Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Sfatul zilei de 18 Iunie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 18 iunie 2021 | 09:20

Sfatul zilei de 18 Iunie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Sfatul zilei 18 Iunie 2021 : Sfatul zilei 18 Iunie 2021: Propune-ți și vei reuși! Sfatul zilei 18 Iunie 2021: Racii primesc din partea astrelor sfatul de a rămâne calmi, pentru că planul lor se va nărui astăzi şi va fi respins de către toţi colegii, iar Fecioarele sunt sfătuite să profite foarte mult de persoana pe care o vor cunoaşte, deoarece va reprezenta un punct de sprijin de acum înainte pentru ele.




Sfatul zilei de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astăzi, se va ivi o situaţie ceva mai dificilă care s-ar putea să îi pună în încurcătură pe nativii din zodia Berbec. De aceea, astrele îi sfătuiesc să ceară ajutorul celor apropiaţi, celor care se consideră prieteni buni, pentru a putea vedea cine le sare în ajutor şi cine se retrage în umbră, pentru a putea şti de acum cine le va fi aproape şi cine nu.

Sfatul zilei de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii vor avea o zi foarte frumoasă, în care se vor bucura de oamenii dragi lor şi alături de care vor petrece clipe minunate. Vor sta la poveşti şi îşi vor aminti cu drag de anii ce au trecut. Astrele îi sfătuiesc pe nativii din zodia Taur să meargă în vizită la o altă rudă apropiată pe care nu au văzut-o de ceva vreme şi care sigur se va bucura de o surpriză din partea lor.



Sfatul zilei de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astăzi, Gemenii trebuie să fie pregătiți pentru ceea ce urmează să afle. Vor fi câteva veşti extrem de importante care îi vor marca foarte mult și care îi vor pune pe gânduri. Astfel, în urma auzului acestora, Gemenii vor hotărî dacă mai are rost să continue cu studiile în ţară sau dacă ar fi mai bine să plece în afară pentru a-şi găsi un rost acolo.

Sfatul zilei de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sfatul astrelor pentru Raci este acela de a nu se consuma prea mult astăzi, deoarece planul pe care l-au pus în aplicare cu multă atenţie va da greş, se va nărui şi va fi respins de către ceilalţi colegi. Nativii din zodia Rac trebuie să înţeleagă că lucrurile nu funcţionează întotdeauna aşa cum ne dorim şi că uneori există şansa să călcăm strâmb şi să facem o impresie mai puţin bună.



Sfatul zilei de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sfatul zilei pentru Lei este acela de a cere ajutorul unei persoane mai în vârstă care are mai multă experienţă de viaţă şi care ştie cum să procedeze. Deşi este vorba despre o problemă destul de personală, Leii trebuie să treacă peste orice reținere şi să recunoască faptul că au nevoie de ajutor, pentru că doar aşa se vor îndrepta pe drumul cel bun şi vor face cea mai bună alegere.


Sfatul zilei de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Astăzi este o zi foarte bună pentru nativii din zodia Fecioară, deoarece vor avea ocazia să întâlnească o persoană foarte importantă de la care vor avea foarte multe de învăţat. Sfatul astrelor este ca nativii din zodia Fecioară să ţină strâns de relaţia cu această persoană care îi va ajuta să se dezvolte foarte mult pe planul profesional şi îi va sprijini mult timp de acum înainte.

Sfatul zilei de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Veștile pe care le vor primi Balanțele astăzi le vor face să aibă o cu totul altă viziune despre viaţă. Astfel, sfatul astrelor este ca Balanţele să înveţe să se bucure de fiecare moment care le-a fost dat, să petreacă timp cu oamenii din jurul lor, să profite de vreme, de natură, de micile dulciuri irezistibile şi de îmbrățișările celor care le iubesc nespus.

Sfatul zilei de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii se vor vedea astăzi faţă în faţă cu nişte probleme extrem de importante, iar cei care ar trebui să le fie alături vor face cale întoarsă. Astfel, Scorpionii sunt sfătuiţi să meargă singuri mai departe, să găsească variante pe cont propriu care îi vor ajuta să iasă învingători şi să renunțe la persoanele care, atunci când este greu, îi lasă singuri.

Sfatul zilei de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii sunt sfătuiţi să aleagă astăzi o mâncare mai light, ceva uşor pentru a reuşi să înceapă cura. Ar putea începe cu o salată proaspătă sau cu câteva legume gătite la cuptor ori un piept de pui pe grătar. Important este ca mâncarea să nu fie prăjită în ulei.


Sfatul zilei de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii primesc sfatul astrelor de a ieşi la o plimbare în natură. Aceasta ar fi extrem de potrivită pentru nativii din zodia Capricorn, care vor reuşi să îşi încarce bateriile şi în urma căreia se vor simţi mult mai bine, cu o pofta de viaţă nemaiîntâlnită până acum.

Sfatul zilei de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt sfătuiţi să finalizeze cât mai repede proiectul de familie pe care l-au abandonat acum câţiva ani. Este un moment de cumpănă în care viitorul lor va depinde de rezultatele proiectului, iar dacă acestea sunt cele dorite, s-ar putea ca întreaga familie să se bucure de un câştig foarte mare…

Sfatul zilei de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt sfătuiţi să fie mult mai organizați astăzi, deoarece vor primi o sarcină nouă la locul de muncă ce trebuie introdusă printre celelalte, de aceea nu există loc de încurcături. Peştii trebuie să îşi facă o listă clară cu priorităţile şi să o respecte în detaliu.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții