Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop tarot zilnic 18 iunie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 18 iunie 2021 | 09:34

Horoscopul tarot zilei de 18 iunie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 de pentagrame

Cartea sugereaza nevoia de control, stabilitate, securitate, posesiune, conservatorism. Energii puternice te ajuta sa depasesti cateva situatii limita care persista din trecut. Poate fi o coincidenta benefica, profita de orice situatie care iti apare in cale!

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 6 de bate

Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Succesul este garantat de timpul si energia dedicate unui anumit scop. Dezvoltarea presupune performante acumulate de-a lungul timpului. Nu este exclusa o promovare sau un succes financiar.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Asul de spade

Daca ai de luat o decizie importanta, poate fi o idee sa te izolezi putin pentru a putea atinge constientizarea spirituala. Depaseste-ti limitele, gaseste-ti puterea interioara. Concentreaza-te pe ceea ce vrei cu adevarat.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 3 de cupe

Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Comunici usor, iar sentimentele ies la lumina fara retineri. Ai libertate totala de expresie. Cartea este simbolul prieteniei, al bucuriei de a fi alaturi de cei dragi. Poate urmeaza o petrecere, o aniversare, un eveniment important in familie.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de pentagrame

Bogatia poate fi uneori folosita ca bastion pentru a te feri de oamenii pe care nu-i doresti in viata ta. Si, totusi, nu-i uita daca ai obligatii fata de ei. Poate te-au ajutat la un anumit moment al vietii si poate ca acest ajutor a dus la omul care esti astazi. Indiferent cati bani ai, nu uita niciodata de unde ai pornit. Fii recunoscatori celor care au pus cate o caramida la bazele abundentei tale financiare sau spirituale.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Diavolul

Astazi esti preocupat si distras de lucrurile tactile, gusturi, mirosuri. Ti-ar putea fi greu sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut. Incearca sa nu faci comentarii care pot fi interpretate gresit, mai ales in sfera amoroasa. Fii constient de actiunile tale si fa tot ce sta in puterea ta sa nu jignesti oamenii sau sa nu atragi in jurul tau persoane pe care mai degraba le-ai evita.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Lumea

Astazi ti se recunosc niste merite sau iti este apreciata o abilitate, talent sau performanta. Esti luat prin surprindere, insa aceasta recunoastere public ate onoreaza. Chiar si daca nu cauti validarea celorlalti, tot te bucura! O meriti din plin!

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Imparatul

Aplica regula bunul simt in tot ce faci si vei vedea ca problemele care iti pot aparea in cale se vor rezolva incet-incet. Nu ai cum sa nu reusesti atat timp cat pastrezi lucrurile simple, fara sa te complici inutil. Fii calm, insa ferm in relatiile tale si nu permite celorlalti sa iti puna piedici. Nu uita sa fii bun cu tine insuti!

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 10 de spade

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Ti se poate parea ca totul se darama in jurul tau. Ca ai esuat total. Suferi pentru ca planurile ti-au fost date peste cap. Dar chiar sa fie acesta un lucru rau?! Analizeaza cu atentie ce s-a intamplat si de ce si poti avea surprize. Totul are un scop, vei vedea care sunt beneficiile acestei situatii.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 10 de spade

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Ti se poate parea ca totul se darama in jurul tau. Ca ai esuat total. Suferi pentru ca planurile ti-au fost date peste cap. Dar chiar sa fie acesta un lucru rau?! Analizeaza cu atentie ce s-a intamplat si de ce si poti avea surprize. Totul are un scop, vei vedea care sunt beneficiile acestei situatii.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Cavalerul de cupe

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Pentru a-ti indeplini niste scopuri, ar trebui sa faci o calatorie, fizica sau spirituala. Cavalerul de cupe este simbolul creativitatii si al castigurilor. Poti incepeo noua aventura in domeniul profesional. Desi castigul se anunta a fi departe, el va fi pe masura eforturilor depuse.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Asul de bate

Se anunta inceputul unei aventuri fertile. Cine munceste din greu va atinge rezultatele scontate. Poate te gandesti sa incepi o afacere pe cont propriu. Cartea iti aduce mesajul ca ai sanse mari de reusita daca iti concentrezi energia pe lucrurile prioritare. De asemenea, cartea este simbolul masculinitatii, al pasiunii. Daca esti femeie singura, poti intalni acel barbat care sa-ti starneasca interesul amoros. Daca esti barbat, cartea poate aduce mesajul ca ai intalnit sau urmeaza sa intalnesti femeia cu care sa iti doresti copii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții