iti amplici abilitatile naturale. Munca ta poate combina cristalele cu masajul, energia vindecatoare, artele si lucrul manual sau alte indeletniciri. Indiferent ce faci, asigura-te ca incluzi in viata ta aceste obiecte puternice. Daca esti nou in munca cu ele, invata mai mult. Mergi cu mintea si inima deschisa spre ele si observa care cristale sau pietre pretioase ori semipretioase te atrag mai mult. Apoi citeste despre proprietatile lor vindecatoare. Vei vedea ca iti livreaza exact tipul de energie de care ai nevoie la acel moment. Ai incredere ca esti atras fix la ce iti este benefic.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

INVATA PE ALTII:

Tu ii inspiri pe cei tineri prin lucrurile pe care le inveti Tu ai un dar special in relatie cu copiii si cu tinerii, iti transmite Arhanghelul Mihail, pentru ca este parte din darul tau si din misiunea ta in aceasta viata sa ii ajuti si sa ii sustii. Cei tineri raspund felului tau deschis si autentic si recunosc copilul din interiorul tau care te ajuta de fapt sa te conectezi cu tinerii si sa ii intelegi. In aceste vremuri, mai mult ca oricand pana acum, cei mici si tineri au nevoie de adulti iubitori care sa actioneze precum un indrumator si ghid, iar tu esti atras sa fii unul din acestia. Cel mai probabil, munca ta cu tinerii se refera la aspecte de spiritualitate. De exemplu, poti include muzica sau lectii de crestere personala intr-o clasa traditionala. Sau poti sa ii inveti abilitati importante de viata si in alte feluri, ca antrenor de sport, instructor muzical, dadaca, terapeut prin arta sau prin munca de caritate. Daca ceri ingerilor ghidare pentru cele mai bune cai care sa iti permita sa ajungi la inimile celor mici si tineri, ei te vor ajuta cu bucurie in aceasta misiune de viata foarte importanta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții