Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 20 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de weekend 18-20 iunie 2021

Written By NIKE B. on vineri, 18 iunie 2021 | 08:32


Horoscop pentru femei weekend 18-20 iunie 2021 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop weekend 18-20 iunie 2021. Weekendul acesta ne bucurăm de energie pozitivă și avem ocazia de a ne restabili un echilibru, mai ales dacă am avut parte de situații solicitante în ultima perioadă. Este important să ne ascultăm și să ne satisfacem nevoile fizice, mentale și emoționale pentru a evita acumularea presiunii și a avea un parcurs armonios.




Horoscop weekend Berbec 2021

Horoscop Urania Berbec

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul parteneriatelor și reprezintă o perioadă excelentă pentru a vă dezvolta relațiile importante. Există o energie pozitivă în comunicare și aveți șansa de a rezolva niște conflicte sau neînțelegeri, de a ajunge la niște concluzii. Duminică, Luna tranzitează în Scorpion și vă activează sectorul intim. Preferați să vă debarasați de situațiile solicitante, fie sociale sau familiale, iar orice încercare de a vă reprima neplăcerile va conduce la acumularea frustrărilor, ca atare nu vă neglijați nevoile, oferiți-vă momente de relaxare pentru ca mai apoi să fiți reîmprospătați și pregătiți de activitate.

Horoscop weekend Taur 2021

Horoscop Urania Taur

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul muncii, al sănătății și al stilului de viață și aveți un impuls de productivitate atât în scop profesional, dar și personal, depinde de circumstanțe. În mediul de activitate, de la job și/sau de acasa, probabil sunteți hotărâți să vă organizați mai bine aspectele practice, materiale. În acest fel veți fi stimulați de ordinea în care vă aflați. De asemenea, există șansa de a avea o reușită legată de sectorul financiar. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul parteneriatelor, ceea ce vă orientează atenția spre persoanele importante din viața voastră. Există șansa de a vă consolida o relație, în special datorită faptului că sunteți echilibrați rațional și emoțional.





Horoscop weekend Gemeni 2021

Horoscop Urania Gemeni

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul armoniei și al distracției, ceea ce vă îndeamnă să vă petreceți timpul în mare parte axându-vă pe activitățile preferate. Vă simțiți în largul vostru să vă exprimațu ideile și sentimentele și sunteți mult mai detașați de factorii de stres. Profitați de această perioadă pentru a vă reface energia și echilibrul. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul muncii, al sănătății și al stilului de viață și sunteți înclinați să vă folosiți de timpul liber pentru a vă pune la punct niște planuri și/sau pentru a face o ordine practică în viața voastră. Este ultima zi a Soarelui în semnul vostru zodiacal și urmează să tranziteze în sectorul valorilor și al stabilității.

Horoscop weekend Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul casei și al familiei, cel pe care îl guvernați și vă simțiți în elementul vostru. Preferați mediul de confort și activitățile care să vă apropie de cei dragi. Reușiți să vă îmbinați nevoia de solitudine și relaxare cu timpul petrecut alături de ceilalți, iar dat fiind faptul că intuiția voastră este mult mai intensă în această perioadă, cei din jur sunt atrași de voi în mod natural și s-ar putea să vă ceară sfatul. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul armoniei și al distracției și vă îndeamnă să vă bucurați mai mult de ceea ce vă face plăcere. Aveți ocazia de a vă echilibra emoțional dacă au existat tulburări recente și s-ar putea să descoperiți o noutate despre voi.







Horoscop weekend Leu 2021

Horoscop Urania Leu

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul comunicării, ceea ce vă impulsionează să fiți mai activi în cadrul social sau să vă axați pe acumularea unor cunoștințe și informații. Diverse aspecte vă stârnesc curiozitatea și sunteți nerăbdători să le descifrați semnificația. Conversațiile bazate pe subiecte interesante pot conduce la aprofundarea unor relații sau legarea unor noi conexiuni. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul casei și al familiei și vă reorientează atenția spre mediul de confort și relațiile apropiate. Totuși, sunteți mai extroverți și încercați să găsiți un echilibru între timpul petrecut în casă și cel în care vă bucurați de circumstanțele exterioare.





Horoscop weekend Fecioară 2021

Horoscop Urania Fecioara

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul financiar și al valorilor și vă îndeamnă să vă orientați spre chestiunile de ordin practic care să consolideze stabilitatea aspectelor importante pentru voi, fie că e vorba de resurse sau relații. Există șansa unei reușite în carieră sau recunoașterea unor merite. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul comunicării și vă îndeamnă să vă reactualizați cunoștințele. De asemenea, sunteți impulsionați să vă dezvoltați aptitudinile pe care le utilizați în mod frecvent, dar nu este exclusă nici descoperirea unui nou interes.

Horoscop weekend Balanță 2021

Horoscop Urania Balanță

Vineri și sâmbătă, Luna în semnul vostru zodiacal vă menține activ sectorul individualității și acordați o importanță mai mare nevoilor și dorințelor personale. Probabil printre acestea se află dorința de a explora, cerceta, filosofa și de a vă extinde orizonturile într-un fel sau altul. Cert este că orice chestiune monotonă doar vă accentuează nerăbdarea și nevoia de spontaneitate, ca atare observați ce posibilități există care să vă ofere satisfacție. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul financiar și al valorilor, ceea ce vă orientează spre consolidarea aspectelor importante din viața voastră. S-ar putea să fiți tentați să faceți o achiziție care să vă satisfacă o plăcere sau să experimentați lucruri noi împreună cu o persoană apropiată.






Horoscop weekend Scorpion 2021

Horoscop Urania Scorpion

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul spiritualității și al minții subconștiente, ceea ce vă intensifică intuiția și nevoia de a petrece mai mult timp departe de mediul extern. Există șansa unor revelații, prin urmare fiți atenți la gândurile spontane, coincidențe sau observarea unor simboluri. Aveți ocazia de a vă clarifica anumite emoții și sentimente și de a vă găsi un echilibru. Duminică, Luna în semnul vostru zodiacal vă intensifică emoțiile și vă îndeamnă să vă orientați spre satisfacerea dorințelor și nevoilor personale. Reușiți să clarificați anumite aspecte fie dintr-o relație apropiată sau legate de propria persoană.

Horoscop weekend Săgetător 2021

Horoscop Urania Săgetător

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul social și al planurilor de viitor, iar voi sunteți orientați spre obiectivele personale și dezvoltarea relațiilor. S-ar putea să primiți sau să descoperiți o oportunitate prin intermediul unei persoane cunoscute. Sunteți motivați să faceți progrese și aveți o minte deschisă, ceea ce vă amplifică șansele de succes. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul spiritualității și al minții subconștiente și simțiți nevoia de mai mult timp și spațiu personal, ca atare nu ezitați să vi le acordați. În acest fel ați putea, printre altele, să găsiți răspunsurile anumitor aspecte confuze din aria intimă.




Horoscop weekend Capricorn 2021

Horoscop Urania Capricorn

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul statusului social și al idealurilor profesionale, ceea ce vă îndeamnă să fiți orientați spre îndeplinirea unor obiective sau cel puțin structurarea unor planuri și strategii. Carisma voastră este mult mai accentuată, iar ceilalți sunt atrași de voi în mod natural, ceea ce face din această perioadă o oportunitate de a vă pune în valoare potențialul pentru a fi remarcați. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul social și al planurilor de viitor, ceea ce vă determină să petreceți mai mult timp în compania celor apropiați. Sunteți deschiși unor noi posibilități, aveți o perspectivă de ansamblu și vă este ușor să vă organizați într-un mod eficient pentru a vă atinge diverse obiective.

Horoscop weekend Vărsător 2021

Horoscop Urania Vărsător

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul explorării și al extinderii cunoașterii, ceea ce vă îndeamnă să fiți deschiși unor noi experiențe și posibilități. Rutina nu vă satisface și căutați modalități de a aborda lucrurile diferit. Aveți o dorință intensă de a vă distra alături de cei dragi, dar e bine să aveți grijă la excese. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul intimității și vă orientați spre lumea voastră interioară. E momentul să aprofundați anumite aspecte pentru a ajunge la clarificări care să vă conducă mai departe spre un echilibru.




Horoscop weekend Pești 2021

Horoscop Urania Pești

Vineri și sâmbătă, Luna în Balanță vă menține activ sectorul intim și al transformării și treceți printr-o perioadă în care vă reevaluați evenimentele recente din viața voastră și sentimentele și emoțiile atașate de acestea. Un aspect din aria casei și a familiei se clarifică. Probabil aveți nevoie de mai mult timp și spațiu personal pentru a vă elibera mintea și a vă regăsi echilibrul, ca atare nu ezitați să vă satisfaceți aceste nevoi. Duminică, Luna în Scorpion vă activează sectorul explorării și al extinderii cunoașterii și vă îndeamnă să ieșiți din zona de confort și să profitați de posibilitățile care există în diverse circumstanțe. S-ar putea ca printre planurile voastre să existe și un timp de calitate împreună cu familia, dar cu un strop de spontaneitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții